سلام از کدوم شرکت دارین؟ بله شما می تونید ولی باید بگید مشکلی دارید یا بگید می خوام خونمو عوض کنم ولی فکر نکم پولی بهتون بدن موفق باشیدنقل قول:
Printable View
سلام از کدوم شرکت دارین؟ بله شما می تونید ولی باید بگید مشکلی دارید یا بگید می خوام خونمو عوض کنم ولی فکر نکم پولی بهتون بدن موفق باشیدنقل قول:
سرویس شهابش شبی چند گیگ میشه دانلود کرد؟نقل قول:
1. اسیاتک : تعرفه هاش گرونن / 6 ساعت شبانه / سرعت سرویس شهاب 256 و یا 500
دیشب اینترنت کل شهر کرمان رو از ساعت 12 تا 8 صبح قطع کردن ! ( یا به قول خودشون دچار اختلال بود ) ما دیگه فکر کردیم بعدش میخواد سرعت بهتر بشه ولی همون گ ه ی که بود هست !
من که آخر این ماه پورتمو تخلیه میکنم پول یک مگ میدی ۱۲۸ هم نیست
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
سلام دوستان کسی تو نطقه مرکز مخابراتی الغدیر به غیر از دیده بان نت و مخبرات سرویس دیگه ای داره و اینکه دیدی مگه نماینده پیشگامان نیست و نباید سرویس هایی که اونا دارن رو ارایه بده مثلا اون طرح 50گیگ 50روزه 5000 تومن که توسایت
pishgaman.net وسط صفحه هست
سلام دوستان کسی تو نطقه مرکز مخابراتی الغدیر به غیر از دیده بان نت و مخبرات سرویس دیگه ای داره و اینکه دیدی مگه نماینده پیشگامان نیست و نباید سرویس هایی که اونا دارن رو ارایه بده مثلا اون طرح 50گیگ 50روزه 5000 تومن که توسایت
pishgaman.net. وسط صفحه هست
سلام من الغدیرم های وب دارم قبلا دیده بان داشتمنقل قول:
ی جورایی مستقله مثل شرکت های مخابرات که هر استان طرح های خودشون رو دارن
مقایسه
های وب - قیمت پایین - سرعت دانلود بالا 400 - قعطی کم - سرعت باز کردن صفحات و ویدیو آنلاین پایین - پشتیبانی متوسط(به طور میانگین 5 دقیقه ای باید توی صف باشی)
دیده بان - قیمت بالا - سرعت بالای 600 - قعطی زیاد برای من(یکی دو بار در روز) - سرعت باز کردن صفحات عالی - پشتیبانی خوب(معمولا سریع وصل میشه)
ننتیجه
اگه مصرف زیاده و می خوای به صرفه باشه های وب ولی اگه کیفیت برات مهمه دیده بان
ی بار هم می خواستم برم مخابرات زنگ زدم پشتیبانی ببینم شبانه رایگان داره یا نه با عصبانیت:n04: گفت از نمایندگی ها سوال کن و با سابقه ای که از مخابرات:n21: خبر دارم کلا دیگه سراغش نرفتم
من 2 مگ دیده بان نت خریدم ماهی 7 گیگ از 2 تا 7 صبح هم رایگان سرعت دانلودم هم 1.25 مگ است
4 روزه دارمش قطعی هم نداشتم تا حالا فعلا خیلی راضی ام
یکی از بچه ها به من گفت ولی من باور نکردم ، واقعا سرعت دانلود شبانه 1.25 هستش ؟نقل قول:
اره عزیز شبی نزدیک 15 تا 20 گیگ دانلود دارمنقل قول:
پس حیف که خطم فیبر نوریه ... من قبلا دو سال از دیده بان نت داشتم خیلی راضی بودم .
حاجی خط منم فیبر البته تو خود اون مرکز نه تا خونه البته من دقیق نمی دونم چی جوریه ولی فقط دیدی با مخابرات می تونن رو فیبر بدن من مرکز مخابراتی الغدیر هستم و فقط هم از همیت دو تا می تونم سرویس بگیرمنقل قول:
رو فیبر فقط مخابرات و اسیاتک می دن برای همین هم من از دیده بان نت نتونستم بگیرم و مهاجرت کردم به اسیا .نقل قول:
شما مطمئنی که آسیاتک رو فیبر میتونه نت بده؟ چون من دو سال پیش رفتم پارس آنلاین که گفتن خطت فیبره و فقط مخابرات میتونه بهت نت بدهنقل قول:
اگه واقعا آسیاتک میتونه رو فیبر نت بده که من برم مخابراتو تخلیه کنم آسیاتک بگیرم
اره من خودم الان چند ماهه از اسیا تک دارم ، اونموقع به یکی دوتا شرکت معروف زنگ زدم سرویس نمیدادن البته الان شاید شرکتهای دیگه هم بدن ، شما کلا از هر شرکتی می خواهی یا تو سایتشون بزن یا تماس بگیر .نقل قول:
پس دوستان مثل اینکه سرویس دادن هم روی فیبر منطقه به منطقه فرق می کنه عجیبه هاا؟؟؟؟نقل قول:
من که فیبر نوری هستم و تمام شرکت های کرمانم زنگ زدم ... بجز مخابرات هیچ جا سرویس نمیده ....:n35:نقل قول:
هیچ راهی نیست که بشه اینترنت رو قبل از عید تخلیه کرد و یه اینترنت جدید گرفت؟
بستگی به شرکتش داره ، بعضی شرکت ها تلفنی هم زنگ بزنین براتو ن تخلیه میکنن ، از وقتی پول میگیرن بابت رانژه خیلی بهتر شده شما یهو میبینین مثلا ساعت 5 بعد از ظهر که همه خوابن خططون رانژه شدنقل قول:
مخابرات اینجوری نیس؟نقل قول:
نه دوست عزیز ، مخابرات باید برین مرکز سید الشهداء توی آبنوس ، اونجا هم اگه بدهی ، قبض داشته باشین میفرستنون بانک بعد برمیگردین براتون تخلیه میکنننقل قول:
این شرکتایی که مرکز پاسخگوییشون تو تهرانه تلفنی براتو ن تخلیه میکنن
سلام من سرویس 256 با 5 گیگ ترافیک ماهانه رو خریداری کردم
سرعت دانلودم تو idm بین 120تا 150 متغیره
به نظرتون سرعتش خوبه یا زنگ بزنم بگم افت سرعت دارم ؟
چون قبلا 512 و 128 .هم گرفتم همینقدر بود سرعتش
سرعت خوبه به نظرم. کلا 5 گیگ داری. باید مدیریت کنی این 5 گیگ رو. وگرنه هر چه سرعتت بالاتر باشه سریعتر دست به جیب میشی ( البته اگه تایم رایگان نداشته باشی )نقل قول:
سلام دوست عزیز شما باید به تنظیمات مودم برید و مطمن بشید یه مشکل نویز یا کمبود پهنای باند نداشته باشید اما به هر حال می تونید به پشتیبانی شرکت زنگ بزنید و بگید که پهنای باند تون را افزایش بدن. و در نهایت میشه بگید از کدام شرکت سرویس دارین؟نقل قول:
از مخابراتنقل قول:
سلام باید ببینید شرکت خط شما رو روی چند مگ بستهنقل قول:
یه نگاه به استاتوس مودم بزنید اونجا مشخصه روی چند مگ بسته
هر چند ممکنه خود مخابرات سرعت رو براتون محدود کرده باشه
من وظیفه ی خودم دونستم که به اطلاع همشهریان عزیز برسونم که همزمان با پروژه عظیم زیرگذر آزادی ، چند مسیر در طول شریعتی داره مخابرات کابل برگردان میکنه که اینترنت توپ ارائه بده ! و در سر آسیاب و سلسبیل مراکز جدید مخابراتی درست کردن اندازه بیمارستان ، باور نمیکنین خودتون برین ببینید . تجهیزات اونا احتمالا از مراکز سی تی اسکن هم گرون تره !
اون وقت این ور شهر تو بلوار که تقاضای واقعی هست برای اینترنت طرف باید کله ملق بزنه 1 مگ گیرش بیاد ، من نمیدونم اینا سر خودشونو میخوان کلاه بزارن یا واقعا سیاست دولت اینه که مناطق محروم اینترنت توپ تری داشته باشن ..
اینترنت موبایل هم دقیقا ! همین طوره از سر آزادی به طرف مناطق اوباش نشین 4 جی ایرانسل فول آنتن میده اینجا فقط سر چهارراه تو خیابون آنتن میده اونم هوشمند ! نصفه نیمه
کرمان ماشالله تو محرومیت زایی از همه جا سبقت گرفته
به نظر من هم دقیقا حق با شماستنقل قول:
اون ور شهر باید دولت همون مسکن مهر رو تکمیل کنه که جوانان غیور که میخان قبل از گرفتن گواهینامه ازدواج کنن بتونن کارشون رو بکنن ،
مخابرات اگه میخاد حداقل درآمدش کفاف خرجش و بده و مجبور نشه برای تامین پهنای باند کمپین های گوناگون ش دست به دامن آریا شاتل و پدیدار نشه ؛ بیاد زیر ساخت مخابراتی این ور شهر رو درست کنه که تقاضای واقعی هست و مردم پول میدن بالاش ، انقدر کمپین راه انداختن که خودشون توش موندن ، یه روز جوانان ، یه روز زنان ، یه روز نوجوانان ، پس فردا هم لابد معتادان
اون وقت دوستان هنوز تو کف فیبر موندن ببینن کدوم شرکت رو فیبر ارئه میده آقا فیبر کجا بود همش سیم مسیه !
سلام
من از مخابرات خط adsl خریداری کردم چهار سال پیش منتها الان یه چند ماهی میشه وقتی اطلاعات ایپی رو چک میکنم سرویس دهنده رو میزنه شاتل تو گوگل هم سرج کردم صاحب آیپی رو شرکت شاتل میزنه !
چرا اینطوریه ؟
بعد یکماه :n02:نقل قول:
ای پی کم اورده از شاتل خریده
مخابرات جشنواره گذاشته مث اینکه سرعت 2 مگش محدودیت هم نداره
ولی باقی سرویسا 3 گیگ ( شبانه)
کسی خرید بگه ببینیم چجوریاس
من سرویس ۲۵۶ گرفتم الان یه ماه میشه سرعت دانلودم فوق العاده بالا رفته قبلا ثابت با idm روی ۱۲۰کیلوبایت وایمیستاد ولی الان اولش که دانلود شروع بشه میاد روی ۴۷۰ - ۵۰۰ بعدش همینجور کم میشه از سرعت تا میاد روی ۲۸۰ - ۲۹۰ فیکس وایمیسه .
دوستان چرا اینطور شدن طرح من برا دوستانم چک کردم افزایش سرعت نداشتن ولی برا من سرعت بالا رفته
کسی از این سرویس ها خریده لطفا اگه گرفتین سرعت رو بگید تا چجوریاس .نقل قول:
اگه مثل 256 که الان گرفتم سرعت بده من میگیرم من الان با 256 سرعت دانلودم 400به بالاس
من کاملا از دیده بان نت راضی هستم سرویس 2 مگ با 7 گیگ ترافیک دارم شبانه رایگان
هر شب دارم بالای 10 گیگ رایگان دانلود میکنم
خیلی شرکت ها رو امتحان کردم ولی واقعا دیده بان نت سرعتش و کیفیتش بالاتر از بقیه بود
کسی این سرویس و انتخاب کرد تو خصوصی بیاد بگه تا راهنماییش کنم چه سرویسی براش خوبه
متاسفانه دیدبان نت این طرف ما سرویس نمیدهنقل قول:
دیده بان نت همون پیشگامانه؟نقل قول:
کسی از این طرح های تابستان مخابرات گرفته اعلام وضعیت کنه ....
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
نمایندگی پیش گامانهنقل قول:
پیشگامان که تو سایتش شبانه ندارهنقل قول: