بیا داداش :31:نقل قول:
اینو simorgh_m3 جون تو صفحه ی 122 گذاشته بود :46:
[PHP]http://tiny.cc/hwmjz[/PHP]
Printable View
بیا داداش :31:نقل قول:
اینو simorgh_m3 جون تو صفحه ی 122 گذاشته بود :46:
[PHP]http://tiny.cc/hwmjz[/PHP]
مرحله ویتنام چقدر سخت بود کلی مردم تا تونستم ردش کنم.............:18:
توی مرحله ویتنام خیلی افت فریم داشتم. تقریباً وسطای مرحله بودم که از بازی خارج شدم و بازی رو پاک کردم :18:نقل قول:
این مرحله ویتنام خیلی مضخرف بود. مثل مور و ملخ آدم میومد. از بازی ناامید شدم :19:
یکی از دوستان پرسیده بود که توی COD 1 کاپیتان پرایس بود؟؟؟؟
باید خدمتتون عرض کنم که کاپیتان پرایس توی نسخه شماره 1 بازی بود و حضور پر رنگی داشت. هر کی COD1 رو بازی نکرده بهش پیشنهاد میکنم که حتماً بازی رو تهیه کنه و ازش لذت ببره. مطمئن باشین از COD7 قشنگ تره. بازیش 2 تا CD بود با Setup ارجینال و شماره سریال. (فکر کنم توی اینترنت لینک دانلودش باشه)
COD2 هم اگه کسی بازی نکرده حتماً بازی کنه. COD2 یه شاهکار به تمام معناست. کاپیتان پرایس هم داره.
دوستان من مونيتورم 19 اينچ وايد هستش، وقتي ميرم تو بازي دو طرف سمت چپ و راست يه نوار باريك سياه مياد
از كجا بايد درستش كنم؟
تو قسمت resolution هم رفتم هرچي تغيير ميدم فرقي نميكنه
سلام دوستان
من بازی رو تمام کردم . بعد از اتمام بازی سریع می ره توی جایی که باید زامبی بکشیم . حالا وقتی خارج شدم از بازی دیگه نمی تونم برم تو زامبی و باید مرحله آخر رو دوباره برم ؟ کسی می دونه چطوری میشه رفت ؟
بابا مشتی ایناهای که گفتی mw1 و mw2 هستند که میشه cod4 و cod6 که در سالهای 2007 و 2009 عرضه شدن در صورتی که cod1 حدود 4_5 سال قبل از اینها عرضه شده بود و مربوط میشد به جنگ جهانی دومنقل قول:
دوست عزیز برای حل این مشکل ۲ راه هستنقل قول:
۱- یا درایور کارت گرافیکت رو ویندوز نصب نیست(من تو ویندوز ۷ این مشکل رو داشتم)باید نصب کنی.
۲-راه دیگه هم داره برو تو meno مانیتورت بعد setup بعد image size حالا از حالت auto میذاری روی wide (این توی مانیتور سامسونگ بود، فکر کنم LG هم این شکلی باید باشه)
شما مثل اینکه منظورم رو بد متوجه شدین.نقل قول:
من 6 سال قبل اینا رو بازی کرده بودم و منظورم Call of Duty 1 هستش. خب جنگ جهانی بود دیگه.
حالا کی گفت Modern Warfare بود. نسخه اول این بازی 2 تا CD بود دیگه. شما مگه بازی نکردین. دوستانی که بازی کردن همگی میدونن که کاپیتان پرایس داشت. هم توی COD1 و هم توی COD2 کاپیتان پرایس داشت. توی MW1 و MW2 هم که کاپیتان پرایس حضور داشت.
اینم نسخه های این بازی:
Call of Duty 1
Call of Duty 2
Call of Duty 4 Modern Warfare
Call of Duty 5 World at War
Call of Duty 6 Modern Warfare 2
Call of Duty 7 Black Ops
سلام
وارد مرحله ویتنام شدم یکمی داخل خاکریز جلو رفتم یه نفر از بالا پرید با صدای مهیب
روی من اینو نمی تونم رد کنم دوستان چطوری باید ترتیب شو بدم ؟
داداش اون مرحله ویتنام اولی (مرحله دوم بازی هست ) باید F رو مداوم بزنی (سریع)
خب اینو پیدا کردم .
با اینکه قبلا بار ها معرفی شده ولی گفتم یه بار دیگه بذارم برای کسانی که جدید میان و حال و حوصله سرچ ندارند.
حل مشکلات افت فریم و ... با کرک SKIDROW
1- ابتدا بازی رو Uninstall کنید
2- فایل های زیر را دانلود کنید
آپدیت 1 :
کد:http://hojjat85.dl.rapidbaz.com/KaeP/sr-cod71-Mbb.rar.zip
آپدیت 2 و 3 :
کد:http://free-user.s85.rapidbaz.com/premium/f878e7e740e991fb0eda66fa1e91e196/4cfd3a94/s85.eu./8364291?Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3-SKIDROW.rar
3- بعد به ترتیب اجراشون کنید و یکمی مشکل افت فریمتون حل میشه .
البته این پچا رسمی نیست . باید منتظر Treyarch باشیم .
دکمه F رو تیک تیک بزن یعنی بزن و ول کن بزن و ول کننقل قول:
سلام !
تو یکی از مراحل بازی بعد از اینکه بیسیم زده میشه و هلیکوپتر منفجر میشه وارد یه صفحه سیاه میشی و دیگه نمیدونم کجا برم مشکل از چیه ؟؟
نقل قول:
بازي رو unistall كنيم ؟؟؟!!؟؟؟
يعني اول اينا رو اجرا كنيم بعد دوباره بازي رو نصب كنيم؟؟
uninstall به خاطر پاک شدن کرک فعلی هست . البته فکر نمیکنم نیاز باشه . به هر حال واسه من که اثر نکرد .
فکر کنم مشکل مرحله اوله درسته ؟
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
+ باید بازی رو نصب کنید بعد کرک کنید .
البته من نفهمیدم اون فایلای کرک فرقش با اون فایل اینیستالی چی بود ؟ اینیستالش چی رو نصب میکرد؟
نقل قول:
خيلي قروقاطي شد كه. بالاخره بايد چيكار كنيم ؟
بازی رو Uninstall کن . اول اپدیت یکو نصب کن بعد آپدیت دو رو .
من هنوز در تعجبم چطوری این همه آدم اینجا بازی میکنند ولی من نتونستم :دی
آپدیتا + کرکم نصب کردم نشد . خدایی کسی راه حلی نداره ؟ بابا رزولیشن 800*600 همینه ... :|
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------
این درسته که مشکل مرحله اوله ؟
میتونیم سیو گیم 100% رو بریزیم بعد بریم مرحله دوم ؟
ظاهرا کلا کسی اینجا جواب نمیده .
دوستان من یه مشکل جدید پیدا کردم...
بعد از چند دفعه که توی یک مرحله میمیرم یهو کاراکتر بدون تفنگ میشه و دیگه هیچ کلیدی کار نمی کنه ممکن بخاطر کرک باشه؟؟ من هیچ مشکل دیگه ای مثل افت فریم ریت و ... ندارم....
منم ویندوز 7 دارم. درایور هم نصبه.نقل قول:
تو منوی مانیتور همچین چیزی پیدا نکردم. مونیتورم هم سامسونگه
نقل قول:meno-size&position-image size
این مسیرش تو مانیتور سامسونگ هستش که میزاری رو wide
نقل قول:
من اینو پیدا نمیکنم. تو ویندوز 7 هم همینه؟
میشه دقیقا بگی کجاست؟
ویندوز چیه رو مانیتور دکمه منو رو پیدا کن نه تو ویندوزنقل قول:
:31::31::31::31:نقل قول:
منو رو زدم ولی همچین چیزی نداره که بارم رو wide:41:
نقل قول::31::27:[:18:نقل قول:
wow
ببخشید مگه من بهش چی گفتم دوباره بهش میگی ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول یعنی اینجا هیشکی مشکل افت فریم نداره ؟ لولنقل قول:
حالا چرا میزنی من جواب تو رو ندیده بودم چاکریم:18:نقل قول:
من دیروز تمومش کردم.به نظرم از سری های قبلی ضعیفتر بود.از نظر گرافیکی بد نبود ولی من چند جا افت فریم داشتم.
با گرافیک 4850 و رزولیشین 1440*900
حجت جان! اشتباه داری میگی...نقل قول:
اولا - اون پچ آخر یعنی دو و سه پچ رسمی بازیه که فقط اون محتوای متن صفحه information به هنگام نصب تغییر کرده. (Skid Row 2010)
دوما - همون پچ آخری کار پچ اول رو هم انجام میده. احتیاجی به نصب پچ اول نیست.
سوما - هنوز این مشکلات اجرای بازی با پچ آخری به طور کامل رفع نمیشه. (البته یه روشهایی عنوان شده برای رفع موقت) گفته شده که پچ های دیگری هم در کاره که در اون بین قراره موارد زیر رو هم شاهد باشیم:
- Improved threading performance on computers with only 2 cores.
- Fixed random freezes in certain computer configurations.
والا هومان جان من نصبش کردم افت فریم بد تر شد :دی . دیگه سیستم من که MW 2 رو روی High با 30-40 تا فریم میگرفت نباید تو این با رزولیشن 800*600 کم بیاره . اونم با یه فریم ؟!نقل قول:
خب... تو پست قبل قبلیم عنوان کرده بودم که بعد از نصب پچ رسمی اخر, در بعضی جاها مشاهده شده که مشکلات اجرای بازی رفع نشده و یا خرابتر شده... فعلا صبر کن برای پچ های بعدی.نقل قول:
ok مجبوریم صبر کنیم برای پچ اصلی . اینم شد مثل GTA IV که اولا هم افت فریم داشت هم نصف تکستچرا لود نمیشد . بعد یه پچ دادن درست شد .
سلام
من تازه بازی رو نصب کردم و هیچ پچی نریختم...کرک هم SkidRow هست...
میشه لینک همه پچها و کرکهاش رو بزارید...
ممنون..
داداش یه یکم بگرد تقریبا تو هر دو صفحه یک صفحه اش یک نفر درخواست کرک و پچ کرده خوب همین صفحه قبل دوستمون گذاشته
دوستان من این بازیو چند وقته که خریدم ! اما با بازی های دیگه مشغول بودم وقت نشد ! حالا به نظرتون اینو شروع کنم (با توجه به مشکلاتی که دوستان ذکر میکنند!) دوست ندارم بازی حروم شه و تجربه ی بدی تو ذهنم بزاره و منتظر یه پچی چیزی بمونم که میکلات بازی رو از بین ببره یا همینجوری برم ؟!نظرتون چیه ؟! عجله ای هم ندارم :5:
داداش من خود کرکی که توی سی دی بود بازی رو تا اخر رفتم و فقط یکمی خیلی خیلی کم یه تو مرحله افت فریم داشت بعد هم مرحله اخر باید برای چند لحضه بازی رو از حالت فول اسکرین در بیاری همین ... مشکلات زیادی نداره از من میشنوی بازی رو شروع کن
ارزشش رو داره . توی دو روز بازی رو تموم کردم
سلام
من سی دی بازی رو ندارم
تو نت بوکم هم ارور می ده
video card or driver doesnt support UBYtT4EN vertex data
ویندوزم سون هست
کسی راهکاری داره ؟
دوم این که می تونم بازی نصب شده رو تو پی سی کپی کنم؟
ممنون
مشخصات سیستمو بده :دینقل قول:
یارو با یه سیستم ضعیف افت فریم نداره یکی با سیستم خفن افت فریم داره . کلا این بازی رو از نظرم بازی نکن مثل من از بازی زده میشه تا پچ بیاد واسش .من الان احساس میکنم بازی بسیار آشغال و ضعیف تر از Medal of honor ولی خب اینطور نیست . فقط به خاطر همون افت فریم یه همچین احساسی به آدم دست میده
بعد از اونکه ودز دراگویچ را میکشه تو مرحله بعد که با رزنوف میره و کسی نباید ببیندش و از نور هلکوپتر هم دوری کنه
من هر کار میکنم میبینن منو
چکار کنم؟
وودز میزنه کراوچنکو رو میکشه نه دراگوویچ رو.نقل قول:
حتما جای اشتباهی میرین و گرنه خیلی سر راسته مسیر حرکتتون... شما یه نگهبان رو میزنین بعد میرین زیر سایه بون. کانتینر که اومد پایین مسیر پشتشو ادامه میدین و بعد از رد شدن نگهبون ها خدمت سربازی رو میرسونین که پشتت با شماست. بعدش هم بازم میرین زیر سایه بون بعدی...