سلام .
یه نفر عکس این ان 8 های چینی رو نداره بذاره ما ببینیم چجورین.
من همیشه این سوال تو ذهنم بود که این شرکت هایی که این گوشی ها رو تولید می کنن رسمیا یا متخلفا .یعنی نوکیا نسبت به تولید این گوشی ها اعتراض نمی کنه؟
Printable View
سلام .
یه نفر عکس این ان 8 های چینی رو نداره بذاره ما ببینیم چجورین.
من همیشه این سوال تو ذهنم بود که این شرکت هایی که این گوشی ها رو تولید می کنن رسمیا یا متخلفا .یعنی نوکیا نسبت به تولید این گوشی ها اعتراض نمی کنه؟
چینی اصل و چینی غیر اصل:31:نقل قول:
یه هندی در کامنتهای gsmarena گفته که با یکی از مراکز نوکیا تماس گرفته و بهش گفتن که 28 سپتامبر n8 در هند در همه رنگها موچود خواهد بود
امیوارم زودتر برسه ایران که دیگه خسته شدم از این همه صبر
قیمت به پول ما 590 تومن
Today i called my nearest Nokia Priority. He told me, in 28sep morning we can get Nokia N8 100% sure.
Place: India,Chennai.
Price range is 23K to 25K. All colors available.
044-42071178
نقل قول:
ممنون علی جون از خبر خوبت
تو انگلستان هم ان8 توسط اپراتور وادافون تا 5 روزه دیگه عرضه میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
Pictured above is a 25GBP/month contract over 24months with a free N8
این طور که من شنیدم خبر عقب افتادن عرضه ی N8 باعث افت سهام نوکیا شده و نوکیا هم عقب افتادن عرضه ی این گوشی رو تکذیب کرده ولی احتمالاً به خاطر افت سهامش بوده که تکذیبش کرده
حالا تویه همین تاپیک مقایسه صفحه نمایش 97 و X6 و N8 خودم گذاشته بودم.......N8 ار همشون روشن تر بود!......نمیدونم چرا حرف راست تحویل ملت نمیدن!
مشخصه برایتس رو گذاشته رو کمترین حالت
بچه ها یه قابلتی بود که بهش اشاره کردین واسه صفحه نمایش که تو ای 7 بکار رفته و باعث نمی دونم وضوح بیشتر صفحه و خوانایی بیشتر زیر آفتاب میشه .. بلاخره چی شد این قابلیت رو ان 8 پیاده سازی شد؟
منظورت cbd هست ؟ ... خیــــر :sنقل قول:
بچه ها یه قابلتی بود که بهش اشاره کردین واسه صفحه نمایش که تو ای 7 بکار رفته و باعث نمی دونم وضوح بیشتر صفحه و خوانایی بیشتر زیر آفتاب میشه .. بلاخره چی شد این قابلیت رو ان 8 پیاده سازی شد؟
سلام.
ببينم اينکه ميگن يو اس بي ميخوره، يعني ميشه همين فلشهاي معمولي رو مستقيم زد به گوشي؟ يا سيم رابط خاصي ميخواد؟
خوب باید رابط بهشه چون گوشی microUSB داره ولی فلش مموری ها USB معمولی دارند! یک رابط لازم هست که اینارو به هم تبدیل کنه!نقل قول:
چیز خاصی هم نیست فقط یه تیکه سیم هست!
تو پکش هست ...نقل قول:
خوب باید رابط بهشه چون گوشی microUSB داره ولی فلش مموری ها USB معمولی دارند! یک رابط لازم هست که اینارو به هم تبدیل کنه!
چیز خاصی هم نیست فقط یه تیکه سیم هست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تبدیل usb و hdmi به اندازه معموملی تو عکس بالا مشخصه
سلام
من دیروز علاءدین بودم
شاید باورتون نشه ولی ان 8 رو تو ویترین یه مغازه دیدم
خودم کف کردم.رفتم قیمت کردم گفت 880 هزار تومن
اگه ادرس مغازش رو هم بخواین میتونم تقریبا بهتون بدم
99% کپی هست! 1% هم از اون نسخه های اولیه هست!نقل قول:
هنوز تو بازار جهانی ریلیز نشده چه جوری اومده ایران؟ یا تقلبیه و کپیه یا از اون نمونه های اولیه یا هندزآن هستش!نقل قول:
بچه ها یه سایتی لینکی جایی معرفی کنید که عکسهای توپ و باحال ان 8 رو بشه دانلود کرد؟
1.فیلتر ND که از ویژگی های دوربین این گوشی هستش چیه؟
2.قابلیت گئو تگینگgeo-tagging که میگن زیر عکس مشخصات جغرافیایی محل عکس رو نشون میده چیه؟ بهتر بگم طریقه استفادش چه جوریه؟ باید حتما جی پی اس گوشی فعال باشه ؟ یکم بیشتر توضیح بدین
3.سایز سنسور که یک یه یک ممیز هشتادوسه 1/1.83 هستش دقیقا یعنی چی؟
4.در مقابل اس ام اس از عبارت (threaded view), استفاده شده این یعنی چه؟
5.A-GPS همون اتصال به اینرتنت برای کمک به جی پی اس هستش؟ که استفاده از آنتن های بی تی اس و موقعیت تقریبی اونا با ماهوارس؟
6.Anodized aluminum casing این عبارت اولی چیه؟
7.ممنون
تو بخش نقد و بررسی موبایل یه نظرسنجی راجع به ان8 و ای 7 راه اندازی کردیم خواهشا شرکت کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=442978
کسی از دوستان می دونه این گوشی کی وارد بازار دبی می شه ؟
اگه نمایندگی ایران این گوشی رو بیاره بر اساس قیمت جهانی می دن یا هر چقدر خودشون خواستن ؟
حداکثر تا یه ماهه دیگهنقل قول:
نه دیگه باید نمایندگی یه فرق قیمتی داشته باشه با اونی که قاچاق میاره دیگه :31:
اینم به چشمنقل قول:
1.ان دی فیلتر کار همون دیافراگم متغییر روتو ان86 البته با کارایی بالاتر انجام میبدهنقل قول:
2.اولا تلفظش ژئو هستش نه گئو (مگه ژئو فیزیک نشنیدی ؟؟)
ثانیه عکس که میگیری اطلاعات جغرافیایی اش رو توسط جی پی اس کانکت شده به ماهواره
اتچ یکنه به عکست به همین راحتی
3.اون عدد رو تقسیم میکنی بر یک حاصل تقسیم کوچیکتر باشه بهتره
( هر چی مخرج بزرگتر باشه نشانده ی اینه که سایز سنسور بزرگتره)
4. متوجه نشدم منظورتو
ولی
threaded اس ام اس یه حالت نشون دادن اس ام اس های تبادل شده بین 2 نفره
رو فریمور های کوک شده 8910 هم هست
از قضا فارسی رو هم چپگی نشون میده :31:
5.
از طریق آنتن نیست از طریق اینترنت و داتلود مکان ماهواره هاست
6.یه روش رنگ آمیزی الکترواستاتیکه
که باهاش کیس آلومینیومی ان8 رو رنگ کردن
خیلی هم مقاومه
7.خواهش
نقل قول:
این عکسا خیلی خنده دارن! واقعا آدم باید ... باشه که باور کنه که سامسونگ صفحات AMOLED معمولی بفروشه به نوکیا که کیفیتش از صفحات SUPER AMOLED خودش بالا تر باشه! من بیش از 10 تا ویدیو و 100 تا عکس از این دو تا گوشی دیدم تو تمام موارد نه ان 8 و نه هیچ گوشی به گالاکسی نرسیده. من نمیدونم این عکسا رو از کجا آوردید ولی معلومه طرف تا اونجایی که جا داشته کیفیت روشنایی گالاکسی رو کم کرده و مال ان 8 رو زیاد کرده. دوستان شک نکنید که این عکسا FAKE است و میشه گفت هیچ صفحاتی قابلیت مقابله با SUPER AMOLED نداره . البته اونایی که این کاره هستن با دیدن این عکسا مطمعنم فقط خندیدن.
اونی که از همه خفن تر E7 عزیز نه N8نقل قول:
سامسونگ و کلا فعلا باید لنگ دست بگیرن:46: تا بعد ...
ولی دو راهی N8 و E7 خیلی آدم رو گیج میکنه!!!
نقل قول:
عزیز سامسونگ که صفحه نمایش برای نوکیا نمی زنه! امتیازش رو فروخته به نوکیا !!! نوکیا الان خودش تولیدش میکنه ( ولی زیر نظر سامسونگ ) دلیل کیفیت خوب هم همینه
شاد باشین :27:
یعنی الان نوکیا فن ها میخوان بگن نوکیا صفحات بهتری تولید میکنه و کیفیت صفحه N8 از گالکسی بهتره؟؟؟
ادعاتون خیلی خنده داره!:27:
ادعا نیست یه واقعیته کهنقل قول:
نوکیا گوشی های بهتری تولید میکنه :31:
تولید صفحه نمایش مربوط است به شرکت سامسونگ الکترونیکز نه سامسونگ موبایل
ضمنا من خوانایی ایی7 رو زیر نور خورشید بهتر از آیفون 4 دیدم(ویدو و عکس هاش تو تاپیکش هست)
حالا اگه از گالاکسی بهتر نباشه جلوش کم نمیاره
ضمنا هر گوشی ای یه مزیتی داره
همین گالاکسی یکی از المان های بر تری اش صفحه نمایششه
کسی اصلا جرات میکنه بگه دوربین گالاکسی از ان 8 بهتره ؟:27:
کسی ادعایی نکرد !!!! عکس ها گویای همه چیز هستننقل قول:
یعنی الان نوکیا فن ها میخوان بگن نوکیا صفحات بهتری تولید میکنه و کیفیت صفحه N8 از گالکسی بهتره؟؟؟
ادعاتون خیلی خنده داره!
Nokia N8 Silicone Cover
لینک پخش ویدیو
کد:http://www.youtube.com/watch?v=0p9ITsfGWs0
لینک دانلود ویدیو
کد:http://www.youtubesnips.com
من که 1000000000000000% اینو می خرمممممم:40:
پاشو بزاره ایران خیلیا میخرنش!
سلام ممنون از توضیحاتتوننقل قول:
2.بله میدونم ژئو هستش اشتباه چاپی بوده
5.والا من خیلی جاها خوندم که جی پی اس که از طریق اینترنت و اینجور چیزا کانکت میشه مکان تقریبی آنتن بی تی اس رو با ماهواره ها چک میکنه و آدرس و پوزیشنت رو میده و به دلیل همین کار فوری هم کانکت میشه
بازم ممنون
عزیز کلا GPS با اینترنت و شبکه و BTS و ... کاری نداره و مستقیم به ماهواره کانکت میشه!نقل قول:
ولی وقتی A-GPS یا همون Assisted GPS فعال باشه موقیت شمارو نشون نمیده در واقع محدوده اون BTS که شما تحت پوشش اون هستید رو نشون میده و Assisted GPS با اینترنت اطلاعات موقعیت جغرافیایی BTS رو نشون میده!! در واقع کانکت نمیشه چون کلا با ماهواره کاری نداره و اطلاعات ارسالی از BTS رو پردازش میکنه که این اطلاعات با اینترنت دریافت میشه!!
بچه ها فقط 4 روز دیگه مونده :26::26:.اینم خبرش و منبع:
The Nokia N8 is expected to be available in selected markets in the next 4 days with an rumored retail price of 370 Euros before taxes and subsidies.
منبع:کد:http://nokian8portal.com/nokia-n8-vs-nokia-c7/#more-820
والا دوستان تو این تاپیک بیشتر من خواننده مطالب دوستان هستم تا کسی که مطلبی رو بیان کنه دلیلشم اینه که هنوز گوشی تو دستمون نیس که یه نظر قطعی بدیم و مطمئن باشید من خودم از اوناییم که اکثرا گوشی های تاپو به محص ورود به بازار حتی با قیمت دو برابر هم میخرم و این گوشی هم در اولویتم هست ولی بعضی مواقع در مقابل بعضی از حرفها و نظرات دیگه نمیشه سکوت کرد و فقط خواننده بود . اینکه بگین کیفیت صفحه نمایش n8 از گالکسی s بهتره رو خود نوکیا هم قبول نداره چه برسه به ماها و چند تا تصویر که اصلا منبعش مطمئن نیس رو نمیشه ملاک قرار داد پس لطفا بحث هایی رو مطرح کنین که جنبه تعصبی و غیر منطقی نداشته باشه و بیان گر مطالب مفید و واقعی باشه ممنون.
نقل قول:
والا ما برو بچز نوکیا هیچ ادعایی نکردیم
الان صفحات قبلی رو هم نگاه کردم همچین صحبتی کسی نکرده!!
مثل این که دوستان سامسونگی بازهم توهم زدن!:31:
قبول صفحه ي نمايش گالاكسي بهترينه !! مگه همينو نميخواستيد بشنويد ؟ تموم شد ، ديگه اسم اين بربري رو اينجا نبريد . :31:
ياد آيفون افتادم ( با سنگ مقايسه شده بود زمان ورودش ...:27:)
به نظر من چند تا ويژگي با امتياز 9.5 خيلي بهتر از يك ويژگي با امتياز 10 هست ، منطق اين رو ميگه !
بیاید این موضوع مقایسه رو بزاریم کنار.من تا همین چند روز قبل نمیتونستم بین گالاكسي و موتورولا MILESTONE XT720 یکی رو انتخاب کنم تا این که از n8 شنیدم و تصمیم کبرئ رو گرفتم چون نیازای بیشتری رو جواب میده.
این usb otg و hdmi که تو این هست خودش واسه من عالمیه . خواهشا برو بچ گالاكسي تو تاپبک n8 زیاد...
نقل قول:
امیتاز صفحاتی(اونو نسل قبلیشو!!) که خودش اختراع کرده فروخته به نوکیا و نوکیا بهترش(حتی بهتر از نسل جدید سامسونگ!!!) رو تولید کرده ؟ من واقعا خندم میگیره از این حرفا! از شما بعیده که بگی صفحات AMOLED از SUPER AMOLED بهتره!! :18:
آقا تا حالا مگه دیدید که گوشی کاملی تولید شده باشه که در همه چیز از همه ی گوشیها سرتر باشه؟
اصلا صفحه ی نمایش گالکسی از n8 بهتر
خوب این همه امکانات n8 رو مگه میشه به باد فراموشی سپرد
الان x10 دیزاین بسیار زیبایی داره که از گالکسی و n8 و خیلی از گوشیها سرتره
یا چه میدونم I8520 سامسونگ یه ویدیو پروجکشن داره که فوق العاده است
خوب اینها هم مزایاند ولی مگه توی یه گوشی جمع شدند؟ یا اینکه اگه فلان گوشی فلان چیزش نسبت به فلان چیز فلان گوشی سرتره برتری اون گوشی نسبت به رقیبش محسوب میشه؟ (چه فلان در فلانی شد) :27: