پايان عصر امپراطوري قطبي
Printable View
پايان عصر امپراطوري قطبي
باز هم غرب آسیا به شرق آسیا باخت...:13:
پایان :41:
تمام>>>>>>>...
خداحافظ آقاي كف دست
بمیر کفاشیان بمیر
خداحافظ فوتبال علي اصغري و هردمبيل بي تاكتيك
آخ جووون باختیم :8:
تا وقتی کفاشیان و امثال اون هست ، همینه که همینه
همین امشب بریم کفاشیان رو بکشیم ...
بازم پیام بازرگانی
کاش ایران میبرد اون سرودرو میزاشتند :27:
سلام بر عقل بازيكنان كره . خداحافظ بي عقلاي فوتبال ايران
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
كره رو با امارات مقايسه مي كنن
برم امضامو عوض کنم... یارو کره ایه تعویض کرد، تعویضش تبدیل به یه گل شد! امپراتور ما هم شجاعی نا آماده رو آورد که خودشو بزنه زمین، اکستراتایم اول یه دقیقه زیاد بشه تا گل بخوریم... اه اه...:13:
من موقعی که آلمان از اسپانیا باخته بود خیلی خیلی بیشتر ناراحت شدم تا الان
الان میشه گفت زیادم ناراحت نیستم
:18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
کی میشه دوباره بریزیم تو خیابونا ایرانو تشویق کنیم ها؟ پس کی اون روز میرسه؟:45::45::45::45:
هی خدا:37::37::37::37::37:
ایران حذف شد .
تا امثال شجاعي شكم سير تو تيم باشن همين آش و همين كشكه و همين دوغه
بد ترین بازی ایران بود
تا 20 سال دیگه هم ظاهرا قراره توی یک چهارم حذف بشیم
تعویض های قطبی هم خیلی جالب بود. این غلامی اصلا توپ به پاش خورد؟! مبعلی رو می اورد حداقل یه ضربه کاشته ای می زد
چرا اینجور شد؟! واقعا چرا؟! این چراها رو کی باید جواب بده؟!!!!:19::9::9:
خیلی خوب دفاع کردیم.ولی در نهایت حق به حق دار رسید...
تبريك به همه كساني كه از جواد خپل متنفرن..!
جواد برگرد تهران حالا..
در این که تیم ما نیمه اول افتضاح بود شکی نیست. نیمه دوم تلاششون رو کردن ولی کره یکم بهتر بود. اما ..
ایرماتوف تو نیمه دوم و خصوصاً وقت های اضافی پدر تیم رو در آوورد. پنالتی رو که نگرفت. به پارک جی سونگ که هند عمد کرده بود کارت نداد. پدر مسعود شجایی رو در آوردن. 4 دقیقه مونده که نیمه تموم شه. بیچاره رو زدن مصدومه. داشت از زمین میرفت بیرون، بهش کارت داد. آخرشم خودش 2 دقیقه وقت اضافه گرفته بود، فقط 1:34 ثانیش رو نگه داشت. خیلی بد بودو.
این باخت رو به افشین قطبی بخاطر تعویض های زیباش و جواد نکونام بخاطر بازیسازی های عالیش رضایی بخاطر شوت های دقیق و عدم خودخواهیش و مسعود شجایی بخاطر بازی باغیرتش و همینطور سعیدلو و کفاشیان و دارو دستشون بخاطر مدیریت هایی که از دل جان دارند و همینطور ما مردم جوگیر تبریک میگم
ترس کره ای ها کاملا از بازیشون مشهود بود و قطبی کاملا درست گفته بود
خوب ظاهرا سنت دیرینه یکی درمیون هم شکسته شد
ظاهرا پیشبینی ما هم درست در اومد پیشبینی که به نظر من احساسی نبود مثل بیشتر مابقی پیشبینی ها که بخاطر بازی های قبلی کاملا از روی احساسات داده شد
من تو این بازی یه بازیکن ایرانی رو ندیدم یه کره ای رو دریبل کنه
تیم ذوب اهن بازی میکرد از این بهتر بود
بیایید آقایون طرفدار قطبی بیایید عزیزانی که با برد عراق و امارات این تیم ملی رو رنساس فوتبال ایران می دونید جو بد چیزی هست نه؟!؟
حالا نظرتون در مورد سعیدلولو کفاشیان و قطبی با کف دست یه میلیاردیش چیه !؟
من میخام فحش بدم کییی پایه هست فحش بدیم؟
عجب تیم ملی مزخرفی داریم حالم بهم می خوره.............
در اونصورت هم اول پیام بازرگانی میزاشتن-اینها ضد تبلیغه ،تبلیغ نیست، اینها یه سور زدن به کانالهای خصوص ترکها...نقل قول:
من موندم این کارشناسها دو ساعت پهلوی این گزارشگرها میشینن که 5 دقیقه قبل و بعد بازی افاضات کنند...
-----------------------------------------------------------------------
یکی الان تلفن زد باش دعوام شد...اه من نباید پخش زنده ایرانو ببینم...:grrr:
-----------------------------------------------------------------------
این هم جواد و شانس آوریش برای ایران:نقل قول:
اگه رحمتی و نوری وباقی رو هم اضافه کنید 100% موافقم:
این باخت رو به افشین قطبی بخاطر تعویض های زیباش و جواد نکونام بخاطر بازیسازی های عالیش رضایی بخاطر شوت های دقیق و عدم خودخواهیش و مسعود شجایی بخاطر بازی باغیرتش و همینطور سعیدلو و کفاشیان و دارو دستشون بخاطر مدیریت هایی که از دل جان دارند و همینطور ما مردم جوگیر تبریک میگم
ترس کره ای ها کاملا از بازیشون مشهود بود و قطبی کاملا درست گفته بود
خوب ظاهرا سنت دیرینه یکی درمیون هم شکسته شد
نقل قول:
نکونام با اون پاس های اشتباش باعث اخت ایران شد:41:
بچه ها نترسین 8 سال دیگه وقتی نصل ما بره تو زمین غوغا میکنیم :31:
بازی ایران = چند پاس بین حسینی و عقیلی رد و بدل بشه و یکیشون به قید قرعه توپو بکشه جلو . متاسفام برای همچین بازی . یک حمله درست نداشتیم
تو دلت فحش بده مثل من .......................نقل قول:
120 دقیقه وسط زمین یدونه بازیکن نداشتیم !! تیمی که وسط زمین رو نداشته باشه همینه دیگه ...
خاک بر سر مربی که توی 120 دقیقه اینو نفهمید ! اصلا کره بازی نکرد تیمی نیست که بخواد جلو ایران وایسه . سر حماقت مربی ها و بد بازی کردن جواد نکونام باختیم ... از مهدوی کیا بازی ملیش بیشتره نصف اون هم بازی بلد نیست ! دقیقاً نقطه مقابلش پارک جی سونگ ترکوند ... خداوکیلی مهدوی کیا و بافری بودن دهن کره ای ها رو سرویس میکردن (6 تا زدن به کره آسفالتشون کردن اون سال)
واقعا از قطبی بعید بود که یه مهره ی سوخته (شجاعی) رو بیاره تو زمین
شجاعی تو بازی های قبلی امتحانشو پس داده بود ...
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
واقعا از قطبی بعید بود که یه مهره ی سوخته (شجاعی) رو بیاره تو زمین
شجاعی تو بازی های قبلی امتحانشو پس داده بود ...
به قولی :
زرشک!
:41:
دیگه اون دوران تموم شد .نقل قول:
الان یه مشت بی غیرت تو تیم هستند که فقط فکر پر کردن حساب بانکیهاشونن .
کجایید علی دایی ها ، کجایید خداداد عزیزی ها ، کجایید کریم باقری ها .... تیم ملی از دست رفت ، بازیکنان قدیمی با غیرت ... تیم ملیمون از دستمون رفت :41::41:
جملت قشنگ بود:40::18:نقل قول:
تو لژیونر مفت خور نشه داریم:2:
که نکونام با پاس گلش به کره ای کار رو تموم کرد
من جای نکونام بودم از بازی های ملی خدا حافظی میکرد:41: