اصولا وقتی X10 رو دستت می گیری همه چی یادت می ره !!!نقل قول:
Printable View
اصولا وقتی X10 رو دستت می گیری همه چی یادت می ره !!!نقل قول:
منم نوشتم تو پرانتز که ه ک شده ولی روشش رو هنوز روو نکردن !نقل قول:
البته بوت لودر ه ک شده...تا جایی که یه عکس دیدم از بنچمارک این گوشی، با رام 2.2، از گلکسی اینا خیلی سر تر بودش....عکس رو پیدا کرده و براتون میذارم....
به ظنر من سونی بزرگترین ظلم رو به این گوشی کرد...ولی با اوردن مولتی تاچ،و قرار گرفتن امکان رام ها،این گوشی دست نیافتنی خواهد بود!!!
کلآ با کلمه نظر مشکل داریا :دی 3 بار غلط نوشتیش :دی
عکست نمیاد !نقل قول:
بنچمارک Quadrant منتشر شده توسط دولوپر zdzihu از Custom Rom های Xperia X10
اره هر کاری میکنم این ظنر درست در نمیاد!!نقل قول:
کلآ با کلمه نظر مشکل داریا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3 بار غلط نوشتیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی میکنم یه مطلب دربارهی فرهنگ لغت کلماتم بنویسم!!
مشکل از خودته!!! وگرنه عکس از اندو ایرانیه و مشکلی نداره....شایدم باید قند شکن نصب کنی؟!!
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
قبول ندارم...اگه برا اولین بار ببینیش،کف میکنی و همه چی یادت میره....من که اینجوری بودم....بار اولی که دیدمش و فروشنده دادش دستم!!!!!!!!!! فقط نیگاش میکردم و دادمش تحویل!!!نقل قول:
اصولا وقتی X10 رو دستت می گیری همه چی یادت می ره !!!
سه روز بعد دوباره دست گرفتمش تونستم خودمو جمع و جور کنم و تو 5 مینی که واسه تست داشتم،15 دقیقهبا تایم اسکیپ کار کنم!!
با قند شکنم باز نشده !
نکنه لینک اونجارو آوردی اینجا ؟؟ خوب نمیاد دیگه :دی
ببر -----. com آپلود کنش !
سلام به همه عزیزان.
امیدوارم من مرحوم رو یادتون نرفته باشه..
اول از همه برای شادی روحم یه صلو ا ا ا ا ا ا ا ت ت ت ت.......
حالا یه خبر: X10 من که خراب شده بود رو یادتونه؟ الان 2.5 ماهه فرستادم تهران برای گارانتی اما هر روز یه بهونه میارن، یه روز میگن نوبتت نشده فرداش میگن قطعه برامون نمیفرستن فرداش میگه در حال تعمیره باز فرداش میگه کی گفته در حال تعمیره اصلا اولویت شما هنوز نرسیده تو نوبت بمون... خلاصه میپیچونن دیگه.. گارانتیش هم پارس تلون بود که به رحمت ایزدی رفت من فرستادم برای کامتل. خودم فکر میکنم که به علت تیره شدن روابط و بده بستون های بین کامتل و تلون این میجرا اینجوری شده.
به هر حال به همتون تبریک میگم که X10تون رو دارید. لطفا نازش کنید و ازش خوب مراقبت کنید مخصوصا اونایی که سفیدشو دارن. آپدیت هم مبارکتون باشه.
فقط یه سوال، قضیه زبان فارسی روی این گوشی چی شد؟؟؟ منتظر گوشیم بمونم یا برم یه 1200 منو فارسی بخرم حالشو ببرم؟؟؟
عکس که میادش داداش!نقل قول:
قیمت برای اینویزیبل شیلد این گوشی (با اینویزیبل بدون اینکه گوشیتون رو ضمخت! و بزرگ نشون بدین از هر گونه لکه و خش روی اسکرین گوشی و خود گوشیتون جلوگیری کنین)
1-Screen Protect ...26toman
2- Full Protection...36toman
اگه خواستین PM بدین...عکس هم که گذاشتم....ممنون
نقل قول:
1- اينو بايد بچه هايي كه دارن جواب بدن ولي من كه باش كار كردم اين مشكلو نداشت....همه چيز مرتب بود
2- مال خود كشور نام آشناي چاينا باقيشم سعيد بارسلون بهت ميگه
خب پس Made in China هست.نقل قول:
اصولا وقتی X10 رو دستت می گیری همه چی یادت می ره !!!
دوستاني که گوشي رو دارن ممنون ميشم بگن آيا کيفيت صداي مکالمه کم يا ضعيفه يا نه.
بسيار متشکرم. (و همچنين از دوستاني که پاسخمو دادن)
[QUOTE] دوستاني که گوشي رو دارن ممنون ميشم بگن آيا کيفيت صداي مکالمه کم يا ضعيفه يا نه. [/QUOTE
خوبه و از این بابت جای نگرانی نیست!!
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
کیهان جان،نمیدونستم جدیدا واسه سعید بازاریابی میکنی!!! چند درصد میگیری؟!!نقل قول:
قیمت برای اینویزیبل شیلد این گوشی (با اینویزیبل بدون اینکه گوشیتون رو ضمخت! و بزرگ نشون بدین از هر گونه لکه و خش روی اسکرین گوشی و خود گوشیتون جلوگیری کنین)
1-Screen Protect ...26toman
2- Full Protection...36toman
اگه خواستین PM بدین...عکس هم که گذاشتم....ممنون
اين قضيه مولتى تاچش چى شد؟
صداى تو هندزفريش هم بده؟
من به صداى هدفون حساسم!
هميشه از سرى واکمن داشتم!
عالیه!!!در حقیقت به هدفونی که استفاده میکین و کیفیتش و اهنگ هات و کیفیتش بستگی داره...ولی در کل،عالیه!!نقل قول:
من به صداى هدفون حساسم!
هرچیم بگی ایکس 10در مقابل گلکسی حرفی برای گفتن نداره:46:نقل قول:
پس مولتى تاچش چى شد؟
دوست عزیز خوب منم گوشیم رمش 512 باشه و سی پی یوش معماریه آرم داشته باشه 100% باید قویتر باشه !نقل قول:
هرچیم بگی ایکس 10در مقابل گلکسی حرفی برای گفتن نداره
اگه قرار بود گلکسی با این سخت افزار بالاتر پایین ایکس10 قرار بگیره که باید ... به سامسونگ
در ضمن ایکس10 یه سه ماهی زوودتر اومد ! و الانم قیمتش 500 تومنه نه 650 تومن که گلکسی هست !
ضمن اینکه الان بحث سره اینه که ایکس10 با اون سخت افزار هم با رام 2.1 کلی بنچمارکش بهتر شده ! شما در نظر بگیر با رامهایی که براش کوک بشه چی میشه !
موفق باشی
صدای گوشی چه در هنزفری و اسپیکر و مکالمه از ته چاه در میاد
اپدیت بعدی ....نقل قول:
پس مولتى تاچش چى شد؟
مطمئنی؟! تا جایی که من تست کردم،صداش خوبه.... تو هندزفری هم که عالیه!!! هندزفریتو عوض کن!!نقل قول:
صدای گوشی چه در هنزفری و اسپیکر و مکالمه از ته چاه در میاد
من 2 بار برای دو نفر تو همین تاپیک و فوروم از شیراز خریدمنقل قول:
صداش جفتش تو هنزفری جالب نبود
w950=X10
تو صدای و هنزفری برای موزیک
شما گوشاتو چک کن :دی
W950 که خدای صدا بود !
فکر کنم شما هیچ کدوم زا این گوشی ها رو نداشتین تا الان؟!!!
فرهوده جون دادا احتمالا داری با چه میدونم اون اسپیکر های ان ای سی ها مقایسه میکنی که من یه بار میخواستم واسه عروسی ازشون استفاده کنم!!!!
داداشی من وصل کردم به این هدست های کامپیوتر که 36 تومن بالاشون پول دادم،صداش از کامپیوتر هم بهتر بود!!!!
نمیدونم،یا مشکل از سیستم هاییه که از شیراز میخرین!!!
یا مشکل از هندزفری های سری جدید هاست...
چون من تو فروشگاه یکیشون رو امتحان کردم،از صداش کاملا راضی بودم(با توجه به کیفیتش و حجمش نسبت به سایر گویش های امروزی!!)
فرهوده نكنه جنس تقلبي قالب ميكني؟ :31:
بابا ايكس 10 رو نميدونم ولي W995 كه ديگه حرف نداشت
یه چیزی گفتیا!نقل قول:
الان w950 دارم! از صدای هندزفریش به طور وحشتناکی راضی هستم! خصوصا بعد تعویض درایور صداش که می ترکونه!:8:
x10 هم اینطور باشه دیگه حله!
برم بخرم؟
راستی این مولتی تاچش فقط تو بروزرش و گوگل مپ کار می کنه؟ تو بازی ها فعال نمیشه؟
سپاس
تو بازی ها هم فعال میشه...برخی برنامه ها،میتونه حالت استفاده ی سه بعدی ایجاد بکنه، و کلا مولتی تاچ داره دیگه!!! هر جایی که مولتی تاچ سپورته،مولتی تاچ میشه استفاده کرد!!
حالا واقعا میاد یا ملت رو سر کار گذاشتن؟
زمان تعیین نکردن؟
نه بابا میاد...از اول هم قرار بود که بعد از اپدیتش به 2.1،یه اپدیت بعدی هم براش بیاد که ایم چیزا توی اون یکی میاد...البته اینا به این معناست که اگه کاستوم رام های موجود کامل بشن،میتوینم از مولتی تاچ هم استفاده کنیم!!
نقل قول:
خوب اینو خودم میدونم
در حالت عای و دیفالت کارخونه
راسته که میگن ایکس 10 به 2.2 قابلیت ارتقا نداره؟
خیر!! همین الان رام 2.2 کاستوم براش موجوده و تو بنچمارک هم از گلکسی و اینا جلو میزنه!!!نقل قول:
راسته که میگن ایکس 10 به 2.2 قابلیت ارتقا نداره؟
در حالت ديفالت بخاطر قرارداد سونى با گروه هاى محيط زيست و حقوق بشر و بهداشت و... صدا رو روى بيشينه تنظيم نميکنه!نقل قول:
اون درايور فقط اين محدوديت رو برمى داره!
يه نکته بگم من با کيفيتم نه کميت(بلندى صدا)!
روش مولتى تاچ کار مى کنه؟نقل قول:
لينک مى دين؟
گويند خروجى tv هم ندارد آيا؟
ظاهرا بعله!!نقل قول:
روش مولتى تاچ کار مى کنه؟
اندو ایرانی....البته خیلی باگ داره و فعلا دارن روش کار میکنن و پیشنهاد نمیشه هنوز...مثلا کمرا کار نمیده و اینا!!!
کسیکه آپدیت کرده فیلمبرداری HD رو چطوری فیلم میگیره؟
30 فریم رو میگیره؟
یعنی فیلمبرداری ضبط شده پرش نداره؟
فیلمبرداری رو با چه فرمتی ضبط میکنه؟
بعدش بعد از آپدیت تعداد فرمت هایی که متیونه بخونه چیا هستند؟
سلام. شکر خدا بالاخره اين گوشي رو خريدم.
فقط ميخواستم بپرسم چطور ميتونم برنامه و بازي براي اين گوشي دانلود کنم و روش نصب؟ ممنون.
مبارک باشه. انشالا مشکلی باش نداشته باشی
1- زیاد به این مسئله اهمیت نده ولی برای بستن همه task ها با برنامه ای مثل Advanced Task Manager داری
2- منظورتو متوجه نشدم. لطفا بیشتر توضیح بده یا بقیه دوستان کمک کنن:دی
3- اگه مودمت وایرلس هست که راحته. با گوشیت سرچ کن پیدا میکنه. اگه اپن باشه که کانکت میشه اگه نباشه بهش پسوردشو میدی بعد کانکت میشه
4-بهت پیشنهاد میکنم روتش کن که دیگه احتیاجی به میرسال نداشته باشی
5- pandaapp.com
freewarelovers.com
منکه حرفی نزدم حالا چرا میزنی؟ عجبا! یه سوال پرسیدیم تو خرید دوبه شکیم! کسی از گلکسی یا از بنچمارک گوشی های حرف زد؟نقل قول:
من منظورم آپ دیتی که رسما براش ارائه شده باشه نه اینکه رام کوک شده یا ههک شده باشه! حالا هستش؟:20:
سلام دوستان
آندروئید برنامه ای مثل آی فون داره که با وارد کردن شماره موبایل محل شخص رو بهت بده؟
من کی زدم؟!نقل قول:
منکه حرفی نزدم حالا چرا میزنی؟ عجبا! یه سوال پرسیدیم تو خرید دوبه شکیم! کسی از گلکسی یا از بنچمارک گوشی های حرف زد؟
من منظورم آپ دیتی که رسما براش ارائه شده باشه نه اینکه رام کوک شده یا ههک شده باشه! حالا هستش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط گفتم که دروغه و براش میتونه نصب بشه 2.2..رسمی براش نمیاد!! ولی حک شده چرا!!بعدشم اون داستان بنچمارک اصلا چیز دیگه ایه...
یه خانومه از این گشوی بنچمارک گرفته و بنچمارک گوشیش خیلی بهتر شده از گلکسی..فقط خواستم که گفته باشم ربطی به اون داستان اصلا نداشت!!فقط افتاد به دنبال حرف شما....
:18: مگه ایفون یه همچین برنامه ای هم داره؟! جل ال خالق!!!!!نقل قول:
آندروئید برنامه ای مثل آی فون داره که با وارد کردن شماره موبایل محل شخص رو بهت بده؟
من که نشنیدم...اگه یمشه اسمش رو بگو تا برات بگردم..ولی چنین چیزی نشنیدم..شده با استفاده از جی پی اس با هم بازی کنی یا محلش رو بگیری و این جور چیزا! ولی اینتکه یکی بهت زنگ بزنه یا بهش بزنگی و محلش رو برات بگه رو ماهواره های جاسوسی امریکا حتی در حالتی که یه خانوم باهاشون کار کنه هم نمیتونن چنین اطلاعات دقیقی رو تو سه سوت بهت بدن که طرف بهت زنگ زده و اینا....حتمی سر کارت گذاشتن یا اینکه برنامه مثل اون لباس درار و ایکس ری فیک و برای سر کار گذاشتن ملته!!
منم درست نمیدونم
ممنون از راهنماییت
خبر جدید:
رام 2.2 برای این گوشی تا هفته آینده در دسترس خواهد بود البته کاستوم هست:31:
کد:http://www.xperiax10.net/2010/11/22/custom-froyo-rom-for-xperia-x10-landing-next-week/
بسيار ممنون.نقل قول:
1. باشه.
2. کلا دوتا دکمه تو لبه راست گوشي هست: صدا و دوربين. درسته؟ دوربينه رو وقتي ميزنم نبايد دوربينو باز بکنه؟ چون بجاش يه دو سه تا کادر مياد که انگار براي فرستادن اس ام اس باشه.
3. حل شد خدا رو شکر.
4. اين روت کردن يعني چي؟ ضرري به دستگاه ميزنه؟ از کجا بايد بفهمم الان روت هست يا نه؟
5. مرسي.
با اجازه. :46:
++
يک سوال ديگه هم داشتم که ممنون ميشم پاسخ بدين:
اگر من مثلا NFS Shift رو باز کنم و وسطش بازي رو متوقف کنم (ولي Exit نکنمش) و بيام مثلا برم تو اينترنت، آيا بخاطر NFS Shift از باطريم کم ميشه؟ به بيان ديگه آيا وقتي يه بازي سنگيني مثل NFS Shift باز باشه ولي تو محيط بازي نباشم و فقط Task اش باشه، باطري مصرف ميکنه؟ ممنون. :10:
بیزحمت یه سر اینجا بزنین!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=455323
اوه اوه :دی
فرویو با ایکس10 چه کرده :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.xperiax10.net/2010/11/22/custom-froyo-rom-for-xperia-x10-landing-next-week/