اخه بدبختی اینه که هر کاری میکنی بعدش انگار نه انگار مثلا اکانت هم که میسازم و بعدش تیک remember me رو هم میزنم ولی دفعه بعدی که میام دوباره باید اکانت بسازم.نقل قول:
Printable View
اخه بدبختی اینه که هر کاری میکنی بعدش انگار نه انگار مثلا اکانت هم که میسازم و بعدش تیک remember me رو هم میزنم ولی دفعه بعدی که میام دوباره باید اکانت بسازم.نقل قول:
تو رو خدا يكي كمك كنه مال من به يه جايي مي رسه كه پدرش بهش مي گه برو نامه رو برسون
وقتي از در مياد بيرون ديگه هيچ علامتي نميده
در ضمن ديد زدن ها هم مشكل داره و وقتي بالاي برجي مي ري و به دوردست ها نگاه مي كني هيچي به نقشه اضافه نمي شه....
توجه کردین آهنگ بازی مثل آهنگ فیلم مریم مقدسه؟؟
کرکی که دادم نیاز به ساخت اکانت نداره شما فقط حواست باشه هر دفعه که وارد بازی میشی با همون اکانت قبلی وارد بشی و گرنه سیوت میپرهنقل قول:
tab قو بزن رو نقشه نگاه کن یک علاتی هست به شکل نامه اونو اگه دیدی برو بگیرش. اگه تو شهری که هستی نبود برو یک شهر دیگهنقل قول:
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------
اگه با همون اکانت بیای چی؟نقل قول:
سرور نسخه 4 رو دانلد کن:46:
آقا ما رفتیم نسخه کرک شده خریدیم 3 تا dvd
بدون هیچ مشکلی بازی می کنم ولی وقتی می یام بیرون سیو نمی شده
کمکم کنید
کرکتون چیه؟ وقتی برا بار دوم میرین تو بازی از همون یوزر و پسورد قبلی وارد میشین؟
سلام آقایون کسی اینجا کرک جدید ASSASSINS 2 رو دارین لطف کنین!!!
من هم بازی رو تموم کردم
بازی واقعا زیبایی بود خیلی زیاد روش کار شده بود
دست Ubisoft درد نکنه
از همون اول user و pass رو عوض نکردم هر دفعه هم با همون user و pass اولی می رم تو بازینقل قول:
مراحل کرک کردنتون رو بگید تا بگم اشکالی تو نحوه کرکتون هست یا نه
بعد از اینکه سه تا دی وی دی نصب شد رفتم تو دی وی دی 3 تو فایل driver هر چی بود نصب کردم مثل game luncher و direx و یه فایل که نوشته بود setup و یه فایل دیگه که اسمش رو یادم نیست همیننقل قول:
خوب شما از این کرک استفاده کن حل میشه
[HTML]http://hotfile.com/dl/37867537/5333f92/crack.rar.html[/HTML]
اینم راهنما [HTML]http://hotfile.com/dl/37879858/2c6e3ca/.jpg.html[/HTML]
این نسخه های سه دی وی دی چیز جالبی نیستن معمولا دی وی دی اخر رو الکی اضافه میکنن تا پول بیشتری بگیرن و گرنه نسخه های دو دی وی دی کامل و بدون مشکل هستن
سلام من اولای بازی گیر کردم اینجا که پدر اتزیو میگه یه چیزی رو باید واسه Lorenzo ببرم وقتی قبول میکنم باید کجا برم ؟ هیچ چی تو نقشه نیست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نقشم :
واقعا موتجه نشدید تو نقشه یه علامت تعجب هست همون عکس که خودتون گذاشتید برید اونجا
سلام بچه ها من تو سکانس 4 اونجا که دنبال اون گارد می کنم فرار می کنه میره پیش 4 تای دیگه که دارن پاسور بازی میکنن درو رومن می بینده منم از راه فرعی می پرم تو همشونو میکشم بعد یه درو نشون می ده که از همون کله ی اسکلت ها(دستگیره در) روشه اما اما وقتی می رم جلوش اون حالت براقی رو که باید داشته باشرو نداره و هرچی شیفت رو می زنم کاری نمی کنه.نقطه ی سبزم تو نقشه یه کم اونطرف ترش هست که سر کاریه هیچی اونجا نیست(نقطه سبز اون دری می شه دقیقا که گارد وارد اونجا شدو رو من درو بست)
دوستانم اگه به من بگن که داستان این یه تیکه ی بازی چیه ممنون میشم.من چند تا ولیو هم امتحان کردم که آخریش 1900 بود اما هیچ اتفاقی نیفتاد.خواهشا کمک کنید
من به این مرحله نرسیدم ولی معمولا وقتی علامت تو نقشه رو پیدا نمیکنید بالای اون مکان رو هم بگردید چون ممکنه بالاش باشه اینه که تو نقشه نمیگه این ولیو هم که تو چند پست قبل دادم رو هم امتحان کنید
کرک جدید؟
همه مطالب لازم در پست اول همین تایپیک هست.
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
نقل قول:
شما فایل values ات مشکل داره. این فایل رو باید عوض کنی . values های جدید رو هم می تونی تو این تایپیک پیدا کنی یا این که تو اینترنت یه سرچ کنی پیدا می شه. فایل value جدید را باید تو فولدر سرور با value که الان داری جایگزین کنی.
من این تیکه رو با value 1844 انجام دادم. همون سروری که تو پست اول بود رو دانلود کردم و با همون value که توش بود دارم بازی رو ادامه می دم.
سلام
پس از نصب بازی، یک Error _ Don't Sent میاد و بعدش هم مسیری به این نام وجود نداره:
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
باید VALUE 1902 رو بریزید منم همین مشکلو داشتم.نقل قول:
سلام.
من بازی رو تموم کردم ولی یک مشکلی دارم . من هنوز لباس جد رو آزاد نکردم. من هر شش مرحله ی Assassin Tomb رو رفتم و الان توی آخریش گیر کردم . من تونستم کلش و برم و حتی اون مجسمه رو باز کردم وقتی از دریچه ای که به پایین می پرم صفحه سفید میاد و رد نمی شه. من با ولیو 168 kb بازی رو تموم کردم و الانم بیشتر ولیو ها رو ریختم ولی همشون سفید می شن . در ضمن ولیو های 1900 به بالا برای من سیو بازی ها رو نمی یاره نمی دونم شاید به دلیل سرور من باشه که من از سرور 2.2 استفاده می کنم .
اگه می تونید کمک کنید که این قسمتم برام حل شه . خوره شده این لباسه تا آزاد کنم.
مهارتهایی که در محوطه تمرین ویلا یاد می گیرین موارد زیر هستن:نقل قول:
Moves (حرکات):
باز زدن کلید F بروی حریف قفل کنین و ...
Attack (حمله) - دکمه چپ ماوس رو بزنین.
Deflect (دفاع) - دکمه راست ماوس رو نگه دارین.
Attack Combo (ترکیب حمله) - دکمه چپ ماوس رو پشت سر هم و منظم بزنین.
Dodge (جاخالی دادن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارین و موقع حمله حریف, کلید Space رو بزنین. قبل از زدن Space می تونین در حال حرکت هم باشین.
Evade (دوری کردن) - موقع حمله حریف, کلید Space رو بزنین. قبل از زدن Space می تونین در حال حرکت هم باشین.
Counter Kill (ضد حمله) - دکمه راست ماوس رو نگه دارین. موقع حمله حریف, دکمه چپ ماوس رو بزنین.
Disarm (خلع سلاح كردن) - در حالی که دستتون خالی هست دکمه راست ماوس رو نگه دارین. موقع حمله حریف, دکمه چپ ماوس رو بزنین.
Picking Up Weapons (سلاح برداشتن) - در حالی که روی یک سلاح افتاده بر روی زمین ایستادین کلید Shift رو بزنین. سپس برای حمله دکمه چپ ماوس رو بزنین.
Sheath (غلاف كردن سلاح) - کلید 4 رو بزنین.
Weapon Selection (انتخاب کردن سلاح) برای انتخاب شمشیر کلید 3 رو بزنین. سپس برای حمله دکمه چپ ماوس رو بزنین.
Smoke Bombs (بمبهای دودزا) - کلید Q رو نگه دارین و نشان بمبهای دودزا رو انتخاب کنین. سپس دکمه چپ ماوس رو بزنین.
Throwing Knives (پرتاب کردن چاقو) - دکمه چپ ماوس رو بزنین. (بایستی بر روی هدف قفل کرده باشین)
در پایان می تونین با زدن Space تمرین رو ادامه بدین و یا با زدن Shift از تمرین انصراف بدین.
Special Moves (حرکات ویژه):
Unarmed Combat (مبارزه غیر مسلح - پرتاب کردن شن) - در حالی که دستتون خالی هست دکمه چپ ماوس رو نگه دارین و سپس ول کنین.
Ranged Weapons (اسلحه های دور برد - پرتاب کردن چاقو همزمان به سه نفر) - در حالی که دستتون چاقو هست دکمه چپ ماوس رو نگه دارین و سپس ول کنین.
Long Weapons (اسلحه های کشیده - زدن پاهای حریف) - در حالی که دستتون نیزه هست دکمه چپ ماوس رو نگه دارین و سپس نزدیک حریف ول کنین.
Two-Handed Weapons (اسلحه های دو دستی) - دکمه چپ ماوس رو نگه دارین و سپس نزدیک حریف ول کنین.
Pistol (تپانچه - کم کردن روحیه حریف) - دکمه چپ ماوس رو نگه دارین اما ول نکنین.
Free Fighting (مبارزه آزاد):
Attack (حمله) - دکمه چپ ماوس رو بزنین.
Deflect (دفاع) - دکمه راست ماوس رو نگه دارین.
Attack Combo (ترکیب حمله) - دکمه چپ ماوس رو پشت سر هم و منظم بزنین.
Counter Kill (ضد حمله) - دکمه راست ماوس رو نگه دارین. موقع حمله حریف, دکمه چپ ماوس رو بزنین.
Quick Step (قدم برداشتن سریع - مساوی با Evade (گریختن)) - موقع حمله حریف, کلید Space رو بزنین. قبل از زدن Space می تونین در حال حرکت هم باشین.
Escape (فرار کردن - مساوی با Dodge (جاخالی دادن)) - دکمه راست ماوس رو نگه دارین و موقع حمله حریف, کلید Space رو بزنین. قبل از زدن Space می تونین در حال حرکت هم باشین.
Taunt (دست انداختن و متلك گفتن) - کلید E رو بزنین.
در پایان می تونین با زدن T از تمرین انصراف بدین.
خوب شما به احتمال زیاد dvd بازیت ناقصه.
اولا دستورات پست اول این تایپیک رو انجام بده و لانچر رو دانلود کن و تو همون فولدری که خودت گفتی بذار.
اگر نشد باید نسخه سالم و تر و تمیزشو بگیری.
بازیم رو از فروشگاه شاپ زون گرفتم...
سلام دوستان.راستش امروز بازی گرفتم نمیدونم 2 هست یا یک.راستش کرکش ساده بود.بعد آیکون بازی هم صورت مرده خودش بود.اول بازی هم که تو یه جایی بودی که یه پرستاری بود و یه دکتری.که بعد میخوابیدی یه شیشه میومد جلو صورتت و بعدش هم آموزشی بود.خود 2 هست یا نه:31:
نقل قول:
شماره یک بازی هستش:20:
خوب شما می گی لانچر بازی ساخته نشده پس نشون می ده دی وی دی بازی ایراد داره. چون اگه دی وی دی سالم باشه بعد از نصب بازی خود به خود باید ubisoft game launcher هم نصب بشه.
بچه ها این بازی چجوری سیو میشه؟؟؟
خودش سیو میکنه:46:نقل قول:
پچی که بشه به صورت کامل و بی نقص به 1.1 اپدیت کرد نیست ؟
ترینر چیه
جان من یه کمکی بکنید :41:
منم امروز بازیو خریدم ولی این ارورو داد.لطفا بگید چیکار کنم؟؟
قربان من همه ي كار ها رو انجام دادم ولي وقتي سرور رو باز ميكنم و لانچر رو ميزنم ميگه UPDATING LUNCHER و بعد سريع ميپره بيرون.اگه جواب بدين ممنون ميشم.ديگه دلم داره ميگيره كسي نيست دست ما رو بگيره؟
شما هم لانچرت مشکل داره. یه نگاه بنداز ببین اصلا ubisoft game launcher تو درایو c ساخته شده یا نه. اگه ساخته نشده باشه که باید فایل موجود در پست اول رو دانلود و نصب کنی. اگر هم ساخته شده باشه که معلومه بازم مشکل داره. به هر حال یه نگاهی به پست اول همین تایپیک بندازی بد نیست.
من موقع ای که سنگ 6ام رو برداشتم و می خوام بیام بیرون صفحه سفید میشه چند بار هم value رو عوض کردم ولی درست نشودویکی میشه بگه چی کار کنم؟:19:
نقل قول:
منم همین مشکل و دارم فقط من اول بازی رو تموم کردم بعد که بازی داستانش تمام شد .
اومدم تو مرحله ی آخر همین جا که شما گیر کردی منم گیر کردم .
تا الان که من چند پست قبل نوشته بودم جوابی نداده .
امیدوارم یکی بیاد این مشکل رو برای ما حل کنه.
cpu:pentium d core2 2.66
ram:2.5
vga:gefore 9500
واسه این بازی کمه ؟
تو ویندوز 7 بازیو ریختم و بازی همش فریم فریمه... حتی با کمترین تنظیمات..(حتی درایور گرافیکو واسه 7 گرفتم)
مم
نون
.
.
بچه ها سلام
من یه جای بازی گیر کردم یه کایت سوار شده و همه دارن بهش شلیک میکنن و من اصلا نمیتونم کایت روو بالا ببرم
همش سقوط میکنم پایین
کسی میدونه چیکار کنم:19:
دوستان ماله منم تا میخواستم بپرم پایین همینجوری شدنقل قول:
از مرحله اومدم بیرون دوباره رفتم همینجوری شد
ولی بعد تو همون شهر یه 4-5 مرحله رفتم بعدش اومدم این مرحله رو دوباره رفتم
درست شد:8:
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
عزیز شما باید از روی آتش حرکت کنینقل قول:
سعی نکن مستقیم به سمت علامت سبزه بری
از رو نقشه دنبال آتش بگرد و برو که کم کم به اون علامت سبزه میرسی
من کم و بیش این تاپیکو دنبال کردم ولی کامل در مورد Value نمیدونم . این Value باید جایگزین کدوم بشه اونی که توی محل نصب بازی هست یا توی پوشه Assassin's Creed II\Ubisoft\source ؟ بعد بازیو باید از اول بازی کنم . من آخریشو از چند صفحه قبل دانلود کردم که 400 کیلوبایت بود .نقل قول:
نه من عکس نقشه رو اشتباهی گذاشتم . اول اون عکسه رو گرفتم بعد یادم اومد برم یه عکس از نقشه بگیرم ولی عکس نقشه قبل از اونجایی هست که میره پیش باباشنقل قول: