بله حتمانقل قول:
شما هم همینطور
-----
قیمت تو گوشی شاپ تو 3 روز 85 تومن کاهش پیدا کرده و شده 650 (8g)
[PHP]http://www.gooshishop.com/ItemsPrices.aspx?ItemId=2062[/PHP]
بله حتمانقل قول:
شما هم همینطور
-----
قیمت تو گوشی شاپ تو 3 روز 85 تومن کاهش پیدا کرده و شده 650 (8g)
[PHP]http://www.gooshishop.com/ItemsPrices.aspx?ItemId=2062[/PHP]
با درود فراوان خوب من همین الان از علائدین برگشتم خداوکیلی این فروشنده های علائدین خیلی حرام لقمه هستند از 740 تا 660 برای 16 گیگ به من قیمت دادند اما اون که 660 میگفت با نصب نرم افزار 740 اما یک جا پیدا کردم که گفت 16 گیگ 690 بدون نصب نرم افزار و این حقه بازی ها فقط یک سوالی داشتم من 2 مدل پک دیدم یکی همین که یکی از دوستان در صفحه قبلی عکس آن را قرار دادند و دیگری یک پک ساده تر شبیه پک آیفون می خواستم از دوستان بپرسم کسی می دانید چه فرقی بین این دو پک هست؟و کدام بهتر هست؟
در مورد پك فكر نكنم تفاوتي از لحاظ كيفيت داشته باشن؛نهايتا رام متفاوتي دارن كه به جايي مربوط ميشه كه توليد شدن؛ولي ميگن رام سنگاپوري بهتره و فارسي رو ساپورت ميكنه.البته ميگن اصلا نميشه قبل باز كردن و روشن كردن فهميد چه رامي روش هست.نقل قول:
هر چند اگه سنگاپوري هم نباشه ميشه خودت رام دلخواه رو بندازي روش.
در مورد قيمت يه نفر تو بازارچه هندهلد16رو با ضمانت اصل ميده 660؛البته هزينه پيك يا پست با خودته؛نرم افزار اينا هم نميره تو پاچه.
به نظرم اون بهتره؛البته من قصدم تبليغ نيست و فقط براي اينكه بروبچ پول مفت ندن گفتم؛البته خودمم احتمالا از اون بگيرم.
اگه بتونی صبر کنی تا پارس مایکروتل عرضه کنه بهتره چون قیمت ها واقعی میشه و حتی بدون گارانتی رو با قیمت مناسب تری می تونی بخرینقل قول:
عزيزم هيچ وقت از طبقه اول خريد نكن از طبقه 6 بخر 8 gig 640 و 16 gig 670نقل قول:
خیلی گوشیه تکیه
فقط کاش دوربین درست و حسابی داشت
یا حداقل فلاش داشت
لامصبا یه led ناقابلم نذاشتن
با این وضع تو محیط یکم کمنور عکس بی عکس
سلام
دوستان نمیدونم خبر دارین یا نه ولی showroom سامسونگ تو علائدین این گوشی گذاشته که باهاش کار کنین
حداقل برای من تجربه جالبی بود ولی پیدا کردن فایلها یه کمی برام سخت و نا آشنا بود
ولی عملکرد صفحه نمایش و مخصوصا swype text عالی بود
اینم یه عکس گه گرفتم شرمنده اگه کیفیتش بد شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که دست یه نفر دیدم سر جام میخکوب شدم.کب کردم.همچین حالتی بهت دست نداد؟؟؟حال کردی انصافا؟؟؟:31:نقل قول:
سلام
برای اینکه اس ام اس فارسی رو دریافت یا ارسال کنه حتما باید گوشی روت بشه تا بشه برنامشو ریخت؟
اوههههههه,چقد گوشیه بزرگه تو دست!!!
فک کنم واسه خانوما مثه ipad باشه.ولی نمیشه قیدشو زد هر چی باشه:8:
نقل قول:
گوشیهای اندروید بصورت دیفالت فایل منیجر درست و حسابی ندارن ولی از مارکت میشه فایل منیجرهای عالی دانلود کرد واسشون
ولی خدایی این گوشی استاندارد صفحه نمایشو تغییر داده ها. من که به شخصه اسکرین های دیگه از چشم افتادن
من که دیگر صبرم تمام شده امروز هم علائدین بودم اما پول همراهم نبود وگرنه می خریدم آقا خدا وکیلی این گوشی را باید از نزدیک دید و تو دست گرفت با عکس نمی شود به خفن بودنش پی برد:18: اما دوستان فقط من یک سوالی دارم ساپورت سامسونگ از آندروید چطور هست؟مثلا اپل حتی گوشی 3g را هم ساپورت می کند شما الان می توانید 4.1 را روی 3g نصب کنید سامسونگ چطور؟یعنی الان آندروید 2.2 هست فردا که بالاتر رفت مثلا 1 سال دیگر باز هم سامسونگ به صورت رسمی برنامه ارائه می کند؟من این مسئله خیلی برام مهم هست اول می خواستم آیفون 4 بگیرم به خاطر مسئله آنتن دهی دلم را زد حالا یک آیپاد 4 سفارش دادم که 3 هفته دیگه دستمه:8: و می خواهم یک گلاکسی هم بگریم حالش را ببرم اما فقط این مسئله ساپورت رو مخم هست .
البته فكر كنم دست ايشون هم يه كم كوچيكهنقل قول:
به نظر من كه عاليه
براي من كه با 3.5 اينچ كار كردم ميدونم خيلي زود عادي ميشه
ولي براي خانما حق با شماست
البته توي فيلما كه اكثر خانما گوشي بزرگ دارن و به دستشونم مياد
اتفاقا به نظر من حمل گوشي بزرگ براي خانوما خيلي راحتره.چون اونا تا 99درصد هميشه يه كيف همراشونه كه ميتونن اگه كارشون تموم شد بزارن اونجا كه آيپاد هم جاش ميشه:دي
ولي آقايون مجبورن دست بگيرن.
سلام.
یکی از دوستان از طریق پیغام خصوصی خواسته بودن تا ال سی دی این گوشی رو با x10 و hd2 مقایسه کنم.
خدمت دوستان عرض کنم که گوشی x10 رو دکش مردم رفته.:27::27:
ولی با hd2 چند تا عکس گذاشتم که خودتون میتونید فرق رو ببینید.
در ضمن دوستانی که سوال دارن همینجا بپرسن تا همه از سوالات استفاده کنند.
جواب منو نمیدین؟؟؟؟نقل قول:
نه لازم نیستنقل قول:
رام رسمی فارسی 2.1 برای گلکسی اومده که بدون روت کردن نصب میشه و حتی منو ها هم فارسی میشن
سلام دوست عزیز و ممنون از عکسهایی که گذاشتی.نقل قول:
1 سوال در مورد پک جدید این گوشی داشتم، توی این چند روز مورد مشکوکی توی گوشی داداشت حس نکردی؟ :46:
یعنی با خیال راحت میشه همین پک جدید که کیف داره رو خرید؟
ممنون :11:
راستی 1 سوال دیگه، کیفیت کیفی که توی پک جدید هست چطوره؟ ارزش داره که بخاطر این کیف پک جدید خریداری بشه؟
نقل قول:
تازه این مقایسه ها تو تاریکی انجام شده . اگه یه کم نور باشه بدجوری گند صفحه htc در میاد
سامسونگ گلکسی اس و سامسونگ تب و اچ تی سی دیزایر را دست گرفتم؛ بهترین اسکرین: سامسوگ گلکسی اس بدون تردید/ خوش دستترین و خوشساختترین: اچ تی سی دیزایر/ برای بازی: ساسونگ تب
قیمت سامسونگ گلکسی اس 670، اچ تی سی دیزایر 570 و سامسونگ تب 950 هزار تومان با اندروید فارسی شده
گلکسی خیلی سریعتر و بهتر از چیزی هست که تصورش رو می کنید، بهتر از آیفون 4 حتی. میگم تنها مشکلش جنس بدنهاش هست که خیلی به دل نمیشینه مثل دیزایر
امکانات سامسونگ گلکسی اس واقعاً خوب است حتی در دراپ تست از بهترینها بوده ولی ایراد عمدهاش اینه که وقتی دست میگیری جنس جالبی نداره و مثل اسباب بازیه. برعکس دیزایر که وقتی دست میگیری احساس میکنی گوشی خودته. ولی به هرحال کیفیت اسکرین دیزایر اصلاً به پای گلکسی اس نمیرسه و پردازندهاش هم ضعیفتره/ نمایندگی سامسونگ هم که بارش در گمرک گیر کرده بود قراره بالاخره این هفته گلکسی اس رو به طور رسمی وارد بازار کنه و پیشبینی میشه قیمت بدون گارانتی گلکسی کاهش پیدا کنه
نقل قول:
واقعاً این هفته پارس مایکروتل وارد بازار میکنه ؟ مطمعنید؟
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
واقعاً اين هفته پارس مايکروتل وارد بازار ميکنه ؟ مطمعنيد؟
لازم نبود 4 بار پست بدید !!!
دوستان درسته بدون روت کردن نمیشه رو گوشی چیزی نصب کرد ؟؟؟
وقتی هم که روت کنیم گارانتی می پره
پس چرا باید با گارانتی بگیریم ؟!!!!
این دوستمون از بزرگترین وارد کنندههای غیر رسمی(غیر نمایندگی) محسوب میشه ولی خودش میگفت بار نمایندگی که برسه مجبورن حدود 50 تومن از قیمتها کم کنن. من که ندیدم ولی می گفت سامسونگ کلی هزینه تبلیغ گلکسی اس کرده(تو همین ایران) ولی بارش تو گمرک به مشکل خورده و بازار اینا حسابی داغ شده.نقل قول:
.ببینید چه خر تو خریه که سامسونگ هم به نمایندگیش میفروشه هم به اینا و اینطور که دوستمون میگفت اصلاً گوشی رو روت نکردند و گلکسی اس خاورمیانه رو از خود سامسونگ خریدند!!
mfani2008 عزیز بدون روت کردن میشه برنامه نصب کرد ولی بهتره روت بشه
اینم که هی میگن با گارانتی چرا نمیاد خیلی ها به خاطر اومدنش با گارانتی و ثابت شدن و کم شدن قیمت گوشی بدون گارانتی تو بازار هست تا بتونن ارزونتر بخرن
سلام دوستان.
دوستان به نظرم هر کی میخواد گوشی رو بخره و در ضمن میخواد نسخه 16 گیگ هم برداره منتظر نمونن و بخرن.
مایکروتل که معلوم نیست نسخه 8 گیگ میاره یا 16 گیگ.
در ضمن رام فارسی هم که ریلیز شده برای این گوشی اگه روی گوشی نصب کنین همه چی رو فارسی میکنه.
پس در کل نیازی به نگرانی نیست.
در ضمن اگه تونستم آموزش نصب رام فارسی رو هم میزارم تا همه راحت بتونن نصب کنن.
البته تو سایتهای دیگه هم کلی واسه آندو آموزش هستش.
این هم یه لینکی واسه دانلود این رام فارسیه که کسانی که با رپید شیر و megaupload مشکل دارن میتونن از این سایت بدون دنگ و فنگ دانلود کنند.
اینم چند تا عکس بعد از نصب این رام که امروز برداشتم.کد:http://filevo.com/kt3uvru7dgix.html
عکسا اگه خوب نباشه ببخشید چون با موبایل برداشتم.
خدايي جناب نينجا انگليسي باشه منو ها باكلاستره.راهي هست منو انگليسي باشه و فقط اس ام اس ها فارسي بشه؟
منم ميخوام اين هفته بگيرم ولي ميترسم خيلي افت پيدا كنه.الان 16رو يكي 660ميفروشه؛نميدونم بگيرم يا نه.
بعد شما محافظ زدي؟مگه نميگن ضد خشه؟
نقل قول:
شرمنده مشکل از مرورگر من بود که 4 بار این پست رو ارسال کرده.
گالاکسی چندتا پک داره؟ من دو نوع پک دیدم .
تفاوت این پک ها در چیه و کدوم بهتره واصلیه ؟کشور سازنده ،کیفیت ، لوازم جانبی
چند کشور گالاکسی میسازن؟ کره ، سنگاپور ،کدومش اصلیه ؟
با نصب رام فارسی نمایش فایل word و pdf و text فارسی مشکل نداره ؟
سلام
چند تا سوال داشتم. اول اینکه از کجا میشه این پک بزرگ را خرید؟ بعدشم برای دیدن وب سایت فارسی باید رام فردی نصب کرد؟ یعنی اگر الان گوشی بخریم نمیتونه وب سایت فارسی نشون بده ؟
با تشکر
سلام.
نینجا جان x10خوبه یا این گوشی.؟:31::31:
میشه کمی در موردش توضیح بدی.
سرعتش چطوریاست؟
x10 را داری با چی مقایسه می کنید:22: گلاکسی خداستنقل قول:
نقل قول:
هر دو اصلین، اول که این پک کوچیکا اومدن.بعدش بزرگا.اونام اصلین چون یه نفر از نمایندگی(خارج از کشور) از این بزرگا گرفته بود.کلا سامسونگ تو کار تنوعه
قبول دارم انگلیسی رو گوشی باشه بهتره اونم به این خاطر که نصفش انگلیسی میشه نصف فارسی که جالب نیست به نظرم.نقل قول:
اگه منو هارو انگلیسی کنی اس ام اس و بروزر اینترنت فارسی نشون میدن
کلا محافظ باشه دله ادم قرص تره :27: قبول نداری؟ ولی به نظرم محافظ بدنه لازم تره.بهرحال هیچکدوم الان نیست تو بازار وگرنه این دوستمون برچسب ایفون نمیزد روش :46:
نقل قول:
تکست و پی دی اف رو که مشکلی نداره ولی ورد رو کلماتشو از چپ به راست مینویسه که اونم با نرم افزار حل میشه.
نقل قول:
الان اکثر پک های بازار فکر کنم از این بزرگا باشن
کلا برای دیدن فارسی باید این رام فارسی رو نصب کنی.بدون رام درست نشون نمیده
دوستان اگر یک Galaxy S بدون گارانتی بگیریم نمیتونه وب سایتهای فارسی را درست نشون بده ؟ منظورم این است که فونتش بهم می ریزه ؟
سلام دوستان:5:
ویدئو:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=AcCzGCKWYT4&feature=player_embedded
نقل قول:
مثل اینکه این فلش هم داره ، اینجا گیر میاد یا نه ؟
میدونم واسه اپراتور verizon هستش اما اگر ایران بیاد شاید unlock بشه.
گلکسی با گارانتی پارس مایکروتل اومد
8 گیگ 696 تومن
16 گیگ 736 تومن