اون جشنواره 5000 گیگ سرعتش رو زده 4 تا 16 مگنقل قول:
یعنی اگه سرعتت رو روی 4 مگ محدود کنن (مطمئن باش میزارن) هیچ حق اعتراضی نداری
من طرح عادی 16 مگ دارم روی 4 مگ محدود میشه وای به حال این جشنواره که خودشون هم نوشتن سرعتش 4 تا 16 مگه
Printable View
اون جشنواره 5000 گیگ سرعتش رو زده 4 تا 16 مگنقل قول:
یعنی اگه سرعتت رو روی 4 مگ محدود کنن (مطمئن باش میزارن) هیچ حق اعتراضی نداری
من طرح عادی 16 مگ دارم روی 4 مگ محدود میشه وای به حال این جشنواره که خودشون هم نوشتن سرعتش 4 تا 16 مگه
شبدیز راضی هست یکی از دوستان دارهنقل قول:
تست هم کرد ساعت 11 شب هم تک کانکشن خوبی داشت
ولی یه مشکلی که داره چون از زیرساخت پیشگامان استفاده میکنه. برای همین آیپی ها و پینگش عین پیشگامان هست
شباهت زیادی به پیشگامان داره، برای همین ریسکه. ولی تست کردن واسم، برعکس پیشگامان تک کانکشن خوبی داشت
احتمالا پهنای باندشون برای خودشونه که در این صورت بدک نیست
آهان ..نقل قول:
دیگه متاسفانه یا خوشبختانه پیش ثبتنام کردم ...
یعنی اگر کشش خطم رو ببرم بالا ( سیم کشی مستقیم و یا ... ) و بهشون بگم پهنای باند رو ببرید بالا و مثلا بزارید روی 12 و اگر انجام ندن میتونم شکایت کنم؟؟
4 تا 16 فک میکنم میگن بستگی به خط داره شما خطط نمیکشه بیشتر از 5 یا 4 اما اگر برای من مثلا تا 12 بکشه حق با من نیست؟
ربطی به خط نداره، پیشگامان به صورت سراسری تو کشور اکانتینگ همرو محدود میکنه،یعنی مهم نیست خط شما روی چند باشهنقل قول:
اینم که میگم سراسریه به این دلیله که دوستانی دارم در شهرهای مختلف خارج از این فروم که همه محدود میشن. داخل این فروم هم که همه گفتن محدود میشه پس احتمال اینکه بگیرید و درست باشه خیلی کمه
تجربه من تو این 2 سال با پیشگامان میگه اکثر مشکلات پیشگامان سراسری هست
تازه من شکایت کردم ازشون اصلا پیگیری نمیکنن و هنوز سرعت داره روی 4 محدود میشه
تو ساعات 2 تا 4 ظهر و 10 تا 12 شب
باقی ساعت هم بعضی روز ها تک کانکشن خوبه، بعضی روزها خراب
الآن یک هفتست اینطوری شده، قبلا به مدت سه ماه کلا 24 ساعته تک کانکشن خراب بود
نقل قول:دقیقا همین طور هست که این دوستمون گفتننقل قول:
خط من روی 16 مگ بسته شده
این محدودیت داخل اکانتینگ هست هیچ ربطی به کشش خط نداره
براتون مثال میزنم وقتی از سرور داخلی دانلود میکنم سرعت دانلودم 1.6 مگابایت بر ثانیه هست
ولی وقتی از یه سرور مثلا تو فرانکفورت آلمان دانلود میکنم سرعت دانلود بین 200 تا حداکثر 500 کیلوبایت میشه
اگه این موضوع ربطی به کشش خط داشت باید سرعت سرور داخلی هم 500 میشد نه اینکه سرعت داخلی خوب باشه خارجی فاجعه
کسی از دوستان از سیستم SLA خبری داره. الان بابت محدود شدن 4 ساعت در روز. که حدود 1 هفته ای میشه. میشه از این طریق اقدام کرد.
یه چن وقتی بود ساعاتی از روز سرعت میومد رو 4 مگ (سرعت دانلود 500 اینا میشد)نقل قول:
الان چن روزه دیگه با این مشکل مواجه نشدم البته بیشتر شبا دانلود میکنم شاید روزا بشه بازم ولی من دیگه برخورد نکردم چن روزه
ولی حجماش نسبت به قبل خیلی بد شدن
قبلا 42500 میدادم 8 مگ 200 گیگ الان کردنش 50 گیگ . واقعا خیلی بد شده
الان 5 ترا میگری چون مشتری جدیدی ولی طرح خوبی برا مشتری های قبلیش نداره
تو ویدئو های استریم هم گاهی با مشکل مواجهم من نمیدونم سراسریه یا نه
من بعد سه ماه (جشنواره)با این حجم ها و قیمت جدید درخواست تخلیه میزنم
مصرفم تو این سه ماه جشنواره با تعرفه هشت، 300 گیگ خارجی و 1000 گیگ داخلی بود.به غیر از یک هفته اول که نوسان زیاد داشت بقیه روزا مشکلی نداشتم و از سرویس دهی راضی بودم
جستجو کردم شرکت های داتک، های وب، فن آوا و نخل ، مخابرات و دیدبان هم حجم خوبی میدن(برای مصرف من) هم اینکه قیمتشون برای من مناسبه.حالا بحث سرویس دهی هست که نمی دونم کدوما بهترن
فن آوا حجم هاشو تغییر داده ولی داخل پنل مشتری هاش نشون میده وتوی سایت همون تعرفه سابق هست ، به جز اینایی که گفتی مبناتلکام هم حجم های خوبی میدهنقل قول:
من 6 ماهه سرعت 8 مگ با 3333 گیگ حجم بینالملل یا 10 ترابایت داخلی از شرکت استانی خلیج فارس آنلاین گرفتم 150 هزار تومن . اینا پهنای باندشون رو از پیشگامان میگیرند و دقیقا مشکلاتی که دوستان پیشگامانی اینجا دارند رو من هم دارم . یعنی حتی کسانی که ازشون به صورت عمده پهنای باند میخرند هم دچار مشکل هستند. البته من سرعتم روی چهار مگ محدود نمیشه چون این دیگه به سیاست شرکت توزیع کننده مربوط میشه اما خب فرق چندانی هم نمیکنه چون اکثرا سرعت به چهار مگ هم نمیرسه !نقل قول:
من 16 مگ 6 ماهه با 5000 گیگ حجم فکر کنم 300 تومن داشتم که 29 تموم میشه تو پنل هم همه چی هم گرون شده هم از کیفیت زدن شده 16 مگ 6 ماهه 480 گیگ 456 تومن هرچند ماهی 100 گیگ برای من کافیه...جشنواره برای پاییز میزارن یا باید باز بگردیم دنبال یه شرکت دیگه؟
عزیز این رو من میخوام بخرم دوباره گذاشته شما راضی بودی؟ سرعتت محدود بود؟نقل قول:
تهران هستم سرعت دانلود با خود browser تا 1.6 میره و با IDM تا 1.7 بله متاسفانه محدوده با اینکه من نهایت تو این 6 ماه زیر 400 گیگ استفاده داشتم...تو یوتوب هم تا کیفیت 480 بدون مشکل میتونم استفاده کنم.نقل قول:
گفتید دوباره گذاشته برای من تو پنل کاربریم که نبود تو سایت هم همینطور!
برای مشترکین جدید گذاشتهنقل قول:
سلام کسی این سرویس رو پیشنهاد میده ؟ پینگ خوبی داره ؟ واسه منطقه نبوت نارمک
سلام، من که 16 مگابیت داشتم پینگش به صورت ثابت معمولا حدود 110 - 120 هست، ولی چند صفحه آخر رو بخونید، به دلیل مشکلاتی که داره و همینطور حجم افتضاحی که برای سرویس 16 مگابیت در نظر گرفته که حتی از مخابرات هم کمتره، ماه دیگه شرکت رو عوض میکنم.نقل قول:
دیگه هم این شرکت رو به کسی پیشنهاد نمیکنم.
شرکت خاصی رو مد نظر دارین؟نقل قول:
درسته داغونه ولی برای سرویس 16 و 8 مگ اش بیشترین حجم رو داره. برای 16 حجم حجم 4 ترا و 8 و هم حدود 1.5 ترا داره میده. کجا 16 مگ رو با 1.5 ترا بین الملل دارن میدننقل قول:
من جشنواره پیشگامان ثبتنام کردم و اما پول نریختم ، چون هنوز شرکت قبلیم جمع اوری نکرده
اما دارم پشیمون میشم
میگین پینگش بالاست
من تو پارس آنلاین پینگم از 30 بالاتر نرفته (تست تهران )
اما این خیلی بده که
نمیدونم میگم زنگ بزنم بگم میشه کنسل کنید؟
از یه طرف هم میگم نزنم :mellow:
پیشگامان فقط واس مشترکین جدید جشنواره میزاره ، اینی که الان گذاشته خیلی خوبه ، اینو استفاده کن تموم که شد تخلیه بزن چون تعرفه هاش اصلا خوب نیستنقل قول:
پیشگامان تو تهران پینگش با آلمان 80 تا 90 هست، داخلی هم 5نقل قول:
تو این دوسالی که بودم تنها نکته مثبتش پینگش بود
وگرنه سرعت رو جوری محدود میکنن که هرکسی دسترسی نداره، فقط مدیر شبکه اشون شاید بتونه درست کنه. چون جزو سیاست های کلانشونه
روندش هم اینطوریه شما شکایت میزنی 195 بعد یکی دو هفته زنگ زدن یارو ممکنه قانع بشه ارجاع بده به مدیر شبکشون، اونجا شاید درستش کنن
در حال حاضر دارم کنسل میکنم اما همش دارن پیشنهادات دیگه بهم میدن
ماهی 46 تومن برام زیاده
اوش نفهمیدم بعد که مالیات و رانژه و... هم اودم دیدم اوووو چقدر رفت بالا
با این حجم و سرعت قیمت خیلی خوبه که ، رانژه فکر کنم رایگان باید باشه ، ازشون پرسیدید؟نقل قول:
آره اما امروز متوجه شدم خطم بیشتر از 5 مگ نمیکشه .. ماهی 50 گیگ هم بیشتر نمیخوام ...نقل قول:
آسیاتک رو دیدم به دردم میخوره جشنوارش و 100 تومن هم از این ارزون تر در میاد
تازه پیشگامان فهمید میخوام کنسل کنم گفت رانژه هم با ما .. باز دیدم میشه ماهی 43 تومن
یه چی دیگه پیشنهاد داد باز ..
حالا دارم فکرامو مکنم:rolleye::biggrin::wac:
منم امروز باید زنگ بزنم ببینم چیزی پیشنهاد میدن یا نه چون جاهای دیگه ورودی بهتری دارن..مثلا فن آوا 16 مگ 6 ماهه 500 گیگ رو میده 330 تومن یا پارس آنلاین 16 مگ یکساله 1200 گیگ رو میده 480 تومن که نوشته حداکثر سرعت 16 مگابیت که نمیدونم اون چیه!
شرکتا نباید به این راحتی کاربراشون رو از دست بدن..نمیدونم گیج شدیم رفت سالی یکی دوبار همین دردسر رو داریم :wac:
ببین من 5000 گیگ رو اومدم کنسل کنم پیشنهادات دیگه داد مثل 1200 گیگ بین الملل 215000 تومن 6 ماهه 8 مگنقل قول:
بازم دیدم آسیا تک ارزون تر در میاد 60 تومن اما 800 گبگ کمتر
نمیدونم اشتباه کردم یا نه اما من واقعا مصرف 1000 گیگ ندارم ..
کنسل کردم این رو هم .
منم بدبخت شدم چند ماهه همش دارم میگردم
باید هم اینطوری التماس کنه پیشگامان ، چون ما که مشترکش بودیم حجم ها رو نصف کرد تخلیه کردیم ، حالا موندن بدون مشترک ، این شرکت هر بلایی سرش بیاد حقشهنقل قول:
سلام دوستان
پیشگامان از نظر پینگ و کیفیت واسه بازی چطوره؟
بعد این سرویس های نقره ای جریانش چیه؟ حجم های خوبی داره
برای بازی میخوای ؟ اگر واس بازی میخوای پیشگامان نت تایپ ۳ میده که باید کلی پیگیری کنی تا شاید واست تغییرش بدن ، پینگ توی تهران خوبه سرعت هم توی مرکز ما خوب بود ، ولی حجم خوبی نداره که تعرفه هاش ، من واس همین کم کردن حجمش تخلیه کردم ، شرکت های بهتری با حجم و قیمت بهتری هستن ، مثل داتک و های وب و مبناتلکام ، البته دیده بان هم هستنقل قول:
که بیشترین حجم رو میده ولی چیزی که درباره دیده بان شنیدم و بچه ها اکثراً میگن اینه که پینگ و تک کانکشن خوبی نداره و بیشتر واس دانلود خوبه
من از اواخر خرداد جشنواره گیگ بارون رو ثبت نام کردم و فردا صبح تموم میشه.واقعاً راضی بود(غیر از یک هفته اول که چندباری زنگ زدم)پنلم 8 مگ بود و سرعتم توی دانلود با IDM تا 1300 هم میومد.پینگ هم زیر 100 بود.ولی خوب متاسفانه با تغییر حجم نمی تونم کنار بیام و احتمال خیلی زیاد برم سمت پیشگامان
با امشب، 2 شب است که از ساعت 11 به بعد سرعت اینترنت روی 2 م.بیت ثابت می مونه و بیشتر نمیشه. قبلاً در این ساعت حداکثر 4 م.بیت بود.
برا منم ده روزه سرعت خارج همون 4 مگ هم نیست و دو مگ میدهنقل قول:
تو همین تاپیک هم اعلام کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشگامان عملا داره اینترانت میفروشه نه اینترنت
یه سز به پیج اینستاگرام پیشگامان بزنین و نظرات کاربران فعلی رو بخونین
فقط پشتیبانی میگه مشکلات افت سرعت بین الملل موقته و در حال بررسی
ولی سرعت اینترنت بین الملل حدودا یک ماه هست محدود شده و فکر هم نمکینم حالا حالا ها قصد رفع محدودیت رو داشته باشه
فعلا شرکت تمرکزش رو گذاشته بسته اینترانت 6 ماهه تو پاچه ملت بکنه
پنل 8 مگ
شب آخره
به سرم زده برم شبدیز.جشنواره خوبی داره
احتمالا های وبنقل قول:
قبل از پیشگامان داتک رو یک ماه تست کردم که یه مشکلی خیلی عجیب و افتضاح با شبکه داخلی داشت برای همین سمت داتک هم نمیرم البته یک سال و نیم میگذره از اون زمان ولی خب های وب رو تا حالا تست نکردم
خیر برای سرویس 16 میگ ماهی 80 تومن این حجم رو قبلا میدادن که الان با ماهی 80 تومن، 80 گیگ بیشتر نمیدن! یعنی از مخابرات هم کمتر!نقل قول:
الان برای اون 1500 گیگ 125 هزار تومن میگیرن که مالیات ارزش افزوده هم بهش اضافه میشه.
من این ماه مجبور شدم همون سرویس مثلا نقره ای رو بگیرم بعد دیدم حتی سرویس نقره ای رو هم تو ساعات شلوغ برداشتن محدود کردن رو 4 مگ! دیگه هر چیزی حدی داره
همون های وب برای من کافیه با 80 تومن 525 گیگ بین الملل میده.
الان دیده بان با 80 تومن 2 ترابایت میده
وقتی یه شرکتی یه دفعه برمیداره قیمت ها رو این طور افزایش میده و مشتری رو پشم خودش هم حساب نمیکنه، تو ساعات شلوغ هم محدود میکنه و کارشناس پشتیبانی خودش رو میزنه به اون راه، دیگه اگر من با این شرکت بمونم خودم هم مقصر هستم.
کاش نصف میکرد، 16 مگ رو نابود کرد یه دفعه اصلا، از 1500 گیگ اومده رو 80 گیگ!نقل قول:
خب شما هم که سرعتتون زیر 4 مگهنقل قول:
کجاش خوب هست؟
خیلی ها سرویس 16 مگ خریدن و این سرعت سرور خارجشون هست و اصلا قابل توجیه نیست
این گیف رو ببینید از سرعت دانلود و پینگ همین الآن گرفتمنقل قول:
البته الآن ساعت از یک گذشته، احتمالا محدودیت پیشگامان این ساعت برداشته میشه
معمولا بین 2 تا 4 ظهر و 10 تا 1 شب محدود میشد
خلاصه این شرکت نمونید، اینا رسما سیاست کلان شرکتشون دزدیه. باز شرکتای دیگه هر مرکز مخابراتی متفاوته، ولی اینا کشوری زمین گیر کردن همرو
چون از سرور ایران دارین دانلود میکنینقل قول:
من زدم dl2.songsara.net رو که ازش دانلود میکنین رو بررسی کردم سرورش تو آسیاتک هست
چیزی که اهمیت داره سرعت نت بین الملل هست که داغونه وگرنه سرعت اینترانت من هم خوبه
من از پیشگامان اومدم داتک واقعا راضی هستم ، مشکلی ندارم باهاشنقل قول: