واسه ی پخش divx چجوری باید رجستر کنم.تو سایت vod.divx.com رفتم ولی قسمتی نیست که کد وارد کنم
واسه ی پخش divx چجوری باید رجستر کنم.تو سایت vod.divx.com رفتم ولی قسمتی نیست که کد وارد کنم
چرا ایکون E و یا G کنار انتن نیست !!
سلام اينم تست فيلم برداري روز
تست عكس روزکد:http://www.mediafire.com/?8bi6v7qrv449vod
کد:http://www.mediafire.com/?3k2k2ekk0o408ns
سلام دوستان
پسردایی من میخواد این گوشی رو بگیره لطف کنید بگید مشکل به خصوصی نداره؟
آپدیت کردنش آسونه؟
منوهاش فارسی میشه؟
برنامه تاچه حدی واسش است؟
نه ایرادی نداره.نقل قول:
آپدیتشم آسونه.
منو فارسی هم داره.
تا حد بسیار بسیار زیادی واسش برنامه هست و بیشتر هم میشه.
این گوشی اصلا هنگ نمیکنه و به جای هنگ کردن خودش تمام برنامه ها رو می بنده.
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
اصلا نیازی نیست رجیستر کنی.نقل قول:
تنظیمات اینترنت و ام ام اس برای این گوشی برای سیم کارت دائمی همراه اول رو از کجا باید بگیرم ؟
چطوری از طریق کابل یو اس بی از اینترنت adsl سیستم pc استفاده کنم برای گوشی؟ که دیگه از gprs استفاده نکنه
چطوری میشه صدای تق تق کیبرد رو انداخت ؟ بدون اینکه صدای کل سیستم رو قطع کرد ؟ چون در این صورت صدا توی بازیها هم قطع میشه !!
جدیدترین فریمور کدومه که فارسی رو هم ساپورت کنه ؟ واسه من jpjg2 هستش اما وقتی به kies وصل میشم میخاد فریمور جدید رو نصب کنه ؟! نمیشه این فریمور رو از طریق دیگه دانلود کرد و بعد روی گوشی ریخت ؟
نمیشه وقتی گوشی به برنامه kies وصله بشه ازش استفاده کرد
دکمه های پایین گوشی دکمه call-end call و دکمه لوزی شکل منو آیا کمی شل هستش و در جای خودش بازی میکنه یا واسه من شله ؟ !! میخواستم ببرم نشونش بدم گارانتی چون کمی شله و در جای خودش بازی میکنه هم بالا پایین میره هم چپ و راست !!!
میشه به من بگید اگه بخوام گوشی رو با gprs آپدیت کنم از چه مسیری باید این کارو بکنم ؟ ضمنا فیرمویر JPJG2 جدیترین فیرمویره ؟ ممنون میشم از پاسخ دوستان
سلام نمي دونم چرا برنامه kies رو سيستمم نصب نمي شه حتي از خود سايت سامسونگم گرفتم نشد همش ارورر 1628 مي ده بايد چي كار كنم .
خوودش توضیح داده که.نقل قول:
1- دایو ایکس پلاس رو دانلود کن.
2- بازش کن و برو به Register a DivX Certified Device...، (اگه تو سایت دایو ایکس اکانت نداری باید درست کنی.)
3- از تو تنظیمات گوشی کد رجیستر رو ببین و تو قسمت Regıster New Device (یا یه همچین چیزی) وارد کن، یه اسمم برای فایل انتخاب کن.
4- بعد نرم افزار شروع می کنه به دانلود یه فایل تصویری کوچیک. اونو بریز تو گوشی، یه بار که فایلو تو گوشی پخش کنی رجیستر می شه.
این کار فقط برای این گوشی نیست، هر دستگاهی که به طور رسمی از دایو ایکس پشتیبانی می کنه باید این فایل براش ساخته بشه.
اما، رجیستر کردن فقط برای اینه که گوشی یا PS3 یا دستگاه های دیگه، بتونن فایلایی رو که قانونا خریداری شده یا اجاره شده رو پخش کنن. این فایلای بی صاحبی که ما استفاده می کنیم نیاز به رجیستر نداره.
میشه لینک پشخ ویدئویی که با کلید میوفته به جون صفحه ی این گوشی ! رو بدید؟
نقل قول:
این کوتاهه ولی باحاله:46:
اینم یکی دیگهکد:http://www.youtube.com/watch?v=5KCuYPY59fA
فقط به یارو فحش ندی:31:کد:http://www.youtube.com/watch?v=6orkAr79g8c
سلام دوستان
تو سايت ديجي كالا قيمت اين گوشي خيلي سريع داره مياد پايين امروز ساعت 4 رفتم زده بود 455 هزارتومن بعد ساعت 8 رفتم زده بود 449 هزارتومن البته با گرانتي پارسه يعني امكان داره كه با گرانتي مايكروتل هم تا چند روز آينده پايين بياد؟
الان که 470 تومان شده.باگارنتی اصلی
این همه دوستان این گوشی رو دارن کسی نبود مارو راهنمایی کنه که تازه خریدیمش و احتیاج به جواب این سوالات داریم ؟!؟! :41:
نقل قول:
نقل قول:
نظیمات اینترنت و ام ام اس برای این گوشی برای سیم کارت دائمی همراه اول رو از کجا باید بگیرم ؟
چطوری از طریق کابل یو اس بی از اینترنت adsl سیستم pc استفاده کنم برای گوشی؟ که دیگه از gprs استفاده نکنه
چطوری میشه صدای تق تق کیبرد رو انداخت ؟ بدون اینکه صدای کل سیستم رو قطع کرد ؟ چون در این صورت صدا توی بازیها هم قطع میشه !!
جدیدترین فریمور کدومه که فارسی رو هم ساپورت کنه ؟ واسه من jpjg2 هستش اما وقتی به kies وصل میشم میخاد فریمور جدید رو نصب کنه ؟! نمیشه این فریمور رو از طریق دیگه دانلود کرد و بعد روی گوشی ریخت ؟
نمیشه وقتی گوشی به برنامه kies وصله بشه ازش استفاده کرد
دکمه های پایین گوشی دکمه call-end call و دکمه لوزی شکل منو آیا کمی شل هستش و در جای خودش بازی میکنه یا واسه من شله ؟ !! میخواستم ببرم نشونش بدم گارانتی چون کمی شله و در جای خودش بازی میکنه هم بالا پایین میره هم چپ و راست !!!
وقتی بخواید به نت وصل بشید آیکون ها میاد و در حالت عادی چیزی نشون داده نمیشه........نقل قول:
توی Home Screen با دکمه های ولوم صدا را تنظیم کنید......نقل قول:
چیزایی بود که من میدونستم.......اون نکته آخری هم فکر کنم شما زیاد حساسید...
سلام دوستان
من با گوشی خودم(5530) با دادن لینک شبکه بی بی سی تو برنامه real player برنامه های این شبکه رو بصورت مستقیم میبینم، حالا دوستم هم میخواد با گوشیش(ویو) همین کارو بکنه ولی نمیتونه
میشه راهنماییم کنید یا برنامه real player رو واسه ویو بذارید
ممنون
سلام
من میخوام این گوشی رو بخرم
یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
من این گوشی رو برای تماشا ویدئو می خوام
من میخوام که اگه این فایل ها را ساپورت می کنه بخرم
فقط اگه نمی کنه بگید که به فکر یه گوشی دیگه باشم
mov,flv,wmv,mkv
برام خیلی مهمه که 3 تای اول رو ساپورت کنه
یعنی این گوشی نمیشه به طور مجزا key sound اش رو قطع کرد ؟ حتما باید صدای سیستم رو صفر کرد تا قطع بشه !!!!!؟؟؟؟ این امکان رو کم قیمت ترین گوشی جاوا هم داره که بشه صدای کیبرد رو انداخت !!!
1نه سامسونگ اینطوری نیست/نقل قول:
عنی این گوشی نمیشه به طور مجزا key sound اش رو قطع کرد ؟ حتما باید صدای سیستم رو صفر کرد تا قطع بشه !!!!!؟؟؟؟ این امکان رو کم قیمت ترین گوشی جاوا هم داره که بشه صدای کیبرد رو انداخت !!!
MP4/H.263/H.264/WMV/Xvid/DivX video playerنقل قول:
mov,flv,wmv,mkv
برام خیلی مهمه که 3 تای اول رو ساپورت کنه
ممنوننقل قول:
اینا رو خودم دیدم ولی می خوام بدونم میشه با برنامه ای چیزی همه این فرمت هایی که من گفتم رو اجرا کرد؟
مسنجر یاهوی خوب برای این گوشی نیست ؟
روی خودش palringo داره که یاهو رو ساپورت نمیکنه
سایت nimbuzz.com هم که فعلا برای این مدل برنامه نزده !!
فریمور اش رو از کجا میشه دانلود کرد ؟ خارج از برنامه kies ؟؟ چون با برنامه گذاشتم آپدیت بشه دوباره آخراش error داد
بچه ها واسه ی این گوشی پوششی هست که کل گوشیرو پوشش بده و ایا صلاح هست از محافظی برای صفحه نمایش استفاده کرد
سلام.
چند تا سوال داشتم.
1.من آخرین ورژن kies رو دارم اما وقی میرم در بخش سامسونگ apps صفحه صفید و بدون نوشتست.بعد یه پیغام میده send که میکنی دوباره apps رو باز میکنی ارور میده.چه کنم.
2.من با خود گوشی بازی دانلود کردم.ریخته تورم.ینی رمو در میارم دیگه بازی اجرا نمیشه و میگه مموری رو وصل کن.حالا سوا اینه که من میخوام رم جدید بندازم و بازی ها رو هم داشته باشم چی کار باید بکنم.با توجه به اینکه kies درست کار نمیکنه.
و یه موضوع دیگه
امروز داشتم با گوشی بازی میکردم که یه دفه ریست شد.
قبلا هم موقع دیدن یه کیلیپ ریست شد.البته مشکل از کیلیپ بود.رو پخش بعضی از فیلم ها یه دفه تصویر وایمیسه صدا میره!
میشه کمک کنید
راستی باتریش خیلی زود خالی میشه.میشه تو کمتر از 5 ساعت تموم کرد مشکل از چیه
کسی نیست جواب مارو بدهنقل قول:
جدیدترین فریمور این گوشی رو از کجا دانلود کنم ؟ که بعدا به صورت آفلاین بریزم روی گوشی ؟!!!
سلام.
گوشی رو تازه خریدم. به kies وصل کردم حالا میگه که فریمور جدید داری.
نسخه الان : S8500JPJG2 / S8500OJPJG1
آخرین نسخه : S8500JPJH1 / S8500OJPJG1
اگه آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟ مثلا فارسیش از بین نمیره؟
ورژن گوشی من وقتی خریدم s8500JPJG2_TH بوده و وقتی به برنامه kies وصل میشم میخاد به ورژن s8500JPJH1 آپگرید کنه
کلا این کار رو انجام بدم یا نه ؟
من تهران هستم و میتونم به نمایندگی پارس مایکروتل برم آیا ببرم نمایندگی این کار رو انجام میدن ؟ (گوشی ام با گارانتی اصلی هستش - پارس مایکروتل ) و اینکه چقدر طول میکشه یعنی هر موقع بدم همون موقع آپدیت میکنن میدن یا گوشی باید بمونه ؟
سلام گوشی الان شده 446 بدون گارانتی به نظرتون بگیرم یا بازم صبر کنم با گارانتیش میاد
با تشکر
تو سایت "گرین موبایل" قیمت زده 409 تومان :18:نقل قول:
کد:http://www.greenmobile.ir/index.php?productID=312
دوستان یه مساله مهم . آنتن داخلی گوشی پایین گوشی قرار گرفته ... وقتی در حال مکالمه هستم اگه با دست پایین گوشی رو بگیرم گوشی دچار پرش آنتن می شه البته در حدی نیست که مکالمه قطع بشه ... اما فکر می کنم اگه سامسونگ آنتن رو بالای گوشی میزاشت مشکل آیفون براش پیش نمی یومد ... یه مشکل دیگه هم دارم گوشی رو حدودا 3 روز هست گرفتم با استفاده یه کم بیشتر از متوسط باتری گوشی بیشتر از 15 ساعت دوام نمی یاره .... فیرمویرم هم jpjg2 هست با گارانتی پارس مایکروتل .... میشه راهنماییم کنید
ببین 3g خاموش باشه.از وایفای هم در موارد مورد نیاز فقط استفاده کن.نقل قول:
ممنون میشه بگی 3g چطوی روشن خاموش میشه ؟
لطفا بگید دقیقا چه کار کنم ؟ شما با استفاده متوسط و زیاد چقدر باتری دوام میاره ؟ راجب آنتن نظرتون چیه ؟
موقع مکالمه پرش آنتن دارید ؟
برو تو siting>conectivity>location و خاموشش کن(خیلی رو باتری تاثیر داره)نقل قول:
wifi و bluetooth هم خیلی باتری مصرف میکنن.
3g رو نیدونم:5:
سلام
دوستان گوشی پسرخالم یه مشکلی داره
وقتی توی یه بازی یا برنامه باشه براش که اس ام اس میاد میخواد بازش کنه پیغام زیر براش میاد:
not enough memory
unable to launch application
کسی تا حالا به این مشکل برخورده؟
فقط از توی inbox میتونه اس ام اس رو بخونه
در ضمن آنتن دهی این گوشی فوق العادست و توی ضعیف ترین نقاط آنتندهی هم خوب جواب میده و پسرخالم خیلی راضیه:46:
میشه لطفا یه جواب روشن بدین ... لطفا یه بار امتحان کنید وقتی گوشی رو از پایین تو دستتون میگیرین و در حال مکالمه هستین گوشی دچار پرش آنتن میشه یا نه ؟ این پرش آنتن تاثیری رو مکالمه نداره فقط باید به صفحه گوشی نگاه کنید تا متوجه بشین ... اگر تو یوزر منوال ببینید انتن اینترنال گوشی پایین قرار گرفته ... راستی ظاهرا گوشیهای جدید پارس مایکروتل پشتش فقط نوشته : made bu samsung
سلام
من امروز بالاخره دلو زدم به دریا ، رفتم ویو خریدم
بدون گارانتی ، انگلیسی 429 تومان بود .
من فارسی با کیف و بدون گارانتی 440 خریدم .
واقعا گوشی فوق العاده ای هستش .
درضمن یه کارت 4 گیگ توشیبا کلاس 4 گرفتم 12 تومان
گوشی بدون مشکل باهاش کار میکنه
ضبط فیلم هم روش کردم هیچ مشکلی نداشت
فروشنده گفت کلاس 6 میکرو اس دی تو بازار نیست
دوستان منم بالاخره این لعنتی رو گرفتم
گارانتی اصلی ۴۸۹ تومان
هنوز درس باهاش کار نکردم
مشکل اینه که وقتی رو دکمهٔ برجسته لوزی شکل-- دکمه منو -- دست میزارم لق میزنه و وقتی یه خورده با شصت روش تکون میدم قسمت پائین گوشی تکون میخوره
وقتی قسمتی که با فلش قرمز مشخص شده رو تکون تکون میدم قسمت سبز رنگ هم باهاش تکون میخوره ( لق میزنه )
دوستانی که این گوشی رو دارن نظر بدن لطفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. گوشي شما هم تو قسمت فيلم برداري وقتي رو حالت ضبظ كليك مي كنيد هنگ مي كنه يا نه . اگر هنگ نمي كنه من برم مايكروتل گوشي رو برام اپديت كنه .
نقل قول:
دوست عزیز گوشی منم همینطوره کمی لقه اما وقتی با ویو های دیگه توی بازار که دستم گرفتم مقایسه کردم دیدم برای من لقی اش بیشتره و این میتونه به خاطر دو دلیل باشه :
1- وقتی با گوشی کار میکنی لقی اش از حالت اولیه اش بیشتر میشه
2- کیفی که همراه گوشیه خیلی تنگه اولش و وقتی گوشی رو داخلش میزارین و میکشید بیرون باعث میشه دکمه لوزی شکل رو توی جا زدن و در آوردن با فشار بالا پایین کنه و باعث لق شدن بیشتر بشه
اما در کل این لق بودن دکمه هاش روی همه گوشی هاش هستش که کم و زیاد داشت توی 7-8 تا گوشی ای که من دستم گرفتم و تست کردم
تنها ویوی که اصلا لق نبود و خیلی دکمه هاش محکم بود ویو های ماکتی بود که فروشنده ها به عنوان نمونه پشت ویترین میزارن :31: