دوتا شی به cube1و cube2 ایجاد کنید بعد این اسکریپت رو اجرا کنید کار می کنه.
Printable View
دوتا شی به cube1و cube2 ایجاد کنید بعد این اسکریپت رو اجرا کنید کار می کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما مشکل از خودته ، چون تابیل دمباله کد آماده هستی، مگر نه جوابی که بنده ( و البته دوستان ) به شما دادم هم مشکله قطعه کدتو گفتم ، هم برنامشو به صورت ساده و شبه کد ( که البته کار میکنه ، زیادم شبه کد نیست ) واسط گذاشتم.نقل قول:
نوشته شده توسط ashkangarmsiri
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیفهمم این کد چه مشکلی داره؟؟!! ارور نمیده ولی انیمیشن رو اجرا نمیکنه!
من یه مدل دارم که هی انیمیشن به اسم Take 001 داره. ولی وقتی این کد رو بهش میدم. اجرا نمیکنه.کد:#pragma strict
function Start () {
animation["Take 001"].wrapMode = WrapMode.Loop;
}
function Update () {
animation.Play("Take 001");
}
چی کار کنم؟
ممنون.
upload Your Projectنقل قول:
نمیشه آخه حجمش زیاده!:19:
وای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا
یه پروژه جدید ایجاد کن ، فقط همین آبجکته و کد رو قرار بده و آپلود کن.
اگر هم نمیتونی ، دیگه حداقل از بنده انتظار نداشته باشید جواب این مدل سوال ها رو بدم.
حالا چه عصبانی!!!:41:
بفرمایید آپلود کردم.
اینم لینک :
[HTML]http://s2.picofile.com/file/7349600963/New_Unity_Project_5.rar.html[/HTML]
ممنون که وقت میذارید.
عزیزم چون سوالی که شما پرسیدی 6000000000 جواب داره ، حالا من از کجا بدونم مشکل شما چیه؟
مثلا تو همین فایلی که آپ کردی ، خوب من تا کی باید میشستم و فکر میکردم که تش بفهمم اصلا آبجکت شما انیمت نداره ؟
شما خودت FBX که گرفتی رو با مکس یا مایا باز کن ، انیمیت داشت حتما یه خبری به من بده.
تو FBX Exporter تیک Animation رو چک کن که فعال باشه.
داش های گل می خوام منو راهنمایی کنید . من چطور باید کامو با یونیتی شروع کنم ؟ از برنامه نویسی یا ...
راستی اموزش های داش پرویز رو دان کردم
به نظر من از آموزش های 3dbuzz شروع کن.
اول ادیتور بعد هم برنامه نویسی رو یاد بگیر.
وقتی ادیتور رو کامل یاد گرفتی بعد برو از تو هلپش برنامه نویسی رو یاد بگیر.
آموزش های پرویز هم خیلی بدرد بخورن.
اول هیچ چیز رو یاد نگیر ، جسته گریجته کار کردن سود چندانی نداره.نقل قول:
یه پروژه کوچولو واسه خودت تعری کن ، بعد بگرد تا بتونی تیکه تیکه آمادش کنی.
یه سری فایل PDF تو سایت پرشین دیزاینر هست ، که آموزش فوق العاده ای واسه اول شخصه.
تو همین تاپیک ، چند صفحع قبل بگردی ، هم فایلاش هست و هم Asset هایی که نیاز داری برای ساختش.
اینو دیده بودین:
Bootcamp با دایرکت اکس 9:
Bootcamp DX 11:
یکم Shadow Casting توی درختا بهتر شده ولی نتونستن خوب DX11 رو پیاده کنن,در ضمن تو حالت عادی DX11 سریع تر و با فریم ریت بالاتری نسبت به DX9 اجرا میشه(حالتی که کیفیت با DX9 فرقی نکنه)ولی به گفته خودشون DX11شون فریم کمتری داده و بهینه نیست :41:
داره DX11.1 میاد و Nvidia و Epic با هم Show گذاشتن (بیرون پخش نشده ولی کسایی که تو Show حضور داشتن گفتن)همه فکشون افتاده به زور از رو زمین جمع کردن. :31: حالا به این یونیتی تازه دارن DX11 اضافه میکنن اونم به زور :13:
با سلام خواستم کد نویسی کنم این ارور رو داد ؟
چیزی که توش مشخص نیست که!
OK رو بزن به کدنویسی ادامه بده! منم چند بار این مشکل واسم پیش اومد.:46:
البته خودمم تازه واردم ولی چند بار این کارو کردم جواب داد.
با سلام داش های گل من تصمیم گرفتم یه بازی مثل بالانس درست کنم با ایده های جدید . یه اموزش گرفتم اینارو توش گفته ولی نمیدونم چرا ارور میده خب دوستان من تازه کارم میشه این کد ها رو برام شرح دهید .ممنون راستی اون خط ها ارور میده که مشخص کردم
اینکه آموزش طراحان پارسیه...:دی
جای همه اینها اینو بنویس:
کد:var SPEED=3.0;
function FixedUpdate()
{
rigidbody.AddForce(Vector3(Input.GetAxis("Hecasdcasd"),0,Input.GetAxis("vER"))*SPEED);
}
داش دمت گرم درست شد .داش میشه دربراه این کد ها یکم توضیح بدی ممنون . خط اول و دوم رو میفهمم :31:
خط 5 رو کلا هنگ میکنم :31: مثلا :
این Vector 3 یعنی چی ؟
Vertical
Horizontal
Input.GetAxis
داش خلاصه بگو این کد چیرو مشخص میکنه ممنون
دستگاه مختصات دکارتی خوندی؟ فقط X و Y داره اون Vector2 هست یعنی توانایی هاش تو X و Y خلاصه میشه ولی Vector3 از 3 تا Vector شامل X , Y , Z تشکیل شده که قابلیت برگرداندن مختصات تو بعد هم میده :31: خلاصه اینکه برای کارهای 3D مثله تغیر موقعیت یک ابجکت تو بازی از Vector3 , و برای تغییر موقعیت یک شی 2D مثله GUI از Vector2 استفاده میشه
Vertical = عمودی
Horizontal = افقی
Input.GetAxis = برای گرفتن ورودی استفاده میشه
( منم تازه کارم اگه جایی از حرفام اشتباه بود اساتید تذکر بدن :31: )
میشه یکی این کد رو کامل توضیح بده .
rigidbody.AddForce(Vector3(Input.GetAxis("Horizont al"),0,Input.GetAxis("Vertical"))*SPEED
ها ها ها
2 تا مشکل ، یه نکته
1- آخر دستور ; فراموش نشود ( 10 بار تکلیف امشب از این جمله شما بنویس )
2- همون تعداد که پرانتز باز میکنی ، سعی کن همونقدر هم ببندی ( یه پرانتز کم بستی )
نکته : کاره مکروهیه ضرب Float یا Int با Vector3
حمید جان اگه منظورت من بود :نقل قول:
1.من تو اینجا کد زدم پرانتز کم و زیاد زیاد مشخص نیست ضرب بردار اصلا نادرست نیست...
خودت میدونی Vector3*3
باعث میشه هر بعد بردار ضرب ساده بشه. کابرد زیاد هم داره برای برای مثال برای میل بردار به صفر میشه از این دستور استفاده کرد.
SpeedVec*=0.09
اگرچه هیچ وقت صفر نخواهد شد.
---------- Post added at 08:03 AM ---------- Previous post was at 07:58 AM ----------
خواهش می کنم.نقل قول:
خوب Input.GetAxis یک مقدار عددی از Axis درخواستی (برای دیدن Axis به )
Edit>Project Sething >Input
برو.
Vector3 که یک ساختار هست که 3 مولفه از نوع float (اعشاری) داره به نام x و y وz
(نکته y در اینجا ارتفاع هست )در خیلی از موتور z هست.
یه سوال برام پیش اومده . الان کلیک راست موس تو یونیتی با fire 2 نام گذاری شده . یعنی کلیک راست رو فشار میدی fire2 اسمشه
اما در مورد آنکلیک چی ؟ یعنی وقتی کلیک راست موس رو فشار دادی . موقع برداشتن هم بالاخره یه اتفاقی می افته دیگه ؟
چقدر بد توضیح دادم :18:
صبر کنید دوباره بگم
کلیک راست موس رو فشار میدیم و رخداد fire2 تو یونیتی رخ میده
حالا میخواهیم دستمون رو از رو کلیک راست موس برداریم ( این رخداد با چه اسمی تو یونیتی نام گذاری شده ؟ )
پرویز جان فک نکنم منظور آقا حامد با شما یود (منظورشون با شما نبود!!!)نقل قول:
فک کنم این باشه :نقل قول:
کد:Input.GetButtonUp("Fire2")
اسکریپت یه مسلسل رو نوشتم اندازه یه مینی گیم کد داره
اسلحه واقعا منحصر به فردی داره میشه و سیستم خیلی پیچیده ای داره و مثل واقعیته
اول اینکه تو هر شلیک که 3 تا گلوله رو به هدف شلیک میکنه هر کدومش ممکنه یه یه نقطه خاصی برخورد کنه ( یعنی همش به یه نقطه برخورد نمیکنه )
تو شلیک دوم بازم به صورت راندوم ممکنه 3 تا گلوله کج و کوله حرکت کنن ( البته این اختلاف زیاد نیست اما خوب قانون اسلحه های واقعی رو داره )
برای این حالت راندوم از قانون دایس استفاده کردم که تو 6 تا حالت ممکنه رو به صورت راندوم انتخاب میکنه و نسبت به اون
گلوله های اسلحه پارامترهاشون تغییر میکنه و خیلی کم پیش میاد 2 تا گلوله دقیقا به یه نقطه برخورد کنه . اکثرا با 3-4 سانت اختلاف به هدف میخورن ( البته تو فاصله نزدیک این اختلاف اصلا به چشم نمیاد )
اگه بازم وقت گیر بیارم میخوام یه سری کد بزارم روش مخصوص گیر کردن پوکه گلوله که تو اسلحه های واقعی خیلی این اتفاق می افته و تو بازی فارکرای 2 هم بود
به این صورت که با هربار شلیک از بین 200 تا انتخاب راندوم مثلا اگه شانسی رو 45 بیاد این اتفاق بیوفته و اسلحه خراب بشه !
اسکریپت داغ شدن اسلحه هم اضافه شد. فکر نمیکردم انقدر وقت گیر باشه اما خوب بالاخره به اون نتیجه ای میخواستم رسیدم
به این صورت که اگه به صورت رگباری و پشت سر هم شلیک کنید اسلحه داغ میکنه
البته به این صورت نیست که هر بار شلیک کنید یه پارامتر خاصی بالا بره و اسلحه داغ کنه
واسه اینکه خیلی ساده نشه کلی وقت گذاشتم و یه سیستم پیاده کردم که تو شلیک های رگباری ممکنه یهو درجه
دمای اسلحه بالا بره و داغ کنه
اما قانون پایداری نداره ممکنه یه بار که دمای اسلحه رو 20% هست به صورت رگباری 6 ثانیه شلیک کنید و اسلحه دماش خیلی بالا نره اما ممکنه یه بار اسلحه دماش رو 10% باشه و با 3-4 ثانیه یهو داغ کنه
البته چند ثانیه اگه صبر کنید و رگباری شلیک نکنید خنک میشه
چیزهایی که تو آینده قراره اضافه بشه
1- حرکت کردن سر اسلحه به سمت چپ و راست و سخت شدن تیر اندازی در صورتی که درجه حرارت بالاتر از 70% بره
2- گیر کردن پوکه در صورتی که درجه حرارت به 100% برسه
دوستان من برای آندروید خروجی گرفتم روی شبیه ساز خیلی خیلی کنده .کسی نمی دونه مشکل از کجاست.
بعد کسی نمی دونه چطوری باید فایل apk مستقیم رو اجرا کرد روی شبیه ساز.
سلام منم همین مشکل رو دارم . اول بگو چجوری خروجی گفتی ؟ لینک دانلود SDK رو به منم بده .نقل قول:
موقع کامپیل به android هم باید java.exe رو بنندی...
خب شما چرا واسه بازیت تاپیک نمیزنی؟؟نقل قول:
کدوم بازی ؟نقل قول:
این فقط تست ساخت یه اسلحه هست
حکم تمرینو داره
رو ریگ و اسکین کاراکتر هم دارم تمرین میکنم اما بازی نیست چون فعلا وقت بازی سازی ندارم و کار اصلیم عملگیه:31:
سلام
از دوستان کسی در مسابقه KashanGDC شرکت کرد؟
البته میدونم ربطی نداره ، ولی یونیتی بازا اینجا جمع هستن ، میخواستم نظرتون رو بدونم.
سلام
یک نظر داشتم نکته های مهم این تایپیک رو بصورت پی دی اف یا هر چیزی در بیارید بهتر از اینکه هرکی میخواد بیاد تو تایپیک باید 176 صفحه رو بگردخ
سلام.
من این کد رو نوشتم :
کد:var move = Input.GetAxis("Horizontal");
این شرط رو هم براش گذاشتم :
این کد رو برای تغییر جهت چرخش به صورت Smooth برای پلیر قرار دادم:کد:if(move > 0) {
moveDirection.z = Input.GetAxis("Horizontal")*normalSpeed;
}
else if(move < 0) {
moveDirection.z = -Input.GetAxis("Horizontal")*normalSpeed;
}
با زدن کلیدهای A و D دفعه اول چرخش Smooth هست ولی با چند بار این کارو کردن چرخش نرم دیگه انجام نمیشه؟کد:
var tt = Quaternion.AngleAxis(180, Vector3.up);
transform.rotation = Quaternion.Slerp(transform.rotation, tt, Time.time * .1);
و خداوند ذهن انسان جست و جو گر علم تعیین نمود و سازندگان یونتی LerpAngle برای تغییر نرم با ضریب 0.005 قرار گذاشتند
با سلام!
من با هزار بد بختی و خواند مطلب تونستم یک حالت در بیارم که کارکترم در بیاد ولی 2 مشکل دارم:
1.اینکه کارکترم در 3d max در حالت راه رفتن هست ولی در انجین فقط جلو عقب میشه و حرکت راه رفتن را نشون نمیده
2. وقتی به جلو میره میره وسط زمین دوباره بیرون میاد.
سلام.
دو تا مربع از سمت چپ میخوام بیان تو صفحه و از سمت راست برن ، اینکارو کردم ولی میخوام یه شرطی بذارم که اگه مربع 1 تو صفحه بود مربع 2 نیاد توصفحه. چه طوری میتونم این شرط رو بذارم ؟
سلامنقل قول:
باید از Trigger استفاده کنید . بعد یه کد بنویسید که اگه مربع یک وارد این Trigger شد مقدار متغیر یک بشه اگه نشد صفر باشه و یا اگه خارج شد صفر بشه بعد یه شرط قرار بدید که اگه یک بود مربع دوم وارد نشه ولی اگه صفر بود وارد بشه . تمام . کار خیلی ساده ای هست . Trigger رو تو رفرنس یونیتی سرچ کنید همچی دستتون میاد .
سلامنقل قول:
عزیز من منظورت رو درست نمیفهمم ! یه فیلم بگیر آپ کن شاید تونستم کمکت کنم .
سلام ,
چطوری از کلاسی که خودم نوشتم استفاده کنم؟ از GetComponent<> استفاده کردم ولی میگه باید نمونه بگیری از کلاس از کلاس با new نمونه گرفتم میگه باید از GetComponent<> استفاده کنی!!!