ميتونيد يه ليست كامل از شركت هايي كه خدمات adsl ارائه ميكنن براي من بنويسيد ؟
ممنون
Printable View
ميتونيد يه ليست كامل از شركت هايي كه خدمات adsl ارائه ميكنن براي من بنويسيد ؟
ممنون
نقل قول:کد:http://irgoogle.ir/
سلام من منتظر جوابم یکی از دوستان لطف کنه و جواب بدهنقل قول:
ممنون
دوست خوب معمولا خود شرکت یک نفر رو میفرسته که نصب کنه و هزینه رو میگیره
اگر که شما گفتی نه که بماند یک مراحل مفصلی داره
parsonline در صدر جدوله
ممنون ،عالي بودنقل قول:
ممنوننقل قول:
ولی رایگانه ولی شرکت میگه 2 تا یک هفته ای میام نمیخوام اینقدر وایسم یعنی یه مودم وصل کردن و ساخت کانکشن اینقدر کار داره ؟؟؟؟؟؟؟
من گفتم خودم نصب میکنم
حالا کمکی کنید یک از دوستان توضیح بده
ببین من الان حدود 3 روزه که adsl دارم از شرکت داتک.نصبش واقعا آسون بود.زنگ زدم پشتیبانیش اونم توی 5 دقیقه برام توضیح داد تموم شد.
سلام بچه ها.من میخوام adsl از شرکت شاتل بگیرم.بد میخواستم از بین مودماش که برای فروش گذاشته کدومو انتخاب کنم.قیمتم حدود 50 هزار بیشتر نباشه.خودم به نظرم مدلCPE AM 602 (آخریشو میگم)از همه بهتره.از دوستان یه خواهشی داشتم.اگه میشه مودما یه نگاه کنید و بگید به نظرتون کدوم بهتره با توجه به قیمت.راستی اگه بخوام از یه شرکت دیگه بخوام اینترنت بخوام دیگه مشکلی بابات مودم نداشته باشم و با اون شرکت هم سازگاری داشته باشه.اینم مد نظر داشته باشید.ممنون
کد:http://www.shatel.ir/farsi/hardware.php
حالا شما لطف کن توضیح همونها رو بفرمانقل قول:
ممنون
یعنی قیمت آسیا تک کمتره؟منم تهرانپارس خیابون فرجامم.میخوام از شاتل بگیرم.الان شاتل 128 و با ترافیک 2.5 گیگ داره میده 9800.به نظرت بهتر نیست؟نقل قول:
در مورد مودم یک چیزی بگم الام یک سال نیم است که پاراداین دارم خود شاتل داده حالا نمیدونم میده یا نه ولی خدائی خر کار است تو سرش هم بزنی صداش در نمیاد
با سلام
من چقدر بدبختم :41: توی منطقه ما ADSL پشتیبانی نمیشه :2:
محدوده مخابراطی شهیدیزدانپناه - پیش شماره 4480
هیچ شرکتی محدوده ما رو ساپورت نمیکنه حالا به نظر شما برای داشتن adsl من باید چه کار کنم؟ مردم از دست این دیال آپ :2:
sms11 عزیز به نظر من ترافیک 2.5 در ماه خیلی کمه
یا نامحدود بگیر یا حداقل ترافیک 10 باید باشه
البته باز هم به کاری که می خوایی انجام بدی بستگی داره چون ترافیک شامل همه چیز می شه حتی page نگاه کردن هم دانلود محسوب میشه:5:
ifu عزیز باید اینترنت WIRELESS یا همون اینترنت بیسیم بگیری
کد:http://www.efeh.com/products/3132.htm
آخه من برای دانلود آهنگ استفاده میکنم.مگه تو یک ماه چند تا آلبوم توپ میاد که بخوام ترافیک بیشتر بگیرم؟مگه اوردن یه صفحه چند کیلو بایت میشه؟بدم اگه بیشتر از 2.5 بشه بابت هر گیگ 3000 تومن میدم.پس از این لحاظ فرقی نمیکنه.اون مودمی که گفتم خوبه؟نقل قول:
بچه هایه سوال مهم.بعضی از شرکتا که adsl رو با ترافیک محدود توی ماه میدن زمانی که به اینترنت هر دفعه وصل میشی ،میشه فهمید تا حالا چقدر از ترافیکت استفاده کردی؟اگه میشه چطوری؟
sms11 عزیز من خودم الان 64 آسیا تک دارم بد نیست محدودیت دانلود هم نداره و قیمت اون هم 10 تومنه وعوارض - مالیات و... نداره ماه اول هم مجانیه
مودمت هم فکر کنم asus باشه که خوبه هر کی داره راضیه
در مورد ترافیک هم معمولا "سایت خود شرکتی که میگیری نشون میده یا برنامه هایی مثل du meter هم سرعت وهم ترافیک رو نشون میده
اينجا كسي سرويس 256-256 يا بالاتر از داتك گرفته ؟
256 صبا انلاین بهترینه
بچه ها اگه میشه این سوالای منو جواب بدید.لطفا همون چیزیو که میپرسم جواب بدید
1-من میخوام با adsl آهنگ(نه هر آهنگیا) و بعضی وقتا اگر یه برنامه خوب واسه کامپیوتر اومد دانلود کنم.میخوام adsl 128 بگیرم.به نظر شما کدومو بگیرم
الف)128 شاتل با ترافیک 2.5 گیگ.3000 آبونمان و 6% مالیات .قیمت :9800.در ضمن به ازای هر گیگ ترافیک اضافه 3000 تومن گرفته میشود
ب)128 آسیا تک ترافیک نامحدود و3000 آبونمان و 6% مالیات.قیمت:حدود 16000
لطفا با توجه به چیزی که گفتم نظر بدید.خواهش میکنم.نظرتونو بگید
2-من میخوام مودممو از شاتل بگیرم.اگه مودم از شاتل بگیرم و بعدا بخوام از آسیا تک اشتراک بگیرم .اشکالی از لحاظ مودمی ایجاد نمیشه؟یعنی اینکه مثلا برای آسیا تک بخوام مودمو عوض کنم.از این لحاظ میگم
3-بیشترین سرعت دانلود 128 و 64 چنده؟
4-شرکت هایی مثل شاتل ممکنه که فقط مودم بفروشن .یعنی من از این شرکت فقط مودمشو بخرم و اشتراک adsl نگیرم؟
5-من کامیوترم قدیمیه(پنتیوم 2) میخواستم بدونم واسه سیستم مشکلی پیش نمیاد؟مثلا را به را هنگ کنه و از این جور کارا.
ممنون میشم هر چه سریعتر جواب بدید
به همه نوع مودم سرویس میدهنقل قول:
یه فیلم100مگی رو چه قدر طول میکشه دانلود کنه
آره من از پنجشنبه سرویس 256-256 گرفتم برای اولین بارم هست که از adsl استفاده می کنم.نقل قول:
به نظر من ، حتما مودمی بگیر که با پرت شبکه کار کنه و اگه کامپیوترت کارت شبکه آنبورد نداره یه کارت شبکه بگیر ، 10 تومن ، اون وقت هنگ منگ نمیکنهنقل قول:
برای 128 بیشترین سرعت فکر کنم 15 باشه از اون بالاتر فکر نکنم بشه
شما مودمت را می توانی از بازار بگیری ، asus خوبه من خودم Tp-link مدل TD-8811 استفاده می کنم که شبکه و یو اس پی داره ، راضی هم هستم ، فکر کنم آسیا تک بهت همین مودم را بده
hbk360 آره آسیا تک با هر مودمی و که G.lite و G.mdt رو ساپورت کنه مشکلی نداره
64 آسیاتک دانلودش رو 7-6 که 100مگ رو تقریبا" تو 5-4 ساعت دانلود میکنه
نقل قول:
آقا اين دو تا پورت G.lite و G.mdt چي هستش اصلا؟؟ از كجا بايد فهميد ساپورت ميكنه امكان داره فروشنده سر در نياره خيلي هاشون نميدونن. من خودم مودم رو رفتم تو تنظيماتش ديدم ساپورت ميكنه. البته كل آي اس پي هاي ايران از پورت pppoe استفاده ميكنن براي همين اكثر مودم ها جوابگو تمام آي اس پي ها هستش
من همين الان زنگ زدم اسياتك 128 تمديد كردم..فقط خدا كنه اون 5 تومن و نگيرن...كي ميان پول و بگيرن؟
پنج تومان بابتخ چي آخه ؟
G.lite و G.mdt یک نوع استاندارد برای ADSL است که هر کدوم سرعت های مختلفی رو ساپورت میکنن
روی کارتن یا توی دفترچه مودم نوشته که چه استاندارد هایی رو ساپورت میکنه البته اکثر مودم ها ساپورت میکنن
سلامنقل قول:
منم داتک و با گفته های مافیا موافقم
چه ميدونم...يكي ميگه 5 تومن ميگيرن اون يكي ميگه نه...نقل قول:
آخه بابته چي برايه چي پنج تومان ندي يه وقت بي خود ميكنن
چه ميدونم بعضي از بچه ها ميگن..نقل قول:
این کارت شبکه که گفتی از کجا میتونم گیرش بیارم.یه کم هم در موردش توضیح میدی؟آخه من کامپیوترم همین الانم وقتی با 56 با اینترنت وصل میشم گاهی اوقات هنگ میکنهنقل قول:
عزيز كامپيوترت مثل خودمه...من رمم 128 ...دو تا برنامه باز كنم هنگ ميشه...
ولي الان خيلي كم اينطور ميشه...
شما سعي كن فقط برنامه هاي ضروري رو بريزي...از انتي ويروس سبك مثل نود32 استفاده كن...از مرورگر اپرا هم استفاده كن...
سلام.امروز يك ماه رايگان من ؛تمام شد و زنگ زدم براي شارژ.براي يك ماه ديگه گرفتم ولي سرعت فوق العاده كم شد.از چي ميتونه باشه؟
من هم همين صبح زنگ زدم 128 تمديد كردم.سرعتش فرقي نكرده...نقل قول:
متاسفانه براي من كند شده است.راستي چقدر قرار شد ازت بگيرن؟نقل قول:
هنوز كه نيومدن بگيرن...نميدونم...نقل قول:
افت سرعت رو بعد از اتمام یک ماه مجانی اول منم قبول دارم . اما زیاد نیست .
مایه هم 20 تومن ازت میگیرن .
پول ماليات و عوارض هم خودشون ميگيرن؟روي قبض نمياد؟
خودت 20 تومن دادي ديگه؟