اگه وحيد نخواست من ليورپول رو برميدارم
وحيد باور كن براي تو تيمه خوبيه و براي من بد
چون من زياد از اين كارت ها سر در نميارم ولي تو چرا و بايرن تيمي هست كه ميشه گفت تقريبا تمام بازيكنانش كارت هاي قهوه اي دارن
ببينيم چي ميشه
من ميرم دوباره شايد برگردم
Printable View
چون من زياد از اين كارت ها سر در نميارم ولي تو چرا و بايرن تيمي هست كه ميشه گفت تقريبا تمام بازيكنانش كارت هاي قهوه اي دارن
ببينيم چي ميشه
منظورم این بود که چنین تیمهایی همچین قدرتهایی دارن دیگه.شما با والنسیا نباید مثل آب خوردن بارسا رو ببری که.البته حسین توضیح داده بود درباره این تغییرات.من هم نظراتی دارم مثلا بنظر من در بازیهایی که تست کردم دیدم سرعت تیم کامپیوتر خیلی بالا رفته و این درسته که کمی بازی رو سختتر کرده اما بازیهای کامپیوتر به یه حالت فانتزی تبدیل شده.حالت بازیهای کامپیوتر در لیگ قبل طبیعی تر بود.نقل قول:
منم با تمدید نقل و انتقالات موافقم.
----------------
حسین جان نستا در قبال مارکز+15 و یا نستا+20 در قبال اینیستا.اوکی عزیزم؟
--------------------------------
باشه دیگه مجبوری اونو بر می دارم.دوست داشتم یه تیم که طرفدارشم بردارم ولی قسمت نبود.راستی حسین نقل و انتقالات بایرن رو درست نکردم.الان می خوام ببینیم چه بازیکنانی جدیدا گرفته .عیب نداره خودم درستش کنم؟نقل قول:
ببينيم چي ميشه
راستی ریبری رو اگه پیشنهاد بدین حاظرم معامله کنم
حامد جان اگه من 11 م بهت تخفیف بدم به بقیه ظلم میشه پس لطفا بازیکناتو طوری انتخاب کن که بدهکار نشی .نقل قول:
نقل قول:
مشکل از آپشن فایل نیست مشکل از فایلهای داخل کیت سرورته . پوشه img رو کات کنی مشکلت حل میشه . اما این راه حل نیست باید ببینی کدوم پوشه و فایل مشکل ساز شده .
وحید من نمیدونم چرا اصلا متوجه صحبت من نمیشی .نقل قول:
من برای آخرین بار توضیح میدم . قدرت تمام بازیکنان تیمهای مختلف بجز بازیکنان تیم هر نفر به یک نسبت افزایش پیدا کرده و علت اینکه قدرت بازیکنان تیم هر کدوم از بچه ها حدود 8 تا 10 واحد کاهش پیدا کرده اینه که ما بازی کمی سخت تر و در عین حال واقعی تر کنیم تا بازیها جذاب تر بشه در غیر اینصورت تمام بچه ها تمام بازیهاشونو بدون استثنا> میبرن و نتیجه تمام بازیها از قبل معلومه اگر اینکار رو نمیکردم دیگه اسم این بازی فوتبال نبود اسمش خاله بازی بچه ها میشد .
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
حامد جان شرمنده . قانون قانونه و اگه بهش پایبند نباشیم اولا هرج و مرج میشه و دوما به بقیه بچه ها ظلم میشه .نقل قول:
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
محمد جان باید سرعت کلی بازیو از طریق کیت سرور به 0.9 تا 0.92 کاهش بدی از این طریق سرعت بازی طبیعی میشه و از اون حالت سریع در میاد .نقل قول:
درمورد مبادله باید کمی بهم وقت بدی الان من درگیر چند کار توی لیگمون هستم .
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
نه بازیکنان جدید رو نباید اضافه کرد با اینکار برای شما تبعیض قائل شدیم .نقل قول:
میدونم عزیزم اتفاقا میخواستم بپرسم ممکنه چنین کاری بکنم.چون گفتم شاید ناعادلانه باشه.نقل قول:
محمد جان باید سرعت کلی بازیو از طریق کیت سرور به 0.9 تا 0.92 کاهش بدی از این طریق سرعت بازی طبیعی میشه و از اون حالت سریع در میاد .
فقط هرچه سریعتر بهترترنقل قول:
درمورد مبادله باید کمی بهم وقت بدی الان من درگیر چند کار توی لیگمون هستم .
حسین جان نستا در قبال مارکز+15 و یا نستا+20 در قبال اینیستا.اوکی عزیزم؟
پس حسين آپشن فايل ليورپول رو براي من بذار
اين بازيكنان رو هم ميخوام
Heinze
Pienaar
وحید جان اصلا میدونستی اختلاف سرعت یک بازیکن که سرعتش 99 هست با یک بازیکن که 50 هستش کمتر از 15 درصده . یعنی اگه دو تا بازیکن با این سرعتها یک نیمه از زمین رو مسابقه بدن اونی که سرعتشش 99 هست فقط 1.5 ثانیه زودتر از اون یکی که 50 هستش به خط عرضی یا طولی زمین میرسه .
حالا شما حساب کن اختلاف سرعت 99 که ماکسیمم سرعته با بازیکنی که سرعتش حدود 75 هستش چقدر کمه . الان چند تا از بازیکنای خودت سرعتشون کمتر از 75 هستش ؟ پس لطفا اینقدر ایراد نگیر .
حسین جان یعنی چی چیکار باید بکنم؟ آخه من نمیدونم مشکل از کدوم پوشه یا فایله .نقل قول:
مشکل از آپشن فایل نیست مشکل از فایلهای داخل کیت سرورته . پوشه img رو کات کنی مشکلت حل میشه . اما این راه حل نیست باید ببینی کدوم پوشه و فایل مشکل ساز شده .
نقل قول:
محمد جان حقیقتا من زودتر از این نمیتونم جواب بدم باور کن توان من بیشتر از این نیست که جواب تک تک بچه ها رو به سرعت بدم . همین دیشب من بیش از یک نیمه از بازی اینتر رو ندیدم مسابقه ای که چند روز بود که منتظرش بودم .
اول این لیگ من گفتم تعداد کاربران که زیاد بشه نظم و ترتیب و انجام کارها خیلی سخت و وقت گیر میشه حالا چاره ای نیست باید همه کمی صبر کنن تا با گذشت زمان مسائل یکی یکی حل بشه .
اتفاقا بازیکن جدید نگرفته بود فقط شانس ما تونی رفته به رم که من قبلا درستش کرده بودمنقل قول:
نه بازیکنان جدید رو نباید اضافه کرد با اینکار برای شما تبعیض قائل شدیم .
این درسته ولی مثلا یه بازیکن که دریبلش بالا هست و سرعت پا به توپش هم بالا هست دیگه وحشتناک میشه. حالا مسئله ای نیست.دو تا پیشنهاد داشتم یکی از دیفالت تیمهای بزرگ حداقل 2 واحد کم کنی بهتر هستش. دوم مثل مسترلیگ این امکان رو بدیم که هر کسی اگه خواست برای بازیکنانش کارت مهارتی بخره که مثلا قیمت هر کارت رو 5 میلیون می ذاریم.نقل قول:
وحید جان اصلا میدونستی اختلاف سرعت یک بازیکن که سرعتش 99 هست با یک بازیکن که 50 هستش کمتر از 15 درصده . یعنی اگه دو تا بازیکن با این سرعتها یک نیمه از زمین رو مسابقه بدن اونی که سرعتشش 99 هست فقط 1.5 ثانیه زودتر از اون یکی که 50 هستش به خط عرضی یا طولی زمین میرسه .
راستی حسین سیدورف یا فلامینی رو نمی فروشی؟
در ضمن محمد ویا رو بازم بی خیال شو چون با خودم به آریانس آرنا میبرمش:21: مگر اینکه باهام معامله کنی.
پوشه img رو کات کن ببین اصلا مشکل حل میشه .نقل قول:
حسین فکر کنم این همون مشکلیه که من توی لیگ قبلی داشتم.یعنی موقع انتخاب لباس سریع صفح رو رد میکردم و منتظر نمیشم انیمیشن ها کامل اجرا بشن.آرمین شما اینجوری امتحان کن و صفحه هارو با حوصله رد کن.احتمالا درست میشه.ضمنا یه پیشنهاد هم داده بودم.اونو جواب بده.مرسینقل قول:
حسین جان کدوم پوشه img رو کات کنم , و کجا ؟نقل قول:
نقل قول:
ادامه صحبتمو هم خوندی :
وحید جان بابا من چطوری بهت بگم اگه قدرت بازیکنان تیمهای بچه ها رو همین حدود 8 تا 10 واحد کم نکنیم بازی میشه گردو بازی باز شما داری حرف خودتو میزنی که فقط دو واحد کم کنیم .نقل قول:
حالا شما حساب کن اختلاف سرعت 99 که ماکسیمم سرعته با بازیکنی که سرعتش حدود 75 هستش چقدر کمه . الان چند تا از بازیکنای خودت سرعتشون کمتر از 75 هستش ؟ پس لطفا اینقدر ایراد نگیر .
با وجود اینکه من 9 واحد از قدرت تیم محمد کم کردم اما میگفت توی یک بازی با همین تیم ضعیف شده بازم 4 تا به منچستر قدرتمند زده باز شما بگو قدرت تیمها رو کم نکنیم . بازی تو ضعیفه تقصیر من و بقیه چیه آخه ؟
من منظورت رو نفهمیدم . اصلا قبل از اینکه به اونجا برسه دونت سند میده . زمانی که تایتل اسکرین رو نشون میده و آپشن فایل رومیخواد بارگزاری کنه.نقل قول:
حسین جان نمیشه 10م بدهی داشته باشه باشگاهم
بابا کمی به من تخفیف بده درسته حرفه خوبینیست و با علاقه خودم گالاتا رو برداشتم اما اون یکی تیم ها مثلا از ذخیره هاشون یکیشو مثلا 20 م میفروشن اما من چی حالا نظر نظره تو هست :41:
آرمین جان شما اول کیت سرور رو کلا غیر فعال کن تا ببینیم مشکل از آپشن فایله یا چیز دیگه بعد اگه مشکل حل شد برو سراغ پوشه img که توی پوشه کیت سروره اونو از اونجا کات کن یک جای دیگه توی کامپیوترت که داشته باشیش اما توی این پوشه نباشه . اگه مشکل حل شد بعد برو فقط سراغ پوشه کیتها یعنی dt0c و اونو کات کن یک جای دیگه .
اصلا توی پیام خصوصی این صحبتو ادامه بدیم بهتره که مزاحم بقیه بچه ها نباشیم .
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
من همون اول بهت گفتم تیم قوی بردار که اینکار رو نکردی دیگه میگی چیکار کنم آخه ؟نقل قول:
نگرفتی چی گفتم.منظورم این بود که از دیفالت تیمهای بزرگ 2 واحد کم کنی.اون واحدهایی کم کردی که سر جای خودش.فهمیدی چی گفتم؟نقل قول:
وحید جان بابا من چطوری بهت بگم اگه قدرت بازیکنان تیمهای بچه ها رو همین حدود 8 تا 10 واحد کم نکنیم بازی میشه گردو بازی باز شما داری حرف خودتو میزنی که فقط دو واحد کم کنیم .
با وجود اینکه من 9 واحد از قدرت تیم محمد کم کردم اما میگفت توی یک بازی با همین تیم ضعیف شده بازم 4 تا به منچستر قدرتمند زده باز شما بگو قدرت تیمها رو کم نکنیم . بازی تو ضعیفه تقصیر من و بقیه چیه آخه ؟
راستی من زامبروتا و فلامینی رو می خوام.حاظری معامله کنی؟
همچنین همین حالا لنون رو می خرم. ویا رو هم احتمالا می خرم.
راستی تا 5 دقیقه دیگه ریبری رو پیشنهاد ندید به هیچ وجه نمی فروشمش.
بابا بچه ها چرا اصلا شماها به حرفای من گوش نمیکنید . من خیلی چیزا رو قبلا بررسی کردم و پشت حرفم کلی تجربه خوابیده چرا به چیزایی که میگم گوش نمیکنید و بازم کار خودتونو میکنین .
اصلا از این به بعد من قاطعانه با همه چیز برخورد میکنم تا اینجور مشکلات پیش نیاد و اینقدر وقت بقیه گرفته نشه .
پس برمیگرده به دستکاری شدن فایلها.اگه از کیت سرور استفاده مکنی موقتا غیرفعالش کن ببین درست میشه.نقل قول:
--------------------------------
الان تیم وحید و شهاب چیه؟
وحید اگه دیگه والنسیا نیستی باید 63.6 برای ویا بپردازی ها.میدونستی که...
-----------------------------------------------
من برای نظم بهتر پیشنهاداتم رو دوباره میگم:
محمد! جان:
والدز + پویول +10 میلیون ==== چک + تری
-----------------------------------------------------
حامد جان:بوبان رو 25 میدم.می خوای یا نه؟
------------------------------------------------------
حسین جان:
نستا + 15 میلیون ==== اینیستا و یا نستا ==== مارکز + 10 میلیون
از اینجا به بعد من قوانین رو صراحتا مشخص میکنم و به حرف کسی هم گوش نمیکنم و هیچ انعطافی هم نخواهم داشت . کلی عمرمون داره بیخود و بی جهت تلف میشه .
قانون اول : مهلت نقل و انتقالات تا ساعت 10 فردا شب تموم میشه و من حتی 5 دقیقه هم اینکار رو به تاخیر نمیندازم .
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
درسته که من کلا با بچه ها زیاد شوخی میکنم و حقیقتا بدون اغراق میگم همه تونو دوست دارم اما توی کار شدیدا جدی هستم الان دارم میبینم سر چند تا مساله جزئی بیخود هم وقت من و هم وقت بقیه بچه ها داره گرفته میشه بنابراین اگه از اینجا به بعد قاطعانه برخورد کردم لطفا کسی از من دلگیر نشه اما دوستیمون سر جای خودش باقیه .
حسین جان قیمت دوسانتوس و هری کیول منو میشه بگی
عیب نداره پولش میدم.راستی ریبری رو نمی خوای؟ حاظرم با اینسیتا و میلیتو عوش کنم و بهت یکمی پول هم بدم.نقل قول:
الان تیم وحید و شهاب چیه؟
وحید اگه دیگه والنسیا نیستی باید 63.6 برای ویا بپردازی ها.میدونستی که...
با بی خیال حسین من ترسیدم. قیصر وارد می شود:31:نقل قول:
اصلا از این به بعد من قاطعانه با همه چیز برخورد میکنم تا اینجور مشکلات پیش نیاد و اینقدر وقت بقیه گرفته نشه .
راستی حسین اون بازیکنان که گفتم نمی فروشی؟
وحید تو فکر کردی من دارم شوخی میکنم پس از اینجا به بعد کار منو خواهی دید .نقل قول:
آره محمد . مشکل کیت سرور بود.نقل قول:
حالا ول کن . اون بازیکن رو نمی فروشی؟(زامبروتا و فلامینی و سیدورف)نقل قول:
وحید تو فکر کردی من دارم شوخی میکنم پس از اینجا به بعد کار منو خواهی دید .
در ضمن لنون رو به تیمم اضافه کن. سیدوروف رو اگه بدی بهت پول خوبی میدم.اگه ندی به جاش یه بازیکن دیگه میخرم.
راستی محمد میلیتو رو چه قدر می فروشی؟ خیلی لازمش دارم.اصلا ویا برای تو.
من از اینجا به بعد توی پیام خصوصی به مشکلات تک تک بچه ها رسیدگی میکنم و فقط مسائل عمومی رو توی تاپیک عنوان میکنم .
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
من فعلا تا مشکلات فعلی تاپیکو حل نکنم هیچ معامله ای انجام نمیدم حتی اگه مهلت نقل و انتقالات تموم بشه شما معاملات خودتونو انجام بدین . جدیدا تاپیک دچار بی نظمی بدی شده و کارها خیلی با تاخیر پیش میره . اینجوری پیش بریم تا عیدم لیگ راه نمیفته .نقل قول:
وحید جان تو باید به این نکته هم توجه کنی که وقتی یه نفر دیگه هم در مقابل تیم تو بازی می کنه توانایی های بازیکن های تیم تو هم به صورت نجومی بالا میره ! یعنی وقتی تیمت دست کامپیوتر باشه تقریبا هیچ فرقی با بارسا نداره !
اونم به خاطر اینه که در آپشن فایل هر کس همه تیم ها تقویت شده هستند و تیم خود شخص تضعیف شده
وحید جان تو باید به این نکته هم توجه کنی که وقتی یه نفر دیگه هم در مقابل تیم تو بازی می کنه توانایی های بازیکن های تیم تو هم به صورت نجومی بالا میره ! یعنی وقتی تیمت دست کامپیوتر باشه تقریبا هیچ فرقی با بارسا نداره !
اونم به خاطر اینه که در آپشن فایل هر کس همه تیم ها تقویت شده هستند و تیم خود شخص تضعیف شده
.نقل قول:
عیب نداره پولش میدم.راستی ریبری رو نمی خوای؟ حاظرم با اینسیتا و میلیتو عوش کنم و بهت یکمی پول هم بدم
چرا عجیب غریب پیشنهاد میدی؟دوتا ریبری بدی تازه شاید بشه اینیستا.خیلی دسته کمش گرفتی.میلیتو هم پویول دومه.پیشنهادت چیه؟میلیتو رو 40 میدم.
حسین جان.فعلا که مشکلی نیستش.مسایلی بود که تموم ش.الان اکثر بچه ها هستن.اگه پیشنهادات معقولانه بهم بدیم خیلی راحت ترانسفرها انجام میشه.تنها مشکل الان خود پی سی ورلد هستش که باز برای یه ریفرش باید صدبار تلاش کنی.نقل قول:
من فعلا تا مشکلات فعلی تاپیکو حل نکنم هیچ معامله ای انجام نمیدم حتی اگه مهلت نقل و انتقالات تموم بشه شما معاملات خودتونو انجام بدین . جدیدا تاپیک دچار بی نظمی بدی شده و کارها خیلی با تاخیر پیش میره . اینجوری پیش بریم تا عیدم لیگ راه نمیفته .
امیدوارم همه بچه ها از این پست به بعد فقط درمورد نقل و انتقالات صحبت کنند.ممنون از همه....
من عجیب غریب پیشنهاد میدم.تو که نمیدونی ریبری توی تیم من چه قدر قوی هستش.چون برای تو 10 واحد کم میشه ولی برای من کمتر کم شده. راستی من توی تیمم دمیکلیس دارم که دفاعش 80 هست بعد میلیتو که دفاعش 79 هست رو من 40 میلیون بدم. 22 میلیون میدم به اضافه یه بازیکن چه طوره؟نقل قول:
چرا عجیب غریب پیشنهاد میدی؟دوتا ریبری بدی تازه شاید بشه اینیستا.خیلی دسته کمش گرفتی.میلیتو هم پویول دومه.پیشنهادت چیه؟میلیتو رو 40 میدم.
درسته ولی تیم قبلی من یعنی والنسیا به جز سه چهار بازیکن دیگه خیلی بازیکن فوق العاده ای نداشت. ولی حالا وضعیت فرق داره . اگه تونستین روبن رو بگیرین:20:نقل قول:
راستی حسین ناراحت نشی.
من ناراحت نیستم وحید جان . اما همونطوریکه گفتم از اینجا به بعد قاطع برخورد میکنم . دیگه این بحثو ادامه ندیدم بهتره تا بیخود وقت بقیه گرفته نشه .نقل قول:
خب پس الان تیم بایرن مونیخ مال شماست و از این تیم طبق قانون 8 واحد کم شده .
تیم لیورپول هم مال شهابه .
من بازیکنان رو از روی دیفالت مقایسه میکنم.الان دو سه تا آپشن فایل از تیمهای مختلف دارم.پس حتی دیفالت بارسا رو هم دارم.مثلا average برای دمیکلیس 72 هستش ولی میلیتو 77.تیمت رو دیدم بجز کلوزه کس بخصوصی ندیدم که اونم ازت بگیرم باید با تماشاچیان گل بزنی.پس میمونه فروش نقدی.نقل قول:
من عجیب غریب پیشنهاد میدم.تو که نمیدونی ریبری توی تیم من چه قدر قوی هستش.چون برای تو 10 واحد کم میشه ولی برای من کمتر کم شده. راستی من توی تیمم دمیکلیس دارم که دفاعش 80 هست بعد میلیتو که دفاعش 79 هست رو من 40 میلیون بدم. 22 میلیون میدم به اضافه یه بازیکن چه طوره؟
آقا حسين عزيز
اگه امكان داره و وقتي كه سرتون خلوت شد و كار ها راست و ريس شد ميتونيد براي من آپشن فايل ليورپول رو با 5 واحد تعديل قرار بدهيد
متشكر ميشوم
در ضمن اين بازيكنان من در ليست فروش و خريد
ليست فروش
Lucas
Benayoun
فقط بازيكنا با بازيكن تعويض ميشه
ليست خريد
Cassetti
Heinze
Pienaar
حسين جان من تا فردا ساعت 3 نيستم و مدرسه ام ولي بعدش هستم اگه امكان داره قيمت اين بازيكنان رو تا اون موقع مشخص كنيد ممنون ميشم
به اين دو ليست نه اضافه ميشه نه كم
به ليست خريد ممكنه ( البته بعيد ) ولي به ليست فروش هيچ بازيكني از جمله Torres اضافه نخواهد شد
از پيشنهاد بچه ها استقبال ميشود ( شما پيشنهاد بديد بررسي ميشه )
ممنون از همه
به خاطر تمام آشوب ها !! و بي نظمي هايي كه درست كردم معذرت ميخوام
از اين به بعد رفتارمو درست ميكنم ( سعي ميكنم )
خداحافظ همگي تا فردا
يا علي
شهاب نرو.من جرارد رو میخوام.اصلا میخواستم نهایی کنم که تیمت رو عوض کردی.خوب میخرم میفروشی؟
جرارد قيمتش 92 هستنقل قول:
ميخواي ؟
نه عزيزم نميفروشم
حسين جان پس يادت نره
من فردا ميام و آپشن فيل و قيمت ها رو لطفا بزار
ممنون
نقل قول:
محمد جان این چه کاریه که چند تا آپشن فایل دانلود کردی همون اول به من میگفتی برای بررسی بازیکنان جهت خرید , یک آپشن فایل بهت میدادم که از تمام تیمها 10 واحد کم شده باشه .
همون آپشن فایل که برای شهاب گذاشتی درسته دیگه نه؟ من دانلودش کردم.نقل قول:
خب پس الان تیم بایرن مونیخ مال شماست و از این تیم طبق قانون 8 واحد کم شده .
راستی حسین اگه از حرفهای من ناراحت شدی من معذرت می خوام:11: بیا یکم معامله کنیم . امشب نشد حداقل فردا این کارو بکنیم من چند تا بازیکنانتو حتما می خوام.
به خاطر این میانگین میلیتو بالاتر هست که کارتهای بیشتری داره. قبول کن که حتی میلیتو با خصوصیات واقعی 40 میلیون نمی ارزه چه برسه به الان. اصلا تو اهل معامله نیستی. بی خیال محمد مثل اینکه میخوای تیم من ذرت کاران دوباره بشه:31:نقل قول:
من بازیکنان رو از روی دیفالت مقایسه میکنم.الان دو سه تا آپشن فایل از تیمهای مختلف دارم.پس حتی دیفالت بارسا رو هم دارم.مثلا average برای دمیکلیس 72 هستش ولی میلیتو 77.تیمت رو دیدم بجز کلوزه کس بخصوصی ندیدم که اونم ازت بگیرم باید با تماشاچیان گل بزنی.پس میمونه فروش نقدی.