سرکار ؟
شما نمی بینی تو 2 تا عکس برای 12/9 روز جمعه 7 بار گزارش وصل شدن برای من زده که در هر 7 بار هزینه محاسبه کرده و از اعتبار من کم کرده من موندم چرا شما 2 تا شو جمع زدی ؟
Printable View
سرکار ؟
شما نمی بینی تو 2 تا عکس برای 12/9 روز جمعه 7 بار گزارش وصل شدن برای من زده که در هر 7 بار هزینه محاسبه کرده و از اعتبار من کم کرده من موندم چرا شما 2 تا شو جمع زدی ؟
یه کار دیگه بکنیمنقل قول:
اون جدول اولی در نظر نگیریم خب!!!
جدول دومو بررسی میکنیم
سطر اول ساعت 20.55 دقیقه هست
سط دوم ساعت 21.10 دقیقه هست
یعنی حدود 15 دقیقه یا یک ربع هست تا اینجارو دیگه قبوله !!!
مدت مصرف ثانیه سطر اول 1604 هست
مدت مصرف ثانیه سطر دوم 18589 هست
جمع این دوتا میشه 20193 ثانیه یا حدودا 336 دقیقه
آخه دوست من 336 دقیقه کجا 15 دقیقه کجا!!!
پس اون مدت مصرف ثانیه ای که در انتهای سطر هر جدول هست نشان دهنده کل زمانی که اینترنت متصل بودی که 13 ساعته که محاسبه کردم
یه جور تایمره مثلا یه دونده ای در مدت 60 ثانیه دور یه پیست و میزنه شما در نهایت این عدد 60 و نگاه میکنین به عبارت دیگه درسته که عقربه از 10 و 20 و 30 و 40 و... گذشته ولی شما با این عدد انتهایی سر و کار دارین یعنی 60
میزان هزینه رو باید از 101 جمع بزنی تا 18153
آره قربانت
الان ساعت بیست دقیقه به دوازدهه میرم بخوابم تا فردا:31::31::31::31:
پس اين بحث شارژ و ... مال محدود هست ، نه نامحدود درسته؟نقل قول:
يه سوال
من 512 نامحدود دارم محدوديت دانلودش چقدره؟
آخه چند صفحه قبل گفته بودن که واسه 256 حدود 79 گيگ در ماه واسه 128 حدود 39 گيگ در ماه يعني مال من حدود 150-160 گيگ در ماهه؟آقا اينو بگين که من بتونم با خيال راحت دانلود کنمو همش استرس نداشته باشم
اگر محدودیت 150 گیگ باشه مطمئن باش با سرعت 60 تو 24 ساعت و 30 روز به این حجم نمیرسی پس با خیال راحت دانلود کن. فقط قبلش یک نرمافزار مثل Du meter نصب کن که بدونی تو 1 ماه چقدر میتونی دانلود بکنی.نقل قول:
ولی حرف شما منطقی نیست
اول اینکه جزئیات تماس فقط 5 بارش تو یه صفحه نشون داده می شه و بقیش می ره تو صفحه جدید
الان شما جزئیات تماس دیروز منو و ببینید 13/9 فکر کنم بفهمید اشتباه می کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق گفته خودتون :
"پس اون مدت مصرف ثانیه ای که در انتهای سطر هر جدول هست نشان دهنده کل زمانی که اینترنت متصل بودی "
الان آخر سطر عکس اول 41 ثانیه زده تو صفحه بعدم ( عکس دوم ) آخرین بارش برای 13/9 زده 784 یعنی یه 41 ثانیه وصل بودم یه 784 ثانیه که رو هم می شه :
748 + 41 = 825
که می شه 13 دقیقه و چند ثانیه
که این اصلا درست نیست ، در صورتی که ساعت 16:50 زده 1949 ثانیه وصل بودم که می شه 32 دقیقه که درست زده کلا روز شنبه 4 بار زده وصل شدم که تقریبا ساعت هایی که وصل بودم و مدت زماناش درسته این جز معدود روز هایی که درست حساب کرده پس اون جمعه هم که 7 بار زده وصل شدم جلوشوم مدت زمان های تخیلی زده یعنی این هر بار رو حساب کرده نه آخر هر سطر جدول رو
سلام
شما اول يك گزارش از يك روز (فقط يك روز) رو اينجا بذارين تا من بررسي كنم
گزارشي كه شما گزاشتين دوازدهم و سيزدهم باهمه
مثلا يك گزارش از روز 13
خوب چه فرقی می کنه الان سیزدهم تنها رو بزارم همین چهار باری که زده وصل بودم رو زیر هم میزاره
شما بذارين من يه نگاهي بندازمنقل قول:
يه گزارش فقط از سيزدهم از اولين ساعت تا آخرين ساعت
آره ولی میخوام بدونم واقعا 150 گیگ هست یا نه؟اگه کسی میدونه بگهنقل قول:
اگه آدم بدونه چقدره حداقل بیشتر استفاده نمیکنه که محدود نکنن
اینم فقط ماله 13/9 ماله دیروز :
راستی یه چیز دیگه مجموع کیلو بایت مصرف شده هم زیاد حساب می کنه ها اون 41 ثانیه که وصل بودم زده 410624 تو 41 ثانیه اینقدر ؟ اگه بایت باشه یه چیزی کیلو بایت باشه که خودشم نوشته کیلو بایت نمی شه که
یه سوال : وایمکس بگیرم یا منتظر بشم دانگل پا بگیره؟
درست ميگي درنمياد:wac::wac::wac:نقل قول:
اون 13 ساعت شانسي دراومد:31::31::31:
دوستان نوع حساب من دائمي هست كه هنوز صورتحسابم نيومدهنقل قول:
راجع به نوع اعتباري چيز زيادي نميدونم
ولي مسلمه اين بحث شارژ هم در مورد اعتباري از نوع محدوده و هم در مورد اعتباريهاي نامحدود
اعتباريهاي محدود در صورتيكه از حجم ترافيكي كه براشون در نظر گرفته بيشتر استفاده كنن ، استفاده آزاد هر مگابايت 100 ريال از حسابشون كسر ميشه (در مورد دائمي به صورتحسابشون اضافه ميشه)
پس اونهايي كه محدود دارند براي اينكه شارژشون خورده نشه بهتره بسته افزايش بخرن
مطلبو از ايرانسل كپي ميكنم
يه نكته جالب نوشته (یکی دیگر از خدمات فوق العاده) به نظر شما واقعا فوق العادس!!!!!!نقل قول:
دسترسی دائمی!
مصرف آزاد:
یکی دیگر از خدمات فوق العاده ایرانسل برای کاربران، سرویس «مصرف آزاد» میباشد. در صورتی که میزان ترافیک ماهانه طرح تعرفه شما به اتمام رسیده و از طرفی نیاز مصرفی شما به اندازهای نباشد که به خاطر آن بخواهید بسته افزایشی خریداری نمایید، میتوانید از «مصرف آزاد» استفاده نمایید. هزینه مربوطه از حساب شما کسر شده یا در صورتحساب منظور خواهد شد. هزینه مصرف آزاد از اینترنت ١٠٠ ریال به ازای هر مگابایت می باشد. توجه داشته باشید که هزینه استفاده از اینترنت به صورت آزاد در مقایسه با نرخ معمول طرح تعرفه و یا بسته های افزایشی بالاتر می باشد.
آقا یه سوال مسخره
شما معمولا هزینه رو چطوری پرداخت میکنید؟
میرین ATM؟
بعد چطوری تاییدیه رو باید ارسال کرد من کلا در مورد ایرانسل اطلاعاتم پایینه!
تو اینجا تو سرتم بزنن از سرت زیاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
يه نكته جالب نوشته (یکی دیگر از خدمات فوق العاده) به نظر شما واقعا فوق العادس!!!!!!
من تو ثبت نام ، اعتباری 512 پایه ، رو انتخاب کرده بودم و تعجب کردم که چرا 11 هزار تومن اومد رو صورت حساب، مگه ننوشته که 20600 تومن برای 4 گیگ ؟ یعنی اشتباه کردم ؟ و الان باید برای هر گیگ اضافه 10 هزار تومن پول بدم ؟؟؟
تو قسمت خرید بسته افزایشی هم که هیچ قیمتی ننوشته:
---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------
منکه میگم اینترنتی پرداخت کن.نقل قول:
از تو ecare و در قسمت صورتحسابت.
قيمت بسته هاي افزايشي تو خود سايت ايرانسل زدهنقل قول:
بله مصرف آزاد حدود 10 هزارتومان براي هر گيگ هست
---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
منم يه باري اينترنتي پرداخت كردم اما با تاخير يه روزه اعلام وصول كردننقل قول:
کسایی که وایمکس ایرانسل دارن سرعت دانلودش واقعی هست روز و شب یا نه؟
مثلاً 256 واقعلاً 32 اینا هست یا 512 حدود 64 کیلوبایت هست؟ یا اینطوریه که مثلاً 512 رو با سرعت 40-50 میدن بعد بهونه ی نوسان یا آنتن دهی میارن؟
بله هست من شبانه امتحان نکردم چون توی محل کارم دارم ولی نباید قاعدتا مشکلی داشته باشه چون رایگان نیست.نقل قول:
بله هر سرعتی بدن دقیقا همون هست.
امروز زنگ زدم گفتند تا 10 روز ميان وصل مي كنن و مودم رو تحويل مي دن
نقل قول:
هر سرعتي كه به شما بدن تقسيم بر 8 ميكني تا سرعتي كه حق شماست بدست بياد اما به دلايلي چون ترافيك بيش از حد و غيره سرعت دانلودش پايين مياد مثلا
128 بيت سرعت دانلود ايده آل 16 كيلوبايت
256 بيت سرعت دانلود ايده آل 32 كيلوبايت
512 بيت سرعت دانلود ايده آل 64 كيلوبايت
براي من كه 128 بيتي هستم سرعت دانلود بين 13 تا 15 نوسان داره
مرسی اینا که بله میدونم هر سرعتی چند باید باشه ولی در عمل میخواستم ببینم ایرانسل چی کار میکنه که توی خط آخر لطف کردین فرمودین :10:نقل قول:
ببخشید منظورتون کدوم خط آخره ؟؟؟ اینه ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
براي من كه 128 بيتي هستم سرعت دانلود بين 13 تا 15 نوسان داره
جهت اطلاع اعتباریهای محترم جزئیات مصرفمو میزارم
همانطور که میبینین هر 15 دقیقه یا 900 ثانیه گزارش میگیره
ضمنا من دانلود زیادی ندارم!!!!
تو صفحات قبل یه بحث هایی شده بود که من درست متوجه نشدم.
می خوام بدونم اگه سرویس 1 مگ نا محدود بگیریم که قیمتش 81370 تومن هست و تو جدول زیر ترافیک نوشته نا محدود, دیگه میزان مصرف حالا هر چند گیگ هم که باشه اهمیتی نداره درسته؟معنیه نا محدود همینه دیگه مگه نه؟
اما اینجور که یکی از دوستان نوشته بودن گویا دقیقا مثله سرویسی هست که محدودیت حجمی داره.اگه اینطور می خوام بدونم محدودیت حجمش دقیقا چند گیگ هست.(همین سرویس 1 مگ منظورمه)
من وایمکس 256 دارم....سرعت دانلودم 30 تا 37 eeee....اقا خیلی عالیه..
الان ریز مصرف شما رو دیدم ماله شما رو درست و دقیق حساب کرده مسکه دائمی ها رو دقیق حساب می کنه
از دوستان هر کی نا محدود داره و اعتباری هست می شه ریز مصرفشو اینجا بزاره
چرا امروز اینقدر سرعت دانلود اومده پایین ماله شما هم همین طوریه ؟
ببین عزیزم اصولا یک ضرب المثل هست که میگهنقل قول:
نامحدود در دنیا = بینهایت
نامحدود در ایران = حجم مشخص !
مال ایرانسلم همینطوره یه تعریفی داره ، مثلا (دقیقشو نمیدونم) اگر نامحدودو بگیری بعد از 100 گیگ بیشتر دانلود کنی، ماه بعد محدودت میکنن به 50 گیگ !! مثلا گفتم اما کلیتش همینه.
این لینکو ببینید:
کد:http://www.rialfa.com/index.php?option=com_content&view=article&id=120:1389-05-25-10-57-07&catid=3:newsflash
من مودنم اینا چه فکری کردن 3 گیگ خیلی کمه.
اونم واسه ما که هرچیزی رو د وست داریم دانلود کنیم
مسخره است
تفاوت قیمت محدود و نامحدود 200 تومنه!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا موندم من!!!!
سلام به همگينقل قول:
واله به جز چند روزه اول (از زمان ثبت نام تا موقع نصب) كلا من راضيم :31::31::31:
اما گاهي اوقات در صورتحساباشون اشتباه ميكنن ولي حداقل قبول ميكنن كه اشتباه شده كه باز هم جاي شكرش هست
دوستان به نظر من كلا در ايران زيرساختهاي مناسبي براي دنياي IT وجود ندارد پس نبايد همش بزنيم تو سر ايرانسل
سرويس وايمكس در ايران تنها بعنوان مكمل ADSL هست نه بجاي آن!!!!!!
وقتي من در وسط شهر بخاطر فيبر نوري بودن خطوط تلفن نميتونم ADSL بگيرم ، وايمكس براي من خداست
من اين اتهامات رو عليه ايرانسل اصلا قبول ندارم اتهامات كاملا يكطرفه هست
اون دو تا خبرنگار اونقدر شلوغش كردن كه كل اينترنتو گرفته
آره منم قبل از اینکه وایمکس بگیرم این صحبت ها رو دیدم تو اینترنت ولی باعث نشد که پشیمون شم و نگیرم منم این اتهامات رو قبول ندارم .
از اول ثبت نامش بخوام بگم که من پول رو که ریختم هواسم نبود یه مقدار کم ریختم که تقصیر خودم بود چون سیستم اونا کامپیوتری و نباید 1 تومنم بدهی داشته باشی وگرنه تایید نمی شه بعد که بقیه پول رو ریختم فرداش اومدن نصب کردن الانم حدود 12 روز که دارم قعطی اصلا نداشته ماله من 256 سرعت بین 30 تا 37 همون طور که دوستمون تو صفحات قبل گفت که میانگینش همون 32 می شه فقط امروز یه 1 ساعتی یکم سرعت اومده بود پایین که درست شد وگرنه هیچ مشکلی نداشتم و راضی هستم .
بعد من فکر می کردم اول که نسبت به ADSL خیلی گرون گرفتم ولی وقتی با 5 تا شرکت معروف که ADSL ارائه میدن مقایسه کردم دیدم گرون هم نگرفتم با شاتل - پارس آنلاین - لایزر - داتک - سپنتا مقایسه کردم 256 نا محدودشون رو که دیدم ارزون ترینشون شاتل بود که 43 تومن میده ماهی که من 6 ماه نامحدود 256 با مودم گرفتم 230 که بخوای با اینا مقایسه کنی از همه اینا ارزون ترم می شه
فقط ممکنه سرعتشون بیشتر باشه تو ADSL
براي من هم امروز اومدند مودم رو نصب كردند و رفتند . مودم من از نوع wi-fi هست
و چند سوال من :
1 - وقتي نصاب اومد گفت بايد مودم دم پنجره باشه . و يك كابل از مودم به كامپيوتر وصل كرد .
سوال من اينه كه من بايد براي استفاده از اينترنت وايمكس شبانه روز بغل پنجره باشم؟!! يا راهي غير از اين هست ؟
در ضمن مگه اين مودم بي سيم نيست پس چرا همراهش كابل متصل به كامپيوتر داره. ؟
چون من ميخوام لب تاپ رو بدون كابل استفاده كنم . آيا اين امكانش وجود داره؟
2 - نصاب گفت شب اينترنت شما وصل ميشه . آيا براي شماها هم همينطور بود.؟
3 - چراغ سيگنال ها دوتاش روشنه. به نظرتون خوبه يا بد؟
منم دقیقا تو این منطقه برا 512 اونم 3 گیگ باید بیش از 40 تومن بدم ! برا adslنقل قول:
اما الان وایکمس قیمتش نصف هست.
ضمنا منم مشکل قطعی رو دارم هر چند دقیقه یکبار به مدت چند ثانیه سرعت صفر میشه ، دوباره راه میفته.
حالا مضرات استفاده از مودم داخلی بماند پیشکش! (وقتی هدست میزنم به رایانه! صداهای نویز ناشی از مودم هشدار دهنده ایست برای خودش...)
بخاطر این موارد هست که روی مودم OUTDOOR تاکید میکنمنقل قول:
دلیل دیگه گیرندگی قوی این نوع مودم هست
پیشنهادم اینه که مودمتونو تا اونجایی که امکان داره جای دورتر از کامپیوتر بزارین شاید هم قطعی نداشته باشه هم نویز روی هدست نداشته باشهنقل قول:
آقا ما هم از دیروز پیوستیم به وایمکس ایرانسل . مودم هم رفتم از این یو اس بی ها گرفتم . فعلا که سرعت دانلود ماکزیمم اش برای 256 روی 35 هست و خوبه! هر چی باشه از ADSL بهتره. دیروز رفتم بیرون با خودم مودم رو بردم خیلی فاز داد یه یو اس بی میزنی و اینترنت هر جا میخوای استفاده میکنی
نقل قول:
خدا پدرتو بیامرزه........منم دقیقا مثل خودت...حتی 1 سک هم این اونور نیست...مرسی از گفته هات..منم 256 دارم..خیلی عالیههههههههه...راصی ام
1. واسه منم گذاشت تو آشپزخونه ولی من آوردم تو اتاقم دیدم آنتنش فوله، الانم دارم یه ماه کار میکنم خوبه...ببین هر جایی که آنتنش خوب باشه و سرعتت ثابت شه، همون جا میتونی بذارینقل قول:
2.برای من 4 ساعت بعده فعال شد. اس ام اس زدن که فعال شده و شده بود واقعا
3.سیگنالت باید بیشتر باشه معمولا ولی 3 تا واسه 256 مثلا میدونم که کافیه، حالا فعال که شد امتحان کن ببین سرعتت خوبه؟ اگه خوب بود که کلا مهم نیست چراغ سیگنال ها....باید بگردی ببینی کجا بهتره...معمولا اگه محدوده ات خوب باشه همه جا میتونی کار کنی
---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
شما چه شهری هستین؟؟؟ از یو اس بی راضی هستین؟؟ بدون تقویت کننده اش خوبه آنتن دهیش؟؟نقل قول:
درود
دوستان من یکسری سوال دارم.
1-فرق سرویس اعتباری با دائمی چیه؟؟من میخوام از اینترنت بصورت آنلاین هرماه پول اشتراک رو بدم.میتونم مثلا یک ماه 256 بگیرم یکماه 1مگ؟؟میشه توی پنل ایرانسل تغییر داد و همون لحظه تغییر داد؟؟
2-کسی سرعت 512-1مگ و 2مگو تست کرده؟؟مثلا 1 مگ 120 کیلو راحت میده؟؟
3-توی عکسهای پوشش منطقه ما توی نقطه پوشش قوی هستیم.usb یا wifi راحت جواب میده؟؟؟به نظرتون مودم خارجی که 199 تومنه نگیرم که دیگه خیالم راحت راحت باشه؟؟ (میشه به نصاب گفت با خودش 2-3 نمونه مودمو بیاره؟پولشو باید بریزم اول؟چجوریه
جریان؟میخوام ببینم اگر usb خوب جواب داد دیگه سراغ خارجی نرم.یه توضیحی بفرمائید)
4-چند روزه نصب میشه و مراحل ثبت نام به چه صورته؟
مرسی از همه عزیزان
در حالت دائمي هر دوماه يه بار صورتحساب مياد كه ميتوني اينترنتي پرداخت كني ولي در حالت اعتباري با توجه به ميزان استفاده از شارژت كم ميشه كه ميبايستي شارژ كنينقل قول:
خير نميشه به نصاب گفت همه نوع مودمو بياره همون مودمي كه ثبت نام كردي همونو مياره اگه با مودم داخلي به هر دليلي نگيره پولتونو پس ميدن و ميتوني مجددا ثبت نام كني با مودم OUTDOOR
مراحل ثبت نام به اين صورته كه
1. اينترنتي ثبت نام ميكني بعد يه ايميل يا پيامك مياد ميگه كه
بعد دوباره يه ايميل يا پيامك ديگه مياد ميگهنقل قول:
پيش ثبت نام شما براي شناسه وايمکس *** در تاريخ *** انجام شد و رمز عبور *** مي باشد.
بعد وقتي پولو واريز كردين ايميل يا پيامك ميادنقل قول:
شناسه وايمکس *** رمز عبور *** ، شناسه پرداخت *** و مبلغ قابل پرداخت *** ريال مي باشد. پرداخت بايد طبق اطلاعات بانكي زير صورت گيرد: بانک ملت به شماره حساب فلان و يا بانک تجارت به شماره حساب بهمان
بعد شما صبر ميكنين تا زنگ بزنن براي هماهنگي و نصبنقل قول:
شما در تاريخ *** مبلغ *** ريال براي شناسه وايمكس *** پرداخت نموده ايد.
از سه روز تا يك هفته طول ميكشه