کد:http://www.pioneer.co.id/ProductDetail/default.asp?ProductId=961&CatId=111,117,119
Printable View
کد:http://www.pioneer.co.id/ProductDetail/default.asp?ProductId=961&CatId=111,117,119
نقل قول:کد:http://www.pioneer.co.id/ProductDetail/default.asp?ProductId=961&CatId=111,117,119
سلام.
منم یه ----T بلوسنس گرفتم و یه سری مشکلات دارم. اولا فقط 8 تا شبکه رو گرفت. دوما همون 8تا هم مدام قطع و و صل میشن. ما ساکن شهرک غربیم.
می خواستم ببینم شما چه جوری مشکلتو حل کردی؟ چه آنتنی استفاده کردید؟ ما چون توی برجیم آنتن هوایی نمیشه استفاده کرد.از این آنتن رو میزیا گرفتم(15 هزار تومن !) که جواب نداد.
یکی از دوستان یه سیستم سینمای خانگی معرفی کرده بهم که فکر می کنم خیلی جالبه خود این دوستمون هم که تست کرده بود خیلی ازش تعریف میکرد با توجه به اینکه دنون هم هست می شه روش خیلی مثبت فکر کرد!
مدلش هم DENON DHT 390 است
فقط پلیر هم نداره که باید جداگونه تهیه کنید
قیمتش هم 550 هزار تومنه.
لینک مشخصات:
[PHP]http://www.sightandsoundindia.com/pdfs/Denon%20DHT390_E2A_leaf.pdf[/PHP]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه یه سیستم 2.1 هستش.به کارت نمی یاد.نقل قول:
یه کارتن برای پلیر و یه کارتن برای آمپ و یه کارتن برای ساب ووفر و یه کارتن برای بلندگوها.نقل قول:
عوض کردن پلیر هم خیلی راحته فقط کافیه بهشون بگی که بجای پلیر 320 مدل 420 رو می خوای.
اساتید محترم لطفا ما رو هم راهنمایی کنید.ممنوننقل قول:
تو این سینماهایی که شما فرمودید در حال حاضر rs30 پایونیر بهترینه و همینطور که دوستان اشاره کردند نگران تنظیماتش نباش چون پیچیده نیست.نقل قول:
3378 فیلیپس که خیلی به ندرت گیر میاد.3578 هم قیمتش به علت وایرلس بودن بالاست و اگه به وایرلس نیاز ندارید خریدش اصلا توصیه نمیشه.3569 هم که یکی از دوستان اشاره کرده بود به علت کمیاب شدن قیمتش کمی رفته بالا.
در مورد سینمای پاناسونیک هم من خودم سبک صداش رو نمی پسندم و توصیه نمی کنم ولی شما می تونی بری از نزدیک بشنوی و تصمیم بگیری.
با سلام من میخوام یه سینمای خانگی بخرم چون lcd من سامسونگ است تصمیم گرفتم سامسونگ بگیرم یه سری سینمای خانگی جدید سامسونگ داره نظرتون در مورد سامسونگ چیه مدل ht-c 655 جدید امده ایا کسی تست کرده
فرمت mpg2 رو یعنی همونی که با ریسیور ظبط میکنیم رو ساپورت میکنه
صدای خوبی داره
من قبلا ال جی داشتم مدل t765 اصلا از صداش خوشم نیومد ردش کردم حالا سامسونگ بهتره یا پایونر یا فیلیپس البته فیلیپس تو مشهد گیر نمیاد
منوی فارسی داره
زیر نویس فارسی رو با فرمت srt ساپورت میکنه
در کل سینمای خوبیه یا نه
متشکرم
من کاملا منوجه نشدم که جمله های شما خبری بود یا سوالی ولی در مورد سینماهای 2010 سامسونگ خدممتون عرض کنم من قبلا تست کردم و تفکیک خیلی خوبی داره و پلیرش هم فول فرمت هست و مشکلی نداره.به نظرم تنها ضعفش می تونه بیس ضعیفش باشه که البته واسه کسانی مهمه که به بیس اهمیت می دهند.البته قیمت هاشون هم کمی به نظرم بالاست.نقل قول:
باسلام بلاخره نگفتین فیلیپس بهتره یا این سینمای سامسونگ 2010
فیلیپس 3378 فرمت mpg2 رو یعنی همونی که با ریسیور ظبط میکنیم رو پخش میکنه یا نه
زیر نویس فارسی رو با فرمت srt ساپورت میکنه یا نه
منوی فارسی داره یا نه
روی فایل های MP3 صدای خوبی داره
ودر اخر پیشنهاد شما فیلیپسه یاسامسونگ مدل ht-c 655
به نظر من محصولات فیلیپس بهتره.نقل قول:
نمی دونم.
نه.
نه.
بله.
فیلیپس
دکمه تشکر برای من غیر فعال است .از شما متشکرم
چند وقتیه که تاپیک یه مقدار از حال و شور افتاده بچه ها هم زیاد سیستم های جدید رو ریویو (بررسی) نمی کنند و همون مدل هایی که تقریباً از اول بحثش بود همچنان در حال بحثه فقط دوستمون مستر رایان بعضاً زحمت همه رو به دوش می کشه و تجربیات و تست هاش رو اینجا مطرح می کنه.
به هر حال دیروز منزل یکی از دوستان بودم که برادرش یه سیستم سینما خانگی یاماها براش آورده بود و از من خواست که با هم نصبش کنیم.
کل چیزی که برای این دوستمون آورده بودن شامل 3 تیکه بود
1- ساب ووفر یاماها مدل SW315
2- بلوری پلیر یاماها مدل 1065
3- تیکه سوم و به عبارتی یه سیستم کاملاً جدید بود از یاماها که فکر کنم خودش هم برای اولین بار این سیستم رو عرضه کرده و یه چیزی بود به نام Digital Sound Projector که اول خیال کردم همون Sound Bar است ولی بعداً فهمیدم که کاملاً از یه تکنولوژی متفاوت استفاده می کنه هر چند که یه مقدار شباهت ظاهری داره این رو بگم که یاماها ساند بارهاش رو با نام Air Surround Sound عرضه می کنه.
دیگه زیاد توضیح دادم برم سر اصل مطلب قطعه سوم Digital Sound Projector یاماها مدل YSP-5100 بود.
بعد از اینکه قطعات رو باز کردیم داشتم به خودم می گفتم که کاش جای این یه سینمای خانگی کامل 7.1 یا حتی 9.1 یاماها بود و میتونستم یاماها رو با تکنولوژی معروف DSP آزمایش کنم چون یاماها به تفکیک کاملاً حساب شده روی کانال های مختلف شناخته شدست.
خروجی دستگاه هم فقط 120 وات بود البته ساب خیلی قوی به نظر می رسید و 270 وات توان داشت.
به هر حال کار رو شروع کردیم و رفتیم تو کار نصب و وصل کردن سیمها و ست آپ دستگاه راستش ست آپ اولیش یه مقدار زمان بر هم بود و باید چیز های مختلفی رو براش تعریف می کردیم.
ولی وقتی کار تموم شد و یه بلوری فیلم Die Hard 4 رو برای تست تو دستگاه گذاشتیم و صداش رو بلند کردم باید بگم دود داشت از سرم بلند می شد!!! :18:
اصلاً باورم نمی شد این صداها داره از اون چیزی که می دیدم در میاد. داشتم از شدت هیجان کف می کردم صدا از همه طرف بهم می رسید بهتر بگم صداها از همون طرفی که باید، شنیده میشد از پشت، پهلو ها، جلو و حتی از بالای سرم!!
باور کنید حتی همچین تجربه ای رو با سیستم های 5.1 کامل هم نداشتم شاید بتونم بگم توی فیلم اگه از سیستم خودم بهتر نبود بدتر هم نبود ((این رو هم بگم پلیر هم توی پخش فیلم ها کاملاً تأثیر گذار بود و یه مقدار از این حس به خاطر این پلیر حرفه ای بود که خوب من ندارم)) همه چیز خوب بود تفکیک، عمق، شدت و ضرب صدا و همه چیز دیگه البته ساب هم خیلی خوب جواب میداد و کاملاً هماهنگ بود.
در مورد موزیک هم صدا خیلی خوب بود ولی سیستم خودم رو خیلی بیشتر می پسندم رو موزیک تفکیک جامو های خودم خیلی بهتره و عمق صدا بیشتره یه مقدار هم به خاطر اینه که اسپیکرهای خودم خیلی بزرگتره و بالطبع Distortion صدا کمتر.
ولی اگه بخوام یه جمع بندی کلی کنم باید بگم کسایی که با سیم کشی مشکل دارند و خیلی روی دکور منزلشون حساسند و همچنین نمی خوان کلی فضا برای سینما خانگی در نظر بگیرند بهتر از این پیدا نمی کنند. شما برای ساب هم احتیاج به سیم کشی ندارید چون فرستنده و گیرنده وایرلس ساب هم روی دستگاه موجوده.
آخرش وقتی قیمت سیستم رو پرسیدم دوستم گفت جمعاً حدود 3000 دلار!!! اونجا بود که قضیه پول و آش خوردن برام کاملاً جا افتاد.
یه چیزی هم اضافه کنم الان داشتم تو اینترنت سرچ می کردم دیدم که یاماها توی پیانو های دیجیتالش هم از این مدل اسپیکرها استفاده میکنه.
اولا بابت اطلاعات کاملتون از شما سپاسگذارمنقل قول:
من میخوام پلاسمای پاناسونیک بخرم.درمورد سینما شیراز پایونیر گیر نمیاد.آدرس و شماره یه جای مطمین بهم معرفی میکنی؟ممنون
سوال آخر:من چهارماه پیش یه فیلیپس 3378 برای یکی از آشنایان خریدم(با راهنمایی شما)از نظر دیزاین و صدا برای من عالی بود.میشه یه چندتا مدل معرفی کنی(که موجود باشه) که از نظر دیزاین و صدا از این بهتر باشند(آخه باندهای پایونیر تو عکس خیلی بزرگ هستند)
اگه یه مدل(از هر برند که باشه اشکال نداره)که از نظر دیزاین و صدا از این بهتر باشندزیر 650 به من معرفی کنی واقعا ازتون ممنونم.(اگه میشه اولویت بندی کنید)میخوام مثل بار قبل با راهنمایی شما انتخاب درستی بکنم.از اساتید دیگر هم کمک میخواهم.ممنون:11:
نظر دوستان در مورد سینمای جدید فیلیپس مدل 5550 که به تازگی نمایندگی فیلیپس وارد کرده چیه ؟
مشخصات :
http://www.mea.philips.com/c/home-theater-systems/immersive-sound-3d-angled-speakers-hdmi-1080p-hts5550_98/prd [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت : 570000 تومان
مدل جالبیه.به نظرم همه آپشن هاش با مدل های سال قبل یکیه فقط به جز سه بعدی مجازی که روی این مدل اضافه شده.نقل قول:
باید صداش رو شنید تا نظر داد.
تو کدوم نمایندگی دیدید؟
با تشکر از دوستان و به خصوص مستر رایان عزیز که با راهنمایی های خوب ایشون من پایونیر RS30 رو خریدم با پلیر 420 و یه کابل کواکسیال و یه کابل HDMI ...
رایان جان ممنونم از شما ! فوق العاده هستش.
چه سابی داره ! باید از نزدیک ببینید تا به عظمتش پی ببرید.
من نمی دونم ریویو چیه ! اصلا کار من هست؟ اگر منم می تونم ریویو بدم ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چیکار کنم.
بعضی از دوستان می گفتن که ظاهرش خوب نیست.منم توی عکسا که می دیدم مردد بودم که بگم خوبه یا نه ! ولی حالا که بهش نگاه می کنم به نظر من خیلی وحشی به نظر میاد ! یه عکس گرفتم برای شما دوستان:
خوشگله ؟! من عاشق سابشم
باز هم از رایان عزیز بابت راهنمایی های خوبشون تشکر می کنم
موفق باشید
خواهش می کنم احسان جان.نقل قول:
مبارک باشه.ست صوتی و تصویری خونت خیلی قشنگ شده.
احسان جان ریویو هم یعنی اینکه از دید خودت نقاط قوت و ضعف دستگاه رو بگی.حتما نیاز نیست که اشخاص حرفه ای باشند تا ریویو بنویسند بلکه هر کس از دید خودش می تونه نقاطی که به نظرش ضعف میان و همینطور نقاط مثبت دستگاه رو بنویس تا بقیه دوستان از خوندنش کمی تو تجربه شما شریک بشوند.
مثل سبک صدا یا تصویر و آپشن های دستگاه و کیفیت ساخت و کمبودها و ....
خواهش می کنم.نقل قول:
شما اگه عجله ندارید می تونید تا دو ماه دیگه صبر کنید تا همه مدل های جدید وارد بازار بشه و اونوقت با خیالت راحت تر خرید کنید.در غیر اینصورت:
محصولات پایونیر رو می تونید از سایتی مثل چاره خریداری کنید.
اگر قصد خریدی به غیر از پایونیر دارید پیشنهادم اینه که مدل 3569 فیلیپس را پیدا کنید و با قیمت مناسب خرید کنید بعنی حدود 560(اگر بگردید حتما پیدا می کنید)
و مدل D7 جی وی سی هم تو این قیمت جزو بهترین هاست،به این گزینه هم می تونید فکر کنید.
ممنونم.نقل قول:
فعلا که باهاش زیاد ور نرفتم...ولی تو نمایندگی پایونیر که بودم داشتن واسه یه نفر تست می کردن که منم همون موقع رسیدم و صدا رو برده بود بالا...برای اولین بار بود که داشتم با بیس بالا حال می کردم(بیشتر وقت ها قلبم دچار مشکل میشه،نمی دونم مشکل از چیه !) خلاصه که چون دیدم با این بیس اذیت نمی شم اونم با این وولوم ازش خوشم اومدو...
امروز چند تا آهنگ گوش دادم و یه فیلم با صدای دالبی.
برای آهنگ نمی تونم بگم چطور بود چون ظهر بودو خونه ما هم آپارتمانی و ممکن بود همسایه ها شاکی شن و با وولوم کم گوش دادم.ولی بازم بیسشو دوست داشتم.
فیلمی رو که دیدم خیلی خوب بود و صدای ساب رو وسط گذاشتم چون بیشتر خونه می ترکید.
تجربه خوبی بود !
یه سوال دارم در مورد ساب؟ یه تنظیم داره که نوشته 50 هرتز برای مینیمم و 200 برای ماکسیمم.این چیه؟ الان روی 200 هستش.کدوم بهتره؟
راستی کابل کواکسیال رو 29 تومن خریدم فقطم 1 متره ! همینه قیمتش یا گرون خریدم؟ کابل HDMI رو هم که 1.2 متریه 24 تومن.قیمتش مناسبه؟
از خود نمایندگی خریدم.
راستی کلی مکافات کشیدم تا سیم ها رو وصل کردمو توی میز جا دادم.واقعا سخت بود.بیشتر از یه ساعت طول کشید.
ممنونم
موفق باشید دوستان:10:
در مورد مقدار هرتز ساب ووفر بستگی به شرایط آکوستیک اتاقتان داره و باید ببینید رو کدوم بهتر جواب میده،همینجوری نمیشه گفت.نقل قول:
در مورد کابل هم من قبلا در این مورد گفته بودم که قیمت کابل های این نمایندگی نسبت به بیرون حدود 4 یا 5 هزارتومنی بالاتره و برای کسانی که در زمینه کابل سر رشته دارند توصیه میشه از جاهای دیگه تهیه کنند ولی برای کسانی که سر رشته ندارند و امکان داره جاهای دیگه جنس تقلبی بهشون بدند بهتره که از همونجا خرید کنند تا خیالشون از این بابت راحت باشه که جنس تقلبی نخریدند.
سلام مبارک دوست عزیز چند گرفتی؟نقل قول:
آدرس و شماره مغازه رو میتونی بدی؟ممنون:20:
سلام.ممنونم از شمانقل قول:
قیمت RS30 620 تومن هستش(کل سیستم) ولی من پلیر مدل RS70 رو که HDMI خور هست رو برداشتم که 20 تومن بیشتر یعنی 640 تومن بابت سینما پول دادم.البته کابل ها هم 53 تومن شدن .
ولی این نمایندگی اصلا اهل تخفیف نیست ! و با این حساب همون طور که رایان عزیز گفت من حدود 10 تومنی بابت کابل ها پول اضافه دادم...
آدرس نمایندگی مرکزی پایونیر :
جمهوری-نبش تقاطع حافظ-ضلع شمال شرقی چهار راه
تلفن: 66719101
فروشگاه راستین
موفق باشید
با سلام خدمت برو بچههاي گل اين فروم
من براي خريد يك سينماي خانگي 5.1 كانال با قيمت حدود 800 تومان پس از خوندن كل 160 صفحه اين تاپيك با حوصله زياد، rs70 پايونير رو انتخاب كردم، چون واقعا به قيمتش مي ارزه و من رو برآورده ميكنه، با توجه به نظر دوستان اين سايت و كاربرهاي مختلف و عكسهايي كه از اين سيستم گذاشته بودند مصمم به خريد شدم، ولي راستش توي فروشگاه وقتي از نزديك ديدمش نتونستم با قيافش كنار بيام ، ولي صداش از نظر من فوقالعاده بود، برندش هم من خيلي دوست دارم. به هرحال با توجه به ريويو دوست خوبمون پژمان راجع به سيستمش تصميم گرفتم ام رو تا حدود 1300 بالا ببرم و سيستم زير رو انتخاب كنم:
1- A/V Reciever: piopneer 1019
2- speaker: Jamo 606 ( بدون ساب)
3- player: pioneer 420
خوب همونطور كه ميدونيد آمپ 580 تومان، اسپيكر 780 تومان و پلير حدود 90 تومان كه جمعا حدود 1450 تومان كه اگه بشه تخفيف گرفت شايد با سقف بودجه من كه 1300 جور در بياد. حالا سوالات اساسي:
1- آيا با اين تصميم موافق هستيد؟ منظورم اينه كه ست خوبي در نظر گرفتم؟
2- تو اين قيمت چه گزينه بهتري پيشنهاد مي كنيد؟
3- به لحاظ تفكيك صدا و بلندي صدا آيا از rs70 سرتره يا فقط بخاطر اينكه از قيافه rs70 خوشم نمياد دارم كلي پول اضافه ميدم( البته ميدونم كه آمپ 1019 يكك سو گردن از 819 بالاتره و بخاطر قدرت upscale , ... خواستم سيستم خوبي جمع كنم)
4- آيا اين سيستم با قدرت حدود 800 وات ( طبق كاتالوگ جامو) توي يك مهموني خانوادگي حفظ آبرو ميكنه، اگه بلندي صداش تا حد rs 70 باشه براي من كافيه
5- اسپيكرهاي جامو ساخت كدوم كشور هستند؟
6- 1019 پايونير بهتره يا onkyo 607 ( هر دو تو يك رنج قيمت هستند
لطفا دوستان و اساتيد كه اين 170 صفحه رو رئنق دادند منو كمك كنند تا بتونم يك سيستمي بخرم كه حالشو ببرم
سلام خدمت دوستان و برو بجچههاي گل اين سايت
من براي خريد يك سينماي خانگي 5.1 كانال فقط با خوندن حدود 160 صفحه اين تاپيك با حوصله زياد و با راهنماييها و ريوييوهاي اين سايت با توجه به بودجه حدود 800 تومان در انتخاب rs70 مصمم شدم ولي وقتي براي خريد رفتم راستش نتونستم با قيافش كنار بيام. رو همين حساب باز هم با توجه نظرات دوستان در اين سايت و با توجه به سيستم دوست خوبمون پژمان ، تصميم گرفتم بودجه مورد نظر رو تا حد 1300 بالا برده و سيستمي بگيرم كه به دلم بشينه و در عين حال نقاط ضعف rs70 هم نداشته باشه براي مثال رسيور 819 رو با يك رسيوري كه قابليت upscale داشته باشه عوض كنم. سيستمي كه در نظر گرفتم شامل:
1- A\V Reciever Pioneer 1019
2- speaker: Jamo 606 (بدون ساب)
3- Dvd player : Pioneer Dv420
همونطور كه ميدونيد قيمت رسيور 580، قيمت اسپيكر 780 و پلير 90 تومان كه در مجموع 450 تومان، شايد هم بشه تخفيفي گرفت و به حدود 1300 رسوند. حالا سوالات مهم:
1- آيا با اين قيمت سيستم خوبيه يا گزينههاي بهتري تو اين رنج سراغ داريد؟
2- عليرغم اينكه يك سيستم 5.1 كاناله هست، ولي تو يك مهموني خانوادگي حفظ آبرو ميكنه؟ ( حجم و توان صدا در حد rs70 هم اگه باشه براي من خوبه)
3- اسپيكر جامو ساخت كدوم كشور هست؟
4- اين ست با هم هماهنگ هستند يا گزينههاي بهتري پيشنهاد داريد؟
5- در كل به قيمتي كه دارم ميپردازم ميارزه يا نه؟
خواهش ميكنم با توجه به اينكه كل اطلاعات من از سيستمهاي سينماي خانگي از اين سايت بدست امده، دوستان منو راهنمايي كنند تا بتونم سيستمي بخرم كه حالشو ببرم.
در درجه اول خدمت شما دوست عزیز عرض کنم که شما این همه نمی تونید تخفیف بگیرید و هزینه کابل رو هم محاسبه نکردید.نقل قول:
1-بله ست خوبی در نظر گرفتید.
2-تو این قیمت بهترینه.
3-بله از rs70 سرتر هستش.از این بابت مطمئن باشید.
4-بله حفظ آبرو می کنه،گرچه اگر مردد هستید می تونید یه ساب ووفر جدا هم براش بگیرید که به نظر من آنچنان نیاز نیست.
5-ساخت دانمارک هست.
6-پایونیر همیشه خوب بوده ولی بهترین نبوده،من پیشنهادم اینه که onkyo را انتخاب کنید،البته چند مدل از marantz هم ببینید بد نیست.
کلا این سیستمی که می خواهید جمع کنید تو قیمت خودش بهترینه،باز دوستان دیگه هم اگه نظراتشون رو بدهند کمک بزرکی می کنند.
نقل قول:
این قدر بعید می دونم بتونید تخفیف بگیرید ولی می تونید آمپ رو یه مقدار پایین تر ور دارید تا با بودجتون متچ بشه.
به نظرم آمپ رو هم اونکیو ور دارین بهتر باشه همون طور هم که دوستمون مستر رایان هم گفت Marantz هم خیلی خوبه ولی فکر کنم مدل های ارزونترش تو بازار کم باشه باید ببینید می تونید پیدا کنید یا نه.
این ست هم با هم هماهنگ هستند کل اسپیکرتون که یه پکیجه ساب هم که نمی خواید بگیرید فقط باید تو انتخاب آمپ دقت کنید.
امیدوارم هر چی می خرید حالشو ببرید! :20:
راستی این قضیه وات هم باید از معیار های انتخاب دوستان حذف بشه.
همون طور که تو ریویو سیستم یاماها نوشتم توان اسپیکرهاش فقط 120 وات بود ولی چیکار که نمی کرد. از این به اصطلاح 1000 واتی ها خیلی صداش بلندتر و باحال تر بود.
سلام. شما که اینو نوشتی من کنجکاو شدم. چون خودم T14 رو تو سایت بلوسنس دیده بودم. رفتم چک کردم. حذف نشده. این هم لینک بلوسنس T14 در سایت اصلی بلوسنس:نقل قول:
*** يك نكته جالب هم اينكه هفته گذشته اين مدل T14 از سايت Blusense حذف شده !!!
کد:http://www.blusens.com/en/products/digital-home/T14
پژمان عزیز ممنون بابت اون ریویو.نقل قول:
همون طور که تو ریویو سیستم یاماها نوشتم توان اسپیکرهاش فقط 120 وات بود ولی چیکار که نمی کرد. از این به اصطلاح 1000 واتی ها خیلی صداش بلندتر و باحال تر بود.
من نظر شخصی خودم رو میگم در مورد اون سیستم و برتریهاش و سوال این دوستمون.
خودم همیشه آدم حسابگری بودم و بیشتر در مورد ارزش جنس در برابر قیمتش بحث میکنم و نه کیفیت یا قیمت به تنهایی.
اون سیستم با قیمت 3000 دلاریش که 2600 دلار برای آمپ و بلنگوها هست 2 برابر سیستم خود شما و 4 برابر یه RS70 قیمت داره و از دید من که یه آماتور هستم اون سیستم ارزش 4 برابر اضافه پرداخت رو نداره. هرچند صداش رو نشنیدم ولی از نظر من 4 برابر هزینه بیشتر واقعا زیاد هست.
نیاز من به کیفیت جوری هست که حتی تهیه سیستمی که این دوستمون پیشنهاد دادند توجیه منطقی نداره. نه اونقدر حرفه ای هستم و نه اونقدر عاشق که 2 برابر هزینه RS70 رو بپردازم.
البته افرادی هم هستند که حاضرن برای 5% کیفیت بهتر 2000 دلار دیگه هم هزینه کنن که نظر اونها هم محترم هست.
درسته کاملاً حق با شماست به نظر من هم مهمترین و اولین فاکتور توی بررسی یک محصول قیمته
حقیقتش هم اینه برای امثال من که جزو طبقه متوسط هستم باید به دنبال چیزی باشم که بیشترین ارزش رو در مقابل پول پرداختی داشته باشه خوب کسی که پول اضافی داره بحثش فرق می کنه.
مساله اصلی هم اینه از یه جایی که می گذره شما با پول بیشتری که پرداخت می کنید به همون نسبت چیز بهتری گیر نمی یارید مثلاً وقتی شما 3000 دلار برای یه سیستم سینمایی هزینه می کنید دو برابر بهتر از یه سیستم 1500 دلاری نیست یه مثال خیلی ملموس تو این زمینه قطعات کامپیوتره شما اگه بخواین آخرین پردازنده اینتل رو بخرین 1000 دلار باید پرداخت کنید ولی یه پردازنده با 20 درصد کارایی پایینتر رو می تونید با 400 دلار خریداری کنید یعنی بیشتر از 200 درصد ارزونتر! خوب می بینید که نسبت این قضیه اصلاً برابر نیست. در مورد وسایل الکترونیکی و صوتی تصویری هم تا حدودی همین طوره.
ولی در نظر داشته باشید که چند تا چیز خیلی مهمه:
1-اینکه وسیله ای که تهیه می کنیم از همه امکاناتش بتونیم استفاده کنیم و پول بابت چیزی که برامون کارایی نداره ندیم
2-همیشه سعی کنیم بهترین انتخاب رو با توجه به بودجمون انجام بدیم مثلاً با 550 هزار تومن هم میتونیم jvc th-d7 بخریم و یا Denon 390 یا اینکه بریم با همین پول از این سینما خانگی های بدرد نخور سامسونگ بخریم.
3-سعی کنیم چیزی که می خریم کاملاً با هم هماهنگ باشه بعضی ها رو من میبینم که اصلاً این قضیه رو رعایت نمی کنند و یهو جو می گیرتشون حرکات ژانگولری می کنند. یکی از بچه ها رو چند وقت پیش دیدم نمی دونم با کدوم دکتری مشورت کرده بود رفته بود یه کابل HDMI Monster Cable خریده بود 105 هزار تومن در حالی که دی وی دی پلیرش فیلیپس بود که فکر کنم خیلی از کابلش ارزونتر خریده بود!!!
یه چیزی هم که شاید بد نباشه بهش اشاره کنم قضیه تلویزیون خریدن ما ایرانی هاست. اکثراً رقم های نجومی برای تلویزیون هزینه می کنند تا آخرین تکنولوژی رو بخرند و تو فامیل پر کنند که ما فلان LED رو خریدیم در صورتی که شاید پلاسما برای نیازهاشون خیلی بهتر جواب بده.
نقل قول:
با تشكر از شما به خاطر راهنماييتون
خوب خيالم از ست بودن سيستم جمع شد ميمونه انتخاب بين آمپهاي مختلف:
دليل من براي انتخاب پايونير 1019 اين بود كه تو ريوييوهاي مختلف كه تو سايتهاي مختلف بود همه از upscale خيلي خوب اين سيستم صحبت ميكردند در مقايسه با انكيو 607 كه تو همون قيمت هست. اگه ميشه شما در اين مورد منو راهنمايي كنيد كه بين اين دو مدل ( صرفنظر از برتري كلي برند انكيو به پايونير) كدوم مدل رو بردارم، در مورد مرنتز هم اگرچه خيلي از پايونير سره ولي قيمتهاش خيلي بالاست و از بودجه من بالتر ميزنه، آيا اين چيري كه من تو سايتها در مورد برتري upscale اين مدل از پايونير خوندم درسته يا نه؟ با تشكر اينم لينك يكي از ريويووها:
راستي جايي بغير از پاساژ شركا كه پژمان عزيز معرفي كرد براي اسپيكر جامو با قيمت پايينتر از 780 ميشناسيد يا نه؟ ممنون از راهنماييتون
کاملا با این بندها موافقم و یه جورایی اونقدر بدیهی هستند که نیازی به اثبات ندارند.نقل قول:
1-اینکه وسیله ای که تهیه می کنیم از همه امکاناتش بتونیم استفاده کنیم و پول بابت چیزی که برامون کارایی نداره ندیم
2-همیشه سعی کنیم بهترین انتخاب رو با توجه به بودجمون انجام بدیم مثلاً با 550 هزار تومن هم میتونیم jvc th-d7 بخریم و یا Denon 390 یا اینکه بریم با همین پول از این سینما خانگی های بدرد نخور سامسونگ بخریم.
من قبلا فکر کنم همینجا نوشتم که از نظر من برای خرید هرنوع لوازم خانگی تعداد برند هایی که ارزش خرید رو دارند شاید به 5 تا نرسه. برندهای با سابقه که میشه حتی اگه لوگوشون روش نباشه از روی کیفیت محصولاتشون شناخت.
بقیه برندها به نظر من رده های پایین بازار رو هدف قرار دادند و اغلب با به قول شما حرکات ژانگولری و اضافه کردن امکانات چشم نواز ولی بی استفاده سعی دارند جنسشون رو بفروشند ولی از نظر من اصالت یه دستگاه واقعا اهمنیت داره.
مخصوصا برندهای کره ای که به لطف شکوفایی اقتصادی چند ساله دست به تولید هر چیزی میزنن.
سینمای خانگی سامسونگ با دنون یا پایونیر یا حتی سونی قابل مقایسه نیست. همچنین دوربینش با دوربین های کنون یا نیکون یا ماشین لباس شوییش با بوش یا کنوود یا ...
به عبارتی در ضمینه برندها من یه جورایی نژاد پرستم. :دی
سلام بر دوستان عزیز
من 10 روز پیش یه rs-30 خریدم میخوام یه ریویوی براش بزارم که دوستان دیگه هم بتونن انتخاب کنن.
اولا من حدود یکی دوماهی تحقیق کردم و صدای خیلی از سینما های بازار رو چک کردم باید بگم که صدای پایونیر مخصوصا سری rs یه چیز دیگس. اول خواستم 3569 فیلیپس رو ور دارم که یدفعه قیمتش تو بازار خیلی گرون شد درحدود 750 تومن، این بود که بیخیال شدم . من تو یه lcd سامسونگ b650 دارم که پلیرش کامل هست و حتی فرمت mkv رو هم ساپورت میکنه که پلیر های پایونیر این امکانو ندارن این بود که به فکر تهیه آمپ و اسپیکر بدون پلیر افتادم که مناسبترین سیستم، پایونیر بود.تازه کامپیوتر هم دارم که میتونم از طریق کابل اوپتیکال صدای dts و بلوری رو هم ببینم درکل باتوجه به این امکانات نیازی به پلیر پایونیر نداشتم .خلاصه ما رفتیم مغازه طرف ، تو حافظ. یه بار دیگه صداشو گوش دادم . حتی صدای 787 رو هم گوش دادم که بنظرم rs سر تر بود. در ضمن من بخاطر این 787 رو نگرفتم چون هم پلیر dvd داشت و هم ورودی کواکسیال نداشت و ضعیفتر هم بود تازه قیمتش تفاوت زیادی با rs-30 نداشت 490 بود که تا 550 برای rs-30نزدیک 60 تومن اضافه تره ، که بنظرم می ارزه.
من ریسیورم خروجی کواکسیال داره و صدای دیجیتال رو میتونم مستقیما با آمپ گوش بدم.بنظر من rs-50 امکانات قابل توجه تری نسبت به rs-30 نداره فقط بلندگو هاش فرق داره، تازه صدای dts-hd master رو هم ساپورت نمی کنه. بنظرم rs-70 کامل هست ولی واسه امکاناتش برای کاربرد خونگی پولی که باید بدیم یکم زیاده. مثلا فرق اساسی اون با rs-30 یکی در باندهای جلوش هست که یه بلندگو اضافه تر داره که تو ولوم بالا 10 درصد صدای بمش قویتره (نقل قول از خود فروشنده) بعلاوه صدای dts-hd master رو ساپورت میکنه و پورتهای ipod و usb هم داره که usb این نقطه ضعف رو داره که نمیشه فولدر ها رو عوض کرد. بنظرم تفاوت 250 تومنی ارزش نداره آدم rs-70 بگیره.
خلاصه ما با یه رنو pk یه rs-30 با کلی چکوچونه بدون پلیر 555 تومن خریدم. یارو میگفت جا نمیشه ولی من قشنگ جاش دادم. بعدش اونو اوردیم خونه . تو خونه وصلش که کردم خروجی lcd رو زدم به آمپ و پورت کواکسیال ریسیور رو زدم به آمپ که صداش تفاوت داشت با صدای آنالوگ. اینو بگم بعضی از دوستان 24 تومن بابت کابل کواکسیال هزینه کردن، من تو دفترچه خوندم که با یه کابل معمولی کواکسیال هم این امکان جواب میده. پس بیخود کابل گرون از نمایندگی نخرید.
باندای سری rs معلومه که حرفه ای هستن چون درسته که یکم یوغور و گنده هستن ولی این نشون میده که کیفیت صدای بهتری دارن چون صدا تو جعبه صوتی چوبی با کیفیت تراز پلاستیک و بدون جعبه صوتی هست منظورم مدلهای خوشگل برندهای دیگه تو بازار هست. البته اینو بگم که تمام مدلهای rs چوبشون نوپانه و باید مواظب آب ریختن و تمیز کردن باشید. اگه این باندا mdf بود خیلی خوب میشد. ولی قیمتش هم بالاتر میرفت.
یه نقطه ضعفی که این سری rs دارن اینه که بلندگو های عقب پایه دار نیستن، خوب میشه این موضوع رو با خرید پایه از پاساژ شرکا حل کرد قیمت از 15 تومن که مارشال چینی یه بارمصرفه شروع میشه تا 40 تومن که پایه های خوبی هستن. اما من از یه جا پایه آهنی و اصل سونی نقره ای رو خریدم 20 تومن بعد یه اسپری مات سیاه خریدم و با اون رنگش کردم. عین پایه فابریک شد.تازه قابلیت تنظیم ارتفاع هم داره.
رنگ مشکی اون بسیار زیباست و با lcd های امروزی ست میشه در ضمن مدل rs-30 جدید تر از مدلهای دیگس. تفکیک صدای بلنگو ها رو میتونید تنظیم کنید. فاصله بلندگو ها تا محل نشستن قابل تنظیمه اما مدل rs-70 این کارو دقیقتر بایه میکروفون انجام میده ، اکولایزراش خیلی جالبه مخصوصا وقتی فیلم میبینی سالن خونه عین سینما میشه. ساب وفر قابلیت تنظیم فرکانس و ولوم داره و مجهز به آمپ جدا گونه و بسیار هم پر قدرت هست و در ولوم های پایین هم بیس ظریفی تولید میکنه که دلنشینه. پیش فزض روی 100 هرتز هست که من دیدم تو 150 هرتز بهتر میشه که اونو تنظیم کردم. سیم های بلندگو های عقب واسه من کم اومد چون 6 متر بیشتر نیست زنگ زدم به نمایندگی گفت سیم درجه یک شیشه ای دره متری 2800 تومن. من رفتم تو حافظ از چند تا سیم فروش 20 متر سیم شیشه ای خوب گرفتم بنظرم اونطور که نمایندگی میگه تفاوتی نمی کنه .تازه من قطر سیم رو بالتر هم گرفتم که مقاومت سیم حتی الامکان کم بشه و بنابراین افت کیفیت کم بشه
اینو بگم مدلهای rs همشون چینی هستن ولی با کیفیت بالا ساخته شدن. مثلا آی سی ها شون مال تگزاس آمریکاست. خلاصه این سیستم بیس بسیار نرم و صدای زنده ای داره. من یه بار ولوم دادم حاجی همسایه بالایی مون دویید پایین فکر کرده بود زلزله شده!!. فکر کنم یه بار دیگه از کارا بکنم خونش بیافته گردنم!! پس خرید این سیستم به بیماران قلبی توصیه نمیشه!!
یه چیزی که مدلهای دیگه rs ندارن و rs-30 داره مد todoroki هست که بازدن اون دگمه باس و تریبل و تفکیک بهترین میشه و صدا بهتر شنیده میشه. دوستانی که میخوان بخرن نگران پلیر بلوری برای این سیستم نباشن چون من یه پلیر بلوری برای کامپیوترم خریدم 150 تومن البته هنوز باش فیلم ندیدم. بعد میتونن از طریق پورت hdmi به آمپ وصل کنن و بعد به lcd و باید ورژن کابل حتما 1.3 باشه اگه ورژن پایینتر باشه صدا رو عبور نمیده و کیفیت هم افت میکنه.اگه بخواین یه کابل بخرین از طریق اوپتیکال هم میشه صدای اونو به آمپ وصل کرد و تصویرش رو با hdmi مستقیما به lcd زد زیاد تفاوتی نداره من با این روش تونستم چند تا فیلم hd رو که دانلود کرده بودم با صدای dts گوش بدم.
با این سیستم هایی که من دارم نیازی به پلیر بلوری 400 تومنی وdvd پلیر 70 تومنی نبود. بنظرم کسی که صدای دیجیتال میخواد این حداقل تو بازاره و میارزه. تازه تو بازی کامپوتری هم تفکیک جالبی داره.
القصه، تو این رنج قیمت بنظرم خوبه دوستان یه بار از نزدیک صدا شو بشنون و کیفیت رو فدای زیبایی ظاهری نکن. در کل ببخشید که زیاد حرف زدم. امید وارم خوب راهنمایی شده باشید.
ممنون بابت ریویو نسبتا مفصل که به درد خیلی ها منجمله خود من میخوره.
عاقلانه ترین کار رو کردین که بدون پلیر خریدین و از کامپیوتر به عنوان HTPC استفاده میکنید. الان شما هیچگونه محدودیتی توی فرمتها و انعطاف پلیرتون ندارید و هرکاری دلتون خواست میتونید بکنید.
آینده مال HTPC هست و پلیر های رنگ و وارنگ که همشون محدودیت های اعصاب خورد کنی دارند یواش یواش به بن بست میخورن چون ارتقای فرمتهای اونقدر سریع اتفاق میوفته که عمر مفید یه پلیر شاید به 3 سال هم نرسه.
در این خصوص در تاپیک HTPC دوستان بحث های کاملی انجام دادن و برای این که آف تاپیک نشه عرض کنم که مشکل خود من این سری پایونیر در جنس بدنه هست و پایونیر یکم ناخون خشکی به خرج داده.
ایشالا از سیستموتون نهایت لذت رو ببرید.
دوستان توي سينماي خانگي سامسونگ گزينه اي هست كه مثلا زير نويس رو بشه جاشو تغيير داد ( آورد پايينتر ؟ )
من هم تو خیلی از ریویوها از upscale مدل 1019 پایونیر تعریف و تمجید شنیدم و تو این قیمت فوق العاده عمل می کنه ولی آنکیو هم از اون چیزی کم نداره.کلا آمپ های onkyo خیلی بهتر با بلندگوهای جامو match میشند.بهرحال انتخاب با شماست.نقل قول:
به غیر از پاساژ شرکا هم می تونید به فروشگاه آکوستیک برید.
[HTML] http://www.acoustichifi.com/ [/HTML]
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
از پیمان عزیز هم بخاطر ریویو قشنگشون تشکر می کنم.
سلام دوستان
زیر نویس فیلم هایی که تو پلیر 420 پایونیر می بینم مشکل داره.یه خرده پایین هستن و درست دیده نمی شن.
راهی هست که درستش کنم؟
ممنونم
سلام دوستان . من این تاپیک رو کامل پیگیری کردم . راستش یک سوال داشتم و چون دیدم اینجا دوستان اطلاعات کاملی دارند گفتم که ازتون کمک بگیرم . میخواستم ببینم نظر شما راجع به این دو مدل سونی چیه ؟ و حدود قیمتش چنده . من خودم تو این بحث هایی که خوندم نظرم رو سری RS پایونییر هستش. RS-70 برام گرونه . و کاربردشم میخوام به این صورت باشه که یک PS3 بهش وصل کنم و همچنین یک WD HD PLAYER . پس برام داشتن ورودی اپتیکال ( 2 عدد) و ورودی 2 تا ورودی HDMI مهم هستش. تلویزیون هم ال سی دی سونی هستش. ممنون میشم کمک و راهنماییم کنید و اگه مقایسه ای دارید بین این دو مدل سونی و سری RS پایونییر اینجا بیان کنید که شاید به درد بقیه دوستان هم خورد .
ببخشید دوستان یادم رفت دو مدل سونی رو بگم . این لینک هاشه :
کد:http://www.sony.co.ir/product/str-k1600sw/sku/strk1600sw_msp6
کد:http://www.sony.co.ir/product/ht-ddw5500
این دو مدلی که شما معرفی کردی از شرکت سونی،مدل اول که دیگه تولید نمیشه و نیست و مدل دوم الان تو بازار موجود هست ولی خیلی کمیابه.نقل قول:
قبلا بارها در مورد مقایسه 5500 سونی و سری های rs پایونیر بحث شده که برتری کلی با پایونیر بوده.
اگر rs70 برای شما گرونه پس این مدل هم گرونه چون قیمتش حدود 800 تومنه.در نهایت بهترین انتخاب برای شما می تونه rs30 باشه و یا با هزینه بیشتر rs70.