برنامه هایی که خودشون اتومات رو گوشی نصب میشن که هیچی ، ولی برنامه هایی مثل موبایل بانک و برنامه های بسیار مهم توی گوشی ، و بقیه هم تو مموری .نقل قول:
تا حدودی میاد پایین ، البته بستگی به سی پی یو هم داره .
ببین بستگی داره ، هر جا دوست داری :دی !
Printable View
برنامه هایی که خودشون اتومات رو گوشی نصب میشن که هیچی ، ولی برنامه هایی مثل موبایل بانک و برنامه های بسیار مهم توی گوشی ، و بقیه هم تو مموری .نقل قول:
تا حدودی میاد پایین ، البته بستگی به سی پی یو هم داره .
ببین بستگی داره ، هر جا دوست داری :دی !
توی مموری کارت گوشی من (پرو) یک فایل راهنما به صورت پی دی اف هست واسه ویواز پرو .
در حالی که به همراه گوشی اصلا دفترچه راهنمایی چیزی نبود !
اینو شما هم دارین ؟
اگه ندارین میخاین آپلودش کنم براتون ؟
خب یه عده که مسیر نمیپرسند و خودشون نصب میشند اینا هیچی دوستمون هم گفتنقل قول:
اما برنامه های مهم و سیستمی باید حافظه داخلی نصب بشند
همچنین بعضی برنامه های مهم و پرکاربرد نیز بهتره حافظه داخلی نصب بشند
مثل پایتون (در صورت پرسیدن مسیر نصب) برنامه تاچ ریستارت که حتما نصبش کنید
برنامه های پلیر صوتی و تصویری
برنامه های مسنجر و تمام برنامه های مربوط به اینترنت
برنامه های بکاپ گیری در صورت نصب
برنامه های فایل منیجر
برنامه های مدیریت دسکتاپ و مدیریت گوشی و .....
بعضی برنامه ها هم بهتره حافظه خارجی نصب بشند
مثل :
برنامه جی پی اس اسمارت کام جی پی اس که نقشه های زیاد و حجیمی داره
گاها هم بهتره بعضی برنامه ها را یه بار در حافظه داخلی و یه بار در خارجی نصب کنی تا ببینی کدوم بهتره
بعنوان مثال برنامه nokia maps که پیام گذاشتند بعد از کمی خراب میشه
من اینو یه بار حافظه خارجی نصب کردم و درست شد
حافظه داخلی بهتره بیشتر باشه
مخصوصا در سیمبیان که فایلهای دریافتی از بلوتوث میره همینجا
اما در گوشی چون ویواز فکر کنم چند مگ خالی هم باشه مشکلی ایجاد نمیکنه
اون فایلها مربوط به ساین نیز باید منتظر بمونی بیاد
در غیر اینصورت نمیکتونی برنامهه ای درست و حسابی نصب کنی
مگر در صورت هــک گوشی که فعلا ویواز -- نشده
راستی بچه ها اکثر بقیه گوشیها را بایستی چند وقت یه بار فرمت کنی تا سرعت بهتر بشه
اما در ویواز با کمال تعجب هر برنامه و گیم و هر کاری میکنم افت سرعتی نمیبینم :40:
ممنون از دوستان
اینم دفترچه راهنمای فارسی ویواز پرو (البته شاید داشته باشینش ) :
حجمش حدود 6 مگ اینا هست . ولی پی دی اف هست که تو گوشی یکم اذیت میکنه چون زیاده . پیشنهاد میکنم تو کامپیوتر بخونیدش .کد:http://www.4shared.com/document/9abLuL6p/_online.html
===
ویرایش : این مال پرو هست . واسه ویواز رو ندارم متاسفانه .
نقل قول:
گلی جون یکم درمورد برنامه های : پایتون و برنامه تاچ ریستارت بیشتر توضیح میدین و در صورت امکان لینکی برای دانلود کردنشون
با تشکر
امشب رکورد انتقال دیتا با بلوتوثم رو شکستم...110 مگ بدون آخ گفتن! قدیما واسه 20 تاش جون میدادیم...
در ضمن با ساتیو هم مقایسش کردم. اولش که دور از هم بودن ساتیو خیلی زمخت و گنده به چشم میومد. طوری که صاحبش با دیدن ویواز کلی خورد تو پرش... اما با کمال تعجب کنار هم که گذاشتیمشون، از لحاظ طولی نزدیک 1 سانت و از پهنا و ارتفاع تو حالت مونیتور به کف در حده چند میلیمتر اختلاف داشتن....
طراحی این ویواز واقعا شاهکاره... طراحش ابعاد رو تا تونسته با انحنا کشته.... اندازه گوشی اصلا احساس نمیشه...!!! هر روز که میگذره بیشتر به این گوشی علاقه پیدا میکنم...
اگه داری ویواز هم بذار خبنقل قول:
پایتون یه برنامه ای هست چجوری بگم به اصطلاح عمومی پیش نیاز بعضی برنامه ها و گیمهانقل قول:
پس فقط بعضی جاها بدرد میخوره
تاچ ریستارت هم یک برنامه خوب هست که وقتی شرت کات ازش میذاری رو صفحه با کلیک کردنش گوشی ریستارت میشه
اینم ضمینه انجمن کردم تقدیم شما :
دانلود برنامه toch Restart
حجمش هم خیلی کمه
سلام.
قصد خرید این گوشی رو دارم.
قبل یک سوال ! امکان ساخت کانکشن وی پی ان روی سیمبین ها هست یا خیر؟
اگه نیست با برنامه های جانبی فابل حل هست یا نه؟
وسه استفاده از اینترنت در دانشگاه حتما باید کانکشن وی پی ان بسازم !
با سلام
1.داداش من 5 روزي ميشه كه ويواز خريده اما توي همين مدت كم پخش فيلم و موسيقي اش دچار مشكل شده به اين صورت كه در طول پخش ، فيلم يا موزيك دچار پرش و وقفه (در حدچند ميلي ثانيه) ميشه.آيا همهي ويواز ها اين مشكل را دارن ؟ چطوري ميشه برطرفش كرد؟
.2 ديشب گوشي را شارژ كرد وبعد از شارژ هيچ استفادهاي نكرد.امروز كه گوشي را نگاه كرد مقداري از شارژ باتري كم شده بود. با وجود اينكه در دفعات گذشته كه شارژ كرده بود گوشي به اين زودي شارژشو از دست نداده بود. آيا باتري اشم مشكل پيدا كرده ؟ آيا اين مسائل ميتونه به دليل ويروس باشه ؟
خواهش ميكنم راهنمايي كنيد.
دوستمون پیام یه چیزهای در مورد رد کردن فیلــتر گفتندنقل قول:
اما اگر از v-p-n استفاده کنید بحث فرق میکنه
چون -p-n کار اصلیش عبور از فیلــتر نیست
بلکه یکی از کارهاش اینه
من تو نت سرچ کردم یه چیزهایی اوردش
احتمالا بشه چنین کانکشنی ساخت
اما تو ایران نمیدونم
باید v-p-n مخصوص باشه
اخیرا ویندوز را با اینترنت همراه اول آنلاین کردم که v-p-n در اینجا کار نکرد
و چند تا پورتاشو بسته بودند
مبارکهنقل قول:
اولا بگو مشخصات فیلمهاتو
منظور چند ساعته و فرمتش چیه
احتمالا اشکال از مموری باشه
یه بار مموری با خود گوشی فرمت کن
بعد از ریختن اطلاعات دوباره به مموری، مموری را دیفراگ هم بکن
بعد ببین چی میشه
راستی ورژن فیرمور شما چنده ؟
گوشیهای سونی اریکسون معمولا در حالت نیمه خاموش مصرف خیلی کمی دارند
احتمالا چیز بازی مونده بود
یه بار هم قبل از خواب گوشی را ریستارت کرده و تست کنید
ویروس برای سیمبیان نیستش من که ندیدم
تو مموری گوشی من دفترچه حدود 40 تا زبون بود... ولی تو خود سایت SE هم هستن...
دفترچه راهنمای فارسی ویواز کورارا با حجم 9.38 مگابایت:
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/743/551/1271830849/U5i__UG_FA_1232-6074_2.pdf
دوستان گوشیم را نمیتونم به PC وصل کنم تو دفترچه نوشته بود ویندوز ویستا یا ایکس پی سرویس پک 3 نیاز داره که من سرویس پک 3 را نصب کردم ولی نمیشناسه کامپیوتر گوشی را Usb device not recognize . البته اون قسمتی که روی گوشی گزینه ی pc suit ... را باید انتخاب کرد میاد
شما کابل را به پشت کیس وصل کنید
در گوشی هم که باید پی سی سویت را انتخاب کنید
بله همین کار را کردم ولی نشدنقل قول:
گوشی من بعد از آپدیت یهبار اینجوری شد، گوشی رو خاموش روشن کردم درست شد،نقل قول:
خاموش روشن کن، نشد یه soft reset کن، نشد کلا باید ریست کنی فکر کنم، نشد یهبار دیگه فرمویر رو بریز، باز نشد ببر بزن تو سر فروشنده گوشیو :دی
گلی ... هرچه گشتم پایتون واسه ویواز پیدا نکردم لطفا لینک دانلود بده .............
سلام دوست عزیز ، من بعد از 3-4 ساعت گشت و گذار توی نت تونستم پیداش کنم ، :31: !نقل قول:
فرمت کردم و ریست هم کردم و به یو اس بی پشت کامپیوتر وصل کردم یکیش را امتحان نکرده بودم رفع شد ولی دوباره مشکل پیدا کرد و وصل نمیشه احتمالا مشکل از PC هستش ممنون از شما و golmohammadi عزیزنقل قول:
بچها من میخاستم با موبایل برنامه {ب،ی ب، ی سی فارسی} رو نگاه کنم اما مینویسه برنامه فلش پلیر نصب نیست !!!
لطفا برنامه flash player واسه ویواز معرفی کنین یا لینک دانلود بذارین
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
هه هه هه...خوب لینکشو بده ما هم نصب کنیم....
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
هه هه هه...خوب لینکشو بده ما هم نصب کنیم....
سلام
چطوری از همه ی اطلاعات گوشی بک آپ میگیرن؟
نقل قول:خب یه درخواست کوچولو میکردین ردیف میکردمنقل قول:
ضمینه کردم
ویرایش
انجمن ارور داد اپ نشد
یه جای دیگه مجبور شدم اپ کنم
لینک دانلود پایتون s60v5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از این که گوشی را خاموش کردی باطری را دربیار و 10 ثانیه بعد بزار جاشنقل قول:
دوباره تست کن
مال منم چنین ایرادی داره و هر کاری میکنم کانکت نمیشه
البته بعضی وقتها کانکت میشه
شما لینکشو اجرا میکنین؟نقل قول:
یا برنامه ای نصب کردین ؟
اطلاعات معمولی که میشه عکس فیلم آهنگ و ... اینرا را از مموری کپی میکنی به کامپیوترنقل قول:
از شماره ها هم میتونی بکاپ بگیری که خود گوشی هم میتونه
و پیامکها و... هم پی سی سویت میتونه بکاپ بگیره
دوستان ویوازی سلام !
3 تا سوال داشتم :
1. صفحه ی لمسی ویواز بهتره یا X6 ؟ (خواهشا کسایی که هر دو رو از نزدیک به صورت دقیق دیدن و باشون کار کردن نظر بدن فقط. )
2. کیفیت ص ویواز بهتره یا X6 ؟
2. حافظه مموریی که به همراه این گوشی در جعبش هست چند گیگه ؟
فقط سوال 3نقل قول:
مموری همراه گوشی 8 گیگ میباشد:31:
نظرم عوض شد بزار نظرمو در مورد تاچشون بگم دوست نداشتی ندیده بگیر:20:
1-تاچ ایکس6خازنی هست و مال ویواز مقاومتی
تاچ خازنی>تاچ مقاوتی
یعنی تاچ خازنی خیلی بهتره اینو همه میگن!!
اینم اضافه کنم من با تاچ i8910 hdسامسونگ کار کردم اونم عین ایکس6 خازنی هست و واقعا تاچ خازنی بهتره!!
2-صدا؟ معلومه ایکس 6 بهتره :20:اخه بزرگترین ایراد ویواز صداشه و بزرگترین مزیت ایکس6 صداش هست
حالا خودت بشین حساب کتاب کن ببین با ملاکهای مدنظرت کدوم میخونه
موفق باشید
1. دوست عزیز اینو که خودم میدونم . من گفتم اگه کسی با این 2 تا گوشی کار کرده فقط نظر بده .نقل قول:
2. منظورم از ص صفحه نمایش بود .
والا من خودم Omnia II دارم . اینو واسه یکی دیگه میخوام .
دوستان لطفا راهنمایی کنند ..... .
خب خوبه حداقل جواب سوال 3 بدردتون خورد:31:نقل قول:
ببخشید من نمیدونستم اطلاعاتتون در چه حدی هست .گفتم شاید مثل من آماتور باشید:46:
واسه اینکه این پست اسپم نباشه یک سوال میپرسم چجوری میشه اسکرین سیور واسه ویواز فعال کرد؟اصلا ویواز این امکان رو داره؟
اسکرین سیور که هیچی
علاوه برا این میتونی یک فلش را بعنوان ضمینه ضخیره کنی
که قابلیت بسیار خوبیه
در مورد صفحه اکس6 و وویاز
ویوا که خوبه اکس6 را حقیقتش کار نکردم باهاش
اما احتمال اینکه مال ویواز بهتر باشه بیشتره
و یا نهایتا مساوی
آقای گلمحمدی شما منظورتون انتخاب حالت سونی اریکسون در بخش standby theme هست؟من basicرو ترجیح میدمو باهاش راحتترم:46:نقل قول:
واسه همین دنبال راهی هستم که توی این حالتی که گفتم اسکرین سیور رو هم یجوری داشته باشم ولی فکر نمیکنم راهی داشته باشه:13:
منم دنبال یک چیزی مثل ساعت میگردم واسه اسکرین سیور که وقتی صفحه سیاه میشه معلوم باشه ولی مثل اینکه نیست . دنبالش گشتم فکر کنم ویواز نمیشهنقل قول:
نمیدونم این نرمافزار به کارتون بیاد یا نه، اما در کل نرمافزار خوبیه، من که خیلی بهکارم اومد، هم آنلاک کردن کیبورد بهتر شده، هم هروقت بخوام ساعت رو میبینم. توی نور آفتاب هم خوب معلومه. فکر کنم واضحه دیگه، این چیزی شبیه تم نیست، فقط صفحهی قفل صفحهکلید رو تغییر میده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://sonyericsson-vivaz.blogspot.com/2010/05/smartphoneware-best-screenlocker-v101.html
گلی من وارد سایت میشم بر روی لینک پخش برنامه زنده با سرعت پایین کلیک میکنم بعد میگه شما نسه مناسب فلش رو ندارید !!!!
من همین مراحل با کامپیوتر طی میکنم و پخش میکنه ولی تو گوشی با مشکل مواجه میشم و این اررور ، رو میده شما خودت ی تستی بکن.
اگه با opera گوشی وارد سایت بشی ف،یلتر نیست
آیا اصلا برنامه فلش پلیر واسه ویواز هست؟؟؟؟اگه هست لینک دانلود لطفا .....:46:
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
دوست عزیز گلی ، این برنامه تاچ ریستارت که چند پست گذشته گذاشتین واسم رو نصب کردم وقتی رو آیکنش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفه نه وارد برنامه میشه و نه به بگراند گوشی چیزی اضافه نمیکنه ؟؟؟؟!!!!!
يه سوال دارم،ممنون ميشم دوستان راهنماييم كنن
من تقريبا تصميم قطعي مو واسه خريد ويواز پرو گرفته بودم كه شنبه برم بخرمش،
ولي حالا يكم مردد شدم و پاكت پي سي ها چشممو گرفتن :20:
حالا به نظرتون چيكار كنم؟
ويواز پرو تقريبا همون چيزيه كه ميخوام،
تاچش،صفحه كليد،دوربين، اين كه گوشيه باهوشيه و ميتونم باهاش راحت تو نت بچرخم
حالا به نظرتون با اين امكانات و تقريبا همين رنج قيمت انتخابي از پاكت پي سي ها دارم؟
اگه چيزي به نظرتون ميرسه كه از پرو سر باشه با مشخصاتي كه من ميخوام لطفا راهنمايي كنيد
البته مي دونم كه مقايسه شون باهم درست نيست ولي از اونجا كه با ويندوز موبايل كار نكردم، ميخوام راهنماييم كنين كدومو بگيرم، و اينكه ويندوز موبايل اصلا به كار من مياد يا نه
ميخوام زود تكراري نشه واسم
مرسي
اون مشکل فلش بر میگرده به نوع بایپس کردن ف فــــ ــی ل لـــ ل ت ت ــــر ...نقل قول:
شما با اپرا به نتیجه نمیرسین. چون تو اون نوع بایپس امکان پخش استریم هایی مثل یوتیوب یا برنامه های آنلاین مثل اون نیست... از طرفی اپرا مستقل عمل میکنه و هیچگونه پلاگینی رو تو روند کار خودش دخالت نمیده. تنها راه استفاده از براوزر خود گوشی هست که اونم مسدوده... مگر اینکه شما سد رو کلا از پایه کانکشنتون وردارین. مثلا با share کردن یه کانکشن بدون ف فــــ ــی ل لـــ ل ت ت ــــر برای استفاده روی گوشی.
همین مشکل رو شما وقتی از ویـــ ـــد ا لـــــ یـــــ ـــــا برای بایپس روی PC استفاده کنین براتون پیش میاد.
قدیما که ایرانسلم مفت بود، به فکر استفاده های اینچنینی افتاده بودم و منم با همین مشکل مواجه شدم. بعد از مدتها مشورت با اهل فن فهمیدم که شدنی نیست... نتیجتا گوشی رو مودم کردم واسه PC و اپرا را با امولیتور روی PC اجرا کردم و تا تونستم از ایرانسل اعتراف گرفتم... اگه شما هم سیمکارت قفل کرده دارین این تنها روشه... ولی اگه میخواین از wifi استفاده کنین، تنها راهش همون ایجاد کانکشن شیر شده بدون ف فــــ ــی ل لـــ ل ت ت ــــر ه.
من از HTC ها diamond 2 و HD mini رو در حد انتظارات شما از دوربین و کیفیت و رنج قیمت میبینم. با مینی کار نکردم، ولی دیاموند اون دلنشینی ای که ویواز داره رو نداره... مینی cpu قویتر و دیاموند رزولوشن مونیتور بالاتری داره... البته به نظر من سیمبیان یه بستر نرم افزاری مناسبی فراهم کرده که اجازه خسته شدن رو به کاربر نمیده. واسه ما که عمرمون پشت ویندوز میگذره، روزی چند ساعت کار با لینوکس و سیمبیان یه تفریح به حساب میاد... اگه کاربر مک هم باشین که دیگه اصلا نباید برین طرف WM.نقل قول:
یه برنامه هم هست که اگه اشتباه نکنم اسمش clock saver بود... زمون N70 ازش استفاده میکردم. V5 هم داره. بگردین تو نت پیدا میشه... نشد بگین میگردم...نقل قول:
مرسي آقا پيام :11:
پس به نظر شما همون ويوازو بگيرم؟
يه نگاهي به اين دوتا انداختم
به اندازه ي ويواز به دلم نشستن...
فكر كنم همون ويوازو بگيرم بهتره، نظر شما چيه؟
2 تا سوال
1- اینکه نرم افزاری نیومده برا vivaz که صفحه کلید هنگام مکالمه قفل کنه؟چون بعضی وقتها میره جاها مختلف
2-من یک بار آپدیت کردم اینو حدود 100 مگابایت بود،دیگه میخوا آپدیت کنم؟چون اینگار دوباره میزنه 100 مگابایت برا دانلود؟!!
ویواز پرو که قیمتش نسبت به اینا پایین تره. البته خوب HTC هم کلاس کاری خاص خودشو داره. میخواین صبر کنین شاید دوستان دیگه پیشنهاد های دیگه ای هم داشتن....نقل قول:
من اگه بودم بازم میرفتم سراغ سیمبیان. چون هم بهش عادت کردم و قلقاشون دستم اومده، هم اینکه از سلطه ویندوز بیزارم... ای کاش از دوستانی که مدت زیادتری با این مدلها یا کلا PPC ها کار کردن سراغ بگیرین. اینجا هم چند نفری هستن... چون هر کسی از جمله من، ممکنه حرفاش یه طرفه و غیرمنصفانه باشه...
1- فعلا که نیومده، یا لاقلش با سرچ من پیدا نشده. البته واسه من که تاحالا پیش نیومده بره جای ناخواسته. نوشتن همچین چیزی کاره شاقی نیست. فعلا نیازی احساس نشده. چون تعداد گوشی های تاچ بدون prox sens کمه و اونایی هم که هستن OS های مختلفی دارن. اگه OS مشترک داشتن حتما برنامه نویسا یه فکری براش میکردن. مگر اینکه ویواز اونقدر محبوب بشه که واقعا به فکرش بیافتن... من تو ایده های نوی SE مطرحش کردم تا خودشون یه فکری به حالش بکنن...نقل قول:
2- اگه ورژن fw چیزی غیر از R2CA024 باشه بازم آپدیت پذیره... شما آفلاین آپدیت میکنین یا آنلاین با آپدیتر خود سونی؟
خيلي ممنون آقا پيام
باشه،همين كارو ميكنم
تا شنبه وقت دارم، نظر بقيه ي دوستان رو هم ميشنوم و اونوقت تصميم ميگيرم
ببین دوست عزیز شما حد اکثر بودجتون چقدر هست ؟نقل قول:
شما اگه یه کمرا فون قوی با یه سیستم عامل بسیار قوی و یه گوشی زیبا هستید ویواز ( :40: ) و اگه گوشی رو برای اینترنت بیسیم و اینترنت میخاین باید بگم که ویندوز موبایل ها ( این مدل گوشی ها حداکثر دوربینی که در اختیار دارند 5 مگا پیکسل هستش و یعنی اینکه کسی که سمت ویندوز موبایل میره که هم بودجه مناسبی داشته باشه و هم اینکه دوربین واسش مهم نباشه ) ، چون پاکت پی سی های خوب گرون هستند .
مثلا" شما اگه 500 - 600 تومن پول داشته باشید بهترین گوشی موجود یعنی اچ دی دو رو میتونید بگیرید !
چون به نظر من الان شما با 350-60 هزار تومن میتونید یه پاکت پی سی سطح متوسط به پایین بگیرید ، ولی با قیمت میتونید ویواز بگیرید و یا ویواز پرو .
خیلی ها میگن که برای نرم افزار پاکت پی سی خیلی بهتره ولی همونجور که توی پست های قبلی هم گفتم سیمبین هر مدل برنامه ای که بخواید رو داره ( حتی چندین هزار برابر ویندوز )
ولی اگه شما بازم میخاید ویندوز موبایل بخرید من اینا رو پیشنهاد میکنم تو این قیمت :
HD mini - Touch3G - Snap - Touch2 - X1
که اینم بگم هیچ کدوم از اینها هم از نظر سخت افزاری و هم از نظر نرم افزاری به گرد پای ویواز هم نمیرسند ...
ممنون .
---------- Post added at 06:07 AM ---------- Previous post was at 06:03 AM ----------
نقل قول:
سلام ،
شما منظورتون این نرم افزار نیست ؟
نرم افزار بسیار کاربردی Pocket Lock - قفل خودکار گوشی هنگام رفتن در جیب !
چه لزومیه این قدر آپدیت ؟ شما اگه به اینترنت پر سرعت دسترسی دارید ؟ اگه دارید آپدیت کنید ، وقتی که میزنه دوباره 100 مگابایت اینه که آپدت جدید اومده وگر نه مینوشت که دستگاه شما دارای آخرین ورژن نرم افزاریست یا همین چیزا :دی !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=408385
لطفا بگين چطور ميشه وقتي گوشي رو با usb به كامپيوتر وصل ميكني، ديگه شارژ نكنه؟؟