دوست عزیز ادرس و شمارش رو برام
بفرست
اخه دیگه فکر کنم
جی ۵۱ بهتر باشه
منتظرم که برام بفرستین شمارشون رو
راستی اینی که فول اچدی هست گرافیکش gtx 260 هست؟
مرسی
دوست عزیز ادرس و شمارش رو برام
بفرست
اخه دیگه فکر کنم
جی ۵۱ بهتر باشه
منتظرم که برام بفرستین شمارشون رو
راستی اینی که فول اچدی هست گرافیکش gtx 260 هست؟
مرسی
نقل قول:
این چکیده ی مطالعه ی چندین مقاله بوده اما:
در ضمن geforce 8 به بالا و از همه مهم تر در مانیتورهای 60HZ فقط میشه از عینک های با شیشه ی رنگی استفاده کرد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه .نقل قول:
اونی که فول اچ دی هست گرافیکش 360 هست .
موفق باشید .
Gtx260 and gts 360 رنکینگ هر کودوم رو میشه بگین که از نظر رنکینگ گرافیکها هرکدوم کجان رتبه بندی جهانیشون؟
260 در حد 10 درصد قوی تره .نقل قول:
ولی هر دو جزو کلاس شماره یک کارت گرافیک ها هستند و بین رتبه های 20 تا 30 قرار دارند .
موفق باشید .
من از ته دل ارزومندم که هر چی زودتر این G51 رو بخری قبل از اینکه تبدیل به یه مدل بدرد نخور بشه با کلی ایراد!!!!!نقل قول:
بعد هم این جمله شما :
البته G51 هم مشکل بایئس داره ولی حداقل معلومه توش چیه و مثل N61 نیست که متاسافنه تو هر کدوم یه چیز گذاشتند .
به این معنی که مثلآ fw که معلوم نیست توش چی گذاشتن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
دوست عزیز اینم شد حرف خب معلومه N61 معلوم نیست توش چیه.N61 حداقل تو بازار ایران دارای چند مدل هست که با هم فرق دارن جهت اطلاع اینم مدلهای موجود:N61jq - N61jv - N61ja
آخه چطوری کیفو موس نداره؟از آکبند درومده دیگهنقل قول:
راستی این همه n61 با سری fخراب نکن
آخه بچه های فروم ممکن دچار اشتباه بشن
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
موافقمنقل قول:
اما دوستمونم تقسیر نداره
تاپیک ها به حدی زیاد شده کافی یه مطلب قدیمیه مقایسه pro64 با n61jq بخونه که این فکرارو کنه
آخه شما اول یه سرچ تو اینترنت بزن بعد بیا بگو من ایراد میگرم .نقل قول:
همه مدل ها مشکل دارند ولی باید اونی که از همه کمتر مشکل داره رو انتخاب کرد .
من هم پولم رو از سر راه نیاوردم که همین جوری حرومش کنم بره .
درسته که ایسوز کمتر از سونی ( البته فقط سری F وگرنه ایسوز ماله این حرف ها نیست که بخواد به سونی برسه ) مشکل داره ولی مثل این که سری G51 فقط مشکل بایوس داره و کلا به خاطر ناپایدار بودن بایوس گرافیک ناپایداری داره .
من منظورم فقط JQ هست چون بقیشون بدرد نمی خوره و اصلا ارزش بحث کردن هم ندارند .
مخصوصا اوپتیموس انویدیا که دیگه گندش رو در آورده رو بقیه مدل ها .
و اگر که قصد من خرید بقیشون بود مگه دیونه هستم که یه نوت بوک با گرافیک ضعیف تر از سری F و سی پی یو i5 بخرم .
اما درباره N61 البته JQ باید بگم که کاملا معلومه که واقعا شانسی هست .
تاپیکی که خودتون ایجاد کردین رو بخونید واقعا معلومه که هر شرکت گارانتی یه مدل آورده و هر از چند مدت هم هر وقت دلش خواست میره سراغ یکی دیگه .
پس معلوم نیست که کدوم یکی از N61JQ ها رو تحویل بدن .
G51 که من سفارش دادم یه مدل مشخص هست ( G51JX-A1 ) و پولی هم براش ندادم و اگر که آوردن مدل مورد نظر من نبود میزنم زیرش و تحویل نمی گیرم .
ولی امرتات گفت باید پول بریزی به حساب تا برات بفرستیم پس دیگه نمی تونستم بزنم زیرش .
نمایندگی ساز گار هم گفت باید 200 تومان بیانه بدی .
در ضمن به نظر من سری FW بهترین نوت بوکی که تا حالا تو رینج قیمت خودش تولید شده و واقعا عالیه .
شما که خودتون هم FW داشتین باید بدونید که FW واقعا عالیه .
موفق باشید .
برادر تا حالا جعبه G51 رو دیدی ؟نقل قول:
یه جعبه بزرگ هست که توش کیف و موس و جعبه نوت بوک هست .
حالا اینا فقط خود نوت بوک رو سقارش دادند بدون کیف و موس .
پس آکبند آکبند هست .
دلیل نمیشه که همشون کیف و موس داشته باشند که .
هر کس می تونه خودش تصمیم بگریه و کسی که بخواد بخره خودش عقلش میرسه که چی به سودش هست .
نیازی نیست که به حرف های منم توجه کنه .
بعدشم حقیقت تلخه .
کلا N61 البته فقط سری JQ بهتر از سونی سری F هست از نظر کیفیت و.
سونی به خاطر فروشش که داشت کم میشد یکم قیمت سری جدیدش رو کاهش داد به خاطر همین یکم کیفیت افت کرد .
ایسوز هم یه شرکت نو پا در زمینه نوت بوک هست و به این زودی ها نمی یاد کار خودش رو خراب کنه .
نیازی به مطلب قدیمی هم نیست چون من اصلا بر اساس این سایت تصمیم نمی گیرم که بخواد روم اثر بزاره .
اینجا هر کی واسه خودش یه چیز می نویسه و بیشتر نظر ها تعصبی هست ( مثل نیمی از نظرات خود من ) .
من بر اساس سایت های خارجی و چیزی بیش از 500 صفحه مطلب در انجمن های خارجی تصمیم میگرم و نه با 50 تا پست . :31: .
در N61JQ از دوم دل رم مختلف در مدل ها گوناگون و سفارش ها گوناگون استفاده شده .
هارد هم تفاوت داره .
و دوست خوبم جناب Vaioman هم این حرف رو تایید می کنند .
فعلا مثل این که امرتات از همه بهتره و قطعات با کیفیت تری روی مدل های سفارشی داره ولی قیمت بیشتری هم داره .
حیف که من به تهران دسترسی ندارم وگرنه حص=ضوری با هم حرف میزدیم . :41: .
موفق باشید .
سلام. من نه به لپ تاپ علاقه دارم و نه می خوام بخرم. ولی دوستم می خواد بخره، نه بودجه اش رو دقیق می دونم ولی حدوداَ 1.5 باید باشه. بین 3-4 مدل مونده از من خواست ببینم کدومش بهتره. لطفاَ با دلیل نظرتونو بگید چون خیلی براش مهمه.
مدلا ایناست.
dell 1558
hp dv6 2190
sony f11dgx
sony f11pfx
sony f113fx
ببین اگه من تاپیک رو ایجاد کردم که کاملآ خوندم ولی شما ظاهرآ 10 پست در میان خوندی.N61JQ فقط با یه کانفیگ تو ایران هست.برای اطلاع شخص شما اینم کانفیگش:نقل قول:
CPU Intel Core i7 Processor 720QM : 1.6 GHz with Turbo Boost up to 2.8 GHz with 6mg Cache
RAM 4GB DDR3 1333 MHz up to 8GB
Display LED 16" HD ColorShine
VGA ATI Mobility Radeon HD 5730 With 1G GDDR3 VRAM DX11 Support
HDD 640GB.5400rpm
Blu-ray Rom with DVD RW Super Multi Double Layer
ALTEC Lansing Speaker With SRS Premium Sound
USB 2.0×2 port
USB 3.0×1 port
E-SATA×1 port
HDMI×1 port
Web Camera 2.0 Mega Pixel
Multi-Touch Touchpad
WIN 7 Home Premium
Battery 6 cell
Weight 2.9 Kg
Made In China
در مورد FW هم بگم که خیلی عالی بود ولی الان هیچ مدلش خوب نیست و قدیمی شده.همین لپتاپی که الان دارم همه مدلهای FW و 95 درصد مدلهای سری F رو درسته قورت میده.
شما ظاهرآ N61jq رو با Pro64jq قاطی کردی:41:.قبلآ هم گفتم تمامی N61jq ها با انواع گارانتیها عین هم هستند و تمامی Pro64 ها با انواع گارانتی ها هم عین هم و دقیقآ بزرگترین مشکل شما هم همین اینتر نت و سایتهای خارجی هست چون شما کاملآ نظرات افراد ناشناس از اون سر دنیا رو قبول میکنی اونم بدون مدرک و نظرات با مدرک ما ها رو نمیپزیری.در کل قبلآ هم گفتم شما کاملآ ازاد و مستقل هستی.:46:نقل قول:
مگه من گفتم کانفیگ فرق می کنه .نقل قول:
کانفیگ همه یکی هست ولی مارک قطعات داخلشون فرق می کنه عزیز .
در ضمن بد نیست امضای دوستانی هم که این مدل رو دارند بخونید و بعد متوجه میشید که تا N61JQ یکی هست ولی پسوند های گوناگونی دارند .
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
درباره بحث اول که تو پست قبل توضیح دادم .نقل قول:
اما درباره بحث دوم باید بگم که حداقل 500 تا پست از 50 تا پست مطمئن تره .
اونجا حداقل یکی راضی شد که یه عکس از صفحه نمایشش بزاره .
ولی این جا چی ؟
هرچی ما گفتیم یه عکس از صفحه نمایش بزارید هیچ کس نذاشت .
حالا نمی دونم کیفیتش بد بوده یا حوصلشون نشده .
بحث رو هم دیگه ادامه ندین .
هر کسی خودش می تونه تصمیم بگیره و لازم هم نیست به این پست های چرت و پرتی که من تو این مدت دادم توجه کنه .
در کل G51 با N61JQ اصلا قابل مقایسه نیست و تصمیم من هم G51 هست پس بهتره سر N61 بحث نکنیم .
اگر که از پست های من ناراحت شدین من رو ببخشید .
شرمنده .
موفق باشید . :11: .
قطعات داخلشون هم مارکش یکیه و پسوندهای گونااکون هم نداره.من قبلا هم گفتم که شما شخصآ تصمیم گیرنده ای و همه فقط قصد کمک دارند.در مورد عکس از صفحه نمایش هم قبلآ برات P.M دادم.در مورد G51 هم حق با شماست و از نظر من هم مدل واقعآ عالی و بی نقصیه.انشاال... که بگیرید و باهاش حال کنید.در ضمن دشمنت شرمنده.:46:بحث فقط فنی بود و از نظر من بحث خوبی هم بوده.:10:نقل قول:
دوستان توروخدا کمک کنید خیلی گیج شدم نمیدونم چی بخرم؟اصلا وایو بخرم یانه؟ وایو لپ تاپی با کانفیگ بهتر از f115 زیر دو میلیون داره؟VAIO VPC F11 GGXB چطوره؟چه فرقی باf115 داره؟...
كيست كه مرا ياري كند من ميخوام سوني بf115fx بخرم حالا سوالم اینه كه چطور لپ تاپيه و دي وي دي رايتر داره يا دي وي دي رم؟صفحه نمايشش لمسيه؟
اینم از اون سوالها بود:18:دوست عزیز صفحه نمایشش لمسی نیست و DVD RW هم داره به همراه Blu-Ray ROM.در ضمن جز بازی برای همه کارهای دیگه عالیه.:46:نقل قول:
سلام بچه ها بیایدG51JX و G73JH با هم یه مقایسه ی درست وحسابی بکنیم . در ضمن من دیروز یه G73JH با بدنه ی الومینیوم دیدم. :18:
دیگه مقایسه لازم نداره .نقل قول:
به جز پردازش و وزن و صدای فن G73 درسته G51JX رو قورت میده . :31: .
در کل G73 برای بازی مناسب تره ول در عوض حدود 600 گرم سنگین تر هست و صدای فن هم تقریبا 1.5 برابر G51 هست چون دو تا فن داره .
ولی در پردازش در کانفیگ های با رم و سی پی یو یکسان کاملا یکسان هستند .
موفق باشید .
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
در کل بازم شرمنده اگر که باعث ناراحتی شدم .نقل قول:
به خاطر کمک ها هم ممنون .
ولی من هنوز منتظر عکس صفحه نمایش هستم چون شاید تصمیم عوض بشه .
موفق باشید .
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
وایو که خوبه پس تصمیمتون رو عوض نکنید .نقل قول:
از F115 قوی تر هم فقط در رم و سی پی یو هست که بیشتر از 6 گیگ رم کاربردی نداره غیر از این که بخواین مثلا 4 تا سیستم عامل همزمان اجرا کنید .
در مدل ها EB و فکر کنم EB17 سی پی یو از سری F ضعیف تره ولی کارت گرافیکی در حد N61JQ داره ( 5650 ) .
برای پردازش گزینه خوبی نیست ولی برای بازی مناسبه .
موفق باشید .
f115 بالاخره برای بازی مناسبه یا نه؟مثلا soccer 10 رو چطوری اجرا میکنه؟
دوست من از اینکه پرسیدم مانیتورش لمسیه یا نه به خاطر این بود که تویه سایتی نوشته بود خودمم تعجب کردم. حالا میفرمایید f115fx که گرافیکش GF330 1G هست به درد بازی نمیخوره؟نقل قول:
منم سوال ta2000 رو دارم برای بازی چطوره مثلا soccer10 رو چطور اجرا میکنه؟
یه سوال دیگه:گرافیک خارجی یعنی چی؟یعنی آنبرد نباشه؟!برای وایو هم هست؟
از سری cw/2qgx گرافیکش از f115 قوی تر نیست؟
اگه منظورت pro Evolotion 2010 هست با 330m مشکلی نداره. من توی یک فروم خارجی خوندم که روی high بازی ران میشه به راحتی. البته من خودم تست نکردم. ولی حتی جایی خوندم با 310m هم اجرا میشه فقط حرکات خیلی smooth نیست.نقل قول:
کارت گرافیک Geforce GT 330m قویترین کاریه که سونی تو لپ تاپ های جدیدش استفاده کرده که از ATI 4650 هم ضعیفتره.برای بازیهای معمولی مثل PES 2010 و... کم نمیاره ولی تو بازی های سنگین مثل Crysis,Battlefield,Tombraider,GTA IV و ... کاملآ کم میاره.اگر اهل بازی هستید هیچ مدلی از سونی بدرد شما نمیخوره.:46:نقل قول:
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
دقیقآ برای بازی مفت نمیارزه.:46:نقل قول:
کلا برای بازی چه لپ تاپهایی خوبن؟!
اگه به صورت حرفه ای بازی میکنید باید مشخصات زیر را داشته باشه:نقل قول:
1.CPU حداقل C2D 2.2
2.رم حداقل 3G
3.کارت گرافیک حداقل Geforce GT 250 یا ATI 5650
منظورم این بود که چه مدل هایی؟نقل قول:
دوست گلم من مشخصات کلی رو گفتم:20:.من که تمامی مدلهای بازار رو نمیشناسم.:18:نقل قول:
راستی جریان خرابی وایو چیه؟چند صفحه قبل نوشتن که وایو خرابیش زیاده و...
سلام خدمت همه دوستان
من لپ تاپ رو میفروشم چون میخوام G73 بگیرم.هرکی خواست P.M بده.کانفیگش هم تو امضام هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده فکر کردم میدونی:31:نقل قول:
شایعه است شما توجه نکن.Vaio یکی از با کیفیت ترین برند های دنیاست.:46:نقل قول:
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
بابا مرسی به خودم امیدوار شدم.:46:نقل قول:
اگه جواب این سوال منو بدید ممنون میشم نافرم. بـــا دلیل. یکشنبه می خواد بگیره.نقل قول:
اینا رو من گفتم .نقل قول:
وایو فقط در سری F خربای داشته اونم یکم .
ولی بقیه مدل ها عالی هستند .
اگر که واسه بازی می خواین FW رو بخرید که یکم کارت گرافیکش از سری F قوی تره ولی کیفیت بسیار بهتری داره .
موفق باشید .
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
هیچ کدوم خوب نیست .نقل قول:
1558 شنیدم مشکل داغ کردن و ریست ناگهانی داره ولی رفیقم داره به جز داغ کردن هنوز ریست نداشته البته کار سنگین نمیکنه باهاش .
اچ پی هم که فقط باهاش قهوه درست می کنند .
سونی ها هم همه کارت گرافیک ضعیفی دارند .
اگر که نمی خواین بازی کنید سونی F115FM ولی اگر که می خواین بازی کنید ایسوز N61JQ .
موفق باشید .
میشه تفاوت های f و fw رو بگید
همشون کیف موس دارننقل قول:
پکn61 هم همینطوره موس داره
حالا اون فروشنده ورداشته یا هر کاری کرده نمیدونم
شما اگه این انجمنو قبول ندارید میتونید توش نیاد !
بعدشم شما درگیری معلوم نیست با چی
همیشه پست هات درگیرانس
به قوله دوستمون Vaioman امید وارم سریعتر g51 بگیری تا اونم خرابش نکنی
سلام
نظرتون در مورد Sony Vaio F11NFX چیه؟
میشه بگین معایبش چیاست؟
سلام دوستان
من می خوام یه لپ تاپ بگیرم حدود 2 تومان حالا یکم بیشتر یا کمتر
می خوام باهاش کار نرم افزازی مکانیک و بازی کنم
فقط وایو و اپل می خوام
میشه راهنمایی کنید چی بگیرم بهتره ؟؟؟
ممنون
FW سی پی یو 2 هسته ای داره ولی F چهار هسته ای هست .نقل قول:
گرافیک FW در حد 5 درصد از F بهتره .
هر دو 16.4 اینچ هستند .
رم سری FW دی دی آر 2 هست ولی F دی دی آر 3 هست .
ولی FW خیلی قشنگ تر و با کیفیت تر از سری F هست .
واسه بازی هم FW مناسب تره .
موفق باشید .
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
شما بهتره یکم وب سایت هایی مثل آمازون رو بگردی تا بفهمی که دلیل نمیشه همه مدل ها کیف داشته باشند .نقل قول:
الآن G73JH-A1 کیف نداره ولی G73JH-A2 هم کیف داره و هم موس .
من همون اوایل فقط از این انجمن کمک می گرفتم ولی الآن اگر که توجه کرده باشید 95 درصد پست هام برای کمک به دیگران هست .
بله .
من با خودم درگیرم .
شما که پولت رو از سر راه آوردی و با خودت درگیری نداره هر مدلی دلت خواست بخر .
در ضمن بحث من با دوست خوبم جناب Vaioman بود نه شما دوست عزیز .
پس فکر نکنم نیازی باشه جواب شما رو هم بدم .
موفق باشید .
---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------
همه چیزش خوبه .نقل قول:
فقط واسه بازی مناسب نیست و زاویه دید صفحه نمایش هم یکم کمه .
در بقیه موارد مشکلی نداره .
فقط با گارانتی معتبر بگیرید که اگر خدای نکرده مشکلی براش پیش بیاد بالای 500 خرجتون میشه چون سونی هست و خرجش دقیقا مثل 206 هست . :31: .
به جای این اگر که F116FG با گارانتی ایران رهجو بگیرید مناسب تره و کانفیگ یکسانی هم دارند تقریبا .
موفق باشید .
---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------
اپل که مخصوص بازی نداره ولی سونی سری F خوبه .نقل قول:
اگر که می خواین 2 میلیون خرج کنید G73 ایسوز هم عالیه .
موفق باشید .