:46:قیمت کمترین بدون گارانتی و با تو تهران چنده؟؟؟؟مشکل عمدش چیه؟؟؟؟این بهتره یا ویواز پرو؟؟؟:11:
Printable View
:46:قیمت کمترین بدون گارانتی و با تو تهران چنده؟؟؟؟مشکل عمدش چیه؟؟؟؟این بهتره یا ویواز پرو؟؟؟:11:
انگار جون ما اینجا واسه کسی ارزش نداشت
اینجا باباجون کلوپ ان97 نیستش
دوس دارین بیان واستون پیام تخلف بدن؟
دوست عزیز قیمت ها در نوسانه و بای دبگم انگار تو تهران با کسری ایکس 6 مواجه شدیم از بس خریدارانش خریدنش و تخمشو ملخ خورده قیمتش کشیده بالانقل قول:
ویواز گوشی واسه فیلمبرداری مناسبه تاچش هم مقاومتیه. فرقی پرو با معمولیش فکر کنم تو صفحه کلیدش باشی دیگه بیشتر از این نموندم ولی باید بگم یه زمانی همه این ها رو مقایسه کردم دیدم ایکس 6 واسه من بهتره هم موزیک ادیشنه هم رمش زیاده هم تاچش مقاومتیه هم خوش استیله
البته حمل بر این نشه که ویوازه بده! اصلا! چون من تاچ مقاومتی خوشم نمی اومد بیشتر عمده کنار گذاشتنم این بود
هوم اسکرین از کجا میشه دانلود کرد؟ ایا میشه منو ها و کلا ظاهره گوشیو اختصاصی کرد مثل سیستم عامل اندروید؟
اگه پیدا کردی خبرشو به منو و کلوپ ایکس 6 هم بده والا منم نمی دونمنقل قول:
سلام
چه جی پی اسی نصب کنم روی این گوشی؟
این گوشی خودش جی پی اس و نرم اذفزار مپ لودر رو بصورت کامل داره البته اگه غیر از 6 شهر اصلی ایران داری زندگی می کنی مجبوری از گارمین یا اسمارت کام استفاده کنی که معمولا اسمارتکام رو پیشنهاد می دن و میگن گارمین تنظیمات پیچیده ای داره گرچه من مصلحت می دونم از همین خود نوکیا استفاده کنی
سلام دوستان کسی گوشیشو با GPRS آپدیت کرده؟ والا ما که هرچی زور زدیم نشد.با ایرانسل. تو اینترنت می ره ولی آپدیت نمیشه. اینترنتش هم بگیر نگیر داره و بعضی وقتا نمیره.مشکل از اپراتوره یا گوشی؟
راستی من گوشیم وقتی باتریشو در میارم ساعت و تاریخش ریست میشه و با سیمکارت همراه اول خودش تایمو می گرفت ولی با سیم ایرانسل هر کاری می کنم نمی گیره؟ شما چنین مشکلی نداشته اید و آیا ایرانسل این قابلیتو داره یا باید فعالش کرد و از این حرفا؟
خوب من اصفهان هستمنقل قول:
1:بعضی انتن های BTS ایرانسل درست کار نمیکنن! مثلا خونه ما GPRS ایرانسل کار نمیکنه ولی 1 خیابون پاینتر کار میکنه!نقل قول:
2:X6 باطری سیموس نداره و باطری رو دربیاری تاریخ پر...
ممنون دوست عزیزنقل قول:
ولی من گوشیمو به کامپوتر وصل کردمو باش به راحتی رفتم تو اینترنت!
در مورد باطری هم اگه سیمت همراه اول باشه خودش تایمو آپدیت می کنه ولی ایرانسل نه. آیا ایرانسل این قابلیتو نداره یا باید فعالش کرد؟
پس بهتره از مپ لودر خود نوکیا استفاده کنید. چون در این مورد توضیحات زیادی داده شده در این فروم توسط خودم خواهشا یا سرچ کنید یا صفحات قبل رو مرور کنیدنقل قول:
شما از جی پی آر اس گوشی استفاده کردی و گوشی به منزله موردم برای کامپیوترت بحساب اومد. ولی اینترنت جی پی آر اس بفهمی نفهمی بگیر نگیر داره قابل اعتماد نیست و از این حرفانقل قول:
در مورد آپ دیت باتری گوشی دوستمون درست فرمودن سیمکارت رو اگه دربیاری و دم به دقیقه سیمکارت بازی کنی این گوشی واست کارایی نداره چون ساعتش با درآوردن باتری خواهد پرید ولی این قابلیت آپ دیت ساعت یا بروز آوری ساعت قابلیتی هستش که به اپراتور مربوطه و هم ایرانسل داره هم همراه اول Automatic time update هستش که باید On باشه
سلام، تو آخرین ورژن فریم ویر هنوز مشکل جی پی اسش واسه ایران حل نشده؟الان گوشی هایی که تو بازاره هنوز فعال نیست؟این 8 گیگ ها جدید اومده؟2 ماه پیش که من 16 رو گرفتم 8 گیگ نداشت! مشکلی نداره 8 گیگش؟
--------نقل قول:
فعال نیست یعنی چی؟ دوست عزیز این حرفها را یه عده می زنن که بتونن از دیگران پول بگیرن و بگن که فعال کردن! در حالی که جی پی اس فعاله فقط نقشه لازم داره شما اگر می تونی آنلاین باشی از گوگل مپ استفاده کن دقیقترین محل را برات نشون می ده
نه منظورم تو خود تنظیماتشه که جای جی پی اسش فقط حالت بلوتوس داره و 2 ماه پیش تو همین جا بچه ها میگفتن به فریم ور مخصوص امارات ببرم.نقل قول:
------------نقل قول:
مگه این گوشی جی پی اس داخلی نداره! چه ربطی به بلوتوث داره؟ وقتی مپ را اجرا می کنی آیکون ماهواره بالای گوشیت ظاهر نمی شه؟
سلام
من یه مشکلی با این x6 پیداکردم و اون اینکه زنگ هشدار رو تنظیم کردم وقتی وساعتی که من می خوام
می رسه زنگ میزنه ولی هر کار میکنم غیر فعال نمیشه فقط وقتی کلید قرمز رو میزنم هشدار معوق میشه
ولی متوقف نمیشه و بعد از چند دقیقه باز دوباره زنگ میزنه
نکنه این مشکل هم مربوط به آبدیت فریمور میشه؟
ممنون میشم کمکم کنین چون ماه رمضون سحر با زنگ گوشی بیدار میشم خیلی بهش نیاز دارم
با تشکر
نه دوست من گوشی هایی که دوستان خریداری کرده بودند که بصورت قاچاقی وارد بازار شده بود مشکل نرم افزاری داشتند. که خیلی ها تو این فروم مطرح کرده بودند و معضلی شده بود. مشکلشون این بود که علی رغم وجود جی پی اس داخلی این گوشی که اگه بهترین نباشه جز بهترین های نوکیا تو جی پی اس شناخته شده بود تو منوی این گوشی ها عبارت integrated gps وجود نداشت و فقط بلوتوث جی پی اس وجود داشت اینم مشکل مربوط به پروداکت کد و فریم ویر مربوط به بعضی کشورها بود که با آپ دیت یا نهایتا در حالت بدترینش استفاده از فریم ویر کوک شده قابل بهره برداری بود و منظو ردوستمون این بودنقل قول:
هیچ یک از گوشی های گارانتی اصلی ای نممشکل رو نداشتند یا اگه داشتند تک و توک بود هو من اصلا نشنیدم
در مورد 8 گیگ هیچ اطلاعی در دسترس ندارم آخه قیمتش خیلی گرونه 330 تومن بود در حالی که 16 گیگ هم 340 بود و الان 16 گیگ کشده بالا
من کوک نکردم تا حالا ولی پیشنهاد می کنم تنظیمات مربوط به snooz رو غیر فعال یا چک کنید. اسنوز همان تعویقیه که تعیین می کنی بعد مثلا 10 یا 15 دقیقه دوباره زنگ بزنه تا اون زمان که خودت آف نکردی.نقل قول:
سلان خسته نباشین.
درخواست کمک فوری دارم
اول اینکه من امروز ظهر می رم X6 بخرم .
به جز حافظه چه تفائتی بین 16 گیگ وو 8گیگ هست؟
کدومشو بخرم؟
آخرین فریمور گوشی چنده؟ اگه من خریدم آبدیت کنم یا نه؟
یکی هم اینکه اینا مثل سیمبیان 3 -- و ساین می خواد یا نه؟
به سلامتی.توی رنگ عرضه شده فکر کنم....هرکدومش که خوشگلتر بود.نقل قول:
اگه پولت میرسه 16 گیگ.
21
آپدیت که خوبه اما اگر 21 بود که نمیخواد.
بله هم حک موجوده و هم توی بخش مربوطه میدی تا فایلاشو بسازن.imei
نقل قول:
دوست من مبارک باشه و با آرزوس قبولی طاعات و عبادات شما
در حال حاظر گوشی ایکس 6 در حدود 40 هزار تومان گران شده صبر کنی باز میشه 320 هزار تومان و در رنگ اختلاف دارند و حافظه و 16 گیگ زرد و صورتی و مشکی داره و 8 گیگ سورمه ای ومشکی و بنفش هست پشت گوشی در صورتی که 16 گیگ تنها سفید هست پشت گوشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان از صد به بلندی صدا به x6 و 5800 نمره چند میدین ؟
من در خواست دادم بزودی میاد دستم .
اگه مانند 5800 باشه عالیه 5800 صداش می ترکونه ؟
---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------
به داداش نوکیا ایکس 6 و امیر 2008 و سلام و آرزوی قبولی طاعات خدمت شما و نوکیا ان 95 جان .
تفاوت نوکیا X6 16 gb با X6 8gb :
x6 16 gb :
رنگ بندی : سیاه / سیاه - سفید/صورتی - سفید/زرد (نوار های فلزی کنار LCD نوک مدادی می باشد)
حافظه داخلی : 16GB
بلوتوث استریو : Bluetooth version 2.0 with Enhanced Data Rate
فلش پلیر : Flash Lite 3.0
هدست : (Nokia Stereo Headset (WH-701
شارژ از طریق USB : ندارد
X6 8 gb :
رنگ بندی : سیاه - لاجوردی - ارغوانی (نوار های فلزی کنار LCD نقره ای می باشد)
حافظه داخلی : 8GB
بلوتوث استریو : Stereo Bluetooth version 2.1 with Enhanced Data Rate
فلش پلیر : Flash Lite 3.1
هدست : Nokia Stereo Headset WH-205
شارژ از طریق USB : دارد
پیشاپیش تبریک میگم:20:نقل قول:
راستی نگفتی چند گیگ با چه قیمتی؟ و اینکه با پک اسپشیال هست یا نه؟
به نظر خود من صدا و کیفیت x6 تو اسپیکر ها یه خط از 5800 کمتره ولی این به معنای کیفیت پایین نیست
و اگه به 5800 نمره 90 بدم به x6 هم 80 میدم.
ولی تو هندزفری ها به X6 نمره 95 و به 5800 نمره 80 میدم!!!
در کل به هیچ عنوان پشیمون نمیشی:10:
دوستان بالاخره منم به جمعتون پیوســـــــــــــــــــــ ـــــــــــتم
من 8 گیگ خریدم 320000 تومن بدون گارانتی فکر نکنم اسپشیال باشه.
پس با این توصیف ها 8 گیگ بهتر از 16 بهتره
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
راستی اون برچسبی رو که چسبوندن رو صفحه نمایش ... آخرش چی می شه.. حوصله ادمو سر می بره چی کارش کنم.
در ضمن اسمارت کام بهتره واسه جی پی اس یا گارمین؟
به مبارکی....نقل قول:
اون برچسبه هم اصولا و عموما تا یک هفته میزارن روش تا خوب خط و خش بگیره بعدش یکی دیگه میچسبونی روش....:46::10:
برچسب که برای محافظت از صفحه در برابر خش و خط هست.نقل قول:
درباره جی پی اس هم نه اسمارت کام، نه گارمین!!! فقط نوکیا اووی مپ! :31:
شاد باشین
التماس دعا :46:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:خدای من! اوووووووووووووووووووووووو ونقل قول:
چه دختر پسرهای باحالی تو این کلوپ جمع شدن. جمعتون جمع بود گلتون کم بود که منم اومدم :10::31:
همه اینا رو میخواستم من بنویسم که دیدم زحمت منو کم کردید قربون همه دوستان بجز یکی دوتاش:27:
ولی کاشکی 16 می گرفتی حالا که گرفتی! میدونی منم اولش فکر می کردم زیاد باشه ولی آدم واسه ریختن موسیقی کم میاره ناسلامتی این گوشی گوشی اکسپرس میوزیکه
در مورد جی پی اس بله اووی مپ نوکیا از همه خوبه از اینا گذشته اه تو شهرهایی هستی که فعلا نوکیا واسش نقشه نذاشته از اسمارت کام استفاده کن. گارمین میگن دنگ و فنگاش زیاده
در مورد کیفت صدای ایکس 6 باید بگم که از 5800 برتره ولی بلندیش کمتره قابل توجه ایکس 6 جون عزیزم
نقل قول:
اشپشیال ؟؟؟
16 گیگ گرفتم 363 هزار تومان در راه هست .
برچسب روی ال سی دی که فایده نداره ال سی دی مگه ضد خش نیست ؟
امیدوارم صداش خوب باشه .:11:
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
سلام
من هم جديد گرفتم 16گيگ 360 تومان
ولي يه سوال از دوستان كاربلد داشتم
گوشي قبلي من k850 و جاوا بود. حالا اين اولين سيمبينيه كه دستم مي گيرم
كلا اين مساله ساين و ساين كردن برنامه ها يعني چي؟ چند جا ديدم كه مي گفتن فلان برنامه هست كه بايد گوشيت اينترنت داشته باشه و از اين حرفا...
حالا ميشه شما دوستان يه راه حل كلي بدين كه من هر برنامه اي كه خواستم بريزم با اون ساينش كنم(البته اگه امكان داشته باشه بدون اينترنت ، آخه همراه اول تو شهرستان اينترنت نداره:41:)
لطفا دقيق و جامع توضيح بديد.
ممنونم
مبارکت باشه دوست من.نقل قول:
ساین در سیمبین مانند کرک است در ویندوز....شما تشریف میبری همین درخواست فایل CER+KEY توی همین انجمن و بعد 2 روز فایلات +برنامش رو دان میکنی و برنامه دلخواهت رو ساین میکنی.
اینم نخواستی میتونی -- کنی که دیگه نیازی به این برنامه ها هم نداری اما پیشنهاد میکنم چون تازه واردی درخواست فایل بدی.
اشپشیال ؟؟؟ یعنی چه دوستان ؟نقل قول:
دوست من من فردا یا پس فردا دستمه صداش چطوره بلندی و کیفیت /
چون عشق من موزیک گوش دادنه و برای زبان انگلیسی و قرآن می خوامش و دیدن کلیپ صداش چطوره ؟
:10:
داداش NOKIA-N95 کجایی نماز و روزه قبول
صداش خوبهنقل قول:
من فقط آهنگهاي خود گوشي رو تست كردم كه با گارانتي اصلي مي دن.
3 4 ساعت كار كردم باهاش كه باتري خالي كنه . الان زير شارژه 8 ساعته است:8:
واسه موسيقي به نظرم عاليه.
راستي دوستان من گارانتي اصلي گرفتم كيف مخصوص تو جعبه اش نبود. نبايد مثل 5800 يه كيف داشته باشه؟:20:
نداره.ولی یکی کیف خوب مانند GOLLA بگیر.نقل قول:
تو جعبه اش نبود. نبايد مثل 5800 يه كيف داشته باشه؟
نه كه من يه كم زيادي دقت مي كنم
فاصله ي دوطرف ال سي دي تا بدنه گوشي برابر نيست!!!
يه طرف بدنه به ال سي دي تقريبا نزديكه و يه طرف ديگه از ال سي دي يه كم فاصله داره(سمت راست گوشي).
به نظرتون اين عيبه؟ در دراز مدت جرم نمي گيره لاي اين فاصله ي خالي؟
ممنونم
آره ماله منم همینطوره.البته نه ماله همه.نقل قول:
بله عیب که هست ولی اگه تو کیف باشه و تمیز نگه اش داشته باشی مشکلی پیش نمیاد در غیر اینصورت ...!!!
تو بعضی ها هم در پشت گوشی کمی لق هست که البته ماله من اینطوری نیست.
بالاخره باید فرقی بین چین و فنلاند باشه دیگه!!!
---------- Post added at 10:59 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
اسپشیال یعنی اینکه آیا تو جعبش شارژر فندکی و هلدر ماشین هست یا نه؟نقل قول:
که جعبش از معمولی ها بزرگتره و روش فارسی هم نوشته شده
سلام دوستان
من میخوام گوشی بگیرم و از x6 خوشم میاد
اولویت اولم هم هندزفریش هستش
بنظرتون هندزفریش خوبه ؟ خوب که نه ! خیلی خوبه ؟
الان 5610 xpress music رو دارم میخوام ببینم از این قوی تره ؟ هم بلند تر و هم بیس بیشتر
ممنون دوستان
فقط سوال دیگه اینکه هدست داخلش wh 500 هستش یا از اون کوچیکاست ؟
مرسی