دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما ولی رام قبلی هیچ گونه تغییری در اس ام اس ها نداد ولی این رام هر چی اس ام اس داشتم را پاک کرد.:11::20:نقل قول:
دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما ولی رام قبلی هیچ گونه تغییری در اس ام اس ها نداد ولی این رام هر چی اس ام اس داشتم را پاک کرد.:11::20:نقل قول:
مرسی وحید جاننقل قول:
رام چیه؟
همون فریموره؟
از پی پی سی هیچی حالیم نمیشه
الان تو بازار گوشی هست که از همون اول و دیفالت این رامو روش داشته باشه؟
تا کی واستم گوشی های جدید با این رام میان؟
بعد از کجا باید فهمید که رام گوشی که میخریم چیه؟
بازم ممنون میشم اگه اینارو هم جواب بدی
دوست عزیز رام تمام سیستم عامل گوشی شما را نصب می کند این رام جدید روی گوشی نصب نیست شما باید این را از سایت اچ تی سی دانلود کنید و روی گوشی خود بوسیله کامپیوتر نصب کنید . ورژن رام را هم می توانید از روی قسمت اطلاعات سیستم پیدا کردنقل قول:
نقل قول:شما هم صفحات قبل رو یه نگاه می نداختین بد نبود:31:نقل قول:
یه رادیوی جدید مخصوص T-Mobile اومده که رو رام مخصوص با رم 576 نصب میشه و با مخابرات ایران هم مچ هست.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4608277&postcount=1619
جزئیات دقیق تر رو بعد از تست می دم:46:
دوست عزیز من تمام صفحات را خواندم ولی این رام رسمی شرکت است . مهدی جان دیگه از شما انتظار نداشتم.:19: ضمناً این رام با رامی که شما قبلاً گذاشتید فرق می کند با تشکرنقل قول:
بالاخره عملیات تست تموم شد:31:
دوستانی که می خوان رم 576 داشته باشن این رام جدید miri رو بریزن:
Miri_HD2_WM65_21890_Sense25_V3.0
منبع:کد:http://rapidshare.com/files/344445949/Miri_HD2_WM65_21890_Sense25_V3.0.rar
این لینک رو سعید جان زحمت کشیدن مستقیم کردن:کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=607437
اگه خراب شد از همون رپید شیر بگیرید:31:کد:http://www.files.to/get/836796/kygtbhzojg
و اینم رادیوی جدید که با نصبش رمتون به 576 ارتقا پیدا می کنه.
با تشکر از پارسای عزیز از هندهلدیوزرز به خاطر لینک رادیو.کد:http://www.3gin.net/911/RUU_Leo_1_5_TMOUS_Radio_2.07.50.27_2.exe
نگران اس ام اس ها هم نباشید با نصب این فایل رو حافظه اصلی مشکل اس ام اس ها هم حل میشه:46:
اینم اسکرین شات از گوشیه خودم:کد:http://www.2shared.com/file/11194870/335b68a3/windows-1256__PD_SMS_Fix.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته قابل توجه این رام اینه که بعد از نصب 236.26 مگ Total storage دارید
موفق باشید:40:
نقل قول:
دست گلت درد نکنه.
یه سئوال یعنی این رادیو فقط با همین رام(miri) مچه و فقط با همین کار می کنه؟
سرعت و مصرف باتری به نظرت چطوره؟
قربانت.نقل قول:
لطفا از کلید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
پست های بلند رو هم نقل قول نکنید.:10:
والا من خودم از رام 1.66 رسمی به خاطر درست شدن مسیجها استفاده می کردم تا اینکه به این فایل (windows-1256__PD SMS Fix ) برخوردم.
رام و رادیوئی که رم رو 576 می کرد هم با خط 912 مشکل داشت تا اینکه این رادیو اومد.
این رام هم یه 6 روزی هست که اومده و اکثر بچه های موبایلستان نصب کردن و راضین.
این رادیو با مخابرات ایران درست کار می کنه و مشکل نداره و شما هر رامی که تو جزئیاتشون قید کرده که 576 مگ رم رو آزاد می کنه رو می تونید نصب کنید. مثل همین رام:
- Activated the hidden RAM, now it is 576MB (total)
عکسهای جدید درپوش و باطری جدید با ظرفیت تقریبا دو برابر:
خیلی ضخیمه نمیشه همیشه ازش استفاده کرد نظرتون چیه؟؟
دوستان این اچ دی 2 که استند داره و باتری اضافه ی قویتر کی به بازار میاد؟؟؟اصلا ایا قرار که خود موبایل رو با این باتری بفروشند؟یا باید جداگانه تهیه کرد؟؟چون میخوام سری جدید بگیرم(باتری اضافه توی جعبه باشه)
مهدي جان سلام
اقا اين رام جديد كه گفتي چه فرقي با رام رسمي جديد سايت htc داره؟
و اينكه من بعد از نصب رام عربي مشكل اس ام اس هام به فارسي حل شده ولي بعضي آپشنها مثل دوربين و گالري عكس و ... عربي شدن
بعضي وقتها هم قاط ميزنه همش عربي مي شه كه بايد برم دوباره multi lingual كنم با context و كشورم رو هم بكنم usa
حالا با اين رامي كه شما معرفي كردي آيا باز sms ها فارسي مي مونه يا نه؟
در ضمن پيشنهاد ميديد اين رامي كه معرفي كرديد نصب شه با اون رام رسمي htc
امکان وجود این گوشی با باتری فابریک قوی امکانش زیر 20% هست چون معمولا شرکت ها یا قطعات جانبی رو تیکه تیکه به بازار میدن که شما اون رو تهیه کنین یا کلا در قالب یک مدل جدید میدن که امکانش کمه!! مثلا HD2.5 !!!! :31: که در اون صورت فقط باتری رو عوض نمیکنن و 100% باید چیزایه جدیدیم بهش اضافه کنن:20:نقل قول:
آقا دو سوال داشتم :
1- آيا كم و زياد كردم سرعت cpu دراين گشي امكانش هست ؟ يعني مثلا اينكه بهش بگيم واسه يه نرم افزار چند درصد از spu رو استفاده كنه .
اگه هست به چه شكل ؟
2 - از كجا ميتونيم حساسيت تاچش رو كم و زياد كنيم ؟
نقل قول:
آقا منم همين مشكل رو دارم
ولي راه حلي رو كه ميگين متوجه نمي شم
منظورتون اينه تو تمام مموريم هر فولدري كه داخلش mp3 دارم ديگه داخلش هيچ فولدر يا فايلي نباشه يا اينكه تمام mp3 هم رو توي يه فلدر يكا بريزم ؟
نه دوست عزیز شما اگه فایلهای موسیقی خود را در فولدری که آهنگهای دیفالت قرار دارد بریزید در نتیجه موسیقی ها ی شما پخش نخواهد شد و باید محل آهنگهای خود را تغییر دهید تا مشکلتان حل شود.نقل قول:
آقا دمتون گرم
يه سوال ديگه هم داشتم !!!
اين گوشي من هي سرخود ميخواد اينترنت وسل بشه
هيچ نرم افزاري هم اتوآپديتش فعال نيست چيكارش كنم ؟؟
آقا از اين لينك نميشه فايل sms v,دانلود كرد.نقل قول:
لينك ديگه اي هست
اگه نصب نكنيم چي مي شه؟
این درپوش و باطری بطور جداگانه قراره عرضه بشه که قیمتش هم حول و حوش 80-90 تومنه.نقل قول:
فرقش اینه که کوک شدست و باید گوشی رو HSPL کنید و گارانتی رو باطل می کنه.کلا رامهای کوک شده سبک تر و راحت تر کار می کنن. تو این رام هم مشکل اس ام اس پابرجاست ولی با اون فایلی که گذاشتم مشکلش حل میشه. گوشی که از اول فارسی رو نمی شناسه ...رام رسمی هم بریزید بعدش باید فارسی ساز نصب کنید.نقل قول:
این مشکل عربی رو تا حالا نداشتم نمی تونم راهنمایی کنم. من کلا با رام رسمی حال نمی کنم خیلی سنگینه.
این 1.66 رو هم به خاطر برطرف شدن مشکل مسیج ها ریختم.بازم میل خودتونه.
این برنامه رو نصب کن وقتی بازش کردی 2تا گزینه داره: MCCI MMS و MCI GPRS جفتشو Disable کن..دیگه به هیچ وجه کانکت نمیشه به اینترنت.نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/217699947/a0861348/MoDaCo_NoData.html
تست کردم سالمه....وقتی صفحه لود میشه اون پایین نوشته Save file to your PC: click here روش کلیک کن. در هر صورت:نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/216977603/c015255b/windows-1256__PD_SMS_Fix.html
آقا لطف کن از پشت و رو موبایلت چند تا عکس بزار میخوام ببینم با این روکش چه جوری. روش تا حالا چیزی کشیدی واسه امتحان؟نقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز
من یه hd2 دارم که مشکلاتی باهاش دارم چند تا مشکل هاش اینه!
1:من بوشهری هستم و گوشی توی استان بوشهر مشکلی نداره ولی وقتی به استانی دیگه میرم قاطی میکنه گوشی منظورم از قاطی اینه که درست نمیشه تماس گرفت یا باهات تماس بگیرند یا اگه تماس میگیری بعد از 13 ثانیه قطع میشه صدا هم درست رد و بدل نمیشه یا زنگ میزنیم نمیشه قطع کرد باید طرف مقابل قطع کنه و خییییییلیییی مشکلات دیگر .... ولی توی خود استان بوشهر عالی کار میکنه ولی با این مشکل ادم ناراحت میشه که اینقدر پول داده براش ....
2:من خونه اینترنت وایرلس دارم ولی نمیدونم چه جوری میشه وصل شد البته مودم وایرلسم رو میشناسه ولی روش قفل زده نمیدونم منظورش چیه و راه هلش چه جوره......
لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه.... با تشکر:41::41::41::41:
نقل قول:
با سلام
:20:
دوستِ عزیز گوشیِ من هم همینطور بود .
علتش از برنامۀ weather و ساعت بود
weather > setting > download data automaticaly
ساعت هم همین آپشن رو داره . اما حالا یادم نیست آپشن تنظیمِ اتوماتیکِ ساعت تو کدوم کوچه پس کوچه بود
من این دو تا رو از کار انداختم دیگه بچۀ خوبی شده بی اجازۀ من نمیره تو نت .
================================================== ====
سلام دوست گرامینقل قول:
من این روکش رو نخریدم چون بسیار گران بود و دکتر گفته برایِ کسانی که به بیماریِ ضعفِ ریال و دینار و دلار مبتلا هستند اصلاً مناسب نیست
:31:
بنده لینکِ آگهیش رو گذاشتم میتونین ببینین . با کلید و اینا میافته به جونِ موبال اما اخ هم نمیگه لا مصب .
این نایلون بسیار شبیه به همون نایلونِ شفافی هست که در تودوزیِ ماشین ازش استفاده میشه .
من اون روکشِ ذستیکی رو ترجیح میدم چون هم یک تکه هست هم ارزون تر از بقیه ( 3 هزار تومن ) اما ....
اما مشکلش اینه که یادشون رفته جایِ سنسورِ صفحه رو میپوشونه
البته جا داره همینجا از اون دوستِ عزیزی که این موضوع رو به ما متذکر شدند تشکر کنم
ایشون گفتند که کاورهای چرمی رو از خارج وارد کردند اما روی سنسورِ صفحه رو میپوشونه یعنی به هیچ دردی نمیخوره .
نقل قول:
سلام.
در مورد اون قسمت اولش نمیدونم اما در مورد وایرلس شما باید پسورد روی وایرلستون رو وارد کنید توی تنظیمات وایرلس گوشیتون.اون قفل که میبینید منظورش اینه که روی وایرلستون پسورد هست.شما وقتی وایرلس رو پیدا کرد روش کلیک کنید میره تو قسمت تنظیمات.:11:
بعد از نصب این رام جدید, آیا خودتون تغییری توی سرعت دستگاه مشاهده کردین یا نه, تنها تاثیرش نمایش 576 مگ بوده و سرعتش فرق چندانی نکرده ؟نقل قول:
ممنون :11:
سرعتش که بهتره به نظر من.....یه مقدار حرکت بین تب ها روون تر شده و لگ نداره....هنگی هم تا الان نداشتم.نقل قول:
در ضمن اون برنامه ای که آیکن های تسکبار رو تغییر می داد با رام 1.66 مشکل داشت و آیکن صدا رو سیاه می کرد.
بازم به اون تاپیک مرجعی که مختص رام هست و لینک دادم سر بزنید و اگه زبانتون خوبه نظرات بقیه رو هم بخونید.
کلا تو این مدت که خریدینش, چند بار گوشی هنگ کرده و مجبور شدین ریستش کنین ؟ با توجه به نوع و حجم استفاده شما میتونه برای خیلی ها مهم باشه جوابتون ...نقل قول:
و دیگه این که الان با این رام کوک شده اون مشکل حل شده و دوباره میتونین از اون تسکبار استفاده کنین ؟
سلام دوستان
من هر چی سایت مایکروسافت رو زیر رو رو کردم آپدیتی برایِ win 6.5 پیدا نکردم !!!!
یعنی از وقتی اومده بازار هنوز آپدیتی براش نیومده ؟؟؟!!!!!!
نقل قول:
سلام.
اقا من گوشی رو ندارم و بخاطر همین زیاد تو نخش نیستم که اومده یا نه ولی شما باید سایت HTC رو سرچ کنی نه مایکروسافت رو.(واسه پاکت پیسی ها سایت سازنده دستگاه رو باید چک کنی.):11:
راستی محمد جان من هنوز منتظر اون جوابیه که گفتی هستما.(اکر هم خواستی میتونی تو پیغام خصوصی بگی):31::46::10::40::11:
هنگ کردن بسته به برنامه های نصب شده و طرز استفاده داره....با هر گوشی درست کار نکنین هنگ می کنه.نقل قول:
کلا هنگ کردن تو ویندوز طبیعیه ...چه ویندوز کامپیوتر چه پی پی سی.
من یادم نیست دیشب ناهار چی خوردم چه برسه به اینکه بگم تا الان چند بار گوشیم هنگ کرده:31:
کلا تو این رام مشکل حاد نداشتم....حتی نسخه 4 این رام هم اومده ...دوستان نصب کردن و راضی نبودن.
خیلیا هم با خیلی از رامها مشکل داشتن که من هیچ کدومشون رو نداشتم: مثل پلی نشدن موزیک تو موزیک پلیر...سند نشدن اس ام اس...بالا نیومدن ویندوز ....باگ های عجیب و غریب و .......
ولی به نظر من هر رامی رو تا خودتون تست نکنید متوجه مشکلاتش نمی شید:46:
تسکبار هم درسته الان.
نقل قول:
نه آخه خیلی بامزه است که من بعضی وقتها هیچ برنامه ای باز ندارم, ولی همچین که دکمه بالای دستگاه (hd) رو میزنم که صفحه روشن بشه, دستگاه هنگ میکنه !!! تو همون حالت میمونه و هیچ کدوم از دکمه ها هم هیچ کاری نمیکنن ... اونقدرها هم برنامه روش نریختم که بخواد مشکلی ایجاد کنه (storage total 321, free 231 - program total 195, free 113 ) ولی به هر حال خیلی زیاد هنگ میکنه ... خیلی زیاد ! :41:
یه جاهایی هم یه سری لم داره که به مرور فهمیدم و البته خیلی مسخره است ! مثلا اگه وقتی توی sms ها هستم برای برگشتن به home از اون x استفاده کنم به احتمال بالا هنگ میکنه ! باید از دکمه مجازی home یا end استفاده کنم ! :13:
QUOTE=AryanLand;4665046]سلام.
اقا من گوشی رو ندارم و بخاطر همین زیاد تو نخش نیستم که اومده یا نه ولی شما باید سایت HTC رو سرچ کنی نه مایکروسافت رو.(واسه پاکت پیسی ها سایت سازنده دستگاه رو باید چک کنی.)[/QUOTE]
علیکم السلام
راستش من تو سایت مایکروسافت آپدیت برایِ WIN MOBILE 5 و 6 و 6.1 دیدم واسه همین گفتم حتماً برا 6.5 هم هست .
یعنی اصلاً نیازی نیست بریم تو سایت مایکروسافت ؟
QUOTE=AryanLand;4665046]راستی محمد جان من هنوز منتظر اون جوابیه که گفتی هستما.(اکر هم خواستی میتونی تو پیغام خصوصی بگی[/QUOTE]
بله شما درست میفرمایین . بنده یه جواب به شما بدهکارم
:46:
البته از همون روز دست به کارش شدما اما هنوز خیلی کار داره . اخه تازه رسیدم به صفحۀ بیستمش . به محض اینکه تموم شد میفرستمش .
چشم با پیام خصوصی میفرستم . ممنون از یاد آوریتون
:11: :20:
=========================================
راستی دوستان یک سوال دارم :
رو صفحۀ این هیولا دو تا سنسور هست .
یکیش برای تنظیم نور صفحه هست و اون دومی برایِ چی هست ؟؟؟؟!!!!
یا نکنه دوربینه ؟؟؟؟
زود و تند و سریع بجوابین لطفاً
:10:
سلام دوستان
من میخواستم این گوشیو بخرم تا اینکه دیدم اینجا میگن مشکل دوربین و آنتن داره
لطفا راهنمایی کنید گوشی های الان مشکل دوربین و آنتن دهی دارن یا حل شده
ممنون
توی User Manual صفحه 49 نوشته : در هنگام مکالمه اگه گوشی رو از صورت دور کنین اتوماتیک میره رو Speaker .
To use the speakerphone
Placing your phone face down automatically turns on the speakerphone. To turn the speakerphone off, place your phone face up.
ولی من هر کاری کردم نشد.
تنها اتفاقی که می افته اینه که LCD روشن و خاموش میشه.
تو Setting هم چرخیدم ، گزینه ای که مربوط به این موضوع بشه پیدا نکردم. حتی خودم Speaker رو On کردم ، بعد از امتحان کردم نشد.
Phone Rom : 1.48.405.2(71294) WWE
من هند هستم وگوشیم رو هم از اینجا گرفتم. وقتی میرم تو سایت HTC قسمت هند هیچ Update واسه ROM جدید نیست ، در صورت که میدونم 1.66 هم اومده. این جریانش چیه؟
کد:http://www.htc.com/in
کد:http://www.htc.com/in/supportdownloadlist.aspx?p_id=297&act=sd&cat=all
الان با رام جدید این مشکلات برطرف شدهنقل قول:
دوربین رو مطمئن نیستم ولی اگه گوشی جدید بخرین مشکل آنتن دهی حتما حل شده ...
نقل قول:
face down یعنی صفحه نمایش LCD رو بگیری به سمت زمین نه اینکه از صورتت دور کنینقل قول:
face down
with the front of the head lying towards/on the floor, with the front or marked surface pointing towards the floor
دوستان این مطلبی که آقا پژمان نوشته برایِ من خیلی جالب انگیزه .
این خاصیت وجود داره در این گوشی یا سافت ور میخواد ؟؟؟؟؟
سلام.نقل قول:
ببینید همونطور که آقا مهدی فرمودن قضیه هنگ کردم میتونه به موارد بسیاری ارتباط داشته باشه.برای مثال تو گوشی دایموند 2 زمانی که میخوای فارسی ساز موبی دیو رو نصب کنی اگر فیکسرش رو نصب کنی( که یک فایل یک کیلو بایتی هست) گوشی ساعتی 10 بار هنگ میکنه یعنی شما تا بخوای کوچکترین کاری رو انجام بدی گوشی هنگ میکنه در صورتی که رو هر گوشی دیگه ای (تا اونجایی که من تست کردم) اگر این فارسی ساز نصب بشه باید این فایل فیکسر نصب بشه تا فارسی درست نمایش داده بشه.در کل میخوام عرض کنم تعداد برنامه های نصب شده نمیتونه ملاکی برای این قضیه باشه گاهی برنامه های نصب شده با هم تداخل ایجاد میکنن (یا با برنامه های رسمی گوشی تداخل پیدا میکنن ) و این باعث هنگ کردن گوشی میشه در مورد اون قضیه که بالا اشاره کردم ,من شاید بالای 10 بار گوشی رو در عرض 2 روز هارد ریست کردم و برنامه های مختلف رو تست کردم تا متوجه شدم مشکل از کجاست. من به شما پیشنهاد میکنم شما یک هارد ریست بکنید بعدش مدتی رو(7 هشت ساعت) بدون اینکه برنامه نصب کنید با گوشی کار کنید.
اگر گوشی هنگ نکرد شما اطمینان پیدا میکنید که مشکل از رام گوشیتون نیست بعد برنامه هارو یکی یکی تست کنید ببینید مشکل با نصب کدوم برنامه بوجود میاد و همون برنامه رو نصب نکنید.(من نود درصد احتمال میدم شما یک مشکل اینچنینی داشته باشید) .:11:
علیکم السلامنقل قول:
بله شما درست میفرمایین . بنده یه جواب به شما بدهکارم
:46:
البته از همون روز دست به کارش شدما اما هنوز خیلی کار داره . اخه تازه رسیدم به صفحۀ بیستمش . به محض اینکه تموم شد میفرستمش .
چشم با پیام خصوصی میفرستم . ممنون از یاد آوریتون
:11: :20:
[/QUOTE]
آقا من کلا" 2تا خط نوشته بودم شما تا حالا 20 تا صفحه جوابیه نوشتی !!!:31:
شانس اوردم 20 تا خط ننوشتم وگرنه حسابم با کرام الکاتبین بود.:46::31::11:
نقل قول:
اینو تست کن ببین بدون برنامه اجرا میشه یا نه که البته باید بدون برنامه باشه چون دوستمون فرمودن تو راهنمای گوشی بوده پس باید با برنامه های رسمی گوشی اجرا بشه.:11:
ممنون .نقل قول:
من فکر می کردم FACE DOWN منظورش دور کردن از صورت هست.
کار کرد گوشی رو ، رو زمین میزارم Automatic میزه رو Speaker
احتیاج به برنامه ای هم نداره. رو خوده رامِ ارجینال هست
سلام دوستان
ببخشید نمیدونم سوالم تکراریه یا نه ولی ممنون میشم اگه جوابم رو بدید .
میخواستم بدونم با اومدن وین موبایل 7 آیا میشه ویندوز این گوشی رو هم به اون ارتقا داد ؟
و اینکه آیا درسته که میگن وین موبایل 7 مشکل 65000 رنگ بودن صفحه نمایش رو برطرف کرده ؟
سلام.نقل قول:
خیلی هم ممنون ولی من چند جا من لینک sbp backup رو دیدم, ولی هر بار که رفتم پولی بود, و خوب نمیخوام هیچی از اطلاعاتم پاک بشه, برای همین فعلا نمی تونم هارد ریست کنم
اگه امکانش بود ممنون میشم که لینک اون رو هم برام بزارین :11::40:
با اجازه.نقل قول:
اگه می خوای برنامه و بازی مشکل ساز رو پیدا کنی که فقط از کانتکت ها و شماره ها بک آپ بگیر...واسه این کار برنامه زیر هم جواب میده:
PPCPimBackup
اگر هم با spb backup راحت تری :کد:http://www.4shared.com/file/221805428/fe28b46c/PPCPimBackup.html
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4480178&postcount=608
خدمت شما:نقل قول:
SpbBackup 2برنامه کرک شده و نیازی به وارد کردن هیچ گونه سریالی نیست.فقط نصب کن.کد:http://rapidshare.com/files/350401515/SpbBackup2_en.cracked.cab
-----------------------
ویرایش: مهدی جان زودتر لینک گذاشتن.:11: