میدونستم اینو . من سوالم اینه که میشه بدون امتحانم وارد دانشگاه علمی کاردبردی شد با مدرک کاردانی دانشگاه ازاد.نقل قول:
چون کاردانی علمی کاربردی با شرط معدل داره. خواستم ببینم برای کاردانی به کارشناسی هم میشه این مدلی
Printable View
میدونستم اینو . من سوالم اینه که میشه بدون امتحانم وارد دانشگاه علمی کاردبردی شد با مدرک کاردانی دانشگاه ازاد.نقل قول:
چون کاردانی علمی کاربردی با شرط معدل داره. خواستم ببینم برای کاردانی به کارشناسی هم میشه این مدلی
نگرفتم منظورت اگه معدلت بالای 18 نمیدونم شرایطش؟نقل قول:
ولی اگه منظورت کلی باشه با هر معدلی بدون ازمون که پودمانی باشه میتونی کاردانی به کارشناسی ثبت نام کنی
یا ترمی کاردانی به کارشناسی که ازمون داره.
سلام دوستان اگه یه نفر ترم اول کارشناسی حسابداری باشه میتونه بقیه ترم هارو منظور ترم 2تا مثلا 4 رو کلا انتقالی بگیره بیاد جایی دیگه اگر امکان داره شرایطش چجوریه
با تشکر
سلام به همه
این روزها ثبت نام کاردانی علمی کاربردی و دانشگاه آزاد شروع میشه
برای کسیکه لیسانس داره و میخواد کاردانی یه رشته دیگه رو بگیره و بغلش کار هم بکنه دانشگاه آزاد رو توصیه میکنید یا علمی کاربردی را
ممنون میشم راهنمائیم کنید
( این پست بدلیل اینکه میخاستم نظر هر دو صنف دوستانی آزاد و علمی کاربردی را بدونم تو جفتش مطرح کردم - لطفا حذفش نکنید )
علمی کاربردی اونم پودمانیشنقل قول:
چون بقیه ساعت کلاسیش زیاده. بدرد یه کارمند نمیخوره سرکار باشه بعد بتونه درس بخونه امتحان بده
نقل قول:
مرسی
خب من میخوام ترمی رو بخونم. پودمانی دیگه خیلی سطحش پائینه ( البته از نظر علمی نمیگم از نظر اینکه چون کنکور نداره اینجور تصور میشه)
ترمی چطوره؟
بنظرت با اونها که سنشون بلاست ( 26 سالمه ) همکاری نمیکنن؟
بستگی به استادش داره .معمولا زیاد سختگیری نمیکنن .نقل قول:
ما اون موقعه تو کلاس کسی داشتیم که سال بعد میخواست بازنشست بشه شما دیگه جای خود.
یه بار با دوستم رفته بود که میخواست رشتش عوض کنه تو بایگانی یه استاد اومد به دفتر دارش گفت لیست بده به همه یکی دو نمره اضافه کنم.:31:
یه جونمرد جواب بدهنقل قول:
اگه سربازی رفتی و شاغل هستی و کات بیشتر روزهاس من پودمانی رو توصیه میکنم!نقل قول:
وگرنه ترمی یکم بهتره و آدم فکر میکنه که تو دانشگاهه :31:
قود لاک:10:
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
بنظرم شما هم یه تاپیک جدا بزنید!نقل قول:
:10:
نقل قول:
مرسی رفیق
خدمتم رو رفتم
عشق دانشگاهم نیستمچون 4 سال بودم و بنظرم هیچ خبری نیس ( بمن که حال نداد ) ولی میخوام هم معتبر باشه هم اینکه بشه سریع تمومش کرد. پودمانی فکر کنم چارتش بسته تر باشه. من لیسانس دارم ولی احتمالا یه 12 واحدی رو بشه تطبیق داد. یعنی معادل ترم اول. اگر بتونم و بذارن سه ترمه تمومش کنم خیلی خوب میشه. بعید میدونم پودمانی چنین شرایطی رو داشته باشه
اگه شرایطت خاص باشه شاید بزارن دانشگاه کاربردی جوریه که نمیخواد دانشجو(پول:31: ) از دست بده برای همین سخت انتقالی میدن بهتره بری با مسئول آموزش یا مشاور دانشگات حرف بزنی بپرسی ازش؟نقل قول:
سلام
یکی از دوستام امروز دفترچه گرفته بود داد به من خوندم متوجه نشدم
دیپلم داره ولی تمامی رشته ها رو زده کارشناسی ناپیوسته یعنی باید فوق دیپلم داشته باشی خالا این بنده خدا چیکار کنه
نقل قول:
ظاهرا کارشناسی ناپیوسته ها فقط برای فوق دیپلمه هاست
من لیسانس دارم فکر نکنم بتونم شرکت کنم:41:
الام داستان برای سال بعد چی هست که پیش دانشگاهی وجود نداره ؟
فرقی نمیکنه چه سر به کلا چه ته به کلا:31: باید 12 سال بخونی .فقط اسمش عوض شدهنقل قول:
الان بجای پیش دانشگاهی میگن ششم....؟
سلام دوستان،من دفترچه کارشناسی پیوسته و ناپیوسته علمی کاربردی رو خوندم ولی متوجه نمیشدم!
سلام
تو دفترچه مشخص نشده این ظرفیت های فقط برای مهر ماه هست یا شامل ورودی نیمسال دوم(بهمن) هم میشه
اگه فقط برای مهر هست برای بهمن کنکور جداگانه برگذار میکنن؟!!
از اونجایی که من تا تابستان امسال فارق التحصیل نمیشم نمیدونم ثبت نام کمک یا نه؟
خواهش میکنیم جواب بدین
سلام تو دفترچه کارشناسی نوشته با هر فوق دیپملی میشه در هر رشته شرکت کرد. در دفترچه مربی پیش دیستانی که مد نظر منه نوشته فوق دیپلمهای مرتیط. من لیسانس صنایع دارم. می تونم تو این رشته شرکت کنم؟
سلام تو دفترچه کارشناسی نوشته با هر فوق دیپملی میشه در هر رشته شرکت کرد. در دفترچه مربی پیش دیستانی که مد نظر منه نوشته فوق دیپلمهای مرتیط. من لیسانس صنایع دارم. می تونم تو این رشته شرکت کنم؟
سلام
من الان رفتم سایت سنجش که ببینم ازمون کارشناسی نا پیوسسته جامع چه رشته هایی رو داره ولی دفترچه رو واسه دانلود نزاشته بودن؟؟؟؟؟
از کجا میتونم دفترچه رو دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟
ثبت نام بعد قسمت منو سمت راست دانلود دفترچهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی که کاردانی پودمانی علمی کاربردی داره , میتونه تو کارشناسی ناپیوسته دوره های ترمی علمی کاربردی شرکت کنه؟
اگه میشه شرایطش چیه ؟
مثلا باید آزمون جامع رو داده باشه و قبول شده باشه ؟
اگه یه نفر جواب بده ممنون میشم چون تا فردا بیشتر وقت ثبت نام نداریم.
ممنون.
فرقی نمیکنه از کدوم دانشگاه مدرک فوق گرفتی فقط باید شما مدرک کاردانی داشته باشی تا بتونی تو کارشناسی ثبت نام کنی.نقل قول:
اگه آزمون جامع دادی و قبول شدی و مدرک داری هیچ مشکلی نیست
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
برادرم آزمون جامع که هنوز نداده و میگه 28 یا 29 اردیبهشت برگزار میشه.
نمیدونم آزمون سختیه آسونیه در چه حدیه ؟ معمولا همه قبول میشن یا نه؟
یا مثلا اگه کسی قبول بشه بعد آزمون جامع رو قبول نشده باشه مشکلی پیش میاد؟
دفترچش بخون ببین معدل میخواد برای ثبت نام یا نه اگه نخواست ثبت نام کن.نقل قول:
بخونی اسونه نخونی سخت:31:
الان که قبولی کلی دانشگاهها زیاده به احتمال 80 درصد قبول میشید
دوستان یه سوالی .... من دانشجوی ترم آخر کاردانی هستم ... اما تا اون تاریخی که زده توی دفترچه ( تا شهریور) فارغ التحصیل نمیشم یه چندتایی واحدم میمونه ( یعنی میفتم واسه ترم مهر) .. اگه قبول بشم توی کنکو کارشناسی نا پیوسته علمی کاربردی میشه ترم مهر رو یه جوری مرخصی بگیرم یا رزرو کنم ؟
محتوای مخفی: ...
کسی نبود ؟
کسی اطلاعاتی در مورد اعتکاف دانشجویی این دانشگاه داره؟ تو سایتش چیزی نزده.
معمولا برای چنین افرادی مرخصی رد میکنند اما شما سعی کن بری جایی که مد نظر داری قبول بشی سوال کنی که ایا با این شرایط قبول میکنند یا خیرنقل قول:
سلام
دوستان کسی میدونه دفترچه های کاردانی پودمانی و ترمی حدودا کی میاد ؟
پارسال که اینجوری بودنقل قول:
کاردانی ترمی تاریخ ثبت نام 90/06/16 تاریخ آزمون 90/07/22
کاردانی پودمانی تاریخ ثبت نام 90/10/27
سلام دوستان
می دونید آزمون علمی کاربردی برای کاردانی کی برگزار می شه و ثبت نامش کی هستش؟ دانشگاه های موسیقیش توی تهران کجاهاست؟
من ازمون قبلی علمی کاربردی شرکت کردم و قبول شدم ولی چون کارشناسی میخوندم و رشتم کاردانی بود صبت نام نکردن و نظام وظیفه مرخی نداد.
اگه کارت پایان خدمت داشته باشم میتونم برم از ترم دیگه ثبت نام کنم ؟(از مهر ماه برم) و ترم قبل رو برام مرخصی رد کنن.
سلام کسی اطلاع داره چقدر طول میکشه تا نتایج آزمون جامع که اردیبهشت برگزار شد اعلام کنن؟
سلام چند تا سوال داشتم.
من 20 خرداد اعزامم به سربازی
1- میتونم در حین خدمت تو مقطع کاردانی تحصیل کنم؟
2- من فقط 2 تا از درس های پیش دانشگاهیم مونده موردی نداره؟
3- دفترچه ترمی کی میاد؟
4-ترمی چقدر درمیاد؟ از ازاد کمتره دیگه؟
کسی رشته نرم افزار بوده؟
توی پودمان 2 در مورد این دو تا درس سوال داشتم: ساختمان داده ها و الگوریتم ، برنامه سازی شی گرا
راستش چون توی کلاس استادا چیز زیادی یاد نمیدن خودم میخوام برم این درسا رو از قبل یاد بگیرم، فقط نمیدونم این دو تا درس بالایی تحت چه عناوینی توی آموزشگاه های بیرون آموزش داده میشه.
باسلام خدمت دوستان
من برای شرکت در رشته تجارت الکترونیک در مقطع کارشناسی ( علمی کاربردی ) نیاز به یه سری سوالات و منابع درسی دارم چون ترمی هست و باید با قبول شدن در کنکور وارد بشی و باتوجه به اینکه من کاردانیم کامپیوتر - نرم افزار هست از منابع این درس اطلاع خاصی ندارم و تو اینترنت هم که سرچ زدم موردی به درد بخوری رو نتونستم پیدا کنم ممنون میشم دوستان مبابعی اگر هست برای تهیه نمونه کتب یا اینکه سوالات تستی که بتونم تا یکی دوماه آینده که کنکورش هست خودم رو آماده کنم
باتشکر - مهدی
سلام دوستان.
من دانشجوی کاردانی IT علمی کاربردی هستم. یک ترم دیگه ایشالا، تموم میکنم. میخواستم ببینم واسه کارشناسی برای دانشگاه آزاد میتونم شرکت کنم؟
کلاً چه دانشگاه هایی رو میتونم شرکت کنم و آزمون کاردانی به کارشناسی با توجه به اینکه من یه ترم دیگه هنوز دارم، کی برگزار میشه که من بتونم شرکت کنم؟!
کلا مدرک فوق دیپلم گرفته باشی میتونی برای کارشناسی تو هر ازمون ازاد یا سراسری یا غیر انتفاعی شرکت کنی.نقل قول:
سلام بله می تونید شرکت کنید.دفترچه ها هم اومده هم سراسری و هم آزاد که البته کنکورشون با هم برگزار میشه.اگه می خواید شرکت کنید اقدام کنید چون تا 6تیر مهلت ثبت نام داره.نقل قول:
اگه تا 31 شهریور فارغ التحصیل میشین میتونین جزء ورودی های مهر باشین و اگه تا 30 بهمن فارغ التحصیل میشین جزء ورودی های بهمن میشین.البته در صورت قبولی در آزمون!!
من ایشالا آخر ترم مهر امسال تموم میکنم. الان باید همین امسال واسه کارشناسی شرکت کنم؟نقل قول:
آزمونش کی هست؟
و بعد سئوالی که پیش میاد اینه که اگ من تا زمان مقرر فارغ التحصیل نشم و نخوام در آزمون شرکت کنم، این کارم به عنوان تخلف ثبت نمیشه که شرکت در آزمون احتمالی سال بعدم رو تحت الشعاع قرار بده؟!