سلام
پسر عمه من تا یه هفته دیگه می خواد یه هارد 1TB بخره.الان با این اوضاع ارزونترین هارد که کیفیت قابل قبولی هم داشته باشه چیه؟خیلی سرعت و ... براش مهم نیست.فقط می خواد فیلم توش ذخیره کنه.قیمتش هر چی پایینتر بهتر.احتمال زیاد sata هم ساپورت می کنه
Printable View
سلام
پسر عمه من تا یه هفته دیگه می خواد یه هارد 1TB بخره.الان با این اوضاع ارزونترین هارد که کیفیت قابل قبولی هم داشته باشه چیه؟خیلی سرعت و ... براش مهم نیست.فقط می خواد فیلم توش ذخیره کنه.قیمتش هر چی پایینتر بهتر.احتمال زیاد sata هم ساپورت می کنه
سلام .نقل قول:
در مورد هارد توصیه میکنم که با حداکثر کیفیت بخرید ، در صورت خرابی ممکنه مجبور بشید برای خرید هارد دوباره هزینه کنید . WD Green پیشنهاد میشه که حدود 260 هزارتومن هست .
وسترن فکر می کنم نسبت به بقیه یه کم گرونتره نه؟قبلنا که اینطور بود.البته کیفیتشم خیلی خوبه و بافر و ... اش هم معمولا بیشتره.مثلا یه هارد خوب و با کیفیت و ارزونتر چیزی سراغ دارید از برند seagate یا ... ؟راستی مکستور مگه به سیگیت واگذار نشده؟اخه تو بعضی سایتها دیدم با برند مکستور! برندهای توشیبا و هیتاچی چطورند؟کیفیتشون خیلی پایینتر از wd , seagate هست؟ من هارد لپتاپ خودم توشیباست و تا حالا که خوب بوده حتی با چند بار برق رفتن و ... (بدون باطری) آسیب ندیده اصلا.ولی خودش می گه هر چی ارزونتر بهتر.البته دیگه نه بی کیفیت! یعنی یه چیز معمولی.حالا بافرش کمتر بود یا حتی سرعتش خیلی مهم نیست براش.چون عشق فیلمه و صبح تا شبم فیلم و سریال دانلود می کنه.اینه که فقط واسه دخیره می خواد.به هر خال ممنون بایت راهنمایی
منهم به فيلم و سريال علاقه دارم ولي آرشيوهامو در بهترين هارد و در بهترين شرايط نگهداري ميكنم چون اصلاً علاقه اي ندارم كه براي جمع آوري دوباره آرشيو به زحمت بيافتم . در هر حال پيشنهاد ميدم بريد بازار و قيمتها را بررسي كنيد و ارزانترين هارد يكترابايت بدون در نظر گرفتن مشخصات و يا برند خريداري كنيد .نقل قول:
ولي اول سعي كنيد از برند سيگيت و از سري 7200.12 با مشخصات زير بخريد .
سریال نامبر اینترفیس rpm حجم cache ST31000528AS SATA 3 Gb/s 7200 1TB 32 MB ST31000524AS SATA 6 Gb/s 7200 1TB 32 MB
سلام عطا جان.
میشه اسم مدلی از سیگیت 7200 دور که الان تو بازار هست و مورد تایید هست رو بگید؟ همون بارکودا؟
هم برا ویندوز میخوام و هم برای آرشیو. البته رو یک سیستم سر کار ویندوز و همه چی رو گرین هم نصب هست و تا حالا کسی ناراضی نبوده از سرعتش. عمرش هم که دیگه زبانزد هست.
سلام .نقل قول:
از سري barracuda 7200.14 پيشنهاد ميشه ، اين سري داراي مشخصات زير هستند . البته برخي از مدلهاي زير ممكنه ديگه توليد نشوند و يا در بازار پيدا نشوند .
مدل نامبر اینترفیس rpm حجم cache ST3000DM001 SATA 6 Gb/s 7200 3TB 64 MB ST2000DM001 SATA 6 Gb/s 7200 2TB 64 MB ST1500DM003 SATA 6 Gb/s 7200 1.5TB 64 MB ST1000DM003 SATA 6 Gb/s 7200 1TB 64 MB ST750DM003 SATA 6 Gb/s 7200 750GB 64 MB ST500DM002 SATA 6 Gb/s 7200 500GB 16 MB ST320DM000 SATA 6 Gb/s 7200 320GB 16 MB ST250DM000 SATA 6 Gb/s 7200 250GB 16 MB
سلام من میخوام هارد بگیرم بین دو مدل وسترن دیجیتال 64مگ و توشیبا 32مگ گیر کردم نمیدونم کدوم رو بگیرم البته هر دو 1 ترا هستن
لطفا یکی کمک کنه بگه کدوم بهتره
سلام .نقل قول:
والا باید دقیقاً مشخص بشه از کدام مدل و از کدام سري هست مثلاً هارد وسترنی که شما انتخاب کردید Green هست یا Black یا Blue ؟ و برای چه استفاده هایی میخواهید ؟ به هارد پرسرعت نیاز دارید یا فقط برای آرشیو ؟ و چه شرکتی هاردها رو گارانتی میکنه و مدت گارانتی چقدره . Cache بالا برای پرسرعت بودن هارد به تنهایی کافی نیست . ولی در کل از بین این دو برند بهتره که هاردهای western digital را انتخاب کنید .
سلام
اول بگم که من 2 تا هارد 1 ترا دارم که دارن پر میشم حالا اگه 1 ترا دیگه بخوام اضافه کنم مشکلی برا یسیستم به وجود نمیاد !؟
بهترین و به صرفه ترین هاردهای 1 ترا برای آرشیو فیلم و بازی چیه !؟ و حدود قیمتش چنده !؟ لطفا چند مدل بهم پیشنهاد بدین
ممنون
دادا هارد یک ترا میخام واسه فقط توش چیزی بریزم
ساتا هم باشه حتما
پیشنهادت چیست؟
سلام .نقل قول:
اگر پاور خوبی داشته باشید مشکلی پیش نمیاد البته مطمئن بشید که پاورتان کانکتور برق sata به اندازه کافی داشته باشه . اگر سسیستم عامل win7 هست برای آرشیو کردن دیتا (نه نصب ویندوز) مناسبترین هارد WD Green هست . هارد پرسرعتی هم نیست اما کاملاً مناسب برای آرشیو دیتا هست . قیمتش هم حدود 250 هزارتومن هست . سعی کنید اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را پیدا کنید ولی اگر نتونستید پیدا کنید میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخرید . هر دو WD Green هستند ولی اولی بهتر هست .
نکته : برای پارتیشن بندی هم از همین برنامه disk management در داخل win7 استفاده کنید .
سلام .نقل قول:
اگر برای نصب ویندوز نمیخواهید مناسبترین هارد همین WD Green هست . همانطوریکه در بالا هم گفتم سعی کنید اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را پیدا کنید ولی اگر نتونستید پیدا کنید میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخرید .
خیلی مفید بود تشکر
سلام
بهترین هارد 1 ترا و همچنین 500 گیگ (در بازار فعلی ایران) برای نصب ویندوز xp یا سون ، چیه و چه قیمت هایی دارن؟:n13:
سلام .نقل قول:
اگر بهترین میخواهید پس باید بودجه زیادی کنار بذارید پس توصیه میکنم یه تعادلی بین قیمت و کارایی برقرار کنید . برای استفاده های عادی و معمولی میتونید هارد سیگیت از سری baracuda72.14 بخرید . 500 گیگ با مدل نامبر ST500DM002 حدود 175 هزارتومن و یک ترابایت با مدل نامبر ST1000DM003 حدود 250 هزار تومن هست . البته قیمتها متغیره و با توجه به نوع گارانتی و انصاف فروشنده بالا پایین داره .
بنده یه آشنا دارم که از همون اولم ازش کل سیستم رو خریدم و آدم معقول و درستیه . میگه فعلا هارد یک ترا بایت توشیبا داره ، 240 هزار تومن . البته ریز مدلشو نگفته .نقل قول:
هاردهای این برند (توشیبا) به نظرتون چطوره و در همچین قیمتی هست ؟(البته میدونم که الان به خاطر عوامل مختلف تمام قیمتا کشیده بالا) .
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر:n16:
سلام.خسته نباشید.اقا من یه هارد 1 ترا میخوام بخرم.بودجه هم تقریبا 260 تومن دارم.کارم گیم هستش و یه 700 یا 800 گیگ فیلم هم میخوام توش بریزم.بهترین پیشنهادتون توی این رنج قیمت چی میتونه باشه؟ممنون
مدل نامبر هارد Toshiba اگر DT01ACA100 باشه 32MB cache داره در صورتیکه ST1000DM003 دارای 64MB cache هست . هاردهای سیگیت و وسترن گارانتی معتبرتری هم دارند . قیمتش که مناسبه و همچنین برند معتبری هم هست و مدلهای مختلفی رو برای کاربردهای متفاوت تولید میکنه .نقل قول:
سلام .نقل قول:
به نظرم همین Seagate با مدل نامبر ST1000DM003 انتخاب خوبی هست .
wd green چطوریاست؟؟؟؟؟؟؟؟
هارد خوبیه اما شما برای گیم میخواستید و سرعت این هارد در مقایسه با سیگیت پیشنهادی پایینتر هست . هارد دیسکهای Green مناسب برای آرشیو کردن داده ها و نصب آن بصورت هارد دوم سیستم هست .نقل قول:
سلام یه هارد 1 ترا اکسترنال خوب الان تو بازار چی هست ؟
و بگید کش چند مگ هست
cache هاردهاي اكسترنال به راحتي نميشه تعيين و يا حدس زد . چون از طرف كمپاني سازنده اعلام نميشه (مگر در موارد خاص) ولي اكثر هاردهاي اكسترنال پرتابل موجود در بازار 8MB cache دارند و همچنين 5400rpm هستند . معدود هاردهاي اكسترنال پرتابلي هستند كه 16/32MB cache و 7200rpm باشند كه به راحتي در بازار پيدا نميشوند . cache هاردهاي اكسترنال آداپتوردار يا 32MB هستند يا 64MB .نقل قول:
اگر هارد اكسترنال آداپتوري ميخواهيد ميتونيد يكي از دو مدل WD my book يا seagate backup plus desktop drive رو انتخاب كنيد . مورد دوم هارد سريعتري هست ولي بيشتر گرم ميكنه . ولي اگر هارد اكسترنال پرتابل ميخواهيد ميتونيد يكي از دو مدل WD my passport يا seagate backup plus portable drive را بخريد . هيچكدام از مدلهاي پيشنهادي ضد ضربه نيستند و در نتيجه خيلي با دقت نگهداري و مراقبت كنيد .
سلام خدمت دوستان
آقا تفاوت سرعت هاردهای ssd ساتا 2 و ساتا 3 خیلیه یا نه؟
من یه کامپیوتر دارم میخرم.
هارد ssd فعلا خیلی گرونه نمیخوام بخرم ولی احتمالا یه دو سالی دیگه بگیرم. حالا نمیدونم مادربوردی که انتخاب میکنم ساتا 3 هم ساپورت بکنه یا نه. آخه اون مادر بوردا گرونترند. هاردی که الان روش میزارم ساتا 2 هست.
در واقع برا آینده میخوام سرمایه گذاری کنم. اگه سرعتشون خیلی فرق نکنه مادربورد ساتا 2 می خرم بعدا هم یه هارد ssd ساتا 2 می گیرم ولی اگه تفاوت سرعتشون خیلی باشه باید از هم الان یه مادر بورد ساتا 3 بخرم.
ممنون.
1-دوست عزیز فرق هارد وسترنی که Green هست یا Black یا Blue چیه ؟نقل قول:
---------------------------------------------------
2-مادر برد هم 4 تا ساتا 3 و 4 تا ساتا 2 ساپورت میکنه :
3-من میخوام دو تا ویندوز 7 و 8 داشته باشم
4-برای ویندوز ها میخوام از هارد ssd ایتفاده کنم -- چه ظرفیتی و چه مدلی را انتخاب می کنید ؟
5-یک هارد 2 ترا بایتی میخوام بگیرم که کنار دو تا ssd باشه که فضای اونها را نگیره و اطلاعات روزمره را داخلش بریزم و قصد استفاده روزانه دارم و به عنوان ارشیو نمیخوام استفاده کنم
ایا این دو مدل هارد در کنار هم مشکل کندی سرعت نداره ؟
مهمترین ویژگی هارد دیسکهای WD Green صدا ، گرما ، استهلاک ، مصرف انرژی کمتر هست و سرعت بالا هدف اصلی این هارد نیست . این هارد دیسک بیشتر مناسب برای آرشیو دیتا و یا برای ساخت هاردهای اکسترنال و کلاً سیستمهایی که قرار نیست کار پرسرعتی انجام بدهند مناسب هست . هارد وسترن black با داشتن خصوصیات ویژه مثل Dual processor یا Dynamic Cache و ... بیشتر مناسب برای photo and video editing ، نصب و اجرای بازیهای سنگین و کارهای مشابه هست صرفه جویی در مصرف انرژی ، صدا و گرمای پایین قربانی پرفورمنس بالای این هارد میشوند . هاردهای WD Blue توازنی بین ایندو هست .نقل قول:
اگر به عنوان آرشیو دیتا نمیخواهید و اگر بودجه کافی دارید میتونید WD black رو به عنوان هارد دوم سیستم استفاده کنید در غیر اینصورت هارد Seagate barracuda 7200.14 توصیه میشه (مدل نامبر ST2000DM003) .
هاردهای پیشنهادی سرعت خوبی دارند ولی در هر حال به پای SSD نمیرسند .نقل قول:
ایا این دو مدل هارد در کنار هم مشکل کندی سرعت نداره ؟
دوست عزیز در مورد هارد ssd چیزی نگفتیدنقل قول:
کدوم مذل و چه ظرفیتی پیشنهاد میکنید ؟
با عرض سلام
سیستم بنده الان amd فنوم است که مادر برد ساتا 3 نداره . در حال حاظر 2 تا هارد 500 سامسونگ f3 که فکر کنم سریعترین هارد مکانیکی در بازار است به شکل رید صفر رو سیستم نصب است.
اگر بخوام یک هارد 60 یا 64 ssd برای سیستم بخرم و ویندوز رو روی اون نصب کنم ایا تفاوت کارایی و سرعت سیستم مشهود و قابل قبول است یا خیر.
در ضمن با توجه به ساتا 2بودن مارد برد بنده یک هارد ssd مدل جدید و پر سرعت بخرم یا یک مدل معمولی ssdکفایت میکنه
کلا چه مدلهایی رو پیشنهاد میکنید .
با تشکر
ba salam khastam bedonam kodom hard saritarine baraye laptop???
سلام .نقل قول:
اگر سريعترين هارد براي لپتاپ ميخواهيد ميتونيد از سري hybrid سيگيت بخريد كه با توجه به مدلش 4 الي 8 گيگ SLC/MLC NAND Flash دارند (اگر بتونيد پيدا كنيد كه هارد خيلي خوبي هست) . در غير اينصورت ميتونيد از مدلهاي 7200rpm انتخاب كنيد .
با سلام یه هارد خوب و پر سرعت 1ترا اینترنال برا ادیت عکس وفیلم وهمچنین ارشیو ونصب ویندوز چی پیشنهاد میدید
میخوام همه خصوصیات یه هارد خوب رو داشته باشه قیمت هم مهم نیست فقط کارایی
سلام دوستان
با بودجه ۳۰۰تومن چه ssd رو پیشنهاد میکنید؟
باتشکر
سلام .نقل قول:
اگر قيمت براي شما مهم نيست WD black رو بخريد .
نقل قول:
سلام دوستان
باتشکر
سلام دوستان
باتشکر
سلام
1-تعداد هارد ها وحجم ان ها در کارکرد سیستم تاثیر داره ؟
2-من اگه بخوام ترکیبی از هارد ssd و هارد معمولی داشته باشم چه مدلی را چی پشنهاد میکنید
من برای ssd هارد corssair gt 240 گرفتم
سلام داداش
واسه آرشیو چه هاردی پیشنهاد میدید ؟
از هارد زیاد استفاده میشه چون هارد به هارد کپی میکنم و سوال دیگه اینکه هارد با ظرفیت 2 یا 3 ترابایت زودتر دچار مشکل میشه یا خیر ؟
ممنون
موفق باشید
واسه آرشیو وسترن دیجیتال سبز بهترین هست. البته سرعتش نسبت به هاردهای هم رده خودش کمی پایینتر هست ولی در عوض کم صدا و عمری هست. ظرفیت بالاتر هم دلیلی بر زودتر خراب شدن نیست.نقل قول:
هارد اکسترنال چطور ؟ چه مدلی معرفی میکنید و آیا حجم بالاهاش بخاطر کار زیاد زودتر خراب میشن ؟نقل قول:
سلام .نقل قول:
با توجه به اینکه فرمودید از هارد دیسک زیاد استفاده میکنید ، اگر جابه جایی ندارید توصیه میشه که هارد اینترنال رو بخرید . مدلی که پیشنهاد دادن مناسبه .
در هر حال اگر قصد خرید هارد اکسترنال با ظرفیت بالا رو دارید میتونید بین WD my book یا Seagate backup plus desktop drive یکی رو انتخاب کنید . مورد اول بخاطر استفاده از هارد WD Green سرعت کمتری نسبت مدل پیشنهادی دوم دارد . هاردهای اکسترنال در مقایسه با هاردهای اینترنال نیازمند دقت و مراقبت بیشتری هستند . همانطور که دوستمون هم گفتند ظرفیت بالا دلیلی بر زود خراب شدن هارد نیست .
دوستان، این هاردهای اکسترنال ADATA که ضد ضربه و ضد آب و این چیزا هست چجوریاست؟
خوبه؟
یا الکیه؟
بعد یه سوال دیگه:
یه نرم افزاری بود اینجا واسه تست کردن هارد معرفی میکردین
میشه بگین چی بود و چه کارایی میکنه و اگه آموزش خاصی داره کجا باید بخونیم؟
ممنون:n16:
سلام .نقل قول:
این هاردهای اکسترنال و انواع مشابه و حتی باکسهایی مثل WD nomand با داشتن محافظهای سیلیکونی - لاستیکی از هارد دیسک در برابر ضربه محافظت میکنند . میزان مقاومت در برابر مایعات هم بستگی به سطح استاندارد آن دارد بعبارت دقیقتر استاندارد IPX7 مقاومت بیشتری نسبت به IPX4 دارد . در هر حال هارد دیسکها با داشتن اجزاء ظریف و متحرک نیازمند مراقبت بیشتری هستند و نبایستی به آنها ضربه وارد کرد مخصوصاً در زمانهایی که در حال کار هستند . بیشتر این تستهای ضد ضربه در زمانهایی مطرح هست که هارد خاموش (non-operating) هست ، مسئله ای که حتی کمپانی معتبر Buffalo در مورد هارد اکسترنال ضد ضربه Buffalo MiniStation Extreme اشاره کرده .
در نتیجه اگر هارد روشن و در حال read/write باشه در صورت وارد شدن ضربه احتمال آسیب به هارد زیاد هست در نتیجه توصیه میشه در زمانهایی که هارد روشن هست حتی جابه جا هم نکنید و در جایی قرار بدید که بطور اتفاقی از روی میز پایین نمیافته . البته بعضی از هاردهای اکسترنال internal shock sensor دارند که عملکرد این سنسور در بعضی از هارد دیسکها به حالت non-operating درآوردن هارد به محض شناسایی شتاب بیش از حد یا ضربه هست مثل Seagate Goflex Satellite و یا Toshiba Canvio 3.0 .نقل قول:
Test conducted on an industrial carpet in non-operating mode. MiniStation™ offers extra shock protection as compared to conventional hard drives; however, it does not guarantee prevention from damage to the cases, the internal hard drives, or the data in all environments or circumstances. Please do not drop hard drive intentionally. BUFFALO does not offer any additional warranty coverage for dropped drives
اگر میخواهید سرعت هارد رو تست کنید میتونید از نرم افزار HDtune استفاده کنید اگر میخواید وضعیت و سلامتی هارد رو بررسی کنید میتونید از قسمت health همین نرم افزار HDTune استفاده کنید .
دوستان تا 200-250 بهترین هارد اینترنالی که میتونم بخرم چیه؟ تفاوت قیمتی 500 گیگ با 1ترابایت چقدره؟