حالا شايد روی گيم پلی بيشتر كار كنن ... و همينطور روی انيميشن هانقل قول:
Printable View
حالا شايد روی گيم پلی بيشتر كار كنن ... و همينطور روی انيميشن هانقل قول:
سلام محمد جاننقل قول:
نه عزیز این اون نیستش این یکی دیگست فقط تنها اشکالش اینه که بد فیلمبرداری کردن و دستی هست .. کمی تصویر تاره .
دوست عزیز شما هر لینکی از یوتاب داشتین به اینجا بدین و دانلود کنین :نقل قول:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>کد:http://www.downloadyoutubevideos.com/
از دوستان عزیز معذرت می خوام اگه که پستم به این تاپیک ربطی نداشت :11:
1-خدا از زبونت بشنوه!! امیدواریم اشکال از دوربین باشهنقل قول:
2-نه اتفاقآ ربط داشت ، چون لینک های یوتیوب اینجا داره زیاد میشه.
واقعا من در تعجبم بازی این همه پیشرفت داشته اونوقت ............:18:
اين دوستان همشون فيفا بازن ونميخوان پيشرفت بازي رو قبول كنن:27:نقل قول:
ايني كه پيشرفت داشته هيچ شكي نيست.نقل قول:
من خودم هميشه نسبت به ورژنهاي بعدي اين بازي اميدوارم.
اگر يادتون باشه كونامي با عرضه PES 2008 قدمي نو بر عرصه تغيير كلي بازي نهاد اما چون همونطور كه گفتم تغيير كلي بود متاسفانه پروژه با شكست مواجه شد كه دور از انتظار نبود و كمپاني كونامي از هوادارانش عذرخواهي كرد و قول اصلاح ايرادات بازي رو داد و به قول معروف با عرضه PES2009 از دل هواداران در بياره...
حالا ما هم بي انصافي نكنيم...
من از تك تك شما ميپرسم...
آيا شما از 2009 نسبت به 2008 راضي تر نبوديد؟
اكثر ماها اين نظر رو داريم و حالا با اومدن 2010 مسلما تغيراتي بهينه فراواني در جهت بهبود ورژن قبل به كار رفته و اميدمون رو براي سالهاي بعد بايد بيشتر كنيم كه يه سيمولاتور واقعي از فوتبال رو در آينده از كونامي دريافت خواهيم كرد...
به اميد اون روز...
من به شخصه كمپاني كونامي رو براي ساحت بازيهاي قشنگش تحسين ميكنم مخصوصا سري بازيهاي PES :11:
نقل قول:
این همه سر و صدا به خاطر این موارده:
- بهینه سازی بخش آنلاین
- پیشرفت حیرت انگیز بخش گرافیک
-استارت اصلاح بخش انیمیشن و اضافه کردن موشن کپچر به بازی
-اصلاح و بهبود بخش صدا گذاری ( چنت ها )
- اضافه شدن بخش سیستم ها و تاکتیکهای جدید ( سیستم کارت و گیم پلن )
- پیشرفت در بخش نورپردازی اون هم از نوع داینامیک
- طراحی بسیار عالیه ورزشگاهها
- تغییر و تحول بنیادی در مستر لیگ
- لیسانسهای جدید که قراره به زودی اخبار جدیدی ازشون منتشر بشه
- اضافه کردن حرکت و کنترل 360 درجه
- توجه به مسائل ریز بازی و برطرف کردن ایرادات و باگهای نسخه قبلی بازی...
-طراحی تحسین برانگیز چهره بازیکنان
-و موارد ریزو درشت دیگه
از حق نگذریم که هرکدوم از موارد بالا چیز کمی به حساب نمیاد .
ما باید به آهنگ رشد توجه کنیم و بضاعتی که یک شرکت داره مطمئنا متوجه منظورم میشی. من فقط از همه خواهش میکنم این بازیو با فیفا مقایسه نکنید چون بدون شک دوباره بحث و جنجال به پا میشه ما باید PES 2010 رو با 2009 مقایسه کنیم .من فقط اینو توی پرانتز بگم توی بخش انیمیشن کاملا حق با شماست اگه به فیفا نمره 100 بدیم PES به زور 40 میگیره .کونامی به نظر میرسه عزم خودشو برای اصلاح این بخش هم جزم کرده .
اما تو بقیه بخش ها بجز لایسنسها امسال شاهد رقابت تنگاتنگی بین این دو شرکت بزرگ خواهیم بود که واقعا جای خوشحالی داره چون زورآزمایی اینا نهایتا به نفع من وشما میشه .
وقتی اکثر کارشناسای بزرگ دنیای بازی متفق القول دارن میگن کونامی با PES2010 داره به دوران اوجش برمیگرده دیگه این وسط فکر نمیکنم حرفهای ما محلی از اعراب داشته باشه .
اگه این صحبتهای من باعث رنجش شما یا بقیه دوستان خوبم توی بخش فیفا شد من از همشون معذرت خواهی میکنم حقیقتا فقط میخواستم واقعیتهای مرتبط با این بازیو بیان کنم .
سلام بروبچ :5:
حالا که دنبال فوتبال جدید هستید پیشنهاد می دم فوتبال PGC 9 یا جام خلیج فارس با آخرین نقل و انتقالات فصل جدید اروپا و نهمین لیگ ایران را امتحان کنید یکی از مزیت هاش اینه که یه برنامه بروزرسانی نقل و انتقالات رو هم داره ...
در حدی نیستی بخوام جوابت رو بدم...{، خوب ویدیوها رو ببنین ، من بارها گفتم که هر دو فوتبال رو بازی می کنم}نقل قول:
تریلر گیمزکام :(نمی دونم تاحالا گذاشته شده یا نه ، ولی این تریلر هست نه گیم پلی).
کد:http://www.files.to/get/751703/1nmxwxnxuc
يه خورده تعصب رو بزاريد كنار ... انيميشن های بازی رو يه بار ديگه با دقت ببينيد ( همه چی كه توی گرافيك خلاصهنقل قول:
نميشه ) اگرم بازی پيشرفت كنه چه سودی واسه ما داره بيايم الكی پيشرفتش رو انكار كنيم ... توی بخش گرافيك
بازی فوق العاده شده توی پستمم گفتم ولی انيميشن هاش حالم رو بدجوری گرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم قبلآ گفتم که رقابت بین این دوتا به نفع ماست... و نخواستم دعوایی راه بندازم!!نقل قول:
آقا دمت گرم خداییش هی نمیخوایم چیزی بگیم ولش کن بیخیال واقعا درود به کونامی :11:نقل قول:
هنوز که ساخت بازی تموم نشده و صد در صد انیمشن های جدی میریزن توش مهم اینه که بازی بااین پیشرفت عجیبی که داشته واقعا امسال که خود من از دوباره به طرف این بازی میرم و لی سال دیگه FIFA به مشکل برمیخوره مهم اینه که PES استارتش رو زدنقل قول:
ما که توی خبرها خوندیم کسانی که بازی رو تست کردن از گیم پلی بازی خیلی راضی بودن
حالا چطوریه که یک سری از دوستان میگن انیمیشن ها خوب نیست؟!
این رو هم فراموش نکنین که بازی هنوز کامل نشده
زياد تند نرو دوست عزيز احترام خودت رو نگهدار....نقل قول:
حق با شماست منم با شما موافقم کونامی توی این بخش یک کم حال گیری کرد .من خودم به شخصه انتظار چیزی فراتر از اینو داشتم .اینجوری تصور میکردم که کلا یک گیم پلی جدید خواهیم دید اما متاسفانه شاید از 1000 تا حرکتی که برای بازیکنا تعریف شده باشه 900 تاش همون حرکات نسخه قبلی بازیه .شایدم توقع ما بالاست و برای سال اولی که کونامی موشن کپچرو به بازی اضافه کرده خوب باشه در این مورد باید اهل فن نظر بدن .نقل قول:
هرچند که باید اینو هم در نظر داشته باشیم که هنوز بازی تکمیل نشده و انیمیشن های جدید به بازی اضافه خواهد شد .
بهزاد جان همه قبول دارن انیمیشن ها خوب ساخته شده اما میگن تعدادش خیلی کمه .نقل قول:
نقل قول:حالا خوبه من توی صفحه ی قبل به Elendil1 همينايی كه شما گفتيد رو بهش گفته بودم !!نقل قول:
الان این دوستان دارن میگن گیم پلی بدتر شده هیچ تغییری با نسخه قبل نداشته
یکی میگه بازی خیلی کنده یکی دیگه میگه بازی هنوز سریعه!
در کل ما که نتونستیم بفهمیم بالاخره ما نفهمیدیم بازی کند شده یا سریع دشه؟!
با سلام من با بدبختی یکی از بهترین کیفت دار ها رو دارم میبینم
به صورت تیکه تیکه به صورت هیچ تعصبی هر چی رو که دیدم براتون میذارم
بازی بین تیم های لیورپول و بارسلونا هستش بازیکن ها رو تو تونل داره نشون میده که میخوان برن تو زمین گرافیک بازی چه از لحاظ بافت های دیوار کاشی لباس بازیکنان نور پردازی و حرکات بازیکن ها در این بخش بی نظیر هستش بعد نشون میده که بازیکن ها داخل ورزشگاه میشن :18: واقعا تا اینجا حرف نداره چرا بازی اینجوری شده بقیه رو تو پست بعدی میگم منتظرم تا بارگذاری کامل بشه لعنت به این ا.............
روندش كه مثل قبله ولی باز هم حركات جديد دارهنقل قول:
روندش هم معموليه ... به نظرم همينطوری هم بايد باشه نه خيلی تند نه خيلی كند
آقا همين become a legend واقعا براي خيلي از طرفدارا يه حركت مثبت خوب بود ( من تا الانم دارم بازي ميكنم )
اين همه تريلر و فيلم و ... يجا بازي كردن خود آدم با گيم يه جاي ديگه...
هميشه همينطور بوده اول آدم گيم پلي و ... رو تو اين ترلرها و ... ميبينه نظرش يجوره اما وقتي خودش بازي رو انجام ميده مسلما نظري متفاوت خواهد داشت حالا يا مثبت يا منفي.
اما اگر جمع بندي بخوايم بكنيم من پيشبيني ميكنم اين ورژن جاي خاصي تو دل هواداران اين سري پيدا خواهد كرد و يه حال خاصي با خودش مياره ( همه جوانب و كارايي هاي بازي ) ميگيد نه اين پست منو يادتو باشه...
ما داریم از ظهر فقط درمورد انیمیشن بازی صحبت میکنیم .کل یک بازی که فقط انیمیشن نیست .من این گیم پلی هایی که از بازی منتشر شده رو بارها نگاه کردم هر بار از یک زاویه .نکته ای که دقت منو به خودش جلب کرد هوش مصنوعیه این بازی بود که حقیقتا پیشرفت خوبی نسبت به نسخه قبل کرده .
مدافعین واقعا هوشمندانه دفاع میکنن , خط آفساید گیری خیلی زیبا شکل میگیره دفاع منطقه ای در کل زمین دائما درحال شکل گیریه از طرفی بازیکنا همدیگه رو خیلی خوب پوشش میدن و حملات با برنامه صورت میگیره اگه دقت کنید در زمانیکه تیم مقابل توپو از دست میده بلافاصله استراتژیشون عوض میشه ازاین طرف هم تیمی که توپگیری کرده با حساب و کتاب حمله رو شروع میکنه مثلا یکی یا دوتا از بازیکنا با تمام سرعت توی عمق تیم حریف وارد میشن و بازیکنای بال و کناری زمین به گوشه ها متمایل میشن و با خودشون چند از بازیکنای حریفو به کناره های زمین میکشن و با این کار قلب دفاع تیم مقابل باز میشه .
من خیلی از این حرکات و استراتژیها رو توی نسخه های قبلی ندیده بودم .
جاگیری دروازه بانا هم خیلی بهتر شده یک مقداری دقت کنید متوجه حرفم میشین .
ممنون حسین جان
توضیح خیلی خوبی بود...من که فکر نکنم گیم پلی بازی به این بدی که دوستان میگن باشه
تا موقعی که خودمون بازی رو تست نکنیم نمی تونیم به درستی در مورد گیم پلی توضیح بدیم
راستی اسکرین از بازی منتظر نشده؟!
حسین جان دمت گرم قسمت دوم ترجمه اون متن رو هم بذار
حتما بهزاد جاننقل قول:
چند ثانیه اولین این ویدئوگیم پلی رو ببنید (البته صفحات قبل لینکش بود ) انیمیشن راه رفتن دروازه بان عینا مثل واقعیت طراحی شده :
من فکر میکنم از بین گیم پلی هایی که امروز منتشر شد این یکی از همش بهتر باشه .
میتونین از لینک برای دیدنش استفاده کنیدنقل قول:
کد:http://www.youtube1.info/watch?v=RFnFDpuVVeE
كاور بازي به احتمال زياد اين خواهد بود:
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: front cover revelated?
میشه لینک دانلود یه ویدئو از گیم پلی بازی ولی با حجم کم رو قرار بدید.(3GP نباشه)
تریلر نمایشگاه GC
Gamescom PES 2010 Trailer
کد:http://www.youtube.com/watch?v=OTL4ShdzuRE
درسته از لحاظ استراژی و تاکتیک تیمی نسبت به نسخه های پیشین با بازی متفاوتی روبرو خواهیم بود.من خوشحالم که داره به یه فوتبال منطقی و نزدیک به واقعیت تبدیل میشه و کسی برنده خواهد بود که تفکر بهتری از فوتبال داشته باشه و کمتر شاهد بردهای تصادفی خواهیم بود(منظورم بیشتر در بازیهای دو نفره هستش)نقل قول:
در رابطه با نظر های مختلف خب هرکس حق داره نظر شخصی خودش رو بده.ما هرکدوم انتظار متفاوتی از 2010 داریم.مثلا یکی فقط به لایسنس ها توجه می کنه،یکی گیم پلی یکی ... و خب نباید توقع داشت تو نسخه ای که فشرده روش کار شده(یک سال) همه این جنبه ها پیشرفت کنه.مثلا مود بال فعلا سال اولشه و داره توسط کاربران تست میشه و بنظر من برای کونامی یک ریسک بود که بخواد یه تحول اساسی (مثل مسترلیگ)تو اون انجام بده و بجای تغییرات جزیی ،روی موارد دیگر تمرکز کرده.ما حتی اگه درجه رضایتمون رو الان روی متوسط فرض کنیم باز هم چند ماهی جذابیتهای جدید pes2010 مارو بسوی خودش جذب خواهد کرد بخصوص در pc که فیفا نکست ارایه نمی کنه.
اما جدای از نظرات شخصی ،بازاریابی و بهتر بگم بازارگرمی کونامی با تبلیغات و سروصداهای وسیعتر نسبت به فیفا(نمونش اخبار بیشتر)یکی از دلایلی بود که توقعات کاربران بالا رفت بطوریکه خیلی ها 2010 رو سال کونامی دونستند حداقل تا قبل انتشار رسمی هر دو بازی.
عزیز جان دو ساله رو این نسخه کار شدهنقل قول:
که فشرده روش کار شده(یک سال) همه این جنبه ها پیشرفت کنه
من همین الان به همه دوستان قول میدهم که وقتی pes 2010 را بازی کنید
احتیاج به فک بند پیدا میکنید (یعنی دهنتون باز میمونه)
من به pes 2010 اعتقاد ویژه ای دارم
که قبلا روی نسخه های 2008 و 2009 نداشتم
فقط یادمه برای نسخه 6 pes هم قبل از انتشارش اعتقاد ویژه ای داشتم
سلام دوستان عزیز
ار همه خواهش می کنم که دیگه این همه بحث نکنین و حرف و حدیث رو تموم کنین ...
این هم لینک وبدئوی که حسین جان گذاشتن اما با کیفیت بالا تر هستش همین 6 ساعت پیش ریلیز شده :دی
لطفا اینو نگاه کنین بعد نظرات خودتون رو بدین :
به جای لینک قدیمی (که میشه همون لینک حسین جان ):کد:http://64.15.120.233/watch?v=S808NqX1zZM
_____________________ ویرایشکد:http://www.youtube1.info/watch?v=RFnFDpuVVeE
ویدئو جدید از بازی با کیفیت یالا :
موفق باشیدکد:http://64.15.120.233/watch?v=PZMw_s-BLM8
این یارو که داره فیلم میگیره چرا اینقدر وول میخوره ؟! : دی
نمیشه نظر قطعی داد اما گرافیک بازی خیلی خوبه ! ولی جدا امیدوارم تور دروازه متنوع باشه : دی ! من که خیلی امیدوار که خب بشه ! واقعا دلم برا PES تنگ شده .
اینم لیست تیمهای موجود در بازی .......
اونایی که Bold هستن تا این لحظه لیسانس شدن .....
PES 2010 Team List
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: اینجا
مرتضی اینکه گیم پلی من نیست .از اون گیم پلی مورد علاقه من :31: کیفیت بالا نداری ؟نقل قول:
این اولیو من ندیده بودم .
بابا شمام پس برا خودت یه پا PES باز بودی ما خبر نداشتیم .نقل قول:
آره بابا ! من 2008 رو رسما ترکوندمش ! دیگه دیسکش داشت نابود میشد ! کنسول هم داشت شهید میشد : دی ! ولی متاسفانه 2009 جذبم نکرد بعد هم که فیفا 09 بازی کردم و کلا pes رو گذاشتم کنار و شدیدا منتظر 2010 هستم ! من کلا فقط فیفا 09 رو بازی کردم قبل ازون فقط pes ! البته به نظر من بهترین نسخه همون pes 6 بود که خیلی عالی بود .نقل قول:
بابا شمام پس برا خودت یه پا PES باز بودی ما خبر نداشتیم .
انصافا بعضی از انیمیشن های دویدن عوض شده .خوب دقت کنین . انیمیشن تکلها هم عوض شده . همینطور فیزیک و اینرسی توپ.
شما نوید خان هستی بله ؟نقل قول:
اینجور که میگی پس زندگیتو پای PES گذاشتی .( اینجوری حرف میزنم یه وقت ناراحت نشین ).خوبه دلگرم شدیم یکی از مدیرا از خودمونه .
ذکر چند نکته در رابطه با آخرین ویدیوها:
1.صفحه لودینگ ورود به بازی هونطور که صحبتش شده بود دارای انیمیشن زیبایی هست(ورود بازیکنان به زمین از راهرو) که اگه زمان لود رو زیاد نکنه خیلی خوبه هرچند چند ثانیه بیشتر نیست.
2.در طول بازی من اصلا ندیدم که تیم کامپیوتر(آلمان)تنظیمات مربوط به game plan control و match A/D levels رو که کنار اسم بازیکنان قرار داره رو تغییر بده و مدام روی حالت نرمال قرار داشت (برعکس 2009 که مدام تغییر می داد)که می تونه دو حالت داشته باشه:1.یا هنوز کد مربوطه وارد نشده.2.یا با استفاده از کارتها نیازی به تغییر اون نداشته(که بعیده)
3.تبلیغات کنار زمین و داخل راهرو فقط با نام کونامی و آرم pes وجود دارن(تا اونجا که من دیدم) که نود درصد اونها در بازی اصلی با تبلیغات اصلی جایگزین می شوند و شاید در راهروها با آرم باشگاه میزبان جایگزین بشن.
فعلا تا اینجا که برا من لود شده همین ها رو متوجه شدم...
حق با شماست حسین جان یه اشتباه کوچیک پیش اومد :دی من خودم بعدا متوجه شدم چون خیلی به ماله شما شبیه بو اشتباه کردم ...نقل قول:
اما تا این لحظه که چیزی پیدا نکردم و اگه چیزه جدیدی باشه حتما می ذارم .