نقل قول:
این عالیه و همه کارا رو انجام میده دقیق و راحت ولی نمیزاره سیو بکنی میگه پوله زور وده
اونم ۱۷۹ دلار یعنی ۲۰۰ تومن !!!!!!!!
نقل قول:
این عالیه و همه کارا رو انجام میده دقیق و راحت ولی نمیزاره سیو بکنی میگه پوله زور وده
اونم ۱۷۹ دلار یعنی ۲۰۰ تومن !!!!!!!!
نقل قول:
بفرمایید :
کد:http://-------------.com/mac/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-disk-drill/
سلام به همگی بعد از چند وقت پس انداز کردن حالا میتونم یه مک بوک پرو723 بخرم
نظرتون راجع به این مدل چیه؟من از مکینتاش اطلاعات زیادی ندارم و تازه کارم و از ویندوز خسته شدم میخوام بیام سمت مکینتاش
چنتا سوال:
مک فارسی رو پشتیبانی میکنه؟کیبوردش رو چیکار کنم که روش فارسی نداره!اگه استیکر بچسبونم قیافه کیبوردش خراب میشه!
.کلید های اف 1تا اف12 رو به اضافه چنتا دیگه رو نداره چطور جایگزین کنم در ویندوز؟برای کار با بعضی از نرم افزار های ویندوز میگم وگر نه از ویندوز زیاد خوشم نمیاد
این مدل حرارتش چجوریاست توی مک و ویندوز؟داغ نمیکنه؟راستی رابط وصل شدنش به نمایشکر با تاندربولت یکی شده؟
راستی این مدلی که انتخاب کردم خوبه؟اگه نه یه مدل بهتر بگین اونو بخرم.
سلام مبارک باشهنقل قول:
723 بهترین مدل موجود اپله
کیبردش دکمه های اف رو داره
فقط دکمه های Home & End & Page Up & Down & Del رو نداره
یه مدل محافظ کیبرد هست که اتفاقا همین امشب خریدم خیلی چیز جالبیه پیشنهاد می کنم بقیه هم بگیرن، که هم جلوی کثیف شدن کیبرد رو می گیره هم خودش روش حروف فارسی رو داره
تو سایت نقش عکسش هست قیمتش هم 25.000 تومانه اما می ارزه
حرارتش تو مک اصلا بالا نمی ره تو ویندوز هم از پس خودش بی کول پد بر میاد
رابطش هم بله یکی شده
مدل هم که گفتم
نقل قول:
این نام و لایسنس کد میخواد واسه اینکه بذاری فایل ها رو سیو بکنی
کلیدهای ردیف بالا،همونهایی که تو مک صدا،روشنایی تصویر و نور کیبورد رو تنظیم می کنن،تو ویندوز تبدیل می شن به کلیدهای f1 تا f12.البته تو بوت کمپ می تونی تعریف کنی که می خوای دکمه های بالا کارکرد دکمه های F رو داشته باشن،یا مثل محیط مک برای تنظیم نور و صدا و بک لایت و... به کار برن.نقل قول:
هر کدوم از این حالتها هم انتخاب بشه، اگه با دکمه Fn رو بزنی ،اون یکی کارکردش رو انجام میده.
ممنون از همگی
یه سوال دیگه با چه گارانتی ای بخرم؟نقش خوبه؟
از جایی بگیر که گارانتی نداشته باشهنقل قول:
چرا؟گارانتی خوب نیست؟میترسم اگه چیزیش شد یه امیدی به درست شدنش باشه:5:نقل قول:
اولا اپل هیچیش نمی شهنقل قول:
دوما بشه با هزار دروغ و کلک از شرایط گارانتی خارجش می کنن و تمام پول تعمیر رو از خودت می گیرن
تو ایران ضمانتی خرید کردن پول دور ریختنه
فقط اولش شرط که جلو خودشون بازش کنی و اگه صحیح و سالم بود بخریش و اگه مشکل داشت یکی دیگه بهت بدن
موقع خرید به چی توجه کنم؟سرم کلاه نره اونم به این گرونی!نقل قول:
مهم ترین چیزی که باید توجه کنی پلمپ بودن کامل دستگاه و کارتونش هست..... و اگر بدون گارانتی هست تست هم بکنی خوبه
اگه با گارنتی میخوای از فروشنده های معتبر بگیر اول نقش و بعد الماس، دیگه خیالت راحته (البته خودت هم حواست جمع باشه و به هیچ حرفی و تعریفی موقع خرید بدون دلیل اعتماد نکن)نقل قول:
من خودم بدون گارانتی گرفتم که خریدش زمان بیشتری برد.
با سلام
دوستان به نظر من محصولات اپل رو هم باید با گارانتی خرید چرا ؟
چون من تجربه اش رو داشتم یک مک بوک پرو 374 خریدم و بعد از چند روز کار صداش قطع شد . فرستادم گارانتی مشخص شد که مادربردش مشکل داره خوب حالا اگه گارانتی نداشت من باید چطور این رو تعمیر می کردم هرچند که خود شرکت هم هر کاری کرد نتونست تعمیرش کنه ومجبور شد یدونه دیگه نو بده
حالا دوستان خودشون می تونن قضاوت کنن قیمت بیشتر و یا ریسک بالاتر
البته به شرکت گارانتی کننده هم باید معتبر باشه که موقع نیاز بهانه درنیاره
با تشکر
مرسی از همگی
ان شا الله از نقش میخرم عکساشم براتون میزارم
ببخشید بازم سوال: برای نصب ویندوز خودم میتونم نصب کنم یا بگم همونجا برام نصب کنه؟
بعد از نصب ویندوز در قسمت بوت میتونم بین مک یا ویندوز انتخاب کنم یا باید وارد مک بشم و مثل vmvare به صورت مجازی وارد ویندوز شم؟
راستی لوازم جانبی چی براش بخرم؟فعلا فقط رابط وی جی ای یا اچ دی ام آی رو در نظر دارم.
مثلا چه حرفی؟نقل قول:
یه سوال دیگه: با بلوتوث مک بوک پرو میشه فایل ارسال و دریافت کرد؟یا مثل آیفون باید از نرم افزار استفاده کنم؟
ببخشید خیلی سوال میکنم :43:
کجا میتونم یه آموزش در مورد مکینتش پیدا کنم لطفا آدرس سایت بدین.
یه سوال دیگه بدنه لپتاب بعد یه مدت تغییر رنگ نمیده؟چون جنس بدنه از آلومینیومه و فکر کنم کمی کدر بشه؟!
بهتره خودت انجام بدی چون معمولا ۵۰-۶۰ تومن واسه این کار ساده ازت می گیرننقل قول:
اموزش نصب ویندوز تو سایت هست. اینم لینکش
سوالاتت هم می تونی توی سایت -------- یا هر سایت دیگه بپرسی.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=383815
واسه رنگ هم من که تا حالا چیزی ندیدم شاید به اب و هوای محل زندگیت بستگی داشته باشه چون من یه بار اثر اب و هوا رو روی بدنه یه لپتاپ سونی دیدم!!
خیالت از بولوتوث هم راحت باشه من که تا حالا ندیدم با بولوتوث هیچ دستگاه دیگه ای مشکل داشته باشه.
خودم الان این پست رو با استفاده از اینترنت GPRS گوشی سونی اریکسون w810 که از طریق بولوتوث فرستادم روی
مک بوک پروم دارم می نویسم.:31::46:
اگه ویندوز رو با بوت کمپ نصب کنید همون اول با استفاده از کلید های میانبر بوت نوع سیستم عاملی رو کی می خواین باهاش بالا بیاین انتخاب می کنید.نقل قول:
لوازم جانبی هم هر چی دوست داشتی می تونی بگیری مثل مجیک ماوس یا ماوتی موس اپل یا .....
توی لینکی که معرفی کردی نوشته بود تو محیط ویندوز از کلیک راست خبری نیست!درسته؟یعنی کلیک راست ندارم؟
تو ویندوز باید اول تمام درایورهاشو نصب کنی بعد بری راست کلیک ترک پدشو فعال کنینقل قول:
اما اگه موس جدا وصل کنی همیشه راست کلیک هم داری
استارت اپ واسه من یه نوار میاد و ۴-۳ دقیقه طول میکشه ، با اونیکس رفتم و این اخطار رو داد :
حالا من این Mac OS X Install disc رو از کجا گیر بیارم چون گمش کردم پارسال !نقل قول:
To repair your startup-disk, start up from your Mac OS X Install disc, then choose Utilities > Disk Utility...
مرسی
فکر کنم مک شما در حالت سیف مود بوت می شهنقل قول:
با تورنت می شه نسخه ی اوریجینالشو دانلود کرد
البته حتما ای دی اس ال می خواد
نقل قول:
دستت درد نکنه ولی لینک گیر نیاوردم
۸ مگ بسه یل نه :31:
ببخشید این سوالو اینجا می کنم!
اگه من هکینتاش رو کامپیوترم بریزم.می تونم نرم افزارای اپلم روش بریزم استفاده کنم؟چه جوریاست؟مرسی:11:
تورنتشو پیدا نکردی؟ قبلا خودم گرفتم تست هم کردمنقل قول:
اگه تونستی نصبش کنی آره نرم افزارش هم نصب می شهنقل قول:
اما کلا گیر سر نصب خود هکینتاشه
نرم افزار آفیس ماکروسافت برا مک میدونم هست ولی کرک شدش گیر میاد؟
تو این چند روز حدود 2 گیگ فیلم آنلاین دیدم از محیط مکینتاش واقعا ساده و جذابه! میخوام آفیس هم رو مک داشته باشم و حتی ویندوزم دیگه رو لپتاپم نصب نکنم
اعتماد به نفس رو حال کردین؟!
خود آفیس مک ترایل 30 روزستنقل قول:
البته کرکش هم هست
ولی فکر می کنم آخرش مجبور می شی که ویندوز هم نصب کنی
چون متاسفانه از نظر نرم افزاری مک به اندازه ی ویندوز گستردگی و تنوع نداره و هنوز خیلی از نرم افزارها نسخه ی مک ندارن
کرک داره، ولی مشکل جای دیگس...نقل قول:
مشکل عدم پشتیبانی ماکروسافت با فونت فارسیه
تمام فایل های افیس فارسی رو که ببری تو مک باز کنی می بینی که تمام حروف مجزا هستند و کاریش هم نمیشه کرد.
ولی با تایپ تو افیس مک مشکلی نداری به شرطی که از فونت های سری X استفاده کنی.
اگه هم نیازت به ویندوز در حد چند تا نرمافزار و افیس هست بهتره ویندوز مجازی نصب کنی.
فونت های سری ایکس چیه؟برا مکه یا ویندوز؟نقل قول:
برای مکنقل قول:
می تونی از فروم های مک دانلود شون کنی
کسی میدونه قرار هست ایا برنامه etabs یا 3d max برای مک ساخته بشه ؟؟؟ وقعا این 2 رو نداشتن برای من زجره :20:
یعنی اگه این فونتارو داشته باشم دیگه مشکلی با خوندن یا نوشتن حروف فارسی در آفیس مکینتاش ندارم؟نقل قول:
راستی خود اپل هم یه آفیس داره که اسمش iworkهستش.این آی ورک با فارسی مشکلی نداره؟من نرم افزارش رو توی کینگ2010 دارم.:8:
بدون این فونت ها هم مشکل بغرنجی پیش نمیاد (همونطور که تو ویندوز هم همین طوره) ولی برای اینکه مشکلت با فایل های افیس کمتر بشه بهتره نصب باشن.نقل قول:
خوبی مک اینه که ذاتا از فارسی پشتیبانی میکنه.:20:
هم از iwork می تونی استفاده کنی هم از neo office و هم open office از.
اره شنیدم کینگ یه DVD از برنامه های مک داره. همون کافیه.
تو ایران مک با مانیتور ، های رزولوشن مات هست بخوام بگیرم؟مانیتور ماتش بهتره یا براق؟
برام فرقی نداره چقدر گرونتر میشه؟
حذف شود....ویرایش شد
چندتا مک بوک پرو 723ای که دیدم همه براق بودند ولی ماتش هم هست ولی نمی دونم تو ایران هست یا نه.نقل قول:
هر کدومش یه مزایا و یه معایبی داره،
3-4 روز پبش با یکی از دوستام رفتیم واسش یه لپتاپ sony 136 گرفتیم، این مدل دارای LCD مات و FullHD هست
ولی وقتی سونی و اپل رو کنار هم گذاشتیم و باهاشون یه انیمیشن مشترک رو نگاه کردیم، اپل سرتر بود.:27::8:
سلام مدتی است دنبال یک لبتاپ تاپ هستم نظرتان درمورد مکبوک پرو مدل 724چیه.
سلام
بچه ها نمی دونین این نسخه ی شیر چندم جولای میاد ؟
مرسی
اونقد نظرات و جوابا زیادن که آدم واقعا کم میاره چی کار کنه. آقا چندتا سوال دارم که بتونم تصمیم گیری کاملی انجام بدم. در نظر بگیرید که مشخصات سیستمی که میخوام بگیرم از این قرار هست:
Macbook Pro 13.3"
CPU Core i7 2.7 4MB Cach
RAM 4 GB DDR3 1333
HDD 500 GB 5400 rpm
Intel HD Graphics 3000
قیمت حدودا 1،800
حالا:
1) با توجه به اینکه من 13 اینچ باید بگیرم اصلا انتخاب اپل درسته؟
2) آیا با توجه به پست های داده شده من توی آفیس (مخصوصا ورد و پاور پوینت) که خیلی به دردم میخوره مشکل خواهم داشت؟ مثلا مشکل فونت؟ (در مقایسه با ویندوز)
3) میشه گفت کارت گرافیکیش واقعا افتضاحه؟
4) این سیستم رو در مقایسه با سری جدید سونی که سی پی یو های Sandy Bridge دارند، چطور می بینید؟
ممنون از همه دوستان
سلامنقل قول:
تاریخ دقیق مشخص نشده ولی احتمال 14 جولای از همه قویتره.
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
به نظرم خوبه ولی بهترین نیست.نقل قول:
من میخواهم یک مک بوک پرو اپل بگیرم نظر شما در مورد این خرید چیست نوت بوک یا مک بوک دیگری توی همین حدود قیمت چی بگیرم بهتره