شما همون فیرمور گوشیتو آپدیت کن، یا با nsu آپدیت کن بعدش مستر ریست کن یا با جف فلشش کن، اگه نشد که بعیده که نشه مشکل سخت افزاریه، گوشی از دستت نیفتاده تاحالا؟نقل قول:
Printable View
شما همون فیرمور گوشیتو آپدیت کن، یا با nsu آپدیت کن بعدش مستر ریست کن یا با جف فلشش کن، اگه نشد که بعیده که نشه مشکل سخت افزاریه، گوشی از دستت نیفتاده تاحالا؟نقل قول:
چرا افتاده. 1-2 بار روی موکت
ولی آخه همیشه اینطوری نیست. کم پیش میاد!
اگر هر کدوم یه تاپیک بشه..... سرچ خیلی راحتره و میفهمیم در مورد چی سحبت میشه الان قرو غاتی شدهنقل قول:
نه...............قلام
مثل هنگ کردن میمونه، گوشی همیشه در حال هنگ نیست!، بعضی موقع ها هنگ میکنهنقل قول:
دوست عزيز شما بايد آپديت كرك شده ي آفيس رو ميگرفتي بعد نصب ميكردي نه اينكه به صورت مستقيم آپديت كني.شما سرچ كن دنبالش آپديت كرك شده هست.(شايد بشه رو قبلي نصب كرد)نقل قول:
دوستان میخوام گوشیمو بفروشم !
چند بفروشم خوبه؟
1 ماه کار کرده ،خیلی تمیزه
فقط 2 ساعت مکالمه داشته چون سیم کارت ایرانسل روش بوده
چند بفروشمش خوبه؟خطو خش هم به هیچ وجه نداره نه رو قاب نه روی ال سی دی
385 خوبه اگه انقدر که میگی تمیز باشه......:20:نقل قول:
مگه نوش چنده؟:دینقل قول:
385
سلامنقل قول:
دوست عزیز آخه چرا میخوای بفروش گوشی به این خوبی:19:
متاسفانه اگه بخوای به مغازه دار بفروشی براش خیلی فرقی نمیکنه که چقدر کار کرده.
البته اگه گوشی داغون باشه شاید فرق کنه ولی در کل اول پیشنهاد میدم نفروش بعدم دور بر 300 بدی خوبه در ضمن اگه بتونی به آشنایی چیزی بفروشی بهتره.
نقل قول:
اگه بتوني خونگي بفروشي حدود 300 خوب فروختي اگر مغازه باشه كه 250 بيشتر نميخرن
نه دیگه انقدر هم نه.نقل قول:
ببین ان82 290 بود من فروختم 200 به مغازه دار.
الن ان86 شده 390 نوش.
اب از سرمون گذشته این حرفو نزن...... میسوزم :31:نقل قول:
سرچ کردم
امودم توی این جا ببینم جواب می گیرم یا نه
مدیر سایت یه تاپیک ایجاد کردم بست گفت برو تئ کلوب N86
ورژن چنده؟نقل قول:
دوستان میخوام گوشیمو بفروشم !
چند بفروشم خوبه؟
1 ماه کار کرده ،خیلی تمیزه
فقط 2 ساعت مکالمه داشته چون سیم کارت ایرانسل روش بوده
چند بفروشمش خوبه؟خطو خش هم به هیچ وجه نداره نه رو قاب نه روی ال سی دی
چه رنگيه؟
اگه سفيده شايد بتونم مشتريشو برات پيدا كنم.
ظاهرا تاپيك تبديل به بقالي شده.:31:
با سلام
میخاستم بدونم این گوشی واقعا pdf نمیخونه ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان برا شما هم پیش اومده که یه عکسی رو به عنوان والپیپر انتخاب کنین ولی بعد یه بار خاموش روشن کردن عکس بره و دیگه والپیپر ساده جاش اومده باشه
نقل قول:
چرا ميخونه فقط تو ورژن اوليه بود كه نميخوند
فقط يكي دو بار.ديگه به اين باگ هاي كوچيك عادت كرديم.مثلا بعضي وقتا خودكار گوشي ميره رو تم فابريك:13:نقل قول:
آره گوشی من هم همین جوری شد رفت رو تم قبلی این گوشی تم های Fp2 روش نصب می شه دیگه درسته ؟؟
من چند تا بازی شتاب سنج دار گرفتم ولی کار نمی کنه تو گوشیم کسی بازی داره که سازگار باشه n86
من گوشیم -- نیست و برنامه ها رو -- می کنم و بعد نصب می کنم آیا روشی که در سایت هست برای -- گوشی باعث می شه که برنامه ها از بین بره من 320 برنامه و بازی رو گوشیم دارم و اصلا مشکلی پیش نیومده واسم
شرمنده شما 320 برنامه رو نصب كردين؟اگر اين كارو كرده باشين ديگه پوشه برنامه هاتون وا نميشه:31:نقل قول:
براي نصب برنامه rocknscrool تو ان 86 شما بايد نرم افزار رو تو حافظه گوشي نصب كنين.بازي هم بازي marble maze و بازيه resco buble خوب روش كار ميكنه و من مشكلي ندارم.(جفتشون با شتاب سنج كار ميكنن)
برنامه هاي ديگه هم بعضي هاشون يا با گوشي سازگار نيستن يا بايد ساين بشن (يعني با هك نميشه كار كنن و حتما بايد ساين بشه)
بازي هاي با دوربين هم چيز خوبي هستن حتما تست كن.
اولین بار 30 ثانیه طول می کشه ولی بعدش توی تمامی پوشه هام مثل باد میره مشکل من اینه که حافظه گوشیم شده 30 مگ و برنامه نمیشه نصب کرد و کند میشه گوشی ولی الان عالی
بهترين فريمور اين گوشي چيه؟ آخرين ورژن چنده؟ آيا هك ميشه؟ بهترين ورژن آخريه دوستان؟
ورژن گوشی من 21.006 و تاریخ 21/12/2009 هستش. طبیعتا اگه نخوای -- کنی و ... آخرین ورژن بهترینه دیگه!!!! چون هم باگ های قبلی گرفته می شه هم امکانات نرم افزاریش بهتر و بیشتر می شه!نقل قول:
دوستان عزيز به نظرتون n97ميني خودم را كه 20 روز كار كرده با ان86 آك عوض كنم از گوشي يك دوربين خوب هم انتظار دارم نياز منو برطرف ميكنه؟
نقل قول:
اگه دوربين برات مهمه و ان 86 اك هست بله عوض كن البته ان86 را خوب چك كن مخصوصا باطريش را
سلام دوستان.ورژن گوشی من 10 هست.میخواستم بپرسم بعد آز آپدیت به 21 چه تغییراتی ایجاد میشه و آیا ارزش داره آپدیت کنم؟
یه سرچ بزن قبلا گفته شده
بیشتر دوربینش بهتر شده
سرعت جی پی اس
و سرعت گوشی
مخصوصا تم افکت خیلی بهتر شده
اخرین ورژن هم که براحتی هــک میشه
زبان فارسی هم اضافه کردم اخرش
دوستان من میخوام این گوشی بخرم,میخوام ببینم
1.وزن زیادش اذیت نمیکنه؟
2.میگن باطریاش زود شارژ تمام میکنه درسته؟
وزنش اره زیادهنقل قول:
149 گرم هست
اولش شاید کمی اذیت کنه
بعدا عادی میشه
اتفاقا واسه من بالا بودن وزنش خوبه
حس میکنم خوشدست تر میشه
خواستی موقع خرید یه تستی بکن.
باطریش هم معمولیه
تا 2 روز با کارکرد عادی جواب میده
سلام دوستان
ميخواستم بدونم فيلم برداري ان86 چطوره فورمتش، اندازه اش؟
آيا از فورمت هاي دي وي دي پشتيباني ميكنه؟
پليرش چطور ؟:20:
سلام
من وقتی با دوربین گوشی فیلم میگیرم ، فیلم تیکه تیکه میشه .... چرا ؟ کس دیگه ای هم هست که همچین مشکلی داشته باشه ؟
یه مشکل دیگه هست ... گوشی من با تم nokia nseries صفحه نمایشش اینجوریه .. چیکارش کنم ؟
کس دیگه ای هم هست که همچین مشکلی داشته باشه ؟ گوشه کنار باتری یه خط سفید کوچولو هستکد:http://upload.doostjoon.com/images/3928022010020.jpg
منظورتو درست متوجه نميشم.;)نقل قول:
من وقتی با دوربین گوشی فیلم میگیرم ، فیلم تیکه تیکه میشه .... چرا ؟ کس دیگه ای هم هست که همچین مشکلی داشته باشه ؟
موقع فيلم برداري پايين صفحه نوارمشكي نميفته؟
واسه اون تمم نگران نباش حساس شدي مال منم توهمين مايه هاست.:biggrin:
باتم هاي ديگه كه اينجوري نميشه؟
برنامه ای هست که که بشه کاری کرد موقع زنگ زدن عکس فرد بزرگ بیوفته؟
آْرهSky streemوبرنامه ديگه اي كه ميتونم معرفي كنمنقل قول:
برنامه ای هست که که بشه کاری کرد موقع زنگ زدن عکس فرد بزرگ بیوفته؟
Full Screen Caller
تواين قسمت ميتوني اين برنامه رو پيدا كني.الان گشتم نتونستم پيدا كنم.شرمنده.
ولي ميدونم تاپيكش هست.
[PHP]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=205&order=desc[/PHP]
نقل قول:
فيلم برداريش عاليه و فورمتش mp4 و اندازه 640* 480
فرمت دي وي دي پشتيباني نميكنه
متشكرم رفيقنقل قول:
يه سوال ديگه GPSاش چطوره در مقايسه با گوشي هاي ديگه مثل پيكسون يا رنوار؟:43:
با سلامنقل قول:
نوار مشکلی والا من ندیدم .. , ولی وقتی روی بیشترین کیفیت میزارم تیکه تیکه میشه ... ولی روی کیفیت های دیگه نه
فقط با اون تم اونجوریه .. بقیه تم ها مشکلی ندارن
نقل قول:
Gps گوشي هم عاليه و در بعضي مواقع كمتر از 30 ثانيه وصل ميشه
پس عالي نيست چون بنده با رنوار در بعضي مواقع در كمتر از 5 ثانيه كانكت شدم و در حالت معمولي تقريبا 15 ثانيه طول ميكشه:21:نقل قول: