در مورد فشرده كردن نقشه ها نمي دونم چرا استقبال نشد؟:9:
Printable View
در مورد فشرده كردن نقشه ها نمي دونم چرا استقبال نشد؟:9:
اول برنامه رو دانلود كن سايت جي اس ام آريا قسمت نرم افزارهاي سازگار با Kc910 renoir و اطلاع بده تا بقيه رو توضيح بدم:20:
در مورد دومي هم دارم كار ميكنم ولي منتظر نباش به اين زودي رديف بشه اگرم بشه:43:
عكس نقشه تهران با زوم 16 با فرمت TAR رو تو جي اس ام آريا:10: آپ كردم اگه كسي طالب بود خود نقشه رو هم آپش مي كنم
آقا اینجا یعنی شیراز با گارانتی 305.000 میدن! جریان چیه؟:19:نقل قول:
سلام دوستان
:37::37:
رنوار من قاطي کرده.. :37:
فيلم هايي که باهاش مي گيرم هم تيک دارن هم صدا و تصويرش با هم هماهنگ نيستن اول صدا مياد چند ثانيه بعد تصويرش مياد :41:
مشکل از گوشيمه يا مموري؟(مموريم 4 گيگ توشيبا تقريبا هم فوله)
مي ترسم ببرم گارانتي خرابترش کنن
ممنون مي شم کمکم کنين
فیلم برداری با تیک = مشکل رم
شما مموريتو خالي كن بعد دوباره فيلم بگير احتمالا درست ميشهنقل قول:
%100 تاييد مي شه مشكل از رمه بايد يه رم با سرعت انتقال داده بالا بگيريد:11:نقل قول:
سلام خدمت اساتيد محترم :11:
امروز گوشيو بردم نمايندگي گفت اولين احتمال مموريته چون مموريم گارانتي داره قراره چند روز ديگه برم واسم عوضش کنه
مي گن مموري هاي کلاس6 از همه بهترن اينکه مموري چه کلاسي هست رو کجا نوشته؟ من که هرجارو نگا کردم ننوشته بود
بازم ممنون
سلام
رو جعبه ی مموری نوشته کلاسش رو
حتما حواست باشه که فقط کلاس 6 بگیر
ترجیحا از مارک های PNY,SANDISK
هرچی گرفتی دقیقا عکس جعبه و خودش رو بیار بزار اینجا
چون ما هم شدیدا درگیر این قضیه هستیم
كلاس رم رو داخل يه دايره ميزنه(6) حالا اين پرانتزها رو يه دايره فرض كن:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكس نقشه تهران با زوم 16 با فرمت TAR اگه كسي طالب بود خود نقشه رو هم آپش مي كنم:40:
آقا دمت گرم
عجب نقشه اییه
بابا آپلودش کن دیگه
نیکی و پرسش ؟ :دی
اینم یکی از جدیدترین دوربین های سامسونگ با لنز Schneider-Kreuznach
آقا يه جايي واسه آپلود معرفي كنين چشم:11:نقل قول:
البته اگه نگم همه، لنز اکثر دوربینای سامسونگ رو شرکت اشنایدر میزنه :46: :10:نقل قول:
بیا داداشنقل قول:
فقط زوووود
منتظریماااا
:دی
کد:http://www.ir-manup.com/
کد:http://up.--------.com/
کد:http://www.up.lon.ir/
رفيق ميدوني حجمش چقدره 573مگ :18::41:نقل قول:
ولي اينو بگم توگوشي سريع ريخته ميشه و هيچ مشكلي هم نداره:10:
آقا جان از قديم گفتن به جاي ماهي دادن ماهيگيري يادش بده:46:
شما يه زحمت بكش نرم افزار Atlas creator1.7 رو از جي اس ام آريا DL كن تا بقيش رو خدمتت توضيح بدم:11:
حالا نمیشه یه بلایی سرش بیاری کخ حجمش کم شه ؟
بخدا میشه ها
یکم روش کار کن
بچه ها به نظرتون میشه کاری کرد که صفحه ی گوشی های ال جی موقع اجرا برنامه هم مثل حالت عدای خاموش بشه و روشن باقی نمونه؟
یه راهش اینه که خود برنامه نویس به برنامه گفته باشه. مثلا برنامه eBuddy اگه یه مدت بمونه خود به خود خاموش میشه.....نقل قول:
بچه ها به نظرتون میشه کاری کرد که صفحه ی گوشی های ال جی موقع اجرا برنامه هم مثل حالت عدای خاموش بشه و روشن باقی نمونه؟
خوب واسه بقیه برنامه ها چه راهی هست؟نقل قول:
عجب گوشیه :)
نومودونوم! :دینقل قول:
خوب واسه بقیه برنامه ها چه راهی هست؟
یه جوری آپلود کننقل قول:
خیلی باحاله
دوستان سئوالي كردم در صفحه 171 كه كسي پاسخ نداد لطفا اگر مي توانيد كمك كنيد اما سئوال :
جديدا گوشي بنده با وجود چك باطري كه در دو سه گوشي ديگه انجام دادم و سالم بوده عمرش به 1 روز رسيده و همه باطريها رو هم در عرض يك روز خالي مي كنه بعضي مواقع هم لطف مي كنه رنگ قاطي مي كنه آيا به نظرتون راه حلي براي حل اين دو مشكل هست راستي دقيقا 1 ماه بعد از اتمام گارانتي اين بلاها شروع شده...
اگر اطلاعاتي براي چك گوشي و باطري داريد بگيد وآيا كسي يا جايي رو ميشناسيد كه باتري اين گوشي رو بفروشه چون توي علائدين هم نبود و يه باتري مشابه 750 ميلي آمپري مي دادن كه به درد نمي خورد .
شما تشریف ببرید خود پارس کامتل،هم باطری رو داره،هم میتونه براتون فلش کنه
بچه ها من یه پیشنهاد دارم .
در راستای ارتقای هرچه بیشتر همکاری بین اعضای تاپیک رنوار ، پیشنهاد می کنم علاوه بر دنیای مجازی ، در دنیای حقیقی هم با هم همکاری کنیم .:10:
فرضا ً یه نفر یه جایی هست که به بعضی چیزا دسترسی نداره ، کسی که دسترسی داره زحمتشو بکشه براش بگیره و بفرسته و حالا اگه دلش خواست مبلغی هم اضافه بگیره بابت وقتی که گذاشته . گرچه کارش با ارزش تر از این حرف هاست اما بالاخره زحمت کشیده ، خشک و خالی که نمیشه .:46:
مثلا ً من که هرچی اینجا گشتم رم با برجستگی پیدا نکردم . گوموش جان می تونه برای کسانی که به این رم احتیاج دارن از تهران تهیه کنه و و بفرسته و بقیه هم کارای دیگه انجام بدن ...
امروز پسرعموم که ساکن تهرانن رفته علاء الدین اما متاسفانه رم کلاس 6 بیشتر از 2 گیگ پیدا نکرده .
منتظر نظراتتون هستم
فقط خواهشا ً اگه کسی موافق نیست ، چکشی برخورد نکنه و خیلی نرم مخالفتش رو اعلام کنه .
من کاملا موافقمنقل قول:
مثلا خوده من هر چی گشتم یه کیف لپ تاپی پیدا نکردم برای گوشیم
ممکنه یکی باطری پیدا نکنه
یکی رم کلاس 6 پیدا نکنه
خیلی خوبه اگه اینجوری بشه
پیشنهاد عاااالیه
کسی یه برنامه تبدیل می تونه معرفی کنه که این مشخصات رو داشته باشه
به فرمت های قابل پخش برای گوشی تبدیل کنه... به خصوص AVI و MP4
از زیرنویس فارسی پشتیبانی کنه. یعنی موقع تبدیل زیرنویس رو هم بنداز پای فیلم
سرعتش هم قابل قبول باشه. مثل بعضی از این برنامه ها نباشه که یه فیلم رو دو ساعت طول میده تبدیل کنه
باهاش بشه هر فرمتی رو هم تبدیل کرد. به خصوص MKV و AVI هایی که گوشی پخش نمی کنن
خلاصه اینکه می خوام باهاش فیلم تبدیل کنم و ببینم
منم با این پیشنهاد موافقم......:10:نقل قول:
بچه ها من یه پیشنهاد دارم .
با سلام خدمت بچه های گرامی :دی
طبق تحقیقات به عمل آمده:دی دوربین ویواز شدیدا گند زده
مثل اینکه کماکان رنوار ....:21::27:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=366998&page=39
دوستان خواهرم این گوشی رو امروز از نمایندگی خرید 275 یه باتری اورجینال 10 و کابل تیوی 7 تومان
فقط اگه زحمتی نیست چند تا از نرم افزارهایی که بدون مشکل رو گوشی کار میکنن لینکشون یا حداقل اسمشون رو بدید تا دانلود کنم
مخصوصا دیکشنری
ممنون
شما میتونین PM DICTIONARY رو دانلود کنید،ورژن مخصوص گوشی های تاچ،روی این گوشی هیچ مشکلی نداره
من این گوشی رو یه 2 ماهی میشه که گرفتم ، ازش تقریبا کاملا راضیم، دوربینش تو روز اصلا مشکل نداره ولی تو شب یا یه جای تاریک که فلاش میزنه اگر فضا باز باشه انگار نه انگار که فلاش زده ولی در کل از عکاسیش و فیلم برداریش راضیم.
و برای اون افرادی که میان یه سری عکس میزارن و میگن که کیفیتش خوب نیست باید بگم که اکه تنظیماتشو مناسب با شرایط بکنن عکساش خیلی خوب میشه :
با سلام خدمت دوستاننقل قول:
از اينكه چند روزي نبوديم و كسي حال ما رو نپر سيده اي ....
رفيق تو اين سايت هر چي بخواي هست رايگان(مفت):31:
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
يه فايل jad يا همون كمكي بايد براش نوشته بشه:20:نقل قول:
خوووب
چندتا خبر
امروز رفتیم گارانتی باطری رو عوض کنیم.بی شرفا :دی گفتن گوشی باید بمونه
فعلا بی رنواریم
امروز واسه یکی از علاالدین رنوار خریدیم 285.
با 2سال گارانتی همین شرکت مسخرهه :دی
ضمنا سر رم دوباره آشوب بپا شد.
یارو یه 4 گیگ SILICON POWER کلاس 4 میخواست 28بکنه تو پاچکمون
گفتم باشه عیب نداره،شما باز کن اگه تیک نزد من همین 28 میخرم ازت
گفت نه آقا،این چه حرفیه،تیک نمیزنه!
گفتم حالا باز کن :27:
انداخت رو گوشی .دیدم ببببببببببلهههههه،میتیکه :دی:21:
اینم عاقبت طمع کاری
هم رمش از نوئی درومد،هم 28 تومن از دستش رفت
آقا پوريا بنده يكي از بستگان را فرستادم به شركت اصلي بعد از نشان دادن كارت گارانتي منقضي شده ام يه باطري به قيمت 10 توان به اون دادن و گوشي رو طلب نكردن ...
بنده هم رم SILICON POWER كلاس 6 به يكي از دوستان سپردم براي آورد به قيمت 19 تومان نشون ميده ماشا... اين بازار ما چقدر اصولي هست.
عزیز من چون میخواستم از گارانتی استفاده کنم،بخاطر این گوشی موند
شما silicon power چند گیگش رو گرفتی 19 تومن ؟
میشه عکس خودش و بسته بندیش رو بزاری ببینیم که بریم از همون بگیریم ؟
اون برجستگی پشتش رو داشت /.؟
دوستان اگه این داستان رم حل شد بالاخره بگید از کجا می خرید که ما هر بریم بخریمنقل قول: