آخه ماشین های TIRE 4 آپگرید نمیشننقل قول:
ماشین های تایر قبلی هم که W داشتن تست کردم نشد
بعد فکر کنم TIRE 4 اصلا W نداره
Printable View
آخه ماشین های TIRE 4 آپگرید نمیشننقل قول:
ماشین های تایر قبلی هم که W داشتن تست کردم نشد
بعد فکر کنم TIRE 4 اصلا W نداره
سلام
دوستان این قضیه need for speed world چی
کسی تایپیکی براش زده
تاپیک که داره...................................چون آنلاینه زیاد سرو صدا نکرد..........نقل قول:
سلام
دوستان این قضیه need for speed world چی
کسی تایپیکی براش زده
نه با با پس آنلاین یعنی اصلا نمیشه تو آق بازی کرد چه بد
سلام
من خیلی گشتم
اما پچ های این بازی رو پیدا نکردم
یکی لطف میکنه آدرس پچ های بازی رو بده و بگه هرکدوم چی کار میکنن ؟
ضمنا نحوه نصب پچ رو هم بگین
ممنون
:10:
سلام دوستان
من اين بازي رو به تازگي دانلود كردم و راحتم نصب شد ولي وقتي ميرم تو بازي و start career رو انتخاب ميكنم از بازي مياد بيرون!!
ممكنه قبلا اينو جواب داده باشيد ولي ممنون ميشم الآن كمكم كنيد
كسي ميدونه اين مشكل چجوري حل ميشه؟
با تشكر
نقل قول:نقل قول:
پچ رسمی و اکسپنشن پک بازی که تعدادی ماشین و چند مورد دیگه اضافه می کنه
محتوای مخفی: توضیحات پچ
دانلود با حجم 134 مگ
بعد دانلود و نصب این پچ رسمی تعداد زیادی از مشکلات حل میشه چرا؟ چون باید از کرک جدید استفاده کنید کرک قبلی چون مناسب کرک نشده بود مشکلاتی رو به همراه داشت.کد:http://cdn.needforspeed.com/data/downloads/shift/SHIFTPCPATCHV1.02_OTHER.exe
کرک رو هم از این جا دانلود کنید دنبال این پست بگردید:
Need for Speed: Shift v1.02 (v1.0.2.0) [MULTI10] No-DVD/Fixed EXE
2.6 مگ هست حجمش.کد:http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_nfs_shift.shtml
راستی نمی دونم می دونستید یا نه اگه تمام ستاره های World Tour رو کسب کنید یه BMW GT2 بهتون جایزه می ده عجب فرمونی داره لامسگ.
مشکل کرش کردن هم به دلیل گرافیک هست البته تا حدود زیادی این پچ بهینه کرده ولی شما باید گرافیک رو تا حد امکان تعدیل کنید. نیازی نیست همه چیز رو روی Low یا Medium بذارید از چیز های غیر ضروری بپرهیزید و آنتی آلیاسینگ ها رو خاموش کنید یا رو 2X بذارید. مشکل کرش هم برطرف میشه
دوست عزيز من پچ رو نصب كردم و اين كركي هم كه گفتيد رو كپي كردم ولي بازم همون مشكل رو دارم،چرا؟!!!
سیوت رو پاک کن یه جای دیگه نگه دار تنظیمات گرافیکی را توی مینیمم بذار امتحان کن ببین چی میشه؟نقل قول:
سیستمت چیه؟ منظورم RAM و CPU و VGA هست. به تعداد هسته های CPU اشاره کن. و Bitrate گرافیکت رو بگو نه رمش رو
ببین این سیستم منه با این سیستم وقتی از تنظیمات تقریبا نرمال بالاتر می ذارم اولا افت فریم دارم در ضمن امکان کرش هست
Operating System: Windows XP Professional Service Pack 3
Processor: AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor, MMX, 3DNow (4 CPUs), ~3.4GHz
Memory: 2048MB RAM
Card name: NVIDIA GeForce 9400 GT - 128 bit
Display Memory: 1024.0 MB
Current Mode: 1440 x 900 (32 bit) 75Hz
می بینی که فقط توی گرافیک کم دارم CPU قوی هست یه کارت گرافیک 256 بیتی می تونه باعث خروجی بهتری بشه. کلا بازی به لحاظ گرافیکی زیاد بهینه نشده. و سخت افزار رو خیلی به کار می گیره
واقعا ممنون كه جوابمو ميديدنقل قول:
من همه تنظيمات رو تو حالت low هم گذاشتم ولي بازم همين مشكل رو داشتم.فكر نميكنم مشكل از سخت افزار باشه
Operating System: Windows XP Professional Service Pack 3
Processor: intel E5300 dual core 2.60
Memory: 3 gig RAM
Card name: ATI 5570
Display Memory: 1024.0 MB
Current Mode: 1280 x 800 (32 bit)
نميدونم كارت گرافيكم چند بيتي محسوب ميشه
راستي با اين كارت گرافيك و مانيتور LCD چرا refresh screen rate رو نميتونم بالاي 60 هرتز تنظيم كنم؟!!!
خواهش می کنم وظیفه اسنقل قول:
من این مشکل کرش رو داشتم ولی با نصب پچ 134 مگی حل شد. شما از توی ویندوز ببین مانیتورت روی چند هرتز هست اگه تونستی و ساپورت می کنه بذار روی 75 هرتز. بعد برو توی بازی و رزولیشن بازی رو روی 1280 x 800 قرار بده بدون AA یعنی روی X 0 باشه Vsync رو هم غیر فعال کن و آنتی آلیاسنگ رو هم روی صفر قرار بده تنظیمات رو روی نرمال یا Low قرار بده تست کن ببین چطور میشه
اين كارها رو هم كردم ولي باز همون مشكل رو دارم........انگار درست بشو نيست كه نيستنقل قول:
وقتي بازي رو نصب ميكنم اول بايد پچ رو نصب كنم و بعد كرك رو كپي كنم ديگه؟
ممكنه مشكل از بازي باشه؟!!! اين لينك جاييه كه ازش دانلود كردم(اميدوارم نگن تبليغه):
کد:http://-------------.com/2009/09/download_game_pc_need_for_speed_shift.php
نه فکر نکنم مشکلی باشه بله باید اون پچ 134 مگی رو نصب و در آخر کرک متناسب با اون رو بریزی... وای نکنه پچ نصب نشه نسخه ای که دانلود کردی چند زبانه هست؟ چون 2 زبانه هم هست. وقتی زبان رو انتخاب می کنی چه زبانهای دیگه ای میده؟ چون این پچ و کرک که دادم واسه 10 زبانه اروپایی هست.
10 زبانه استنقل قول:
اون كركي كه تو اون پست داديد با اين پچ متناسب بود؟
بله هم پچ و هم کرک مخصوص نسخه 10 زبانه بودنقل قول:
سلام دوستان ...
من بازی Most Wanted رو خیلی دوست داشتم این بازی هم مثل اون هستش یعنی میتونی توی شهر واسه خودت چرخ بزنی یا نه؟؟ اگه نمیشه لطفاً یه بازی مثل Most Wanted معرفی کنید
نه این مثله Pro Street هست که مسابقات اتومبیل رانی توی پیست هست ورژن قبلی بازی یعنی آندرکاور مثل موست وانتد هستش که چالش های خیابونی داره و توی شهر رانندگی می کنی و مثل موست وانتد و کربن تعقیب و گریز و پلیس و این حرفاسنقل قول:
دوستان اگه 2 تا کامپیوتر رو با هم شبکه کنیم. میشه این بازیو 2 نفره انجام داد؟
سلام . من با سیستم زیر این بازی رو بدون گیر اجرا میکنم ولی به هیچ وجه داخل بازی نمیشه . بعد از اسم دادن و سیو و این حرفا و در آخر اون قسمت که آرم ماشینا رو بالاش میزنه (یه تیکه صحنه آهسته می شه ها !) فقط تکرار میشه!
لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟ همه دکمه ها رو هم زدم ولی وارد بازی نمیشه!
cpu 2.4 intel
vga 256 geforce 6200
ram 1256
این کرک 2.6 مگی رو الان از صفحه قبل دانلود کردم و ریختم در محل نصب و حالا دیگه لود اول میپره بیرون!
چیکار کنم . سی دیشو ندارم دوباره نصب کنم.
خوب دیگه فقط اجرا می تونی بکنی عمرا نمی تونی بازی کنی نمیگم همه آیکن های گرافیکی رو بذاری روی حداقل. خیلی سیستمت پایین هست برای اجرای این بازی سی پی یو تک هسته ای و تا این اندازه ضعیف گرافیکتم که سری 6000 هست اونم یکی از ضعیف ترین مدل هاش. رمت هم که یک به حساب میاد... یا سیستم رو ارتقا بده یا برو تو نخ بازی موست وانتد فعلا. اگه به ریسنگ علاقه دارینقل قول:
سلام
آخر بازی چی مشه؟
اگر همه ی تایر ها تموم بشه چی میشه؟
اصولا همه تایر ها قرار نیست فتح بشه ای فقط اچیومنت هست در واقع تموم شدن بازی بستگی به این داره که NFS World Tour رو شما فتح کنی و توی اون مسابقات در مجموع اول بشی البته ممکن هست یک ریس رو نتونی اول بشی ولی اگه در کل مقام های اولت بیشتر باشه رتبه اول می گیری وقتی من NFS World Tour رو فتح کردم باورم نمیشد به میمنت این تموم کردن بشینم ریپلای مسابقه آخرم رو ببینم که روش تیتراژ استاف بازی میاد و آخرش می نویسه END مثلا بازی فتح میشه ولی خوب شما می تونید با گرفتن پوینت ها لول بگیری وقتی به 10 20 30 40 50 هم برسی هر بار یه آیکن و نشان افتخار میده اولش برنز بعد نقره ای بعد پلاتین و در آخر وقتی به آخرین لول برسی نشاتن طلا میگیری می تونی جهت گرفتن پوینت به ایونت هایی وارد بش که بازیشون نکردی و ستاره نگرفتی از اونها و حتی می تونی این پوینت ها رو از Quick Race هم بگیری من با مازراتی توی کوئیک گیم زیاد پوینت گرفتم مازراتی تمامی فاکتور هاش چسبیده به ته ترکیبی از بوگاتی و پاگانی هت قدرت هاش اگه توی Career میشد از اون مازراتی استفاده کرد دیگه بازی میشد عین هلو هرچی ریس هست با این درو میشد واسه همین این ماشین اصلا توی فروشگاه بازی وجود نداره و فقط میشه توی Quick Race ازش استفاده کردنقل قول:
دوست عزیز کلا نا امیدم کردی . الان میرم خود کشی میکنم:18:نقل قول:
موست وانتد رو تا آخر رفتم. :10:
ممنون بابت جواب. پیروز باشی
با سلام.
اين بازي چندتا پچ داره؟من پچ 134 مگايي رو كه دو صفحه قبل بود رو دانلود كردم.همراه با كركش.بجز اين چيز ديگه اي لازم نيست؟
فقط دو تا پچ که ورژن 1.02 آخریشه... (یه پچ 1.03 هم در حال حاضر هست که کاملا غیر رسمیه)نقل قول:
خیر.
دوستان من این بازی رو روی سیستم اجرا کردم . مشخصات سیستم به شرح زیر است :
1 - cpu : Core to due E7200
Ram 2 Gig DDR2
VGA : Geforce 9500GT 1Gig
2 - روی لپ تاپ acer 5741 هم امتحان کردم که مشخصاتش به شرح زیر است :
cpu : core i3 2.13
Ram :4 Giig DDR3
VGA : ATI 5470 512mb
با توجه به مشخصات، لپ تاپم خیلی قوی تر از سیستم خانگی هست ولی نمیدونم چرا بازی شیفت روی لپ تاپ به روانی سیستم خانگی اجرا نمیشه و هم فریم کمتری میده و هم اینکه باید با جزییات متوسط بازی کنم .
فکر میکنید مشکل چیه ؟
فرقش اینه که روی سیستم خانگیت یه ویندوز گیمینگ نصبه... 7 هم خوبه ولی به اندازه XP SP3 گیمینگ نیس.
یادمه من قدیم نصب می کردم ، یه پچی هم براش نصب کردم گویا مشکل کرک داشت ، کسی لینک اون پچ رو داره ؟
توی خود سایت بازی لینک مستقیم پچ رو گذاشته
needforspeed.com
توی قسمت دانلود برو توی شیفت دانلودش رو میده ولی حجمش زیاده بیش از 100 مگ
گرافیک لپتاپتو خیلی ضعیف تر از 9500 هستنقل قول:
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
بچه ها کسی فایل اجرایی ارجینال بازیو نداره!؟
خوب شما بازی رو نصب و بدون کرک اجرا کن عمون فایل .EXE توی پوشه بازی فایل اجرایی اصل بازیه!نقل قول:
البته گاهی اگه توی DVD های بازی رو بگردی معمولا فایل اصلی یه جایی توی همون DVD ها هست...البته این بازی فکر کتن بری من دو نصبه بود اگه شما هم دو نصبه هست توی پوشه محل اجرای setup اصلی بازی رو بگرد...
مهدی جون شاید کرک نسخه ایشون مشکل داره:10:نقل قول:
یادمه وقتی من این بازیو گرفتم جفت کرکاش مشکل داشت بعد یه کرک دیگه گیر آوردم :8:
من نگرفتم الان این وسط چی شد!!:31:نقل قول:
ایشون پرسیدند فایل اصلی بازی کدومه گفتم همونیه که قبل از ریختن کرک توی پوشه اصلی بازی هست و وقتی روش کلیک میکنید بسته به نوع اجرایی بودنش(درخواست سریال, اتصال به اینترنت و یا DVD اصل بازی ) اخطار میده...حالا این وسط کرک از کجا اومد:14::31:
ممکنه سوالم تکراری باشه، (ولی 176 صفحه رو نمشیه جستجو کرد)
این بازی فقط مسابقه داره؟ یا میشه تو شهر هم رانندگی کرد مثل کربن ؟
اگه میشه، لطفا بگین از کجا باید برم؟
راستی رمز اینا هرچی داره هم بدین بیشتر حال کنیم:27:
نه عزیز فقط مسابقات رانندگی در پیست هست توی شهر نیست
چندروز پیش با کمال افتخار به lvl 50 رسیدم بعد ازین همه مدت بازی نکردن : دی
اگر همچنان این بازی رو دارید حتما پیشنهاد میکنم پیست HazyView Eight رو امتحان کنید چون واقعا فوق العادست من با این پیست زندگی کردم نهایت هیجان و خندست : دی
سلام دوستان
جدید ترین کرک رو میشه لینک بدین؟
کرک و پچ تو 2 صفحه قبل رو نتونستم دانلود کنم.
کرک رو بدون پچ هم میشه اجرا کرد؟ من دایال آپ کانکت میشم و نمی تونم پچ دانلود کنم...
ممنونم
سلام
یکی لطف می کنه طرز نصب این پک Ferrari & Exotic Cars رو توضیح بده
من هرکاری کردم نشد که نشد
سلام
من میخوام با جوی پد بازی کنم تو آپشن هم رفتم و نوع کلاسیکش رو فعال کردم ولی هنوز هیچ کدوم از دگمه های جوی پد کار نمیکنه .
لطفا راهنمایی کنید .
شما از بازی باید خارج بشی و توی آپشن های مین منو ستینگتو عوض کنی.نقل قول: