اون عکس هم Gsmarena با 1 دوربین دیجیتال از صفحه ی گوشی گرفته. مثل بقیه ی گوشی های جاوا.
اون عکس هم Gsmarena با 1 دوربین دیجیتال از صفحه ی گوشی گرفته. مثل بقیه ی گوشی های جاوا.
نه من که نگرفتم، ماله جی اس ام هستش... ولی برنامه براش فکر کنم باشه.....نقل قول:
خیلی ممنون حسین جان. راستی این عکس رو خودت گرفتی؟
این برنامه ای که از صفحه عکس میگیره رو نداری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam rofagha . ba cookie daram post midam.vaghe.an vebgardi ba cookie va opera mini lezatbakhsh hast.
یادش بخیر......یکی از پست های این تاپیکو من با کوکی دادم (البته با زبون فارسی) فکر کنم دو روز بعد اون پست گوشی به فنا رفت! :دینقل قول:
salam rofagha . ba cookie daram post midam.vaghe.an vebgardi ba cookie va opera mini lezatbakhsh hast.
OSEN جان خدا روح گوشیت رو قرین رحمت قرار بده :دینقل قول:
یادش بخیر......یکی از پست های این تاپیکو من با کوکی دادم (البته با زبون فارسی) فکر کنم دو روز بعد اون پست گوشی به فنا رفت!
پیشنهاد میکنم این 2 - 3 روز سوار تاکسی نشی..... :دی
سلام .
آقا واقعا چه هیولاییه این ایرا 5 . با این که بتا هست ولی اصلا قابل مقایسه با 4.2 نیستش . خلاصه بسی حال کردیم ، جای شما خالی . با اینکه 1000 تومن رو یاش دادم ولی می ارزید . خیلی حال داد :5:.
کسی راهی برا دورزدن ایرانسل نداره که مجانی بشه ؟
حسین جان شما اون یست رو با ایرا 4 دادی یا 5 . آخه نسخه ی 5 برا خودش یه کیبورد جدا داره و کاری به کیبورد گوشی نداره ولی 4 ش از کیبورد گوشی برا نوشتن استفاده میکرد برا همین من هر کاری کردم فارسی نشد .نقل قول:
یادم باشه تو این 2 روزه هوا گوشیمو داشته باشم :31:
حسین آقا اگه زحمت نیس برات اون ایرا 5 بتا رو که خودت nav bar رو از یایینش حذف کرده بودی بزار ؟
ضمنا چجوری باید عکس رو سیو کنیم ؟ من نتونستم .
سلام .
نسخه ی بتای 2 ایرا هم منتشر شده که از اینجا میتونین دانلودش کنین :
من مشکل سیو کردن عکس رو که تو بتا 1 داشتم، دیگه رو تو بتای 2 ندارم .کد:http://www.opera.com/mini/download/lg/kp500_cookie/
:10:
سلام...
دوستان من دنبال بازی هایی که از شتاب سنج استفاده میکنه میگردم...دوستم n97 داره...یه بازی داشت ماشین بود...از شتاب سنج استفاده میکرد...خیلی باحال بود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کسی واسه این کوکی از این جور بازی ها داره؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+این:
نقل قول:
حسین آقا اگه زحمت نیس برات اون ایرا 5 بتا رو که خودت nav bar رو از یایینش حذف کرده بودی بزار ؟
گشتم بود ولی کار نمیکرد، پس نگرد.:31:نقل قول:
اون پست رو من با اپرا 4.2 دادم......
بفرمایید اینم اپرا مینی نسخه 5 بتا 2 مخصوص کوکی و بدون کیپد (حجم 246 کیلو بایت):
لینک مستقیم:کد:http://rapidshare.com/files/325647761/Opera_Mini_5.0.jar.html
کد:http://s73.eu.rapidbaz.com/get/_CMSg/Opera_Mini_5.0.jar
یعنی پیدا کردین؟؟؟میشه یه لینکی بدی شاید کار کرد:دینقل قول:
گشتم بود ولی کار نمیکرد، پس نگرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه خبر بد.....:دی کوکی چینی، خیلی هم بهش شبیهه فقط نوشته LC و تو اسپیکرش یه تفاوت کوچیک هست.....قیمت هم 90 تومان! :دی البته پشتش شبیه نیست اصلا....به خاطر دوربینش....
جاوا بود:31: ولی کار نمیکرد حتی رو 5800 هم نصب کردم ارور داد. پاکشون کردمنقل قول:
او این که چیزی نیست دوست من رفته n79خریده بعد تو یک مغازه دیدیم گفتم برو قیمت کن رفت یارو گفت 90 تومن:18: بعد گفت چینیه. پشت و رو و بالا و پایین و چپ و راستش همش با اصلش یکی بود:31: تازه سوکت 3.5 هم میخورد:27:نقل قول:
راستی بچه ها یک چیزی گرفتم خیلی باحاله یک شکل کوچیکه بعد میچسبونی پشت گوشی قسمتی که آنتن گوشی هست بعد شب که گوشیت زنگ میخوره چراغاش روشن و خاموش میشه.
موندم این چینی ها چه چیزا که نمیسازن. تازه زنگ موبایل رو هم عوض میکنی اونم طریقه چشمک زدنش فرق میکنه:18:باطری هم فک کنم نداره:31:هنوز تو کفشم:27:
دوست عزیز مجید جان در عجبم که چطور تا حالا این وسیلرو ندیده بودید آخه عزیز من، من حداقل 2 سال پیش از اینا دیدم و استفاده کردم !!! ولی راست میگی خیلی توپن :31:نقل قول:
راستش رو بخوای من سه شنبه که از دانشگاه میومدم یکی گوشیش زنگ خورد دیدم: دینقل قول:
بعد امروز که تو مغازه دیدم فهمیدم از اوناس سریع خریدم.:31: تازه دوتا قلبه وستشم تیر خورده:21:500 تومن خریدم
میگم باطری داره؟ تموم نشه سریع:41:
من دوستم از اینا که میگی روی 1100 خودش داره....:دی البته میگفت واسه کمتر شدن ضرر امواج موبایل هم هست....:14::14::14:نقل قول:
راستی بچه ها یک چیزی گرفتم خیلی باحاله یک شکل کوچیکه بعد میچسبونی پشت گوشی قسمتی که آنتن گوشی هست بعد شب که گوشیت زنگ میخوره چراغاش روشن و خاموش میشه.
راستش تا جایی که من میدونم باطری نداره و چراغاش در اثر امواج گوشی روشن میشن !!نقل قول:
salam.
hosein jan man ke hamchenan keypad daram be iiiiiiiiiiiin gondegi ; ) .
ببخشید، الان درستش کردم (لینک ها ویرایش شد):
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4517330&postcount=1730
نقل قول:دقیقا همینطوره....:46:نقل قول:
راستش تا جایی که من میدونم باطری نداره و چراغاش در اثر امواج گوشی روشن میشن !!
اگه منظورتون یه چیزی شبیه توپ هستش که زنگ می خوره چشمک میزنه چرا توش یه باطری ساعتی می خوره!
راستی کوکی داران یه عکس 8 مگاپیکسلی توش بریزن ببینن جواب میده
تا جایی که من می دونم اختلاف رنوار و کوکی تو سخت افزار خیلی کمه
گوشیم سوخت
وصل کردم به سیستم توش چیزی بریزم خاموش شد حالا هرچی روشن میکنم بالا نمیاد
فقط آرم ال جی میاد و یکم میمونه دوباره ریست میشه. چیکار کنم:41:
باتری رو در بیار دوباره بزار ببین چواب میدهد....نقل قول:
گوشیم سوخت
وصل کردم به سیستم توش چیزی بریزم خاموش شد حالا هرچی روشن میکنم بالا نمیاد
فقط آرم ال جی میاد و یکم میمونه دوباره ریست میشه. چیکار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سوخته بود که روشن نمیشد، احتمالا سیستمش به هم ریخته، باید بدی برات فلش کنننقل قول:
سلام
کیید من همچنان مثل کوه سرجاش واستاده :31: . رفقا زحمت بکشن یه تستی بزنن .نقل قول:
فکر کنم مشکلت با همون فلش کردن باید حل بشه آقا مجید .نقل قول:
ولی خدا رو شکر کوکیم تالا ازین بازیا سرم در نیاورده گوش شیطون کر :thumbsup:.
:eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh:نقل قول:
کیید من همچنان مثل کوه سرجاش واستاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . رفقا زحمت بکشن یه تستی بزنن .
عجیبه ها! :دی من این دفعه یه کیلو کد بهش اضافه کردم، خودت ببین:
نقل قول:
MIDlet-Touch-Support: True
UseNativeTextButtons: false
ReverseSoftkeys: false
UseNativeCommands: false
LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 400
LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240
LGE-MIDlet-Height: 400
LGE-MIDlet-Width: 240
MIDlet-Touch-Support: true
Navi-Key-Hidden: true
مرسی حسین جان .
ممنون میشم بقیه هم یه امتحانی بکنن . ولی توصیه میکنم زیاد باش ور نرید چون خیلی حال میده و یییهو به خودتون میاید و میبینید مثل من 2هزار و سیصد تومن یولتون یریده :31:.
راستی حسین آقا رو استار خودت جواب داد ؟
بیا داداش! آخرین ورژن رو صبح دانلود کردم و این کد رو بش اضافه کردمنقل قول:
الان هم نصب کردم و کیپد نداره، مطمئن:27:کد:LGE-MIDlet-Width: 240
LGE-MIDlet-Height: 400
کد:http://www.4shared.com/file/181039020/be92f38a/opera-mini-5017443-advanced-en.html
ey baba ; (
hanouz keypad sare jashe . shayad moshkel az mane . kare khasi nabayad bokonam man ?
ماله من روی استار فقط با کد زیر درست شد:
MIDlet-Touch-Support: True
آره درسته همینه.....نقل قول:
بیا داداش! آخرین ورژن رو صبح دانلود کردم و این کد رو بش اضافه کردم
ببینم شما پاک میکنی دوباره نصب میکنی دیگه؟! یا نه همینجوری دوباره اجرا میکنی فایل رو؟!نقل قول:
ey baba ; (
hanouz keypad sare jashe . shayad moshkel az mane . kare khasi nabayad bokonam man
سلام آخرین قیمت کوکی و استار با گارانتی و بدون گارانتی چنده؟
gw525 اومده تو ایران؟ اگه اومده قیمتش چنده و چه فرقی با gw520 داره؟
کوکی 145 با گارانتی، بدون گارانتی خبر ندارم.نقل قول:
سلام آخرین قیمت کوکی و استار با گارانتی و بدون گارانتی چنده؟
استار هم 155 با گارانتی، بدون گارانتی 145 حدودا....
ممنون (دکمه تشکر رو پیدا نکردم)
اگه کسی در مورد سوال دومم اطلاعی داره لطفا کمک کنه
فکر کنم کامل شده ی کوکیه
هاااااااا ؟ من دوباره رو همون قبلیه نصب میکنم . بعد ازم مییرسه که میخوام overwrite بشه؟ منم میگم ok . بعد مییرسه که میخوای تنظیمات قبلت مثل بوکمارک و ... به این یکی منتقل بشه ؟ منم میگم که اگه زحمتی نیس ،بعله و اونم منتقل میکنه :27:. بعد که اجراش میکنم میبینم که کیید همچنان سر جاش هست :13:.نقل قول:
اگه بخوام یاک کنم که همه ی یسورد و بوکمارک و صفحه های ذخیره شدم مییره :18: و دوباره باید یه 1000 تومنی ییاده شیم تا مثل قبل شه :13:
:11:
حواسم به به این سوال نبود، این گوشی فعلا تو ایران نیومده.....525 با 520 فرقی نداره...تفاوتش با کوکی توی صفحه کوچیکتر، کیبورد فیزیکی، نسل سوم بودن، داشتن پورت microUSB و در آخر هم اینترفیس ارتقاء یافته هست که امکاناتی مثل Live Square داره و همچنین مثل اینکه قابلیت دانلود تم براش هست....نقل قول:
gw525 اومده تو ایران؟ اگه اومده قیمتش چنده و چه فرقی با gw520 داره؟
سلام
از گوشی دوستمون majid_sd2009 چه خبر ؟
درست شد واست ؟
20 بار این کار رو کردم ولی نشدنقل قول:
فقط آرم الجی میاد و یکم میمونه دوباره ریست میشه.نقل قول:
خوب کجا ببرم فلش کنن؟نقل قول:
حتما باید ببرم کامتل؟
آدرس مشهد رو نمیدونید کجاست؟
نه روزی 100 بار روشن خاموش میکنم نمیشه.نقل قول:
:41:
با سیلام...
میگم نمیشه برای مخاطب ها عکسی چیزی گذاشت؟..........
من هرچی تلاش کردم چیزی پبدا نکردم..........:31: