از اون لحاظ مشکلی نیس ! گفتم فقط آهن رباش واسه LCD گوشی مشکلی ایجاد نکنه !نقل قول:
Printable View
از اون لحاظ مشکلی نیس ! گفتم فقط آهن رباش واسه LCD گوشی مشکلی ایجاد نکنه !نقل قول:
سلام.
منم یه چند وقتیه می خوام یه کیف برای موبایل بخرم .کسی عکسی اسمی چیزی نداره بده به من تا بدون اینکه سرم کلا بره و حسرت اینو بخورم که چرا این کیف بهترو نگرفتم یه انتخاب خوب داشته باشم.
با سلام!
یکی از دوستان من یه N97 داره که شش ماه کارکرده و میگه فنلاندیه!
میخواستم ببینم بنظر شما میارزه 300 ازش بخرم؟ و اگر بخوام بخرم چه چیزهایی رو بهتره که چک کنم؟:13:
داریوش جان از کیف پارتیان استفاده کن چون طوری طراحی شده که حتی آهن ربای کیف هم تاثیری روی گوشی ندارهنقل قول:
به نظر شما با توجه به قيمت و امكانات كدوم رو بخرم؟
vivaz pro يا n97 ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n97 با اون دوربين قديميش و فيلمبرداري vga و صفحه كليد ناجورش وقيمت بالاتر
و البته صفحه بزرگتر و 32gb حافظه؟
يا vivaz pro با فيلمبرداري hd قيمت مناسب صفحه كليد بهتر . طراحي زيبا
توروخدا راهنماييم كنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بين 3xx تا 4xx هم انتخاب بهتري هست (حتما صفحه كليد qwerty داشته باشه) بگين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اول بگين كدوم بهتره؟
نقل قول:
سلام
بستگی به نیاز های شما داره.......اگه با دوربین گوشی حال میکنی و فیلم میگیری و دوست داری با گوشیت بازی کنی Vivaz Pro بگیر.......ولی اگه میخوای یه حافظه بالا داشته باشی و یه صفحه نمایش بزرگ 97 بگیر....
در کل من خودم بهت ویواز رو پیشنهاد میدم...!
-----------------جه جالب! با این توضیحاتی که دادی چه فرقی داره نطر دیگران را بدونی؟ برو همونی که دوست داری را بخر یعنی ویوازنقل قول:
نقل قول:
سلام دوستان... بنده هم یه n97 خریدم...
ورژن آخرین آپدیت رو لطف میکنید؟
ممنون
( به نظر شما با توجه به قيمت و امكانات كدوم رو بخرم؟
vivaz pro يا n97 ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n97 با اون دوربين قديميش و فيلمبرداري vga و صفحه كليد ناجورش وقيمت بالاتر
و البته صفحه بزرگتر و 32gb حافظه؟
يا vivaz pro با فيلمبرداري hd قيمت مناسب صفحه كليد بهتر . طراحي زيبا
اما صفحه ي كوچكتر و حافظه ي كمتر
توروخدا راهنماييم كنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بين 3xx تا 4xx هم انتخاب بهتري هست (حتما صفحه كليد qwerty داشته باشه) بگين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اول بگين كدوم بهتره؟ )
حالا ادامه :
فكر ميكنين اگه vivaz pro بخرم افسوس نمي خورم چرا 97 نگرفتم؟
مثلا فيلمبرداري hd ارزششو داره كه به خاطرش قيد 97 رو بزنم؟
حالا ميشه بي خياله صفحه كليد وسي پي يو پايينتر 97 شد و حتي قيمت بالاترش اما
فيلمبرداري hd منو وسوسه ميكنه البته زيادم فيلم نمي گيرم ولي خوب بد نيست همچين امكاني رو تو گوشي داشته باشي
حافظه ي 32 گيگابايتيه n97 هم زياد برام مهم نيست چيز ديگه اي كه هست صفحه ي بزرگتر 97 يكم وسوسه كنندس
حالا به نظر شما vivaz pro يا n97 ؟
اگه سایز صفحه خیلی برات مهمه حتما n97 بگیر چون واقعا متمایز هستشنقل قول:
در غیر اینصورت شک نکن و ویواز رو بخر
-----------نقل قول:
در کل افسوس می خوری که چرا رفتی ویواز خریدی :)
اما همونطور که گفتم با توجه به مقایسه ای که تو ذهن خودت انجام دادی برو همون ویواز و بخر
موفق باشی
پس نظر شما 97 هست؟
بين 3xx تا 4xx گوشي براي رقابت با vivaz pro و n97 نيست؟
نظر شخصی من اینه که اگر همین الان وارد مغازه بشم بین گوشی های Vivaz pro و N97 و N97 mini حتما N97 mini را انتخاب می کنمنقل قول:
به دلیل اینکه هر سه گوشی را استفاده کردم و فقط از N97 mini راضی بودم
با n97 ميشه بازي هاي كيفيت بالا بازي كرد مثل ويواز؟نقل قول:
سي پي يو n97 مگاهرتز 434 ولي ويواز 720
باعث نميشه كه 97 با 32gb حافظه كند بشه؟
اگه بخوام mini بخرم همون vivaz pro بگيرم سنگينترم
دوستان سلام می خواستم بپرسم در حین خرید گوشی به چه چیزی توجه کنم سرم کلاه نره
به نظرشما باگرانتی اصلی بهتره یا بدون گرانتی در ضمن کسی میدونه توی ساری نمایندگی نوکیا کجاست؟:46::20:
دوست گرامی اگر دقت کنید می بینید که من هم به همین علت گفتم ویواز را بخر چون اینجا دوستان هر چقدر هم دلیل برای شما بیارن فایده نداره و از اولین پستی که شما دادی کاملا مشخص بود که همون ویواز را می خری !نقل قول:
اپدیت این گوشی کی میاد؟ مصرف باتریش خیلی زیاده . من نسخه 22 رو فکر کنم اپدیت کردم . ؟
نه اينطوري نيست!نقل قول:
شما اينطوري فكر مي كنيد.
من فقط دارم در مورد cpu و پردازنده ي گرافيكي اين دو گوشي مي پرسم!
و دليلي هم كه گفتم mini نمي خرم اين بود كه 97 رو به خاطر صفحه ي بزرگتر و حافظه ي بيشترشه كه در مقابل vivaz pro قرار دادم
درصورتي كه mini صفحه ي كوچكتري داره حافظه ي كمتري داره و همون امكانات 97 عادي تازه كمتر با همون قيمت
من فقط بين 97 و vivaz pro موندم
و نميدونم آيا به جز 97 و vivaz pro (به جز ميني) گوشيه ديگه اي براي رقابت هست يا نه؟
تو كلوپ vivaz pro همه ميگن vivaz pro و تو كلوپ 97 همه ميگن 97....
بدون تعصب گرفتن براي شركت هاي سازنده راهنماييم كنين
کسایی که اهل بازی هستند...به اینجا یه سر بزنید!
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=443779[/HTML]
یکی از آشنا هام موبایل فروشی داره یه ان 97 داره به من میده 400تومن ولی از نزدیک که گوشی رو دیدم متوجه شدم هم کیبوردش براقه و هم سنسور شتاب سنجش مستعطیل هست اینتوری که توی عکسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس دیده نمیشه!نقل قول:
کد:www.up1.ir/upload/32c47400d002aa2e9608f262414b4aba.png
از دوستان خواهش مي كنم يكباره ديگه همه ي كسايي كه ميخوان اين گوشي رو بخرن ازجمله خودم راهنمايي كنن
چون اينجا تنها جاييه كه من مشاوره ميگيرم و الانم ميخوام بخرم و قول ميدم اين آخرين سوالم باشه
1-قيمت گوشي بدون گارانتي و با گارانتي متفرقه و گارانتي اصلي چنده؟
2-شما خريد كدومشونو پيشنهاد ميكنين؟ (بدون گارانتي يا اگه با گارانتي كدومش؟)
3-اسم گارانتيه اصليش چيه؟
4- كيبرد فارسيشم موجوده؟
5-ازكجا مطمئن بشيم گوشي اصله؟ (آخه يكي از دوستان گفت اصلشو سخته كه پيدا كني)
6- نكاتي كه موقع خريد بايد بهش توجه كنيم چيه؟
توروخدا جواب بدين:42:
مال من اینشکلی نیست!نقل قول:
یعنی این عکس چیزی بین N97 معمولی و N97 mini هست!
یعنی شکل سنسور مجاورت مثل N97 mini هست! ولی دوربین و سنسور نور مثل N97 معمولی!
به عکس زیر نگاه کن متوجه میشی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دقیقا این شکلیه یعنی سنسور ها شبیه به سنسور mini هستش ولی خود گوشی معمولی
قضیه این گوشی چیه یعنی چینیه؟ یکی از دوستام که ایرانیه ولی توی قطر زندگی میکنه پارسال اونجا اصلی شو گرفت حدود 500تومن من باهاش کارکردم ولی کیبوردش اینقدر براق نبود
آقا amir200812به نظر شما میرزه من 5800خودمو نصف قیمت بدم و برم 97 بگیرم؟:11:
کیفیت اسپیکر های N97 در مقابل 5800 کم میاره! یعنی 5800 اسپیکر قویتری داره!نقل قول:
ولی N97 معمولی رابط کاربری بهتری داره یعنی جذاب تر و مدرنتر بنظر میاد!
دوربین قویتری داره!
فرستنده FM داره!
بازی های N-GAGE رو پشتیبانی میکنه!
32 گیگ مموری!
شارژ از طریق USB(یه رابط توی جعبه من بود که 2 نوع شارژر قدیمی نوکیا رو به USB تبدیل میکرد و خود اونم میتونم مستقیم به USB کامپیوتر وصل کنم بدون اینکه مموری به کامپیوتر وصل بشه!)!
قطب نما!
باطری قویتر!
شارژر قویتر!
کیبورد کامل!
نمایشگر 3.5 اینچی!
و...
اگه اینا برات مهم هست و پول مهم نیست برو بخر!
ولی اگه من بودم این کارو نمیکردم و منتظر میشدم 1 سال بعد با همون پول یه گوشی میخریدم که خیلی بهتر از 5800 باشه نه کمی بهتر!
از این که جوابمو دادی خیلی ممنونم :31::31::40::27:
راستی 97 دیروز قیمت گرفتم با گارانتی اصلی 410
نقل قول:
یکی جواب بده منم همین سوالاتو دارم:27::27::27::27::27:
چرا این تاپیک اینقدر سوت و کوره
خاک تو سر 97 کنن این ان8 هنوز نیومده تاپیکش رسیده به 198 صفحه ولی این گوشی الان یه سال اومده به زور خودشه رسونده به 175 صفحه. حالا خدا کنه نوکیا بعد اومدن ان8 یه فیرم ور جدید بده واسش .
دوستان یه سوال دارم آیا ان97 مثل 5800وقتی براش پیام یا تماس بی پاسخ میاد دکمه سفیدش چشمک میزنه مثل تنفس؟
سلام.نقل قول:
گوشی تو حالت معمولی هر 9 ثانیه یه بار دکمه ی منوش یه چشمک می زنه . ولی وقتی میس داری گوشی هر 9 ثانیه به جای یه چشمک دوتا چشمک پشت سر هم میزنه ( تو حالت معمولی نفس می کشه ولی وقتی میس یا پیامی چیزی داری گوشی نفس نفس می زنه .:31:)
میشه تنظیمش کردنقل قول:
در حالت معمولی غیر فعاله
ببخشید یه سوال دیگه :31:وقتی با 5800فیلم برداری میکنم توی فلاشش یه چراغ قرمز روشن میشه توی ان 97 هم این شکله؟:27::27:
------------------
آقا این Lock Code گوشی وقتی میخوای پسورد وارد کنی کد نشون میده که خیلی ذاقارته . راهی هست که نشون نده و به صورت ***** نشون بده ؟
من که هرچی گشتم تنظیمی تو گوشی پیدا نکردم !
اگه موقع فیلم برداری فلاشت روشن باشه فقط نور فلاش هست (نور سفید led)نقل قول:
اگرم فلاشت خاموش باشه به جای نور سفید یه نور طقریبا ظعیف قرمز روشن میشه منم نمیدونم دلیلش چیه؟ شاید به این خاطر که معلوم باشه شما دارین فیلم میگیرین و نتونین مخفیانه فیلم بگیرین.
بله تو n97 هماین شکلیه.ولی با -- میشه اون چراغو خاموش کرد.نقل قول:
ولی به نظر من اگه روشن باشه قشنگ تره هرچند دیگه نمیتونی یواشکی فیلم بگیری:27::27::11:
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
نقل قول:
دوستان لطفا یکی جواب بده:19: