نقل قول:
نرم افزاری که بخواد درست عمل تبدیل PDF های فارسی رو انجام بده فعلا موجود نیست
نرم افزارهایی هستند که این ادعا رو میکنن ولی عملا کامل نیستند و برخی جاها باز هم مشکل دارند و فونت ها رو به هم ریخته نمایش میدن
Printable View
نقل قول:
نرم افزاری که بخواد درست عمل تبدیل PDF های فارسی رو انجام بده فعلا موجود نیست
نرم افزارهایی هستند که این ادعا رو میکنن ولی عملا کامل نیستند و برخی جاها باز هم مشکل دارند و فونت ها رو به هم ریخته نمایش میدن
سلام
نرم افزاری هست که بشه مطالب رو که تو بعضی از سایت ها هست همراه با عکس به pdf تبدیل کرد ؟
من میخوام از سایت ها بازدید کنم و یه سری مطالب رو با عکس بصورت یه فایل pdf واسه همیشه داشته باشم
چیکار کنم ؟؟؟ میشه راهنمایی کنید ؟
اگرمرورگرتون فایرفاکس یا گوگل کروم ازافزونه save as pdf استفاده کنید:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه روی محیط ویندوز کار کرد ؟
میخوام برای خودم آرشیو بندی کنم
رومحیط ویندوز که من سرچ کردم نبود یا همون پلاگین بود برنامه acrobat هم همین کاربراتون انجام میده.نقل قول:
سلام به همه دوستان
من نرم افزاری احتیاج دارم که بتونه به صورت دسته ای فایلهای اتوکد به پی ی اف تبدیل کنه هرچی تو نت گشتم پیدا نکردم یه برنامه خوب واسه اینکار هست که اسمش Acme CAD Converter ولی متاسفانه وقتی سریال تو برنامه قرار می دم برنامه موقع تبدیل کردن به پی دی اف هنگ میکنه لطفا کمکم کنید نیاز فوری دارم به چنین برنامه ای
برنامه لینک پایین ببینید بکارتون میاد:20:نقل قول:
آیا واقعا نرم افزاری هست که بشه صفحه های پرینت شده با زبان فارسی رو وقتی اسکن میکنی بتونی به کلمه های قابل ویرایش( یعنی مثل اینکه خودت تایپ کردی اونو..نه عکس) در ورد در آورد یعنی همون سیستم OCR فکر کنم؟ میشه
دوست من خدمت شما :نقل قول:
موفـــق باشــــي :46:
واقعا حواب میده ؟ و هیج مشکلی نداره و کارتکترا رو درست تشخیص میده؟
فقط میتونم بگم افتضاح بود...خیلی افتضاح....حیف این همه وقت که گذاشتم دانلود کردم..یک روز تمام با این سرعت افتضاح وقت گذاشتم..متاسفم برای خودم و دوستانی که الکی میگن عالیه
نقل قول:
چقدر توقع شما بالاست!! تو فروم ها طلبکار که نیستیم از کسی. هستیم؟
این دوستمون بهترین نرم افزار OCR که زبان فارسی رو ساپورت میکنه به شما معرفی کرده.
نرم افزار های OCR به نوع فونتی که در متن به کار رفته خیلی وابسته هستن و حتماً باید اونها رو ساپورت کنن. مخصوصاً و مخصوصاً در زبان فارسی
تنظیمات این نرم افزار هم مهمه که بشه بهترین خروجی رو گرفت.
4-5 سال پیش با همین نرم افزار یه کار کوچیک (زبان فارسی) داشتم که به خوبی از عهدش بر اومد.
عالیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییه
دمتون گرم !!!
سلامنقل قول:
دوست عزیز اسپم پراکنی نکنید در انجمن
این دومین پست مشابه شما در این انجمن هست
مورد بعدی حتما برای شما اخطار رو در پی خواهد داشت
نرم افزاری می خوام که بشه رو فایل های پی دی اف چیزی نوشت
چنین چیزی امکان داره
یا یه نوشته رو از فایل پی دی اف حذف کرد
سلام
یخواستم یه نرم افزار ساخت پی دی اف معرفی کنید که کم حجم باشه و کار باهاش ساده باشه
خودم با نیترو یا با foxit کار کردم...
یه تعداد عکس دارم میخوام همشونو یه جا بدم بهش و اونم یه ضرب بهم بی دی اف بده بدون دیگ و فنگ..:46:
ممنون:20:
برنامه های Easy PDF Creator یا که novaPDF Pro تست کنید:20:نقل قول:
key کار نمیکنه...تست کردم
سریال برنامه بعدش رجیستر کردین برنامه رو با فایروال بلوکش کنید.نقل قول:
Christopher Bittner
9113-6P0T-XVRC-Z3TP-ZMCF-KLKB-6D2V-9XD4
همون دفعه اولم کار نمیکنه سریال...یه ورژن قدیمی تر رو نصب کردم سریال جواب داد بهر حال...
نقل قول:
من بااین نرم افزار به خوبی میتونم پی دی اف های فارسی رو به ورد تبدیل کنم
.
وهمونطور که شما گفتید یه سری تنظیمات داره و تا وقتی اونارو اعمال نکنی خوب جواب نمیده
شما هم حتما تنظیمات رو انجام ندادید
خب تنظیماتش چیه؟ بگید ما هم انجام بدیدم دوستان خوب
با سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز این بخش
تقریبا 20 صفحه از تاپیک رو خوندم ولی مشکل من رو کسی مطرح نکرده بود و یا نداشته
من دنبال یه دیکشنری مثل بابیلون هستم که بتونه داخل Acrobat ترجمه کلمات رو انجام بده(انگلیسی به فارسی)
خودم چند وقت پیش از یه نسخه Acrobat Reader استفاده میکردم که با بابیلون Set بود و میتونستم ترجمه کنم کلمات رو
ولی متاسفانه فراموش کردم که چی به چی بود و چه نسخه هایی بود
ممنون میشم دوستان راهنمائی کنن
:11:
دوباره سلامنقل قول:
کسی نمی دونه
برای نوشتن روی فایل pdf ازبرنامه لینک اول استفاده کنید برای برداشتن آرم هم ازبرنامه لینک دوم:20:نقل قول:
نقل قول:
بچه ها کسی چیزی پیدا نکرد ؟
من هم نیاز به این اموزش تنظیمات دارم لطف کنید بگذارید-مخصوصا برای من که خطای dpi را می دهد
ما هم استفاده کردیم.
تنظیمات آنچنانی هم فک کنم نداشت!
نظرم: اون کلمات واضح باشه تو ورق دقیق نوشته ها رو تبدیل به متن میکنه. شاید یه چند تا کلمه از توش رو قاطی پاتی بکنه ولی بیشتر درسته.
موفق باشید.
و این نسخه رو دان کنید بهتره:
پسورد فایل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:
http://81.17.16.75/category/Software/Utility/PDF%20tools/share4u.ir_Readiris.Corporate.v12.0.5702.Middle.East[www.down4u.ir].rar
و تو لینک زیر با قسمت های 10 مگی موجوده:
من یه نرم افزار میخوام که بتونم secured ها رو ازشون کپی کنم
اگرمنظورتون اینه که روی فایل pdf شما پسورد گذاشتن ازاطلاعات روی فایل pdf نمیتونید کپی بگیرین از برنامه Wondershare PDF Password Remove یا که سایت دوم استفاده کنید برای حذف پسورد:20:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=504212&highlight=Wondershare+Password+Remove
کد:http://www.pdfunlock.com/
میخواستم بدونم یهpdf باشه که فارسی باشه، میشه ازش عکس گرفت و اون عکس رو به متن تبدیل کرد؟ واسه انگلیسی میدونم که میشه ولی واسه فونت فارسی نمیدونم.
با سلام
دوستان در صورت امكان نرم افزاري كرك شده براي تبديل فايل هاي پي دي اف به فرمت epbu بگذاريد كهشديدا نياز هست . چون برنامه هايي مثل 4Media PDF to EPUB Converter كه كرك شده نيست وبيش از 3 صفحه را تبديل نمي كند .
پاينده باشيد .
چون منبع شما تصویر بوده هیچ کاریش نمیشه کرد معمولا مخصوصا اگر فارسی باشه متنتون که سخت تر میشهنقل قول:
اگر انگلیسی باشه با نرم افزار های OCR احتمالا بتونید متن رو بصورت txt استخراج کنید
نرم افزار Readiris Corporate ادعا داره که میتونه این کار رو انجام بده ولی من خودم به شخصه تست نکردم
سایت اول بصورت آنلاین اینکار انجام میده ببینید بکارتون میاد سایت دوم هم یک برنامه فری قرارداده:20:نقل قول:
کد:http://www.2epub.com/
کد:http://www.lotapps.com/free-pdf-to-epub-converter.html
سلام
من یک نرم افزار می خواستم که بتونم برای هایلات کردن پی دی اف ها
طوری که بشه هایلات های با رنگ های مختلف ایجاد کرد
اونا رو حذف و اضافه کرد
برای هایلات ها بشه کامنت گذاشت و ...
هر چی اضافه تر هم داشت بهتر (موارد بالا رو داشته باشه)
ممنون
نقل قول:
سلام
فکر میکنم نرم افزار Foxit PhantomPDF جدیدترین نسخش بتونه کار شما رو راه بندازه
موفق باشید
اگرروش حامد جان جواب نداد سایت پایین یک ببینید :20:نقل قول:
کد:http://www.nitropdf.com/help/highlighting_text.htm
سلام
یه سری کتاب دانلود کردم که اسکن شده است حالا برنامه ای هست که بشه ویرایششون کردن؟مثلا حاشیه هاروحذف کرد صفحات جدا کرد و 64 بیتی هم باشه!
سلامنقل قول:
نرم افزار Foxit PhantomPDF