وقتی آهنگ پخش می کنی . یه گزینه هست روی خودش که نوشته Normal اگه روش بزنی عوض میشه و اکولایزر رو تغییر می دهنقل قول:
Printable View
وقتی آهنگ پخش می کنی . یه گزینه هست روی خودش که نوشته Normal اگه روش بزنی عوض میشه و اکولایزر رو تغییر می دهنقل قول:
البته منطورم گوشیهای توی بورس بود و در مورد گوشیهایی مثل HTC , I-Mate , O2 , HP و ... حق با شماست . چون زیاد مثل گوشیهای دیگه خرید فروش نمی شن و هر مغازه ای هم ازشون نمیاره.نقل قول:
برا همین هیچ وقت به قیمت واقعی نمی فروشن .
البته قیمت HTC همیشه غیر معقول بوده...
حرف ایشون درسته , من خیلی خوشحالم که سامسونگ , سونی اریکسون و ال جی هم وارد بازار ppc ها شدن تا حداقل این htc از رو بره !!!نقل قول:
دوستان يه سوالي در مورد اين گوشي داشتم اينه كه اين گوشي تاچ قلمي هست يا تاچش با انگشت دست مثل آيفون هست؟
امنیا طراحی انگشتی داشته و تغریبا 98 درصد کارها رو بدون قلم و بدون مشکل میشه باهاش انجام داد . البته در انگشتی بودن هیچ گوشیی به آیفون نمیرسه ولی امنیا از این لحاظ بین ppc ها رده ی بالایی داره !!! خیالت راحت !نقل قول:
قلمي ولي با انگشت دست هم ميشه باهاش كار كردنقل قول:
سلام بجز garmin نر افزار بهتری برای gps هست ؟
GPS Tuner هم نرم افزار خیلی خوب و کاملیه و میتونی هر نقشه ای هم بخوای براش کالیبره کنی.نقل قول:
کلاً به نظر من GPSTuner بهتر از گارمینه ، برای من که مفیدتره....
ایشون اگر ساکن تهران باشه، گارمین براش خیلی بهتره. گارمین در تهران قابل مقایسه با Tuner نیست!نقل قول:
ویندوز موبایل 6.5 کی میاد ؟و چند رنگ رو ساپورت میکنه؟
زیاد به ساپورت رنگ فکر نکن.همین 65k colors ویندوز موبایل بهتر از 16m colors نوکیا یا ایفون هست.نقل قول:
پیشنهاد میکنم به اینجا یه سر بزنی.تا همه چی برات معلوم بشه.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201357&page=113
خب بله...نقل قول:
من خودمو گفتم :31:
نیمه دوم سال 2009 و 65000 رنگ رو ساپورت می کنه.نقل قول:
منظورم رو نگرفتی. میخوام بدونم 6.5 تا چند رنگ ساپورت میکنه. وقتی 6.5 بیاد اگه تا256 ساپورت کنه که واسه اکسپریا بد میشه واسه امنیا خوب. به این دلیل پرسیدمنقل قول:
یه سوال؟ i900 با گارانتی مایکروتل پیدا میشه؟چنده؟و زبان فارسی برای نوشتن بهش اضافه شده؟
من فایل های wmv رو وقتی اجرا میکنم همش تیکه تیکه اجرا میشه با سرعت پایین!! شما تا حالا این فایلا رو امتحان کردین ببینین چجوریه؟ مشکل چیه؟
در مورد گرفتن عکس پانوراما با کیفیت بالا کسی نظری نداشت؟
ممنون
بک لایت امنیا رضایت بخش هست؟
راستی دوستان کسی این رام رو نصب کرده؟
M2D04کد:http://www.modaco.com/content/i9x0-omnia-rom-discussion/274737/update-24-nov-08-custom-rom-manilla2d-with-alternate-landscape-dxhk1-m2d04/
لینک-دانلود-GPSTuner-و-راهنمای-نصب-رو-میشه-لطف-کنید
یه سوال دیگه اینکه ماله من همش داره ارور میده که حافظه خود گوشی خیلی کمه
من کدوم برنامه ها رو میتونم روی16 گیگ بریزم؟
فقط برنامه های سیستمی رو روی حافظه گوشی بریز. مثلا فارسی ساز و از این قبیل
نرم افزار های جانبی و بازی ها رو روی حافظه جانبی
برنامه هایی که مدام در حال استفاده هستند مثل Theme ها رو بایستی روی حافظه گوشی ریخت. یه دلیلش اینه که سرعت این حافظه سریعتر از حافظه جانبی گوشی هست.
حتی تو گوشی های مختلف بهتره Ring Tone ها و Wallpaper ها رو روی حافظه داخلی ریخت.
سلام دوستان.برادر من گوشیش ویدیو های بالای 5 دقیقه رو نمیگیره شما میدونید مشکل از چیه؟
چون پایین تر از 5 دقیقه رو میگیره.؟؟؟؟
محل ذخیره فیلم و عکس در حالت معمولی روی حافظه خود گوشیه و این حافظه کمه. شما باید بری داخل تنظیمات دوربین و محل ذخیره رو به اون 16 گیگ یا 8 گیگ یا مموری کارت تغییر بدی.نقل قول:
منظورم از راه بلوتوث بود؟
کلاْ پسوند wmv پسوند جالبی نیست . حتی روی کامپیوتر هم گاهی اذیت می کنه.نقل قول:
این مشکل برای من هم پیش اومده.
فکر نمی کنم شه کاریش گرد . مگه نرم افزاری براش پیدا بشه.نقل قول:
بله . کاملاْ .نقل قول:
مخصوصاْ وقتی روی اتو قرار داره هیچ وقت نور صفحه کم احساس نمیشه.
فکر کنم همون رام k1 کوک شدست.نقل قول:
بله من نصبش کردم اما زیاد از تاچ فلو خوشم نیومد و تاچ ویز رو ترجیه دادم . برای همین به سرعت پاکش کردم و k3 رو زدم.
برادر من گوشیش ویدیو های بالای 5 دقیقه رو نمیگیره از راه بلوتوث. شما میدونید مشکل از چیه؟
آخه من خیلی شنیدم که میگن نور صفحه کمه. قدیما تو همین تاپیک هم میگفتن بین صفحات 80 تا 90 اگه اشتباه نکنم. یادت باشه میگفتن تو محیط بیرون و زیر نور خورشید صفحش دیده نمیشه. نور صفحش از اکسپریا کمتره؟نقل قول:
تازه یه چیز واسم خیلی عجیبه وقتی ویندوز موبایل بالای 65000 ساپورت نمیکنه چرا امنیا و یه سری دیگه میان 256000 میزنن؟
برادر من گوشیش ویدیو های بالای 5 دقیقه رو نمیگیره از راه بلوتوث. شما میدونید مشکل از چیه؟
یکییییییییی جواب بده!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی با امنیا pdf یا word کار کرده؟ اذیت نمیکنه؟
برای گرفتن فایل دو برابر حجم فایل جای خالی نیاز دارید و از اونجا که بطور default مموری اصلی محل ذخیرس .....به لینک زیر نگاه کننقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/194998341/ObexInboxEx_v0.948.rar
اين چي هست باز نمي شهنقل قول:
نرم افزار جانبی مثلا کدوم هست؟
opera touchplayer عضوش هست
لینک-برنامه-coreplayer-رو-میخوام
من-روی-گئشیم-تاچ-فلو-ریختم-حالا-بخوام-پاکش-کنم-باید-چی-کار-کنم؟
سلام. دوستان، چطوري ميشه با هدست بلوتوث و امنيا، موسيقي گوش كرد؟
سوال دوم اينكه من رام كوك شده نصب كردم. ( i900DTHJ9-MCR03) ولي در نرم افزار CorePlayer نميتونم آلبوم بسازم يا اينكه از منوي فايلش و گزينه اوپن، فايلي رو باز كنم. حتما بايد برم تو فايل اكسپلورر و از اونجا تك تك باز كنم. كسي ميتونه راه حل اين دو مشكل چيه؟
بچه ها من یه سوال کردما!! به خدا تازه واردم اگه سوالمو بد جا پرسیدم راهنماییم کنین تا کجا بپرسم.ممنون:40:نقل قول:
امنیا با گارانتی مایکروتل 565 هست و پیدا هم میشه نمی دونم فارسی روش هست یا نه ولی فارسی ساز براش فراونه و همینجا هم معرفی شده بگردی پیدا می کنی !!!نقل قول:
برای این کار نیاز به یه بلوتوث استریو با فن آوری A2P داری.نقل قول:
یا Core Playeret مشکل داره یا رامت ، وگرنه Core Player روی امنیا مشکلی نداره.
:5::5::5::5::5::5::5::5:نقل قول: