سلام
اين گوشي واي فاي داره؟
قيمت روزش چقدره؟
به نظر شما ايرادت اين گوشي چيه؟(همه چي رو در نظر بگيريد)
ممنون
Printable View
سلام
اين گوشي واي فاي داره؟
قيمت روزش چقدره؟
به نظر شما ايرادت اين گوشي چيه؟(همه چي رو در نظر بگيريد)
ممنون
بله وایرلس هم داره.نقل قول:
قیمت هم حدود 330 باید باشه.
تنها ایراد این گوشی به نظر من دوربینشه. بازم صفحات قبل رو مرور کنی بیشتر با این گوشی آشنا میشی.:46:
سلام
دوستان به تازگی یک وب سایت پیدا کردم ظاهراً اومده تمام چیزهایی که بقیه سایت ها برای دانلود برای 5800 رو گذاشتن جمع کرده و سازماندهی کرده واقعاً من که لذت بردم گفتم بگم نگید بی معرفتم
اسم سایت همونیی که در تصویر سمت راست می بینید برید به قسمت دانلود این سایت و سپس برنامه و بازی و تم برای سیمبین سری 60 ورژن 5
مندارم رازی هستم
نقل قول:
طوری میتونم پروداکت کد گوشیمو مشخص کنم ؟ آخه من خیلی مبتدیم :31:
با عرض معذرت چون جواب سوال منو ندادین دوباره اونو تکرار میکنم:
من در حال حاظر p990 دارم که بعد از هک کردن و برطرف کردن نواقص اون، کاملاً ازش راضی هستم
از دوستانی که 5800 دارن میخوام چند تا دلیل قاطع برای من بیارن تا قانع بشم p990 رو فروخته و 5800 بخرم، خصوصاً اگه بتونید سرعت این دو گوشی و کیفیت دوربین اونها رو بطور دقیق با هم مقایسه کنید ممنون میشم
ضمناً میخواستم ببینم که آیا این گوشی واقعاً مولتی تاچ هست یا این موضوع فقط یه شایعست؟
خب، برای اونایی که منتظر آپگرید به ورژن 21 هستند اما از طریق nsu هنوز نتیجه نگرفتن، یه راه حل معرفی شده: اگه به Wi Fi دسترسی دارید، #0000#* رو توی کیبورد مجازی وارد کنید، و بعد که مشخصات ورژن فعلی گوشی نمایش داده شد، از طریق منوی options، گزینه check for updates رو انتخاب کنید. مال من ظرف 3-4 دقیقه آپدیت شد. البته هنوز متوجه تغیییر محسوسی نشدم؛ شاید به همین دلیل باشه که ازش به عنوان یه آپدیت جزئی (minor) یاد می شه. به هر حال، توضیحات کاملتری در این مورد توی سایت allaboutsymbian.com هست که می شه رفت و دید.
سلام
جز دوربینی هیچ ایردی(هر چقدرم ریز) به نظرتون نمیاد؟
چه امکاناتی به نظرتون نداره؟
پروداکت کی فارسیش اومده؟
سلام
آقا من دیروز با خود برنامه نوکیا آپدیتر گذاشتم برای آپدیت یه 2 ساعتی طول کشید
ولی ارزش داشت سرعت گوشی خیلی خوب شده !!
ورژن قبلی 11
ورژن جدید 20
حالا امروز با خود گوشی چک کردم دیدم میشه به ورژن 21 آپ دیدت کرد منم گذاشتم برای آپدیدت (2.7 مگ)
بعد هم یه 7370 زدم ولی نسبت به ورژن 11 خیلی فرق کرده !! :8::8::8::8::8:
:11:
بله دوستان من هم دیشب با گوشی از طریق وایرلس چک کردم و دیدم 21 وجود داره و آپدیت کردم ولی ظاهرا تفاوتی با 20 نداره اگر فهمیدید چه فرقی کرده به من هم بگید:13:نقل قول:
سلام دوستان من یک مشکلی با گوشیم پیدا کردم فایل cer و key رو از سایت opda گرفتم الان برای ساین کردن برنامه ها چیکار کنم که بتونم برنامه ها رو نصب کنم از بس از این سایت به اون سایت رفتم که گیج شدم یک نفر میتونه راهنماییم کنه به طور ساده و آسون.مرسی
این برنامه رو دانلود کن:نقل قول:
آدرس فایل Cer و Key و برنامه ساین نشده رو بهش بده پسوردشم 0123456 هست و Sign The Sis رو بزن. فایل ساین شده کنار فایل ساین نشده با حروف بزرگ تشکیل میشه.کد:http://amini.parsaspace.com/sjgner.rar
برای برنامه map که یه کره زمین هست یه مشکل پیش امده یه پیغام مده که مبنی بر یکی نبودن ورژن رو میده و الان اون برنامه maps اصلا اجرا نمیشه میشه لینک دانلود و طریقه نصب اون بر روی 5800 رو بگید
من یه google maps 3 دان کردم اما اجرا نمیشه میگه data گوشی شما مشکل داره چی کار کنم؟؟
نقل قول:کسی نیست کمک کنه ؟ :41:نقل قول:
من 5800 گرفتم.میخواستم بدونم شارژ اولیه برای این گوشی چقدره؟
ورژن گوشی رو چطور میشه فهمید؟نقل قول:
سلام من چند روزه 5800 گرفتم.
یه سری صفحات وب که قبلا تو کامپیوتر ذخیره کرده بودم رو توش گذاشتم ولی وقتی این صفحاتو تو گوشی باز میکنم بعضی از علائم مثل - رو نمیتونه نشون بده به جاش حروف اجق وجق نشون میده.
در ضمن از سایت نوکیا دو فایل به نامهای زیر دانلود کردم:
Nokia_Mobile_Dictionary_fa.sis
Nokia_Mobile_Dictionary_es.sis
که وقتی توی گوشی میخوام نصبشون کنم پیغام زیر رو نشون میده:
Unable to Install, Please Install The Base Package First
این بیس پکیج چیه و از کجا باید گیرش آورد؟
راه حل مشکلات ذکر شده چیه؟ لطفا کمک کنید!
چطوری میتونم پروداکت کد گوشیمو 5800مشخص کنم ؟
فریمور گوشیتون چیه؟نقل قول:
احتمالا باید آپدیت کنید تا دیکشنری رو گوشیتون تو فریمور جدید نصب بشه
سلام.
بچه ها يه سوال در مورد Instant message(IM) گوشي
كسي سرور هاي سايت ياهو،گوگل،msn،icq و بقيه سايت هاي مشابه رو واسه كانفيگ گوشي داره يا نه ؟
من چند بار از چند تا سرور استفاده كردم ولي كانكت نشد.
ممنون ميشم اگه سرور هاي سالم سايت هاي بالا رو بزاريد.
------
در ضمن من از طريق وايرلس چك زدم واسه اپديت.وصل ميشه به سرور نوكيا ولي ميگه آپديتي موجود نيست.مشكل از كجاست
ورژن مال من 11 هست
به من گفتن 12 ساعت تو شارژ بذارنقل قول:
همون 6-7 ساعت کافیه. کلا باطری دو سه هفته طول می کشه شارژ واقعیشو نشون بده. زود قضاوت نکن.نقل قول:
چرا یکی جواب ما رو نمیده:
من در حال حاظر p990 دارم که بعد از هک کردن و برطرف کردن نواقص اون، کاملاً ازش راضی هستم
از دوستانی که 5800 دارن میخوام چند تا دلیل قاطع برای من بیارن تا قانع بشم p990 رو فروخته و 5800 بخرم، خصوصاً اگه بتونید سرعت این دو گوشی و کیفیت دوربین اونها رو بطور دقیق با هم مقایسه کنید ممنون میشم
ضمناً میخواستم ببینم که آیا این گوشی واقعاً مولتی تاچ هست یا این موضوع فقط یه شایعست؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:یعنی تو این فروم حرفه ای و اساتید و دوستان با تجربه یکی نیست جوابی به من بده ؟نقل قول:
من میخوام 5800 قرمز خودم رو آپدیت کنم گوشیم الان عربی اگه ورژن رو که از سایت نوکیا گرفتم نصب کنم گوشی دچار مشکل نمیشه ؟ آیا بعد از آپدیت برنامه هایی که نصب کردم پاک میشه ؟ من خیلی از برنامه ها رو نتونستم نصب کنم همش Erorr میده آیا باید برنامه ها رو ساین کنم ؟ خواهشا جوابی بدین
کسی اینجا نیست؟نقل قول:
نقل قول:من که 5800 ندارم بتونم کمکتون کنم...نقل قول:
ولی میتونید از پشت گوشی و زیر باتری پروداکت کد گوشیرو ببینید.
شاد باشی
بروبکس جدیدا شایعه شده که سپیکر 5800 های جدید می سوزه!!!!!!!!!!!!! که می دونم 99% دروغ
کسی تا به حال با این مشکل بر خورده؟ که سپیکرش بسوزه؟
دوستان من به تازگی می خوام 5800 بخرم!
کسی مشکلی با این گوشی نداره!
از نظر تاچ و ...
فکر کنم صدای خیلی بد p990 و اینکه تو نور آفتاب رو صفحش هیچی دیده نمیشه خودش دلیل خوبی هست که عوضش کنی و 5800 بخرینقل قول:
به به آرمین جان هم که میخاد 5800 بخره.چه عجب.به جز دوربینش که میگن در حد 3 نیست دیگه کسی ازش عیب گویی نکرده
من بعد از این یکماهی که این گوشیو دارم و خیلی هم دوسش دارم یک مشکل نرم افزاری دیدم
30 % مواقع وقتی میخام اس ام اسی رو که برام اومده reply کنم روی حالت full keyboard اش دکمه back اش کار نمیکنه یعنی هر چی می نویسم نمیتونم پاکش کنم، مجبورم پیامو حذف کنم و دوباره یک new message درست کنم!
اسپیکرش رو ندیدم بسوزه. ولی ال سی دیه گوشیه یکی از دوستام قات زده به طوری که هر گزینه ای رو که می خوای انتخاب کنی یه خورده اونورترش رو باید فشار بدی:31:نقل قول:
اگه واقعا مشکلش همین باشه راه حل داره و یجا هستش تو تنظیمات گوشی که چهار گوشه ی تصویر ال سی دی چهار تا دایره کوچیک میاد که شما باید با مداد دقیقا وسط دایره ها رو علامت بزنید و اینطوری ال سی دی دقیق میشه.نقل قول:
موفق باشید.
سلام من این گوشی رو دیروز با گارانتی نوکیا به قیمت 337 تومن گرفتم.
توی جعبه یک کارت گارانتی هست که یک قسمت داره گفته ارسال کنید می خواستم ببینم این کارت اگه ارسال نشده باز هم گارانتی معتبره؟
نقل قول:بهش میگن Touch Calibration.بهش بگو با قلم استایلس بزنه تا دقیق باشه.نقل قول:
یه سوال کسایی که با خود گوشی آپدیت کردن حجم فایلش چقدر بود؟
دوربینش که زیاد خوب نیست!نقل قول:
به به آرمین جان هم که میخاد 5800 بخره.چه عجب.به جز دوربینش که میگن در حد 3 نیست دیگه کسی ازش عیب گویی نکرده
می خوام بدونم کسی با تاچش مشکل نداره!
این گوشی شتاب سنج هم داره؟
آره .... داره :نقل قول:
نقل قول:
- accelerometer sensor for auto-rotate
سلام
من به 21 آپديت كردم ولي قبلا هروقت SMS يا Miscall داشتم اين دكمه سفيده آروم روشن خاموش ميشد ، ولي
حالا بدون هيچ SMS يا Miscall روشن ميشه ( يعني شبانه روز داره روشن خاموش ميشه ) و اگه SMS باشه
يهدفه روشن ميشه ( نه آروم!!!!)
اونايي كه 21 آپديت كردن هم همينجورن ؟؟؟ راهي نيست كه اينجوري نشه؟؟ خيلي رو اعصابه.
نزديك 4 مگنقل قول: