در این مورد بنده اطلاع خاصی ندارم. اما اینو می دونم که انواع مختلفی دارن و قیمتها هم کمی به نسبه بالاست.نقل قول:
Printable View
در این مورد بنده اطلاع خاصی ندارم. اما اینو می دونم که انواع مختلفی دارن و قیمتها هم کمی به نسبه بالاست.نقل قول:
سلام.برو تو سايت magicar كاتلوگ ها همراه با قيمت هركدوم هست
heinrich_himmler جان من تو حرکت اول تا سرعت 20 تا یه صدای تک تک مثل خراب بودن بلبرینگ از جعبه دنده دارم که فقط تو دنده 1 و فقط موقع حرکت وجود داره و سرعت بالا میره صدا حذف میشه از پلوس ها مطمئنم چون همه باز شدن و مشکلی نداشتن ولی به جعبه دنده خیلی شک دارم دیسک و صفحه هم سالم هستن به نظرت چی میتونه باشه ؟؟؟
مطمعنی از جعبه دندست؟ خلاص امتحان کن یه کم پدال گازو فشار بده تا دور آرام بالا بره اگه همین صدا اومد یا یاتاقان زده یا سوپاپ اما اگه فقط تو یک اینجوریه چند بار با دنده 2 حرکت کن باز اگه صدا اومد که از مجموعه گیربکسه و اگه نه مربوط به خود دنده 1.
توخلاصي تست كردم صدا نداره ولي فقط تو دنده 1 صدا دارم،تو دنده 2 رو بايد تست كنم ولي فكر نكنم صدا بدهنقل قول:
تست ميكنم نتيجه رو ميزارم
تست کردم نه تو خلاصی صدا داشتم نه تو دنده 2 فقط تو دنده 1 و موقع حرکت سرعت هم از 20 تا بالاتر میره صدا حذف میشه به برنجی 1 شک دارم
سلام
آقا ما یه صبا بنزینی گرفتیم با2500 کارکرد.الان کجاهاشو باید چک کنیم؟
ممنون میشم توضیح بدین
پس ماشین گارانتی دارهنقل قول:
گارانتی اولیه رو اگه رفته باشه روغن و فیلتر هاش رایگان عوض میشه و بستگی به نوع روغنی که ریخته شده مسافت متغییری رو میشه باهاش رفت
2500 کیلومتر تقریبا کار نکرده محسوب میشه و نیاز به چک کردن مورد خاصی نیست
من بخوام همه ی شیشه ها رو دودی کنم (با برچسپ) چقدر خرجش میشه؟ پراید صبا دارم
ممنون دوست من.نقل قول:
حالا با این کارت گارانتی نقره ای که دارم توی نمایندگی چه چیزهای رو میتونم عوض کنم؟ راستش نمیدونم گارانتی اولیه رو رفته یا نه.
سوال بعد اینکه کارت گارانتی به اسم مالک قبلی هستش اما ماشین بنام خودم نمره شده.حالا باید ببرمش و گارانتیشو بنام خودم کنم یا نمی خواد؟
شرمنده که این سوالات صفر کیلومتری رو میپرسم:20:
منم همین سوالو دارم+اینکه جریمه نداره این کار؟؟؟نقل قول:
من بخوام همه ی شیشه ها رو دودی کنم (با برچسپ) چقدر خرجش میشه؟ پراید صبا دارم
گیربکس هندونه سر بستس عزیزم. باز کنی می فهمی توش چه خبره :31:نقل قول:
از من میشنوی زیر 60، 70 تومن نگیر خرجتو. :27:
نقل قول:نقل قول:
بستگی به نوع جنس و اتومبیل شما داره
معمولی عرض نیم متر قیمت هر متر 1800 و جنس ضد خش قیمت هر متر 2800
البته قیمت خیابون فردوسی تهران که مرکز برچسب های تو این زمینه هست
اطلاعات خیلی خوب و جامع در یک سایت دیدم میتونید بهره ببرید ازش :
کد:http://www.-----------/vbulletin/showthread.php?22034-دودی-کردن-شیشه
اون که بله چه هندونه ای هم هستنقل قول:
احتمالا ببرم کارخونه بدم بچه های خط روتوش بازش کنم البته اگه بشه
اگه نشه که نمیشه احتمالا از جیب مبارک خرج میکنم!!!!!
یه سوال. من وقتی از سرازیری های خیلی تند و طولانی عبور میکنم سرعت ماشین به 80-90 تایی میرسه. میخوام بدونم اگه تمام طول این سرازیری ترمز رو نگه دارم که سرعت خیلی بالا نره مشکلی پیش نمیاد؟ آخه من شنیدم لنت های پراید خیلی زود داغ میشه.
سلام دوستان در مورد فرمان هیدرولیک پراید سوال داشتم؟ آخر من نفهمیدم فرمون هیدرولیک خوبه یا نه؟ یکی میگه خوبه , یکی دیگه میگه واسه پراید خوب نیست و در سرعت بالا خطرناکه! نظر دوستانی که فرمون هیدرولیک دارن چیه؟ نوع ماشینتونم ذکر کنید, چون شنیدم در سری جدید 132 sx و 111 که وزنه ماشین سنگین تر شده استاندارد تر از مدل های معمولی هست و مثل پژو در سرعت بالا هیدرولیک کمتر میشه!!
هرکی میگه به درد نمیخوره خیلی ببخشید ولی چرت میگهنقل قول:
الان 2 ساله که هاچبک هیدرولیک دارم
تا دلت هم بخواد گازوندمش و بهش فرمون های سریع دادم
من که تفاوتی حس نکردم
2 سال قبلش هم هاچبک معمولی داشتم
غیر از سفتی فرمان چیزی یادم نمیاد ازش
حتما هیدرولیک بگیر
من 170 - 80 هم رفتم
توی سرعت فرمون رو هم ول کردم
مشکلی نیست :31:
معکوس معقولانه بدی بهتره. هم ترمزها داغ نمی کنند هم کنترل بیشتری رو ماشین داری و هم مصرف سوختت به شکل تصاعدی پایینتر میاد.نقل قول:
تشخیص اینکه زیر و بند مشکل داره چیه؟
بله عزیزم داریم من خودم یکی واسه ساله 81 داشتم خیلی ام خوب میرفت ازش راضی بودم
سلام
دوستا پرايد من مدل 84 انژكتوري
مثرفش خيلي زياده و 100 كيلومتر 8 ليتر ميسوزونه علت چيه ؟
یه سوال تخصصی. قیمت چهار تا قالپاق چند میشه تقریباً؟
فابریکش 8تومان
باید اپتدا با دستگاه عیب یاب برسی بشه که میانگین مصرف در حالت درجا چقدره؟ و بعد اگه مشکلی بود پارامترها یک به یک برسی بشن.نقل قول:
ولی در شرایط رانندگی در شهر 8 لیتر کاملا عادیه.
جداً؟!؟! 4 تاش 8 تومن؟!نقل قول:
سلام دوستان این سایپا که تلویزیون هم به مناسبت دهه فجر فروش ویژه گذاشته کسی شرایط و نحوه پرداخت و خریدش رو کسی اگه میدونه بگه ممنون میشم /.
راستی فروش اقساطی بدون کارمزد هم هستش یا نه
...:20:
----- بنزين را هر چند هزار تا بايد تعويض كرد؟
یعنی چی که بنزین را باید عوض کرد......نقل قول:
با این شرایط بنزین 15000 تا هم زیاده ولی شما رویه هر 15000 تا عوض کن یعنی اگه روغن رو 5000 تا عوض میکنی هر 3تا روغن یک فیلتر بنزین!نقل قول:
ر ت ل ي ف بنزيننقل قول:
سلام
تسمه تایم پراید بعد از چند کیلومتر باید تعویض بشه
الان 79000 تا کار کرده
مدل 88
90 استاندارده ولی ما رو 110 عوض می کنیم :31:
این بستگی به نوع رانندگی شما هم داره که پر گاز و پر شتاب برانید یا آهسته و بدون فشار به موتور...بهتره در 60 تا 70 هزارتا این کار را انجام بدین..نقل قول:
سلام دوستان الان دیدم شرایط پیش فروش پراید رو به مناسبت دهه فجر نوشتن الان کدومش خوبه که بخریم ؟
پول اولیه که داریم در حدود 3 میلیون هستش
کدوم شرایط اعتباری قیمت خودرو از 7.5 میلیون زیاد نیست ؟
من که زیادی سر در نیاوردم :دی
کدومش خوبه ؟؟؟ :41:
اینم فایل /
کد:http://www.saipacorp.com/fa/sales/sale_files/saipa8911.pdf
79000 تا تو يك سال ماشين رو روندي خيلي زياده مگه كجاها رفتينقل قول:
دانشجویی و هزار درد. :31:نقل قول:
نقل قول:
تایید میشه و همینگونه هست که فرمودید
البته ناگفته نمونه که من پراید دوگانه سوز صفر کیلومتر رو رو کیلومتر 22 هزار تسمه تایم عوض کردم
پراید من مدل 85 هست.دوبار از تهران تا مشهد رفته چند بار هم تهران شمال.دو ماه در میون هم 800 کیلومتر میرم مسافرت...
لاستیکش چامپیرو هست تیوبلس.هنوز عوض نکردم.آجش سطحش اومده پایین میگن عوض کنی بهتره شاید از داخل پوسیده شده باشه.
لاستیک جلویی را دوبار پنچر گیری کردم که خیلی ریز بود
درسته؟
نمیشه اونطوری که شما میگی حساب کرد که چند بار مسافت از این شهر تا اون شهر رو رفتهنقل قول:
لاستیک رو باید کیلومتری حساب کرد و حدود 60 هزار کیلومتر پیشنهاد میشه برای لاستیک های جلو تعویض صورت بگیره و لاستیک های عقب هم تا 90 هزار هم بره مشکلی نداره البته ناگفته نمونه که جنس لاستیک تو عمر لاستیک و مسافت طی شده خیلی مهمه و برای هر نوع لاستیک مصداق این نیست ( مثلا لاستیک گلدستون برای پراید کمتر از این ها کار میکنه ولی از همین تولید داخلی ها کویر تایر دقیقا همچین عمری داره)
نقل قول:سلامنقل قول:
من ۴تومن پول نقد دارم و قصد خرید پراید 132sx فرمان هیدرولیک و ABS دارم
خواستم خرید شرایطی سایپا رو انتخاب کنم ولی ګفتن که حداقل پیش پرداخت 5.500 هستش که نمیتونم الان پرداخت کنم
حالا به نظر شما چیکار کنم نمیشه جور دیګه بخرم؟؟ تا ماهی ۸۰۰ هم میتونم قسط بدم
از طرفی یکی میګفت که صبر کنم بعد از عید بخرم چون الان نمره 89 میدن بهم ولی اګه سال دیګه بګیرم یه سال مدلش بالاتره