سلام.معمولا کد ملی رو میپرسننقل قول:
با سلام ببخشید بچه ها من رفتم پلیس+۱۰ باید اسممو بگم واسه پیگیری گواهینامم؟باتشکر
سلام.معمولا کد ملی رو میپرسننقل قول:
با سلام ببخشید بچه ها من رفتم پلیس+۱۰ باید اسممو بگم واسه پیگیری گواهینامم؟باتشکر
بچه ها 60 روز عادیه ب1 هنوز گواهینامم نیومده؟
از چند روز گذشت بدونم مشکلی پیش اومده برم دنبالش؟
نقل قول:
شما روز شنبه به دفتر پلیس +10 برو و پیگیری میکنن برات.
سلام دوستان . با 17 سال سن میتونم برای گواهی نامه اقدام کنم ؟
نه.باید 18 سال رو تموم کنین و وارد 19 سالگی بشیننقل قول:
سلام دوستان . با 17 سال سن میتونم برای گواهی نامه اقدام کنم ؟
سلام اقایون من مورخ 31/2/91 از آزمون ها قبول شدم ولی متسفانه تا به امروز گواهینامه به دستم نرسیده به پلیس +10 هم میرم خانومه می گه تایید شده چاپ نشده مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن می گه تا 3 هفته دیگه می اید
نقل قول:
وقتی میگن تایید شده ولی چاپ نشده مشکل از جایی نیست جز محل صدور گواهینامه پلیس راهور.
باید صبر کنید فکر نکن بشه کاری کرد.
با سلام خدمت دوستان.بچه ها امروز 20 روز از تاریخ قبول شدن در آزمون گواهینامم میگذره چند روز دیگه باید صبر کنم تا گواهینامم برسه دستم.باتشکر
نقل قول:
تا 2 ماه هم شاید باید صبر کنید.
اصلا نشخص نیست برای برخی از دوستان سر 1 ماه اومده رای برخی 45 روزه برای برخی 2 ماه
اقا من 91/2/31 قبول شدم
91/4/3/ تحویل ناجا
91/4/10 تحویل پست
سلام دوستان فکر کنم بعضیاتون خیلی عجله دارین من 91/1/26 قبول شدم هنوز گواهینامم نیومده مراجعه هم کردم گفتند: صـــــــــــــــــــبرکن!! !
نقل قول:
شما حتما باید پیگری کنید چون دیگه خیلی طول کشیده.
آره داداش من خودم از افسر پرسیدم گفت 40 روزه میرسه دستت این جدیدا
من و پسر داییم تو یک زمان امتحان دادیم هنوز هم مال جفتمون نیومده یک هفته پیش رفتم پلیس +10 گفت در حال بررسی حالا منظورشون چیه یعنی مشکلی داره؟نقل قول:
احتمال داره تو بخش اداره صدور کارت راهور مشکلاتی به وجود اومده باشه.نقل قول:
به هر حال باید مرتب پیگیری کنید احتمالا گواهینامه شما تو پست هم نیومده هنوز
تعویض گواهینامه ب 1
امروز اقدام کردم برای تعویض گواهینامه ب 1
من 5 سال پیش گواهینامه ب 1 گرفتم و الان بعد از 5 سال اعتبارش تمام شده بود و اقدام کردم برای تعویض
گفتم مراحلش رو اینجا برای دوستان عزیز شرح میدم:
1. اصل شناسنامه و کپی از تمام صفحان
2. اصل کارت ملی با کپی
3. دو یا سه قطعه عکس رنگی پشت سفید بدون عینک و کراوات و .... عکستون باید جدید باشه و با عکس گواهینامه فعلی فرق داشته باشه در ضمن اصل گواهینامه هم باید داشته باشید.
4. مراجعه به یکی از دفاتر پلیس +10 جهت دریافت برگه معاینه و برگه پست و پرداخت هزینه 6400 تومان جهت دریافت مدارک ذکر شده
5. مراجعه به پزشک معرفی شده از طرف دفتر پلیس +10 جهت معاینه چشم و و سایر موارد دیگه ( هزینه معاینه 9500 تومان )
6. مراجعه به آزمایشگاه جهت تعیین گروه خونی ( باید گروه خونی رو مشخص کنید و رسیدش رو از آزمایشگاه بگیرید و روی پرونده بزارید این قانون جدیده)
7. مراجعه به بانک ملی ایران و واریز مبالغ زیر : ( رسید های پرداختی رو باید روی پرونده بزارید )
مبلغ 5000 ریال به حساب 2171150248000 وزارت دارایی
مبلغ 30000 ریال به حساب 2171150246004 وزارت کشور
مبلغ 80000 ریال به حساب 0105968801004 شرکت پژوهش و توسعه ناجی
تذکر مهم : سعی کنید قبل از اتمام اعتبار گواهینامه اقدام به تعویض کنید در غیر این صورت حتی اگر 1 روز از پایان اعتبار گواهینامه گذشته باشه باید
مبلغ 50000 ریال به حساب 2171150208002 وزارت دارایی جریمه پرداخت کنید.
8. پس از انجام مراحل فوق و تکمیل مدارک به دفتر پلیس +10 مراجعه کرده و مدارک رو همراه با اصل گواهینامه تحویل بدین.
9. پس از دریافت مدارک شما رسیدی دریافت میکنید تا در صورتی که پلیس ازتون گواهینامه خواست این رسید رو ارائه بدین تا مشکلی براتون پیش نیاد.
من گواهی نامه سواری شخصی دارم نمی دونم ب چنده ولی سه سال پیش گرفتم و پشتش نوشته سواری شخصی ووانت تا 3.5 تن یعنی من با این گواهی نامه می تونم وانت نیسان برونم می شه یا نه؟
بله دوست من شما میتونید با گواهینامه ب 1 با وانت نیسان هم رانددگی کنید.نقل قول:
حتی میتونید با کامیون های سبک ایسوزو هم رانندگی کنید.
سلام
من به دلایلی میخوام بدونم معاینه پزشکی برای گرفتن گواهی نامه به چه شکل هست ؟
جزء به جزء شو میخوام بدون که چیو معاینه میکنند خواهش میکنم راهنمایی کنید
خیلی مهمه برام
ممنون :11:
1. از طرف آموزشگاه به پزشک معرفی میشید.نقل قول:
2. به پزشک مراجعه میکنید و معاینات زیر انجام میدین:
- معاینه چشم
- یه معاینه ساده از حرکات دست و پا
تمام شد به همین راحتی یعنی 15 دقیقه هم طول نمیکشه.
اصلا نگران چیزی نباشید.
دوستان از فردا كلاس هاي عملي من شروع ميشه. ميخواستم بدونم مربي چه چيز هايي رو بايد ياد بده به من؟:31:
شنیدم که سن مجاز برای گرفتن گواهی نامه بالا رفته یعنی از 18 به 20 یا 22 رسیده . حقیقت داره ؟
والا الان كه من 18 سال تمام هستم دارم ميگيرم:31: فكر نكنمنقل قول:
نه میگن هنوز این قانون جدید اعمال نشده . . . کسی خبر داره قضیه چیه ؟نقل قول:
دوستان یه سوال، کسی میدونه با داشتن کارتکیس از یه آموزشگاه میشه تو یه آموزشگاه دیگه امتحان شهری داد یا نه؟!!!
یه سوال دیگه، اگه کارتکس داشته باشم، میتونم برم یه آموزشگاه دیگه ثبت نام کنم و از اول کلاسا رو برم و کارتکس جدید بگیرم؟!!
نقل قول:
نه دوست من.
فقط از طریق یک آموزشگاه باید تمام مراحل رو تا پایان ادامه بدین.
چون مدارکتون فقط از یک آموزشگاه به راهور فرستاده میشه.
مگه نمیشه پرونده رو اون آموزشگاهی که میخوان برن از اون یکی آموزشگاه باطل کنن از اول برن به جدیده ؟میشه هااانقل قول:
چرا میخوای از این آموزشگاه بری به آموزشگاه جدید و از اول کلاسها رو بری؟نقل قول:
از این طریق بله درستهنقل قول:
اینجوری خوب همه کارهارو باید از اول انجام بدین دیگه.
سلام دوستان
من گواهینامه ماشین دارم ولی برای کارم باید گواهینامه موتور داشته باشم ، میخواستم بدونم کسی اطلاعاتی راجع به شرایط دریافت چیزی میدونه ؟؟؟
بعد یه چیز دیگه من کلا سر از موتور در نمیارم امتحانش چجوریه؟؟؟؟
سـلام...نقل قول:
سلام دوستان
من گواهینامه ماشین دارم ولی برای کارم باید گواهینامه موتور داشته باشم ، میخواستم بدونم کسی اطلاعاتی راجع به شرایط دریافت چیزی میدونه ؟؟؟
بعد یه چیز دیگه من کلا سر از موتور در نمیارم امتحانش چجوریه؟؟؟؟
اين 2 تاپيك ميتونه مشكل شما رو حل كنه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس با این حساب آموزشگاه اول نمیتونه بگه این کارو نمیکنم. درسته؟ یعنی اگر کسی درخواست ابطال کاردکس بده، آموزشگاه موظفه که این کارو براش انجام بده؟!نقل قول:
گواهینامه ها هم که دوباره 10 ساله شد.. اه.. همین یکی دو ماه پیش تمدید کردمااااا.... کاش الان تمدید میکردم.. :19:
سلام من چند روز دیگه تاریخ 5 ساله گواهی نامم تمام میشه
برای این که دوبار این راه را نرم ، کسی از دوستان میدونه چه مراحل و مدارکی می خواد چقدر پول میخواد
با تشکر
نقل قول:
سلام دوست عزيز
لينك سايت پليس راهور : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك توضيحات قبلي دوستان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم جديدا اقدام به تعويض گواهينامه ام كردم ولي ممكنه شماره حساب ها براي استان هاي مختلف با هم فرق كنه براي همين شماره حساب ها رو بهتره خودت از دفاتر پليس+10 بگيري(شماره حساب هايي كه من وجه مربوط به گواهينامه رو واريز كردم با شماره حساب هاي معرفي شده در سايت راهور و شماره حساب هاي معرفي شده توسط دوستان، متفاوته)
مدارك لازم جهت تعويض انواع گواهينامه رانندگي : (اصل و كپي مدارك شناسنامه،كارت ملي،كارت پايان خدمت)-3 قطعه عكس رنگي تمام رخ با زمينه سفيد 4*3 بدون عينك-اصل گواهينامه قبلي براي متقاضيان تعويض-فيش هاي واريزي-ارائه گروه خون(البته از من كه نخواستن)
هزينه هاي مربوط به تعويض گواهينامه :
1- معاينه پزشكي 9500 تومان
2-فيش هاي واريزي به حساب ناجا،دارايي،وزارت كشور،شرکت پژوهش و توسعه ناجي(بسته به نوع گواهينامه)
3-هزينه پستي(؟) 6000 تومن
به هر حال دلیل ابطال کارتکس رو ازتون میپرسن.نقل قول:
اگر این موارد زو مستقیما از آموزشگاه بپرسید جواب کامل و قطعی میگیرید.
رييس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا به تحول بنيادين درنظام صدور و آموزش گواهينامه، همزمان با رويکرد اصل توسعه سيستم هاي هوشمند اشاره کرد و گفت: تحول گواهينامه ها با هدف افزايش کيفيت صدور و آموزش و مهارت رانندگي کارآموزان و نيز رفاه و آسايش شهروندان صورت مي گيرد.
رييس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا ادامه داد: در اين طرح، تعداد گواهينامه ها از 6 به سه نوع تبديل شده است.
اين مقام مسئول با بيان اينکه در گواهينامههاي جديد، خودروها به سه گروه سبك، نيمهسنگين و سنگين تقسيم شدهاست، گفت: گواهينامه پايه 3 براي خودروهاي سبك صادر شده و متقاضي بايد 18 سال تمام سن داشته و خودرو با ظرفيت حداكثر 3/5 تن و يا حداكثر 9 نفر را ميتواند با اين گواهينامه جابجا كنند.
وي در ادامه با بيان اينکه گواهينامه پايه 2 براي رانندگي با خودروهاي نيمهسنگين صادر ميشود، گفت: متقاضي اين گواهينامه بايد 23 سال سن داشته و همچنين دو سال از صدور گواهينامه پايه 3 آن گذشته باشد.
سردار مومني افزود: گواهينامه پايه 2 براي خودرو با حداكثر بار 6 تن و حمل 26 سرنشين صادر ميشود.
رييس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا با بيان اينکه متقاضيان گواهينامههاي پايه "يك" بايد حداقل 25 سال سن داشته باشند و دو سال نيز از زمان صدور گواهينامه پايه 2 آن گذشته باشد، گفت: اين گواهينامه براي حمل بار بيش از 6 تن و يا جابجايي افراد بيش از 26 سرنشين و خودروهاي سنگين صادر ميشود.
اين مقام مسئول تاکيد کرد: در سيستم جديد صدور گواهينامه دارندگان گواهينامههاي پايه 3، همچنان در يك سال اول اجازه تردد در جادههاي برون شهري و تردد در شب را ندارند.
سردار مومني با اعلام اينكه اعتبار گواهينامهها براي افراد تا سن 65 سال، از پنج سال به 10 سال تغيير يافته است، گفت: افراد از سن 65 تا 70 سال هر پنج سال و بالاي 70 سال هر دو سال نيازمند تمديد گواهينامه هستند.
وي با اشاره به اينکه آزمون نهايي آموزشگاه هاي رانندگي براي صدور گواهينامه توسط افسران بازنشسته ناجا انجام مي شد، تصريح كرد: بر طبق آيين نامه جديد، آزمون نهايي توسط افسران کادر شاغل در پليس راهور انجام ميشود.
تبديل گواهينامه هاي قديمي به گواهينامه هاي جديد از نيمه دوم امسال
رييس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا اعلام كرد: گواهينامههاي قديمي از نيمه دوم امسال طي دو مرحله به گواهينامههاي جديد تبديل ميشود كه مرحله اول در زمان تمديد گواهينامه و مرحله دوم طي فراخوان و جدول زمانبندي خواهد بود. سردار مومني با اشاره به صدور گواهينامه موتورسيكلت، گفت: مقدمات لازم براي صدور گواهينامههاي موتورسيكلت در آموزشگاهها فراهم شده است.
وي خاطرنشان کرد: از مهر ماه و به صورت همزمان در سراسر کشور، صدور گواهينامه هاي رانندگي موتورسيکلت به آموزشگاه هاي معتبر موتورسيکلت سپرده مي شود.
با تشکرنقل قول:
من الان قبل رفتن به سربازی هستم کارت پایان خدمت ندارم مشکلی پیش میاد
تا جايي كه من مطلعم شرکت در آزمایشات رانندگی و اخذ گواهینامه ،منوط به ارائه برگه اعزام بخدمت بدون غیبت یا کارت معافیت یا کارت پایان خدمت یا گواهی صادره از نیروهای مسلح مبنی بر استخدام می باشد.نقل قول: