ولی می گم عجب تاپیکی شدا ! اون موقع که من برای اولین بار اینحا ثبت نام کردم ، پست 17م رو دادم ! یعنی فقط 2 صفحه بود . در عرض 3 روز شد 200 صفحه !
Printable View
ولی می گم عجب تاپیکی شدا ! اون موقع که من برای اولین بار اینحا ثبت نام کردم ، پست 17م رو دادم ! یعنی فقط 2 صفحه بود . در عرض 3 روز شد 200 صفحه !
mohsenali اسمه شهرت چیه ؟
چی می گی ؟! اصلا امکان نداره اگه اینجوری باشه که تو تا 2-3 روز دیگه اولی ! من الان لول هفتم باید 74 تا تجربه بگیرم برم بعدی . این شغل های کوفتی هم که به آدم هیچی نمی دن . باز شما پرمیوم دارین 4-5 تا نیم ساعته میارین ، من دوتا 2 ساعته میارم میرم فرداش میام که دوباره ببینم چی شده .نقل قول:
حجت جون وقتي من لول يك بودم اين اقايي كه الان اوله لول ده بود بعد من شدم لول هشت اون شد يازده فكر ميكني حالا كه اون16 هستش من چندم؟ خودمو كشتم شده باشم ده . فكر ميكني لول زدن الكيه؟نقل قول:
تازه من تو روز اول 4 لول زدم
چي ميگي بابا :)
بگو ماشالله !!!! یه براوو هم به ali !!!! فقط همین عبارت "بازی دیگری از شرکت تریبال وارز" تاپیک رو ترکوند !!!! هنوز هم تریبال وارز اوله !!!
ولی بلاخره این شهر چی شد !!!!!!!!!!!!!!
دوستان تاپیک Street Mobster آماده شد.توش توضیحات مقدماتی رو دادم تا بازی
شروع بشه و تو همون تاپیک جواب همه ی سوالات بچه ها رو بدم.
می دونم که اون تاپیک انجمن رو می ترکونه.
این هم آدرس تاپیک:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=265129
:2:نقل قول:
اينجا كي پرميومه؟ مگه ميشه تو ايران پرميموم شد؟ ايران كه تو ليست نيست چطور پرميوم ميشيد بگين مام استفاده كنيم مرديم تو اين لول نه و ده:2:
:31:نقل قول:
به به :31:نقل قول:
من فک میکردم 20سالت باشهنقل قول:
برو بابا بچه ای هنوز :31:
گزارش شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گزارش شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:39:نقل قول:
نه بابا ، به گرد پای اینم نمی رسه ! در ضمن حق نداری افراد این تاپیکو منحرف کنی !
Persiaنقل قول:
فعلا بيرون شهرم تا پول جمع كنم
براي آپگريد هنوز به كلي پول نياز داريم .:8:
چی شد ؟ چی بود ؟ این وحید از کجا اومد . تا حالا داشتی همینجور نقل قول جمع می کردی ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمی دونم کی پرمیوم داره ، ولی از حرف های بعضیا بنظر میاد یا پرمیوم دارن ، یا کل روز پلاسن سر این بازی .
200 درصد تایید !!!! جای منم گزارش می کردی !!!!! :27:نقل قول:
بابا بلاخره کی این شهر و می سازه باور کنین انرژیم ته کشید !!! پاسارگارد خراب میشیم ؟؟؟ من که حاضرم هر چی دارم بدم تا پاسارگارد یا هر جای دیگه رو درست و حسابی لول آپ بشه !! و همه مثل تریبال وارز بریم توی یه شهر عشق و صفا !!!
اوه اوه اسم صفا اومد راستی داش صفا کجاست ؟؟؟ حالا هاست که بیاد یه ده بیست تا شهر بزنه یه ترایب برای خودش دست و پا کنه !!!
از اول تا حالا نشستم حدود 80 تا پست اسپم توهین رو گزارش کردم
من شخصا گزينه دومم چون هنوز وقته درس نشده و بيكارم زياد سر ميزنم فكر كنم بازدهي صد در صد باشه حيف كه قبل از بازي قواعدو نمي دونستم وگرنه الان لول ها رو زده بودم شايد دوازده سيزده بودم اما حالا موندم پشت ديوار تركي و خر :27: اين دو تا از ماموريتهاي آخرن . يعني خر رو به اين نونو ماسا نميشه رد كرد . تركي هم من كلي اسكيل ميخوامنقل قول:
:41:
صفا مثل اینکه بازی نمیکنه.نقل قول:
آخه اون فقط شبها برای بازی کردن وقت داره.
بالاخره حجت هم از این تاپیک رفت و عده زیادی رو راحت کرد:15:
واقعا راست میگفت که 11 سالشه؟؟؟:18::18:
ایول به وحید چقدر گزارش دادی؟!من یه دونه بیشتر ندادم:27:.
می گم داداش شهرت چند نفر جا داره ؟؟؟نقل قول:
اگه جا هست بگو تا بیام اون جا !!!! مثل این که هتل هم داره !!!! :27:
حداقل ما که باید پول هتل رو بدیم حداقل به یه خودی بدیم شهرش رو لول آپ کنه !!!:10:
راستی قوانین این بازی چیه ؟
ممکنه کسی توی این بازی تقلب کنه ؟
اصلا دو تا اکانت داشتن اینجا به درد میخوره ؟
راپورت بده .
منم تمامی توهین های همتونو راپورت دادم .
یه 50 - 60 تایی اخطار میگیریم .
بابا ، من که ساعت 2 از مدرسه میام ، 1-2 ساعت چرتو پرا های معلمو می خونم ، بعد 1-2 ساعت هم کارای فردا رو انجام می دم ، می بینم شد ساعت 8 شب . الان هم بزنگاه داره ، ههم می تونم برم پای کامپیوتر ( که البته من همیشه میام پای کامپیوتر )
مگه تو چندمی که انقدر بی کاری ؟
آره عزیز , اما یه سری جنبه ندارند , خودشونو پیر مرد 80 ساله میدونند.
پس کی می خوابه !!!!نقل قول:
من اولم.
خدا رو شکر معلم ها هیچ کدوم درس ندادن ! فقط میان توی کلاس اسم خودشونو میگن میرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
فعلا كه جا نيست اما اگه خدا بخوادو بروبچ همت كنند بزودي 5 تا جا خالي ميشه گمونم يه 5 نفري رو ميتونيم دعوت كنيم . در ضمن پول هتل تو جيب شهر نميره . تو جيب خود هتل ميره انگار اينجان كنترات وجود داره:27:
حجت جان به دل نگیر
من توی روز تولدم هیچکاری رو به ضرر کسی انجام نمیدم
اینا رو هم بعنوان اخطار بهت گفتم
واگرنه من حتی تاپیکهای .... رو هم گزارش نمیدم :27:
صفا همیشه بیداره !!!! اینو تو گوشت فرو کن !
و همیشه در همه جا حضور دارد ! الان من می دونم پشت گزینه ی نقل قول قایم شده داره حرف هامون رو گوش می کنه !
این جا نمی دونم !!! ولی اصولا این کار ها زیاد توی ایروپابلیک مد بود !!!!! نمونش هم .... !!!!نقل قول:
مولتی گیری و اینا معلومات نداره امیدوارم این فساد به این بازی نیز وارد نشود !!!! :27::21::27::21::27:
خدا وکیلی چه شکلک های باحالی گذاشتنا !!!!
اصلا کارت فایده نداشت.نقل قول:
با عجله اومدی تو بازی و یهو گفتی من شهر میزنم.
هی بگو مگو که کجا بزنم و هیکشی نره پاسارگاد و..... .
آخرش هم که منصرف شدی.
اعصاب همه رو خورد کردی.برا خودت بن شدن و برا ما اخطار به ارمغان آوردی.
:2:به نظر من دیگه دور و بر بازی تحت مرورگر نیا:2:
تولد ... تولد .... تولدت مبارک ....نقل قول:
راست میگه به دل نگیر ، این وحید هنوز مغزش کامل رشد نکرده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولش کنید اکانت دوم رو چون چون شرکت تریبال هست من میترسم اکانت دوم بزنم
کلی عقب میفتیم ..
بچه ها جدی من دارم پریموم میگیرم کسی نمیخواد ؟
20 امتیاز !!!!! :27:نقل قول:
20 امتیاز !!!!!!نقل قول:
نبود !!!!؟؟؟؟
پس اگه پول هتل تو جیب شهر نمی ره پس کجا می ره ؟؟؟؟ ولی به هر حال !!!! می آیم اون جا کشیک می دیم منتظر میشیم تا جا خالی بشه یا بلاخره ببینیم SpamCity کی راه می افته !!!!
بخاطر ساعات آخر تولدم به دل نگرفتم :31:نقل قول:
این وحید هنوز مغزش کامل رشد نکرده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارتس تولدت مبارک :دی:دی:دی
شوخی کردم بابا .
من اصلا کسی رو به جز هنیبال راپورت ندادم .
آخه مگه شما فحش دادید که راپورت بدم ؟ :-؟
یکم فکر کن بعد حرف بزن لطفا :x
برای چهارمین بار :31:نقل قول:
ارتس تولدت مبارک :دی:دی:دی
ممنون :40:
راستی وحید تولدت مبارک ، گفتی 14 سالت شد ؟
این روز تولد وحید هم عجب روزی بود!!!!!!نقل قول:
بخاطر ساعات آخر تولدم به دل نگرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این وحید هم که هی داره می پرونه که بابا امروز تولدشه !!!!نقل قول:
خب تولدت مبارک !!!
تو هم دلت خوشه ها ! پولم کجا بود ؟ یه بارم که پول دستم اومد ، مامانم گفت واسه چی می خوای خرج کنی ، بعد کع گفتم گفت بیجا می کنی !نقل قول:
نامرد فلان فلان شده
بزنم بازی رو هک کنم
2 ساعت کار کردم 1 پنبه داد اینم نوشت :
You stay in the sun too long and get a bad sunburn. You lose 1 health point.