سلام سیستم مورد نیازه این بازی هارو میخواستم ( حداقل سیستم و سیستم پیشنهادی) call of duty black ops 2 medal of honor warfighter assassin,s creed 3 ممنون
Printable View
سلام سیستم مورد نیازه این بازی هارو میخواستم ( حداقل سیستم و سیستم پیشنهادی) call of duty black ops 2 medal of honor warfighter assassin,s creed 3 ممنون
من لپتاپ سونی سری F دارم با کارت گرافیک 310m و رم 4G بازی need for speed most wanted 2012 کم میاره آیا مشخصات سیستمم پایینه؟
سلام من لب تاب ایسر مدل e1-571 g دارم
این بازی هارو خیلی راحت تموم کردم
call of duty4_6_7_8_9
pes2012
assassing3
مشخصاتشم اینه:
پردازنده: Intel 2450M 2.5GHz Core i5 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHzحافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 620M 1024 MB UpTo 2560 MB
این بازی most wanted 2012رو خوب اجرا میکنه؟
ویندوزم 7 64بیت
آره با این سیستم نیاید مشکلی تو اجرای این بازی داشته باشهنقل قول:
سیستمم میتونه بازی Call of Duty: Black Ops II اجرا کنه:n13:
Processor AMD Athlon(tm) II X2 255 Processor 6.5
5.5 Determined by lowest
subscoreMemory (RAM) 2.00 GB 5.5 Graphics NVIDIA GeForce GT 240 5.5 Gaming graphics 1791 MB Total available graphics memory
بله با جزئیات medium_high مشکل خیلی خاصی نباید داشته باشید:46:نقل قول:
سلام دوستان این لپ تاپ میتونه بازی ها رو با کیفیت بالا اجرا کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونه اجرا کنه ولی انتظار کیفیت رو نمیشه داشت به دلیل این که گرافیکش برای Gaming مناسب نیست !نقل قول:
سلام
با سی پی یو i7
رم8
کارت گرافیک 2
هارد 750
میشه بازی های بالا رو نصب و اجرا کرد؟
با این سیستم سنگین ترین پردازش ها رو میشه انجام داد من یه سونی با این مشخصات دارم حرف نداره...:king:
اگه قصد خرید داری حتما بگیر
مدل کارت گرافیکتون ؟نقل قول:
کارت گرافیک amd محشره
nvidiaنقل قول:
هست مدلش
یه سوال داشتم که خیلی ذهنمو گرفته بود.اونم اینه که آیا وقتی رزولوشن رو میبری بالا به cpu هم فشار بیشتری میاد؟
سلام دوستان گل من یه 2 هفته ای میشه لپتاپ خریدم کانفیگش هم در امضام موجوده
میخواستم بدونم با این کانفیگ بازی ای مثل Crysis 3 و .... رو میشه با کیفیت بالا اجرا کزد؟؟؟
ممنون میشم زود تر جواب بدین:n02:
خب دوستای گل مثــــــــــــل اینکه خواب تشریف دارن اما مهم نیست
سیستم مورد نیاز بازی Tomb Raider:
حداقل سیستم مورد نیاز :
- Windows XP Service Pack 3, Windows Vista,7,8 (32bit/64bit)
- DirectX 9 graphics card with 512Mb Video RAM:
- AMD Radeon HD 2600 XT
- nVidia 8600
- Dual core CPU:
- AMD Athlon64 X2 2.1 Ghz (4050+)
- Intel Core2 Duo 1.86 Ghz (E6300)
- 1GB Memory (2GB on Vista)
سیستم پیشنهادی برای اجرای بهتر :
- Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
- DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM:
- AMD Radeon HD 4870
- nVidia GTX 480
- Quad core CPU:
- AMD Phenom II X2 565
- Intel Core i5-750
- 4GB Memory
تاریخ عرضه هم 5 مارچ 2013
عاغا براری گیم انویدیا بهتره یا ای ام دی ؟!
پس از تغییر :
البته توجه کنید که آمار و ارقام در نیارید برام ! از روی تجربه بگید ...
سلام دوستان با رم 2 دیدی ار 2 و گرافیک 1 بازم میتونم بازی هایی مثل Crysis 3 رو بازی کنم یا باید ارتقاع بدم ؟؟؟
برای ارتقاع چه سیستمی ببندم که ارزان تر باشه؟؟؟؟
به نظر من انویدیا بهتره اما ای ام دی هم بد نیستنقل قول:
سلام
من وقتی بازیهای جدید رو بازی میکنم یکم تیک داره مشکل چیه؟؟:n13:
لطفا کمکم کنین مرسی:n12:
mother board:asus m5a97 r2
CPU:fx 6200
VGA:GIGABYTE 7770 1GB
RAM:KINGMAX 4GB
بستگی داره منظورت چه بازی و در کدوم درجه از گرافیک باشه!نقل قول:
اسم بازی و درجه گرافیکش رو هم بگو تا بهتر بشه نظر داد....
Crysis 3 .Tomb Raider 2013
وقتی گرافیک ultra میکنم تیک داره
Resident Evil 6 بازی میکنم میخواد مرحله بعد بره طول میکشه
ممنون:n12:
خوب معلومه این گرافیک ماکزیمم قدرتی در حد 560GTX داره که به درد درجه بالای هیچ کدوم از این بازیها نمیخوره...مخصوصا crysis 3!!!نقل قول:
توی tom raider هم حتما گزینه AMD’s TressFX رو خاموش و درجه گرافیک رو روی medium بگذار...
سلام دوستان
من میخوام یکسری از قطعات کامپیوترم رو عوض کنم و میخوام این قطعاتی که در پایین میگم رو بگیرم.ببنید میتونم بازیهای روز رو با گرافیک خوب و حالا رزولیشن تقریباً 1152*864 اجرا کنم.
core i3 3220
ram 4g 1333
mb ASUS - P8B75-V
vga msi 7750 1gb ddr5
سلام من Alan Wake رو روی تنظیمات خیلی پایینم میذارم بازم افت فریم دارم در حالی که لپ تاپم تغریبا تاپ هست.
مشخصات لپ تاپ : core i 7_ amd 2gig_ ram 6gig-direx 11
باید چیز جداگانه ای روش نصب کنم؟یا کلا بازی با گرافیک AMD مشکل داره؟ اگه نرم افزار خاصی لازم هست لطفا راهنمایی کنین.دوستانی که بازی رو روی medium و high راحت و روون بازی میکنن سیستمشونو بزارن ببینیم چیه...
میخواستم ببینم با این سیستم میتونم این دوتا بازی رو اجرا کنم بدون دردسر؟fifa manager 2013 و football manager
gforce 7600 gt
intel pentium d 925 3ghz
ram 2 gig ddr2
عزیز مشخصات دقیق گرافیکت رو بگو...مدلش رو؟نقل قول:
بله هر دوش رو میتونی اجرا کنی....فقط تا حد ممکنه باید جزئیات رو بیاری پایین...نقل قول:
کارت گرافیکم AMD RADEON 6770Mنقل قول:
2GIG مجزاست.آخرین آپدیتم هست.
این گرافیک قدرتش خیلی بالا نیست ولی خوب نسبتا هم خوبه ولی اگه میخوای توی full hd بازی کنی حتما باید تنظیمات گرافیک بازی رو تا حد متوسط بیاری پایین تا بتونی به فریم قابل قبول ازش بگیری...نقل قول:
توی رزولوشن های متوسط هم شاید بتونی توی high بدون AA بازی کنی...
ممنون از راهنماییت داداشم حالا screen بازی رو کم میکنم ببینم چی میشه.آخه چیزی که واسم جالب بود این بود که من بازی مثل BTF3 رو رو فول hd و تنظیمات ultra بدون ذره ای افت فریم بازی کردم.ولی این یکی نمیدونم چرا اینطور شد:n03:نقل قول:
باسلام بازی اساسینس کرید3 چه سیستمی می خواد وایا باگرافیگ 2گیگ5450ورم6گیگ این بازی خوب اجرامی شه:n13:
سلام دوست عزیز , من با رم 2 گیگ و کارت گرافیک G 210 Nvidia بازی رو انجام دادم افت فریم هم خیلی خیلی خیلی خیلی کم بود البته تو شهر بوستون افت فریم شدیدی داشتمنقل قول:
راستی کسی از دوستان DLC های جدید این بازی رو انجام داده؟!؟ارزش داره دانلودشون کنیم و بازی رو دوباره نصب کنیم؟!؟
سلام دوستان این سوال رو چند بار میشه که پرسیدم اما جواب دقیق و درستی هنوز نگرفتم میخواستم بدونم کارت گرافیک من
Nvidia GEFORCE gt635 2gb ddr3
که رو لپتاپم هستش چه قدر قدرت داره تا که از نظر بازی ساپورت میکنه(کیفیت Ultra مهم نیست فقط بدون لگ باشه)سوال بعدیم اینه که قدرت این کارت با نسخه مشابهش در pc چقدر تفاوت داره؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید :n01:
خب این کارت اصن نمیتونه تو بازیای روز کارایی داشته باشه ، به زور بتونه رو Low اجرا کنه ، DDR3 هم هست که ....!نقل قول:
کلن لپتاپ گیمینگ اگه بخواین داشته باشین حداقل 5 ملیون اینا هزینه داره !
اوه اوه داغونم کردی داداش اما تا الان بد نبوده هانقل قول:
یه Xbox 360 slim هم دارم به زور 2 بار روشنش کردم تو این 6 ماهی که داشتمش
برا این که اصلا با دسته بازی حال نمیده
نه عزیز اینقدرها هم ناامید نشو در صورتی که بخوای توی رزولوشنهای متوسط مثل 768*1366 بازی کنی با همین سیستم هم میتونی حدود 70 درصد بازیها توی medium و توی برخی بازیهای سنگین(حتی crysis3!) در حالت low به راحتی 30 فریم که فریم playable هست رو بازی کنی...نقل قول:
فقط همینطور که دوستمون گفتند پهنای باند گرافیکت پایینه که اونم توی رزولوشنهای متوسط و گرافیک متوسط بیشترین تاثیری که برای شما داره افزایش زمان لود بازی هست که خوب قابل چشم پوشی هست...
ممنون دوست خوبم حالا ایشالا ببینیم چی میشهنقل قول:
Crysiss3 و Farcry 3 رو تو تنظیمات مدیوم بدون لگ میاورد من که تا الان راضیم ازش :n02:
خوب اگه با crysis3 مشکلی نداشتی(سنگین ترین بازی تاریخ گیم) برای بقیه بازیها هم خیالت راحت باشه:46:نقل قول:
سیستم مورد نیاز برای بازی crysis 3 چیه؟
:n13: