هنوز adsl من وصل نشده،
ولي تو سايت شاتل نوشته بررسي وضعيت قرارداد adsl وقتي ميزنم. شناسه کاربري و رمز ميخواد.
شناسه دارم ولي رمزو زنگ زدم پرسيدم گفت شماره تلفنت رو بنويس ولي وارد نميشه. اصلاً قبل از وصل شدن adsl اين قسمت کار ميکنه يا نه؟
Printable View
هنوز adsl من وصل نشده،
ولي تو سايت شاتل نوشته بررسي وضعيت قرارداد adsl وقتي ميزنم. شناسه کاربري و رمز ميخواد.
شناسه دارم ولي رمزو زنگ زدم پرسيدم گفت شماره تلفنت رو بنويس ولي وارد نميشه. اصلاً قبل از وصل شدن adsl اين قسمت کار ميکنه يا نه؟
شناسه و پسورد را که وقتی میان برای نصب میدن!!چطور الان به شما دادن:13:نقل قول:
رمز شماره تلفن هست درسته!!
حتما یوزر و پسورد هنوز فعال نشده!!
خوب امروز پيک اومد ، پولو بهش دادم، بهم چندتا برگه داد : پيش فاکتور و ...
روي پيش فاکتور شناسه کاربري نوشته شده...
من هیچی ندارم فعلا از رپید دانلود کنم
ولی اونقد ذوق زده شدم هرچند دقیقه یه بار صفحه اول رپیدشر را Refreshl میکنم
(دیوانگی هم عالمی داره واسه خودش:دی)
عزیز عجله نکن تازه مدارکو گرفتننقل قول:
خوب امروز پيک اومد ، پولو بهش دادم، بهم چندتا برگه داد : پيش فاکتور و ...
روي پيش فاکتور شناسه کاربري نوشته شده...
حداقل 4-5 روزی صبر کن بعدش برو تو سایت ببین وضعیتتو
من adsl ميخوااااااااااااااام :19::19:نقل قول:
عجله نکن تازه مدارکو گرفتن
حداقل 4-5 روزی صبر کن بعدش برو تو سایت ببین وضعیتتو
رفقا کمک کنین لطفا! دیگه کامل رفته رو اعصاب این قضیه . هر روز دیس میشم شاتلم میگه چون d-link داری نمیتونیم کمک کنیم !!.میگه ایراد از مودمته!!
امروز دیگه رسما گفت برو یه مودم تحت ساپورت بخر!!! وقتی دیس میشم ایکون کانکشن قفل میکنه! یعنی وقتی روش کلیک میکنم میاد زود میره. مجبور میشم restart کنم!!!!!!!!!!!
دوستانی که d-link دارن چه طوری کانفیگ میکنن مودمو؟؟
شما با مودم دیگه ای تست کردی؟!نقل قول:
مطمئنی مشکل از مودمه!!
نه بابا خودم فکر میکنم داره چرت میگه مودم سالمه به خدا!!نقل قول:
با مودم دیگه تست نکردم نه یعنی چون مشکل از مودم نبوده تست نکردم با مودمه دیگه!
سالمی که سالم هست منظورم ناسازگاری هستشنقل قول:
من یه مودم داشتم یه دفعه وسط کار اینترنت dcمیشد
مودم رو عوض کردم مثل ساعت داره کار میکنه
سعی کن یه سیم یه سره بکشی واسه مودم(مثلا ممکنه اگه سیم از کنار کلید لامپ رد بشه با روشن کردن لامپ اینترنت dc میشهبه خاطر نویز)
بعد اسپیلیتر حتما بزار- یه سوال راجب میزان نویز خطت از شاتل بکن
نقل قول:
اره سازگاره:20:. نویزم اول بد بود با این که اسپلیتر میذاشتم منتها چند روز گوشی تلفنو برداشتم و نویزم خوب شده ولی بازم دیس میشم. مودم اول شما چی بود ؟؟حالا چی گرفتی؟؟؟؟
شما شناسه کاربریتون رو وارد کنید و رمز عبور رو هم وارد کنید با یک پیغام مواجه میشید که میگه هنوز شرایط برای دسترسی به اینترنت مهیا نشده است و درحال پیگیری مراحل میباشدنقل قول:
ahriman323 جان درست میگه شاید از مودم باشه ولی من خودم بعید میدونم از مودم باشه چون مودم D-LINK با استاندارد های DSL جهان سازگاری دارهنقل قول:
]نقل قول:
اینطوری که میگی فکر نکنم ایراد از مودم باشه، احتمالا ایراد از کارت شبکه هست! چون میگی علامت کانکشن قفل میشه! کارت شبکه آنبورد هست یا pci خریدی نصب کردی؟ از سالم بودنش مطمئنی؟! تنظیماتش درسته؟!
بله تایید میشه.من الان خیلی وقته مودم D-LINK دارم و از اپراتورهای مختلفی هم سرویس گرفتم. هیچ مشکلی نداره و خیلی هم توپه! مگر اینکه واقعا خراب شده باشه، بر اثر ضربه، حرارت یا نویز یا نوسان برق یا یه چیزی تو این مایه ها! گارانتی نداره؟! حتما با یه مودم دیگه تست کن!نقل قول:
تست سرعت اکو 512 همین الآن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم اولم aztech هست مودم دوم هم fiberhomeنقل قول:
اره راست میگه احتمالش زیاد هست که مشکل از کارت شبکه باشه!!نقل قول:
به هر حال یا با مودم دیگه تست کن یا با کارت شبکه دیگه
اگر هم که usb داره با اون امتحان کن ببین مشکل حل میشه!!
سلام . دوستان میشه نتیجه ی تست سرعتتون رو از طریق speedtest.net اینجا بذارید ؟
اگه میشه با هر دو سرور new york و London تست کنید . ممنون میشم .
(من آسیاتک دارم و آنلاین بازی میکنم . پینگش پایینه ، میخوام ببینم شاتل چ جوریه ! )
سرعت امشب کم شده من هرشب 65 دانلود میکردم امشب تست گرفتم خیلی کمهنمیدونم علت چیهنقل قول:
2 تا پست بالاتر تست رو گذاشتم ولی این تسته و سرعت دانلود فایل هام الآن 45 هستش
بفرما دوست عزیرنقل قول:
سرویس اکو 512-اصفهان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود بین 61 تا 67 متغییر :19:
حالا شما هم یک تست بزار ما ببینیم آسیاتک چه جوریه.:46:
سرعت بهبود پیدا کرد سعت دانلود الان 66 هستش
از منم خوبه. 128 اکو. بین 12 تا 20نوسان داره، ولی بیشتر روی 16 هست.
دوستان مثل اينكه همه راضي هستن از سرويس هاشون.پس با اين حساب منم به جمع شما خواهم پيوست.حتمآ تاپيك
صبا نت رو ديدين و ميدونين چه مسخره بازي هايي در آوردن.منم تصميم گرفتم از يه شركت ديگه سرويس بگيرم.شاتل كه
ازين مسخره بازيا در نمياره؟؟؟!!!
جالبه من تست لندن رو زدم سرعت خیی بیشتر شد
علت چیه؟
نقل قول:
منظورم این بود که نمیشه روش کلیک کرد چون زود میاد و میره ولی علامت قفل نمیاد. کارت شبکم انبورد هست .سیستمو 3 ماه نشده بستم :20:. تنظیماتش باید چه جوری باشه ؟؟من فقط ای پی و dns رو به صورت دستی بهش دادم بقیه رو نمیدونم اگه چیزی هست ممنون میشم بگی
اره بابا d-link حرف نداره .شک ندارم که از مودم نیس! باید یه مودم جور کنم تست کنم. ولی اول ویندوز عوض میکنم چون بعضی وقتا که دیس میشم یه ارور از ویندوز میاد!
نقل قول:
100% قبول دارم d-link من مشکل نداره. امروز یارو گفت برو یه مودم ساپورت ما بگیر .کفتم چی ساپورت میکنین گفت ایسوز.......... اخرش گفت خواستی بگیری یه زنگ به واحد فروش بزن!!!!!!!:5: منم گفتم رو چشم:10:
کارت شبکرو فکر نکنم مشکل داشته باشه. اره فکر خوبیه میرم با usb هم چک میکنمنقل قول:
سرویسش خوبه عزیز منتها اگه مودم تحت ساپورتشون رو نداری باید پایه عواقبش وایسی :27:چون مثله من وقتی مشکل پیدا میکنی میگه چون مودم تحت ساپورت نداری نمیتونیم راهنمایی کنیم!!!:13:نقل قول:
پس بايد يه مودم از خود شركت بگيرم؟؟؟
مشکل پیدا شد!!:31:نقل قول:
اگه بعضی وقتا ارور میده احتمال خیلی خیلی زیاد مشکل از ویندوز هست دیگه پس باید ویندوز که عوض کنی مشکل حل بشه
من گفتم حتما ویندوز عوض کردی!!:19:
اگه نشد با usb چک کن!!:20:
مودمتون چیه؟!نقل قول:
نه بابا این دوستمون هم احتمالا مشکل از مودمش نیست!!
نه حتما از شرکت نباید بگیری خودت برو asus 602 بگیر با شرکت هم سازگاری دارهنقل قول:
602 با همه شرکت ها سازگاری داره
من تنظیمات رو همیشه رو حالت اتومات میذارم. تو هم اتوماتش کن شاید مشکلت حل بشه.نقل قول:
مودمه من planet هستشنقل قول:
نگیر بابا من هر سری زنگ میزنم یارو میگه مودم تحت ساپورت مارو بگیر:31:منم میگم چشمنقل قول:
منظورم این بود که وقتی یه مشکل پیدا کنی پشتیبان کمی تا قسمتی اذیتت میکنه!!
این تست سرعت من همین الآن ساعت 10:25 دقیقه
این هم تست من
ساعت 10:52AM
اصفهان-مرکز مخابراتی ولیعصر-eco512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اینکه فیبر نوری را تعمیر کردن بفهمی نفهمی سرعت ها بهتر از قبل شده.
نقل قول:نقل قول:
سرعت ما هم بهتر شده
دیگه مثل قبل دایال اپ نمیشه :31:
من هم چند وقت پیش از صبا اومدم شاتل،یارو مسئوله گفت اگه با مودمت از صبا سرویس می گرفتی،مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
در ضمن مودم من Dlink-2520 U هست.
من متاسفانه منطقه اي كه هستم تحت پوششه
سرويس eco نيست.art هم به كارم نمياد.چه خاكي به سرم بريزم؟؟؟
والا ما که آخرش نفهمیدیم اکو یا آرت بودن چه ربطی به مرکز مخابرات داره!!!:13:نقل قول:
منم ديشب رفتم مناطق تحت پوششه eco رو ديدم همه تهران بود به جز اونجايي كه منه بدبخت هستم:41:نقل قول:
دقیقا حرف دوستمون رو تایید میکنم آخه اکو و آر چه بطی به مخابرات منطقه داره هر جا که امکان ارائه سرویس باهش همه جور مشخصاتی رو میشه برای سرویس های اینترنتی گذاشتنقل قول:
يعني من به گرفتنه eco اميدوار باشم؟؟؟نقل قول: