فك كنم صبانت باشه!
Printable View
فك كنم صبانت باشه!
صبانت......نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست من فکر کنم عصر تلکام از همه ارزون تر باشه .
من بگم مطمئنه به چه درد شما میخوره قبلنم گفتم که شما تست میگیرید اول(مجانی)بعد پول میدید 24 ساعت تست هست دیگه وقتی خودتون تست میکنید این سوالا چه معنی دارهنقل قول:
مرسی:11:
سرویسمون چیش چیه؟؟منظور شما چیه که چیه؟؟وی پی انه دیگه.بعدشم نمایندگی نداره که انتظار داری پارس انلاینو شاتلو این شرکتای بزرگ که تو دید هستن بیان وی پی ان بدن؟؟:39:نقل قول:
خودتم داری میگی که شاتل بهت نمیده
خلاصه 24 ساعت تست داره دیگه تست کنید راضی بودید بگیرید باید به همون ایمیلی که گفتم میل بزنید
مرسی:11:
مژده به بچه های مرکز مخابراتی قدس! مژدگانی یادتون نره :31:
ارايه سرويس اينترنت پرسرعت در مركز مخابراتي قدسکد:http://www.shatel.ir/content/blogcategory/38/128/lang,fa_IR/
به اطلاع همهي علاقهمندان به استفاده از سرويسهاي اينترنت پرسرعت شاتل (+ADSL2) ميرسانيم كه اين شركت در كمتر از يك ماه آينده آمادهي ارايهي سرويس ويژه (ART) در مركز مخابراتي قدس با پيششمارههاي 8801 ، 8800 ، 8802 ، 8863 ، 8833 خواهد بود. متقاضيان استفاده از اين سرويس در مركز ياد شده، از هماكنون ميتوانند براي استفاده از اين خدمات اقدام فرمايند.
فکر کنم بزودی کاسبیه افروزنت کساد بشه :27:
تایید میشه. ماهی هفت تومن. 128kb با شبانه رایگان و ماهی یک و نیم گیگ. البته یکساله.نقل قول:
پسر ایشالا خدا خیرت بده ایشالا یکی به خودتم خبر خوش بده همین روزا دستت درد نکنه داداش ای ول نمیدونی چقدر خوشحالم کردی اتفاقا امروزم شارژ افروزم تموم شد دیگه هم نمیتونستم شارژ کنم چون پول نداشتم بدم به این افروزه مفت خورنقل قول:
با این 55 تومنی که الان میدم به افروز واسه 128 حالا از شاتل میتونم 384 بگیرم:7::7::7::9::42::42::42::36::16::40:
اقا حالا دیدی خط تلفن شما فیبرنوری نیس؟؟؟ چیزی که من بارها و بارها اعلام میکردم ولی قبول نمیکردی؟؟؟نقل قول:
چقدر این سرویسای Eco عالیه دمش گرم ارزون و سرعت بالا و ترافیک مناسب خیلی خوبه ولی خب به ما Art فقط میده فعلا بازم خدارو شکر
فقط یک سوال چرا به بعضی مرکزهای مخابراتی ارت میدن و به بعضی نمیدن چرا به بعضی اکو میدن و به بعضی مرکز ها اکو نمیدن
این چه سیستمیه شاتل داره؟؟؟وقتی یه مرکزو ساپورت میکنه خب یه دفه همه انواع سرویساشو بده دیگه .چرا اینجوریه؟؟سیاست کاریشه؟
بازم از هومنی گل تشکر میکنم بخاطر خبر خوبش
ما هم دیگه راحت شدیم
اگه میخوای از شاتل سرویس بگیری از همین الان(ینی از روز شنبه) زنگ بزن و رزو کننقل قول:
همون موقعی که خبرو دیدم ثبت نام اینترنتی کردم تو سایت شاتل:40: /شنبه هم زنگ میزنم حتما:40:/دیروزم که به افروز گفتم نمیخوام دیگه قطعش کنید:5:نقل قول:
راستییییییییییی این شاتل اینجوری نیست که درخواست بدی بگه پورتامون پره ازین بازیای صبارو که نداره؟:42:
یه چیز دیگه :اقا من مجبورم 128 بگیرم؟؟؟:13:اخه نه دانشجوام نه شرکت دارم فقط تو یه شرکت تبلیغاتی که کار چاپ تبلیغاتی میکنه اپراتور دستگاه هستم میشه کاری کرد از طریق شرکتم ؟شرکت هم خصوصی هست
در ضمن من الان مودم لینکسیس دارم ایرادی که نمیگیرن ؟برام میان راه بندازن سرویسو دیگه؟15 تومنم میگیرن نه؟
به این سوالای ما یکی جواب نمیده؟؟
بهتر بود بیای تو تاپیک شاتل اونجا سوال کنی ولی به هر حال:نقل قول:
1. اگه بتونی از شرکت یه نامه بگیری تا به عنوان یه مشترک حقوقی باشی اره میشه در غیراینصورت به هیچ عنوان امکان پذیر نیست(شاتل بدیش اینه که تو این مورد خیلیی سختگیره)
2. در مورد پورتها خوب اگه پر باشه میگه پره دیگه...ولی شماها که تازه داره راه میوفته مطمئنا مشکلی نیست
3. خیر این مودم جز مودمهای شرکت نیست کلیه مسئولیتهای نصب و راهاندازیش میوفته پای خودت...در ضمن پول 15هزارتومن را ازت میگیرن:دی(پول زوره دیگه)
سلام بجه ها
نظرتون در رابطه با نیو نت چیه
ندا چطوره - ما نصرالهی هستیم - تو سایتس یه قیمت و یژه واسه این مرکز داده - قضیه چیه
ممنوووووووووون
اساتید تاپیک , این تست رو یکی از دوستانم که همسایه ما هم هستند و در یک ساختمان هستیم گرفته.
می خواستم بپرسم که برای سرویس 128 این اعداد چطوره؟ که اگه مناسبه من هم از همین آی اس پی سرویس بگیرم.
وسوال دوم هم اینه که حداقل (minimum) این اعداد (دانلود و آپلود و پینگ) باید چند باشد؟(این سوال برام خیلی مهمه)
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوابش معلومه ديگه. شما ميگي 128 يعني توي تست هم بايد 128 باشه. حالا كه 154 هست يعني خيلي عاليه. پينگ هم زير 300 خوبه. اين سايت پينگ رو زياد نشون ميده خيلي. براي فهميدن پينگ دقيق به دوستتون بگين توي Run تايپ كنه:نقل قول:
ping yahoo.com -t
اين طوري دقيق تر نشون ميده.
لايزر از شركت هاي شاخه. اگه فعالم كرده بود حتماً ازش مي گرفتم.
اينم يه تست از لايزر كه برا خودمه
128 لايزر ، شنبه ، 27/7/1387 ، ساعت 00:50 بامداد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره وقتی این 15 تومنو میگیره میاد واسه نصبو راه اندازی مودمم دیگه حالا مودمم هر چی باشه مگه نه؟نقل قول:
نه...........فقط درصورتی میان برای نصب که مودمت رو از خودشون گرفته باشینقل قول:
ولی 15تومن را در تحت هر شرایطی ازت میگیرن
نقل قول:دوست عزیز، اشتباه نکنید.نقل قول:
این 15 تومن، هزینه نصب و راهاندازی مودم نیست.
درلیست قیمتهای شرکتها هم مینویسند که 15 تومن هزینه نصب و راه اندازی سرویس. (نه مودم)
یکی از دوستان من، که تا چند روز پیش، در یکی از ISP های معتبر شهر ما، کارمند بود، میگفت که 5 تومن رو مخابرات میگیره برای رانژه کردن خط.
بقیش هر چقدر هم که باشه، میره به جیب شرکت.
در ضمن، اینو هم بگم که در مصوبه جدید وزارت ارتباطات، هزینه راه اندازی سرویس حذف شده.
یعنی کسایی که حداکثر در 1 ماه بعد سرویس میگیرند، دیگه هزینه راه اندازی پرداخت نخواهند کرد.
موفق باشید :40:
مخابرات یک قرون برای رانژه خط نمیگیره. همش میره تو جیب شرکت
سلام بچه ها کسی این سایت شرکت عصر ارتباط رو داره به ما بده؟
رفقا این که میگن قرار تعرفه ها ارزون بشه راسته؟ من میخام سرویس بگیرم به نظرتون صبر کنم ؟
از شاتل پرسیدم گفت در حد حرف!!
راستی هزینه رانژه کردن چقدره؟ نصب چطور ؟ چیزه دیگه ای هست غیر از اینا؟!
دوستان من مدتیه سرویس 128 داتک رو دارم
بجز سرعت که 128 برای دانلود فیلم کمه مشکل دیگه ای ندارم
خبیش اینه که حجم دانلودش نا محدود هست و قیمتش هم مناسبه ، ماهیانه 23هزار تومان
میخوام بدونم با سرعت 256 و دانلود نامحدود ماهیانه تا سقف 40 هزار تومان چه شرکت هایی سرویس میدهند
ممنون
من میخام Adsl بگیرم اما اطلاعاتم کافی نیست و چند تا سوال مهم دارم
ممنو اگه کسی راهنمایی کنه
1- این ترافیک که زده واسه دانلود هستش فقط ؟ یا دانلود + آپلود + مرور صفحه های اینترنت ؟ یعنی وقتی صفحه های اینترنتی رو مرور میکنیم از ترافیک کم میشه ؟
2- مودم خوب و با کیفیت چه مارکی و چه مدلی بگیرم ؟
3- کدوم شرکت واقعا با انصافه و سرویسش خوبه ؟
فکر نمیکنم 256 نامحدود ارزونتر از همین داتک چیزی پیدا کنی که فکر کنم 45 تومان هستنقل قول:
عزیز توی اینترنت هر کاری که کنی جزو ترافیک حساب میشهنقل قول:
دانلود + آپلود + وب گردی
مودم هم بهتر هست بری تو تاپیک خودش و از دوستان سوال کنی
در مورد شرکتها هم هر کدوم یه سری نقاط منفی و مثبت دارند
اول از همه باید ببینی تو منطقه شما کدوم شرکتها سرویس میدن
بعد هم با توجه به سابقه شرکت و همین طور نظر دوستان انتخاب کنید
شما اول بهتر هست پیش شماره خودت رو بگی تا دوستان ببینند کدوم شرکتها شما رو ساپورت میکنه
آقا این چه وضع اینترنت هست آخه ! الکی نمیگن اینجا ایران هست خدایی !
من از صبح 4 تا شرکت که مرکز کلانتری رو میدن زنگ زدم همه میگن پرت خالی نداریم !
خوب پس چه فایده داره آخه ؟ میگم خوب شرکتی 256/512 بدین میگن نداریم !
چه کار کنم به نظرتون ؟
سرعت 256 ناتمحدود داتک با عوارض و مالیات و کوفت و زهرمار:31: رو هم دیگه میشه 28620 تومان! سرعت 512 هم چیزی حدود 50 تومان در ماه میشه !نقل قول:
نقل قول:
چرا از آسیاتک نمیگیری؟؟
256 به صورت 1 ماهه و نامحدود با عوارض و مالیات 38180 تومان.
همانطور که به صورت پراکنده در نوشته ها ذکر شده ، سرعت دریافت فایل بر حسب کیلوبایت ( آنچه بین کاربران مرسوم است ) معادل یک هشتم سرعت اتصال به شبکه که بر حسب کیلوبیت بیان می شود خواهد بود.نقل قول:
به عبارتی اگر سرویس 128 کیلوبیتی دریافت کرده باشید در شرایط عالی و بدون اشتراک با دیگران ، شما سرعت دریافت 16 کیلوبایت خواهید داشت.
و اگر خط ارتباطی شما بین 10 نفر اشتراک داشته باشد سرعت دریافت فایل شما ( در صورتیکه همه 10 نفر ) اقدام به دریافت فایل نمایند ) باید حدود 1.6 کیلوبایت باشد.
البته ابن مساله شباهت زیادی به میزان پهنای باند ISP ها در زمان ارایه سرویس Dial Up دارد. به عنوان مثال یک ISP خط 512 کیلوبیتی خود را برای سرویس دادن همزمان به 100 مشترک در نظر میگیرد. در این حالت و با فرص رسیدن به بهترین سرعت در صورتیکه 100 کاربر همزمان از شبکه استفاده کنند سرعت دریافت برای هر کدام نباید از 640 بایت بیشتر شود.
این مساله شاید زمانی به یک مشکل تبدیل شود که تمام پورت های یک سرویس دهنده در مرکز مخابراتی فعال شده باشد . در ابن صورت اگر از ضریب اشتراک 10 استفاده شده باشد. در زمانی که تمام مشترکان در حال استفاده حداکثری هستند به دارنده خط 128 نباید سرعت دریافت بیش از 1.6 کیلوبایت برسد.
نقل قول:
اگه خیلی عالیه پس چرا سرعت آپلودش زیر 128؟
در صورتی که تو تعرفه سرویس ها نوشته ارسال:128 و دریافت:128
مصطفی جان من 256 رو میگزفتم 39 تومن.حالا نمیدونم شما چطوری حساب کردی چون فقط 28 تومن خود داتک میگیرهنقل قول:
اون ديگه در حد 1.5 كيلوبايت ميشه. شايد يه بار ديگه تست بگيره بيشتر هم بشه. اكثر كاربرها براشون سرعت دانلود مهمه. آپلود سرعت بالا بيشتر به درد كسايي مي خوره كه سايت دارن و فايل براش آپ مي كنن.نقل قول:
پولی که خودش به داتک میده رو نوشته آخه 256 داره منتها یادش نبوده که به همه تخفیف ویژه نمیدن :19:نقل قول:
کسی نیست یه جایی رو به ما معرفی کنه که V P N درست درمون به ما بده
اقا یکی جواب بده ثواب داره به خدا:19:!!
این که میگن قرار تعرفه ها ارزون بشه راسته؟ من میخام سرویس بگیرم به نظرتون صبر کنم ؟
از شرکت پرسیدم گفت در حد حرف!!
راستی هزینه رانژه کردن چقدره؟ نصب چطور ؟ چیزه دیگه ای هست غیر از اینا؟
هیشکی نیست جواب مارو بده؟نقل قول:
خب شما بگير اگه ارزون بشه كه براي شما هم ميشه نشه كه نشده ديگه :31:نقل قول:
رانژه هزينه نداره. بعضي شركت هاي حروم خور نصب و رانژه رو با هم ميگيرن بعضي ها هم نميگيرن اصلاً. چيز هاي ديگه از جمله ماليات و آبونمان پايين تعرفه هاي هر ISP توي سايتش نوشته.