کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=430160
Printable View
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=430160
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
چند تا سوال در باره mp3 های معرفی شده توسط دوست عزیز peaceful برام پیش اومده اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
1.فرق کریتیو ez 100 با ez300 چیه؟
2 فرق سری mosaic zen با zen style چیست ؟ هر دو تاشون امکان پخش فیلم دارن ؟
3 مارک iriver چجوریاست ؟ مخصوصا مدل e30
4. با این sandisk sansa fuze میشه فیلم دید ؟ گارانتیش چیه ؟
5 کلا نظرتون و ترتیب اولویت این مدلا رو اگه بگین ممنون میشم .
Sandisk sansa fuze
Creative zen mosaic
Iriver e30
همان طور که گفتم بیشتر امکانات پخش برام مهمتره تا کیفیت چون زیاد باهاش موزیک گوش نمیدم
1)----(گیر نده)نقل قول:
2) style نسل بعدی هست یه چند وقتیه بازار ایران اومده
3) یکی از با کیفیت ترین برند های دنیاست کره ایی هست اگه پخش فیلم برات مهم هست بیشتر رو e150 زوم کن.
4) اگه سیستم rockbox بریزی آره اگه نه فقط یک فرمت تصویری ساپرت میکنه ولی خب صفحه اش 1.9 اینچ بیشتر نیست مناسب دیدن فیلم نیست.
5) به همون ترتیبی که نوشتی من خودم انتخاب میکنم.
ممنوننقل قول:
راستی الان cowon u5 پیدا میشه ؟ رده ارزون cowon االان چیه ؟
نگفتید گارانتی معتبر کریتیو و sandisk چیه ؟
و آیا کریتیو مدل تقلبی هم داره ؟
آیا mp3 هم هست که سرعت پلی رو کم یا زیاد کنه ؟
و در آخر نظرتون در باره Transcend - MP860 چیه ؟ هم مارکش و هم این مدل (ظاهرا کارایی بالایی داره نسبت به قیمتش)
سلامنقل قول:
دوستان کمک :19:
بین Transcend - MP860و e150 از IRIVER و Creative ZEN MX موندم میخوام برم واسه خرید لطفا راهنمایی آخر رو هم بگید بدجوری سردرگم شدم:13:
ترنسند مارکش رو نمیشناسم ... ای ریور باتریش کمه نسبت به اونای دیگه 17 ساعت..... کریتیو هم از فرمت های مختلف فیلم پشتیبانی نمیکنه .... اگه مدل بهتری سراغ دارین لطفا بگین
با تشکر
Transcend مارک شناخته شده ای تو پلیر نیست.
reative ZEN MX مدل خوبیه فرمت های زیادی هم نسبت به بقیه تو این محدوده قیمت پشتیبانی میکنه
عموم پلیر ها چون محدودیت پخش پیکسل دارند بلاخره مجبور میشی از نرم افزار های مبدل استفاده کنی. چه یک فرمت پشتیبانی کنه چه کلی فرمت.
من دنبال یه Mp3 پلیر تا 200 تومن هستم !
ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول:
دادا اینجارو ببین :::
در ضمن اگه میشه اینجا نیاز هات رو بگو و چه مسایلی برات مهم تر هست تو انتخاب پلیر !کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5279535&postcount=2969
ممنون.
برای من کیفیت آهنگ و همچنین دسترسی راحت و راحت پیدا کردن آهنگ ها هستش !نقل قول:
مثلا بخوای یه آهنگ رو پیدا کنی 2 ساعت دنبالش نگردی !
این مورد رو که اکثر پلیر ها دارن .. در ضمن کاری نداره شما برای مثال تو ایپاد میتونی اهنگ هات رو تو پلی لیست هایی که میسازی گوش بدی ...نقل قول:
در ضمن ایپاد و خیلی از پلیر های دیگه اهنگ هارو بر اساس البوم-خواننده و ... دسته بندی میکنن جدا از پلی لیست هایی که خودت میتونی بسازی در ضمن تو ایپاد میتونی اسم اهنگ رو هم سرچ بکنی و مشکلی از این نظر وجود نداره !...
تا 200 تومن میتونی مدل هایی از برند cowon و ایپاد و سری E و 8 گیگ سری s سونی رو انتخاب بکنی که تو این ها کلا محصولات cowon دارای کیفیت صدای بهتری نسبت به ایپاد ها هستن ...
ولی الان مدل i7 کریتیو 4 گیگش حدود 140-150 هست و تو میتونی با 160 یه ایپاد نانو 8 گیگ بگیری که از نظر امکانات جانبی و طراحی و اینترفیس و قابلیت های دیگه خیلی برتر هست از مدل های هم سطح خودش تو برند های سونی و cowon ...
حالا اگه میخوای میتونی خودت بری تو سایتشون ببینی !.... مثلا ایپاد نانو که 8 گیگش رو 160 میتونی گیر بیاری حدودا !
مثلا برای ایپاد نانو میتونی این 2 صفحه رو ببینی :
کد:http://www.apple.com/ipodnano/features/
کد:http://www.apple.com/ipodnano/specs.html
با سلام
من تازه وارد اين تاپيك شدم و تقريبا اكثر صفحات اين تاپيك را خواندم.
من 5-6 سال است كه iriver h320 دارم و از آن بسيار راضي هستم ولي دو سال پيش باطري آن دچار مشكل شد و كلي تو لاله زار گشتم تا باطري صفحه تخت Li-Polymer 3.7 v پيدا كردم و دادم يك تعويض كرد. ماه گذشته هم باطري اش خراب شد (تو مشهد در جايي كه برقش نوسان داشت چند بار آن را شارژ كردم) دوباره باطري آن را عوض كردم ولي نگذاشتم دفعه اول شارژش كامل خالي بشه. حالا باطري اش به نصفه ميرسه دستگاه خاموش ميشه.
دنبال جايگزيني براي آن ميباشم كه خصوصيات زير از آن را داشته باشه:
1- ضبط صدا از سه طريق ميكروفون داخلي و ميكروفون خارجي و Line-IN با كيفيت بالا با تنظيم جداگانه
2- ضبط صدا به فرمت Mp3 از 48kbps تا 320kbps
3- ظرفيت بالا
h320 داراي usb-host است اگر دستگاه جديد bluetooth داشته باشد بهتر است (براي انتقال فايل ضبط شده به ديگران بدون وجود كامپيوتر)
از دوستان خواهشمندم نظرات و پيشنهادات و تجربيات خود را بيان كنند.
با تشكر
تا 200 تومن کلی از پلیر های لیست زیر رو شامل میشه یه نگاه بندازین ضرر نداره:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=429155
کسی تجربه ی کار با sony nwz-n444f رو داره؟
من هم مثل magicmagid این سوالات را تا حدودی دارم و البته در تاپیک دیگری قرار داده ام و از دوستان لطفا اگر کسی مطلع هست پاسخ بدن
و از دلایلی هم که معتقدم شارژی بودن دستگاه بهتر نیست همینه دوستان! در حال حاضر هیچ دستگاه خوبی که باتری بهش بخوره موجود نیست؟ البته iriver داره ولی به دلایلی مناسب نیست ( از لحاظ ظاهر و دسته ی موجود روی دستگاه t60)
سلام تا 100 تومن کدوم یک از محصولان اپل رو میشه خرید که جمع و جور باشه و صفحه هم داشته باشه ؟
شرمنده عزیزم هیچ مدل!نقل قول:
بدون صفحه بخوای میتونی ایپاد شافلا 4 گیگ بگیری ..
ولی اگه یه چیز جمع و جور با کیفیت خوب و امکانات جانبی عالی با کیفیت صفحه بالا میخوای میتونی ایپادنانو بگیری که 165 حدودا میتونی 8 گیگش رو بگیری و خو دم روزی چندین ساعت ازش استفاده میکنم واقعا عالی هست...
از لحاظظ کیفیت صدا به پای کوون میرسه ؟نقل قول:
خیر محصولات کوون از نظر کیفیت صدا و افکت های صدا از ایپادها برتر هست ولی از نظر امکانات جانبی و بقیه مسایل بدون شک ایپاها همه برتر هستن.. ایپاد ها صدای خوبی دارن ولی محصولات کوون کیفیت صدای بهتری دارن!نقل قول:
من جات باشم پلیرم رو میبرم شرکت آواسان نمایندگی irever چون پلیر بسیار خوبی هست با توانایی های بسیار زیاد هر چند که قدیمیه اگه من پلیر رو داشتم به این زودی ازش نا امید نمیشدم.نقل قول:
سلام
من امروز پاتخت بودم،اونجا رو زیرو رو کردم ،کلا دیگه COWON I7 وجود نداره :41::41::41::41:
دست از پا دراز تر برگشتم خونه،خیلی حالم گرفته شد میگفت مدل I9 جایگزینش شده که اونم 4 گیگش 140 تومن بود !
خلاصه دوستان بشتابید به کمکم که 2شنبه میخوام برم تا 100 تومن یه چیزی بخرم جایگزین این،چی بخرم ؟؟؟
فروشگاه نظریان بیرون علائدین همه محصولات کوون رو داره اونجا یه نگا بنداز شاید بتونی پیدا کنی.نقل قول:
از آقای عثمان نماینده شرکت کوون هست از ایشون بپرس حتما راهنماییت میکنه.
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=145100
قیمت j3 و s9 16 گیگ چنده
نقل قول:کد:http://www.emertat.com/sites/default/files/price_list/cowonprice.pdf
کی حال داره pdf نصب کنه :31:
j3 16 gig 314000
s9 16gig 278000
منفردا میرم mp3 بخرم
کوون که قسمتمون نشد،باید یه مارک دیگه بخرم
دوستان تا 100 تومن 4 گیگ چندتا مدل معرفی کنین،کیفیت صدا و جمع و جور بودن مهم ترین فاکتوره،اصلا هم مهم نیست که فیلم پخش کنه یانه
فقط خواهشا زود چون فردا صبح میخوام برم بخرم
ممنون
الان کودوم مدل سانسا تو ایران پیدا میشه که خوب باشه ردیف باشه در ضمن صداشم خوب باشه زیر 100 باشه
مگه سری X سونی نداری؟!نقل قول:
خوبه دیگه سن دیسک میخوای چیکار. فکر کنم برای دوستمون پرسیدی درسته
clip و fuze میشه گرفت
zen MX 8 GBنقل قول:
irever E150
fuze 4 GB
ZEN style 300 8GB
cowon E2
ZEN MOZAIC EZ300 8GB
8GB 2 Archos version
و خیلی پلیر دیگه اصلا عجله نکن یه نگا یه این ها بنداز هر کدوم که دوست داشتی بگیر.
اگه نتونستی نتیجه گیری کنی بگو کمکت کنم.
میخوام دیگه :d
صدای کدوم بهتره اصلا به نظرت این x رو بروشم بهتر نیست البته کسی نمیخره چون نوش 400 تومنه :31:
راستی e2 گیر میاد چنده
خوبه صداش
The player is controlled with 6 buttons, three located on each side of the player. On the right are the power and skip/scan buttons. On the other side is the volume control and BBE/Shuffle button (short press for BBE, long press to toggle shuffle all). There are 8 different BBE setting that are announced by a female voice each time you press the button. These setting in addition to normal (off) are: BBE, BBE ViVa, BBE ViVa 2, BBE Mach3Bass, BBE MP, BBE Headphone 1, BBE Headphone 2, and BBE Headphone 3. Similarly the female voice will say “shuffle on” or “shuffle off” for the long press shuffle toggle.
There is one missing, skip by folder. You can skip to the next track all you want but if you have a lot of tracks it might be rough to find what you want. If there was a way to navigate by folder it would make it much easier to find the music you want. It could be implemented one of two ways: a long press on the volume buttons or a combination of skip scan + the power button.
ن درباره ی کنترلشه چه جوریه
Being that the only indication the player is on is a tiny led light on the back you might fear accidentally leaving it on and killing the battery, but when you remove the headphones it will automatically shut off. I have already accidently left it on several times, but now when I’m done I made it a habit to remove the headphones. ای
آره 4گیگش 69 تومن و 2گیگش 60تومنه (حدودا)
در باره ی صداش دوستانی که داشتن و صاحب نظرن باید جواب بدن...
نقل قول:استفاده از پلیر بدون صفحه سخته کمی حالت صدای سن دیسک با سونی فرق میکنه ولی عموم معتقداند که سری X از همه سن دیسک ها خوش صدا تره ولی 400 تومن کجا 60 تومن کجا برای همین بیشتر به سمت سن دیسک روی میارند ولی حالا که داری استفاده کن.نقل قول:
فکر کنم راه حل مشکلت چیز دیگه ای باشه برات PM میدم.
مرسی راستش اون amp ور که گفتی نمیتونم تهیه کنم ولی دوست دارم یه cowon بگیرم ولی ارزون باشه گرون نباشه ببینم چطوره ولی میکن صدای مدل هاش با هم فرق داره
ولی یه e2 میگیرم
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
در ضمن من قبلا شافل نسل جدید رو داشتم یعنی همین جدیده خیلی خوب وبد یعنی من با هاش حال میکردم فقط مشکلش این بود که ایرفونشو نمیشد عوش کرد همین
خدا خیرت بده کاشکی براسا کیفیت صدا و کیفیت کلی دستگاه هم رتبه بندیشون میکردینقل قول:
ایشاله دوباره تا صبح آن شی جواب من رو بدی :41::41::41:
راستی یه سوال این cowon ببلندیه صداش در چه حده
من کلا این پلیر هارو داشتم ipod nano 3g - ipod shuffle - ipod touch - xfi - iriver e150 sony walkamn x و سونی از همه بهتره بوده از نظر صدا عالی بوده یعنی ولی الان احساس میکنم به صدای بلند تر احنایج دارم اخرش فکر کنم کر شم :31:
آقا کوون عالیهنقل قول:
واقعا عالیه
منم خودم کریتیو zen neeon2 دارم،سامسونگ،z-cyber،سونی داشتم،اما واقعا .واقعا الان یک سال cowon u5 دارم،صداش عالیه
خیلی ازش لذت میبرم
خوب منم فردا میرم بگیرم البته e2 رو
راستی مدل گرون تر از e2 چیه مثلا 100 تومن باشه
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
راستی از کجا بگیرم که ارزون باشه با گارنتی امرتات باشه
متاستفانه تو مدل هایی که هنوز تولید می شه بعد E2 I9e 4gig هس که 140 تومنه
باز از آقای عثمان بپرس ببین می تونه u5 یا I7 برات گیر بیاره یا نه
هم نمایندگیش تو پایتخت هست هم از می تونی از آقای عثمان بخوای کمکت کنه
مدل u5 چنده
صداش از e2 بهتره یا نه ؟
من پرسیدمنقل قول:
U5 که دیگه خیلی وقته نوئش نیست،i7 هم خودم میخوام بخم،اونم متاسفانه دیگه نیست تو بازار....
حالم گرفته شد :41::41::41::41: