نقل قول:
بازم از راهنماییتون ممنونم!
راستی من زنتیک را چه سیستمی بخونم که همه سوالات را بتونم جواب بدم؟
کتابی را میشناسین؟
؟
:46:
نقل قول:
بازم از راهنماییتون ممنونم!
راستی من زنتیک را چه سیستمی بخونم که همه سوالات را بتونم جواب بدم؟
کتابی را میشناسین؟
؟
دوستان سلام
نه نمیشهنقل قول:
سلام
دوستان یک سوال:
ایا کسی که در کنکور زبان هم شرکت میکنه به غیر از سراری ریاضی مثلا در صورت قبولی ایا میتونه در هر دو رشته تحصیل کنه؟؟!؟
منم زبان میخوام بدم ولی نمیشه همزمان دو تا رشته تحصیل کنی
قانون رو ولش کنیم خیلی سخته و نمیشه
سلام . من يه پسر خاله دارم . هممون گيج مونديم . ميشه كمك كنيد . متولد مرداد 68 هست . الانم براي اينكه سربازي نره در دانشگاه آزاد كشاورزي قبول شده مرخصي گرفته داره درس مي خونه . ترم 3 هست مثللا. مي تونه كنكور بده ؟ از نظام وظيفه ظرسيديم اين قانون رو گفت . تازه خود سردار هم اينجوري اعلام كرده ::
دانشجويان انصرافي در صورتي مجاز به تحصيل خواهند بود كه اولا بيش از 4 نيم سال تحصيلي از زمان تحصيل آنان سپري نشده باشد؛ ثانيا در زمان شركت در كنكور سراسري، دانشجو باشند، ثالثا مدت مجاز براي تحصيل در هر مقطع را رعايت نمايند.
الان اما توي دفترچه براي همچين كسايي جايي و كدي براي نظام وظيفه مشخص نكرده . لطفا كمكم كنيد كه بالاخره مي تونه يا نه ؟
سلام
دوستان من هم برای سراری میخوام ثبت نام کنم و هم زبان ایا باید دو بار ثبت نام کنم؟؟؟؟در ضمن دو تا کارت هم گرفتم...
سلام .. يه سوال زمان امتحانات هماهنگ پيش (معارف و فيزيك 1) براي روزانه ها و بزرگسالان يكسانه يا فرق ميكنه چون من بزرگسالان(آزاد) ثبت نام كردم تو برنامه نوشته همه امتحانا ساعت دو و نيم عصر ؟؟؟؟؟؟؟
دوستان گرامی ، آیا شما یادگیری عربی و زبان را از طریق حل مساله و تست چگونه ارزیابی میکنید ؟
درستهنقل قول:
درباره قسمت 35 هم این که توی کارنامه ی سال سوم یه جایی به اسم معدل کل (سال سوم دبیرستان) هست اونو باید وارد کنی معدل دیپلم نیست.در واقع معدل دیپلم معدل 3 سال نه سوم
خوشبختانه مشکلم حل شد ، ثبت نام کردم!
سلام .. يه سوال زمان امتحانات هماهنگ پيش (معارف و فيزيك 1) براي روزانه ها و بزرگسالان يكسانه يا فرق ميكنه چون من بزرگسالان(آزاد) ثبت نام كردم تو برنامه نوشته همه امتحانا ساعت دو و نيم عصر ؟؟؟؟؟؟؟
:46:من اگر نست طبقه بندی عربی بزنم جنبه تمربن دارهنقل قول:
ارزیابی درسی مثل عربی و زبان وقتی که بتونم 25 تست شبیه کنکور را در 15-18 Min جواب بدم!!
دوستان سلام
نه عزیز موقع ثبت نام هر چیزی رو که تیک زدی بعد موقع تایید ازت میخواد که مشخصات کارت اون رو هم وارد کنینقل قول:
دوستان من هم برای سراری میخوام ثبت نام کنم و هم زبان ایا باید دو بار ثبت نام کنم؟؟؟؟در ضمن دو تا کارت هم گرفتم...
دوست عزیز این ها زبان هستننقل قول:
دوستان گرامی ، آیا شما یادگیری عربی و زبان را از طریق حل مساله و تست چگونه ارزیابی میکنید ؟
برای یادگیری زبان هم اینقدر باید تمرین کنید تا خوب ملکه ذهنتون بشه
مثلا وقتی گفتن student دیگه به معنی دانش آموز نفهمیش و دقیقا همون student معنی دار باشه
امیدوارم منظورم رو متوجه بشید
اقا زمان ثبت نام تمديد نشد؟
چون پارسال يادمه تمديد شد
دوستان من جایی بهتر برای طرح سوئالم پیدا نکردم :
دفترچه دانشگاه آزاد کی میاد ؟
سلام
من در هنگام ثبت نام تیک مربوط به ازمون های خارجی هم زدم و اطلاعات کارت دومم رو هم که ازم خواست رو اخر کار وارد کردم و بعد هم تایید....
یعنی الان کار من تموم شده دیگه؟؟هم برای سراسری و هم برای زبان...؟؟
به سلامتی بله امیدوارم تو هر دوتاش موفق باشینقل قول:
سلام من تازه واردم سال دوومه که می خوام کنکور ریاضی شرکت کنم
انگیزم افت کرده و گسسته و تحلیلی رو گیر کردم توش لطفا راهنماییم کنید!
پارسال بیست هزار شدم
با سلام
میخواستم بدونم اگه کسی دیپلم ریاضی خود را در نظام جدید قبل از سال 84 گرفته باشه نباید دیگه معدلهای مربوطه و کد 14 رقمی پیگیری اطلاعات دانش آموزی رو وارد کنه.
ممنون میشم جوابمو بدین
به امید قبولینقل قول:
فعلا که تمدید نشده اگه یادم باشه پارسال یک هفته بود برای ثبت نام که امسال 2 هفته شده ولی بازم امکان تمدید زیادهنقل قول:
هر وقت که بخواد! یا اواخر دی یا اوایل بهمن..اینم برای اطلاعات بیشتر :نقل قول:
کد:http://notification.azmoon.org
بیست هزار که از وضعیت من بهتره کاش من میاوردم حدائقل پیام نور قبول میشدم :13:اگه هم انگیزه میخوای من قلم چی رو پیشنهاد میکنمنقل قول:
باید وارد کنی.دفترچه رو حتما بخونید با دقتنقل قول:
درود به دوستان گلم
من یک سوالی دارم دکتری پیوسته بیوتکنولوژی جزو کدام گروها میشه؟توی دفترچه انتخاب رشته 86 هم فکر کنم باشه. اگر لینک دانلودش رو دارید برام بزارید. می خام بدونم جزو رشته های زیر مجموعه پزشکی حساب میشه یانه در کنکور سراسری.
ازتون خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید
والا من دفترچه رو دیدم جزء زیر گروه 1 تجربی بود !نقل قول:
مرسی MaaRyaaMi عزیز
تو دفترچه شماره یک من هم دیدم تو زیر گروه 1 تجربی این رو زده خب یعنی جزو زیر گرو پزشکی حساب میشه ؟ چون راستش من یکبار لیسانس گرفتم از دانشگاه دولتی دوره روزانه منتها رشتم مورد علاقم نبود و هر جوری بود تموم شد و الان بدجوری افتادم دنبال این که یکبار دیگه شانسم رو امتحان کنم ولی حالا بازم یکسری محدودیتها دارم ظاهرا تو هر رشته ای می تونم تو سراسری شرکت کنم منتها اون رشته باید نوبت دوم یا شبانه باشه (خرجش با خودمه ) برای مقطع لیسانس، فقط رشته های گروه پزشکی رو نمیتونم طبق چیزی که تو همین دفترچه یک گفته حالا میخامستم بدونم دکترای پیوسته بیوتکنولوژی هم جزو گروه پزشکی هست یانه؟
حالا اگر بچه هایی دیگه ای هم هستن من رو راهنمایی کنن ممنون میشم
امیدوارم که تو کنکور موفق بشید
خیلی ممنون از توجهن به سوال من.نقل قول:
اتفاقا من هم در مورد واژگان زبان انگلیسی دقیقا همینطور هستم.
یعنی بعضی کلمات رو جوری بلدم که معادل فارسی اون رو شاید به سختی بتونم توضیح بدم.
ولی منظور من بیشتر واسه ی قواعد این دروس بود.مخصوصا عربی.فکر کنم با حل نمونه سوال بهتر بشه نتیجه گرفت.
با توجه به اینکه فقط یک روز به پایان مهلت ثبت نام کنکور 88 باقی مانده من به طور ناگهانی تصمیم گرفتم در کنکور شرکت کنم ولی متاسفانه مشکل سربازی رو هنوز حل نکردم
موضوع اینه که من چند سال پیش در کنکور قبول شدم و بعد از قبولی انصراف دادم و رفتم دنبال کار و هیچ اقدامی برای رفتن به سربازی انجام ندادم
از طرفی من یک مشکل پزشکی دارم که به احتمال 90% میتونم معافیت بگیرم اما تا حالا در این مورد هم اقدام نکردم و فکر نمیکنم تا 24 ساعت دیگه که مهلت ثبت نام تمام میشه کاری انجام بدم
حالا اگر فرض رو بر این بگذاریم که مشکل پزشکی من باعث معافیت بشه و من هر چه زودتر برای گرفتن معافیت قبل از برگزاری کنکور اقدام کنم آیا میتونم فردا که آخرین مهلت ثبت نام کنکور هست برای ثبت نام اقدام کنم؟
بله ...ولی بهتره همین االان اینکارو کنیننقل قول:
آیا میتونم فردا که آخرین مهلت ثبت نام کنکور هست برای ثبت نام اقدام کنم؟
خیلی ممنوننقل قول:
سعی میکنم هر چه سریعتر ثبت نام کنم
تو صفحه 3 بند ز)نوشته با این قبیل از داوطلبان در صورت تمایل میتواندد برای دوره نوبیت دوم درهمان مقطع متقاضی شوند و یا در صورت قبولی در دوره روزانه (به جز رشته های تحصیلی گروه آموزشی پزشکی) ، می تواندد با پرداخت شهریه مثل دوره شبانه در رشته مربوطه ادامه تحصیل بدن.
خب یکی به من بگه این دکتری پیوسته بیوتکنولوژی جزو این گروه آموزشی پزشکی میشه یانه.؟
چون اگر نباشه دیگه رشته بدرد بخوری تو تجربی برام نمی مونه که بخام شرکت کنم چون همینطوری باید قید پزشکیها رو بزنم بخاطر اینکه قبلا لیسانس دوره روزانه از دانشگاه دولتی گرفتم.
اینم زیر گروه یک تجربی هستش :
زير گروه 1
پزشكي ، دندانپزشكي ، دامپزشكي ، كاردرماني ، بينايي سنجي،فيزيوتراپي ، مامايي، پرستاري ، گفتاردرماني، شنواييشناسي، تغذيه ، اعضاي مصنوعي و وسايل كمكي ،تكنولوژي پرتوشناسي (راديولوژي) ، تكنولوژي پرتودرماني (راديوتراپي)، پرستاري دندانپزشكي ، بهداشت محيط ، بهداشت حرفهاي ، معلم فني بهداشت، علومآزمايشگاهي ،مدارك پزشكي ، هوشبري، اتاق عمل ، تكنسين پروتزهاي دنداني ، كارداني دامپزشكي، بهداشت عمومي (تمام گرايشها)، بهداشتكار دهان و دندان ، زيستشناسي (تمام گرايشها)، روانشناسي (گرايشباليني)، بورسيه رشتههاي پزشكي ستاد نيروي انتظامي و ارتش جمهوري اسلامي ايران ، علوم و صنايع غذايي ، معلم فنيبهداشت - كودكياري ، زيست شناسي عمومي ، دبيري زيست شناسي ، مديريت و كميسردريايي، دكتري پيوسته بيوتكنولوژي ،كارداني فوريتهاي پزشكي. موادامتحاناختصاصي و ضرايب آنها : زمين شناسي (باضريب0)، رياضي (باضريب2) ،زيست شناسي (باضريب4) ،فيزيك (باضريب2) و شيمي (باضريب3)
اینم زیر گروه 2 ش:
زير گروه 2
داروسازي ، دبيري شيمي ، شيمي (محض و كاربردي)، دوره كارداني شيمي (پدافندجنگهاي ش . م .هـ)، ناوبري و فرماندهي كشتي ، كارداني شيمي كاربردي. موادامتحاناختصاصي و ضرايب آنها : زمين شناسي (باضريب1)، رياضي(باضريب3)،زيست شناسي(باضريب4) ،فيزيك (باضريب2) و شيمي (باضريب4).
از یه سایتی گذاشتم اینجا منتها خودتون با دفتچره چک کنید
تو مثلا زیر گروه یک زیست شناسی هم هست که ربطی به گروه پزشکی نداره و لی خیلی از رشتههای گروه پزشکی تو زیر گروه یک و دو هست. دفترچه انتخاب رشته هم تو نت گیر نیاوردم کسی لینک داره
سلام
من یه دوستی دارم که دیپلم سال 3 نگرفته و انگار معدل هم نداره برای ثبت نامش باید چه کار کنه؟منظورم اینه که درس افتاده و برای همین معدل کتبی نداره.الان هم باید اسفند امتحان بده و...(ایا معدل کل داره؟خودش انگار نمیدونه؟!!!)
مخصوصا "کد عنوان دیپلم".ریاضی فیزیک بوده باید بزنه 10؟
ممنون
اگه منظورت اینه که الان داره پیش میخونه و از سوم درس افتاده داره که در اون صورت نه معدل کتبی داره نه معدل کل(فعلا) ولی تا مهلتی که توی دفترچه مشخص شده باید دیپلمشو بگیره..برای ثبت نام هم باید معدل رو تخمینی بزنه البته دقت کنه که کمتر بزنه بعدا فروردین ماه میتونه ویرایش کنه یا با نامه به سازمان سنجش مشکلشو حل کنهنقل قول:
مهلت ثبت نام تا سه شنبه تمديد شد ولي من تو اخبار شنيدم تمديد نميكنند !!
که اینطور :31:نقل قول:
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره آخرين مهلت ثبتنام در آزمون سراسري سال 1388سازمان سنجش آموزش کشور25/09/87
سازمان سنجش آموزش كشور بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبتنام و شركت در آزمون سراسري سال 1388 ميرساند، به منظور فراهم نمودن تسهيلات بيشتر براي آن دسته از داوطلبانيكه تا اين تاريخ، براي دريافت مدارك ثبتنام اقدام ننمودهاند، با همكاري شركت پست جمهوري اسلامي ايران ترتيبي اتخاذ گرديده كه:
- در روزهاي شنبه 30/9/87، يكشنبه 1/10/87 و دوشنبه 2/10/87 منحصراً در باجههاي مركزي و مناطق پستي شهرستانها و بخشهاي مختلف كشور (بجز شهرستان تهران كه به شرح بند 2 ذيل خواهد بود) از ساعت 8 صبح لغايت ساعت 19 روزهاي مذكور، نسبت به توزيع مدارك ثبتنام اقدام گردد.
- در شهرستان تهران از ساعت 8 صبح روزهاي شنبه 30/9/87، يكشنبه 1/10/87 و دوشنبه 2/10/87 تا ساعت 19 روزهاي مذكور منحصراً در مناطق پستي 11، 13، 14، 15، 16، 17، 18 و 19 نسبت به توزيع مدارك ثبتنام اقدام شود.
ضمناً به اطلاع ميرساند داوطلبان متقاضي ثبتنام در آزمون سراسري سال 1388 كه كارت اعتباري ثبتنام را تا تاريخ 2/10/87 دريافت ميدارند، ميتوانند تا ساعت 24 روز سهشنبه 3/10/87 با مراجعه به نشاني پايگاه الكترونيكي سازمان سنجش آموزش كشور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نسبت به ثبتنام اينترنتي در آزمون سراسري سال 1388 اقدام نمايند.روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور
ثبت نام منم افتاد سه شنبه ساعت 11:55 شب:31:
سلام دوستان
میدونم این سوال جاش این جا نیست ولی سوال حیاتیه
من الان در رشته برنامه نویسی کامپیوتر از شاخه کار و دانش درس مسخونم و سال سوم هستم
ایا برای رشته ما دانشگاه سراسری وجود دارد ؟
اگر هست برم دفترچه سراسری بگیر م؟
در ضمن ایا سوال ما با فنی ها یکی هستش یا نه ؟
اقا سلام هر کی می دونه لطفا جواب بده منم خیلی گیر این سوالم ؟ ؟ ؟ :18:نقل قول:
اگه میخوای مهندسی بخونی باید ریاضی ثبت نام کنی و درسای همون رو هم امتحان بدی.
امروز ،شنبه 30 آذر ، ظهر یه 1 ساعتی خوابیدم.
خواب دیدم که روز 6 دی هستش و من رفتم کارنامه آزمون رو بگیرم.
کارنامه که از پیرینتر بیرون اومد ، بهش نگاه کردم و دیدم جلوی تمام دروس اختصاصی نوشته (( سفید ))
ارزیابی همه ی دروس عمومی هم D بود.کلی گریه کردم.پشتیبانم ، امین سلطان قیص ، میگفت :
اشکالی نداره.انشا ا... آزمون بعدی.
وقتی بیدار شدم دیدم چشمام خیسه. ---------> خیلی تجربه ی بدی بود و واقعا فشار روحی بدی رو تو خواب تحمل کردم.
ازتون خواهش میکنم که موقع خواب اصلا به درس و آزمون و کنکور و ... فکر نکنید.فقط به بزرگی خدا و این جمله فکر کنید :
از تو حرکت و از من برکت.
انشاا... که برکت خدا شامل همه ی بر و بچ خوب p30world بشود.
منتظر جواب ...................................نقل قول:
نه!شما فقط با مدرکت میتونی تو کنکور کاردانی پیوسته شرکت کنی فقط وقتی میتونی سراسری شرکت کنی که فوق دیپلم,همون معادل مدرک پیش دانشگاهی رو داشته باشی.
تجربيات نشون داده که کسايي که اينجور خوابها رو ميبينن، برعکسش براشون اتفاق ميفته. (جدي گفتم)نقل قول:
آمین :)نقل قول:
...........
ازمونای کانون سوالاش از کتاب و جزوه های خودشونه؟