amirrezan95 سلام
ببین اگه ایپاد جلبریک شده باشه از یک کامپیوتر به کامیپوتر دیگر وصلش کنی تمام عکس و اهنگ و برنامه های free و ...میپره به جز برنامه های پولی و کرک شده .
Printable View
amirrezan95 سلام
ببین اگه ایپاد جلبریک شده باشه از یک کامپیوتر به کامیپوتر دیگر وصلش کنی تمام عکس و اهنگ و برنامه های free و ...میپره به جز برنامه های پولی و کرک شده .
سلامنقل قول:
خوده جیلبریک چی اونم میپره و برنامه ها که با وایرلس نصب شده اند چی ؟؟؟؟؟
برای اینکه نپرن باید چکار کرد ؟؟؟؟
سلام دوستان.
من آیپاد 2G 8Gig دارم.
میخواستم بفروشمش.
تقریبا 2سال پیش خریدم 275 تومن.
دستگاه مشکلی نداره فقط پشتش خش افتاده که طبیعیه.
الان قیمت نوش چنده؟
شما پیشنهاد میدین چه قیمتی روش بذارم؟
ممنون.
نه دوست من جیلبرک یعنی شکوندن قفل ایپاد چه ربطی داره به این که به ایتونز های مختلف وصلش کنی ؟!!!!
در صورتی که ریستور کنی به ورژن جدید یا داونگرید کنی باید از نو جیلبرک کنی همین ...
ممنون دوست من ولی نگفتی برنامه هایی که با وایرلس توش نصب شده چی اونا هم پاک میشن ؟؟
برا اینکه چیزی از توش پاک نشه باید چه کار کرد ؟
بک آپ قضیش چیه ؟
خیلی خیلی ممنون که زود پاسخ میدید دوست عزیز:11:
برای اینکه چیزی از توش پاک نشه یه راه حل بود که ایتونز رو فریب میدادی که خیلی سخت بود و روشش رو باید پیدا کنم که توصیه نمیشه ...
میتونی از برنامه های ifunbox یا pc suit استفاده کنی ... شما اگه میخوای برنامه هایی رو که اون شخص داره رو بگیری بهش بگو فوق برنامه ها رو از کامپیوترش توی یه دی وی دی که فک نکنم جا بشه یا فلش مموری بده برات بریزه تو فلش بعد بیا بریز تو کامپیوترت خود ایتونز برنامه هارو میشناسه ادد میکنی و بعد با ایتونزsync میکنی تو ایپاد اینجوری دیگه مشکلی نداری ! ...
بک اپ خود ایتونز اتوماتیک از ایپاد میگیره یا خودت میتونی روی عکس ایپاد در سمت راست ایتونز راست کلیک کرده و گزینه ی بک اپ رو بزنی بعد از برنامه ها و بازی ها شماره تلفن ها و نوشته هات بک اپ میگیره و اون هارو توی مسیر :
Document/My Music/Itunes میره و میتونی اطلاعاتت رو در اونجا داشته باشی ...
البته باید ایتونز رو نصب کنی اول ...
سلام به همه
من ایپاد تاچ 32 3g دارم .برای جیلبریکش blackrain نصب کردم.ولی وقتی blackrain باز میکنم هیچ برنامه ای توش نیست
اروور هم میدهplese check your internet conection .راستی وقت نصب بلک رین اخرین مرحله که مینیویسه wait for done
انجام نمیشه ریبوتم نمیکنه.لطفا یکی راهنمایی کنه
راستی درسته که black rain رو مدلای mc کار نمیکنه؟
دوست من برای جیلبرک توسط این برنامه باید از طریق وای فای به وایرلس کانکت باشید و به اینترنت وصل بشید تا برنامه بتونه کارش رو انجام بده ! ارور هم مربوط به همین داستان هست که شما به اینترنت وصل نیستید ...
بهرحال راه حل ها و صحبت هایی که شده رو پی بگیر .. اینطور ایرادات یه دلیل و یه راه حل نداره .. خیلی وقتها "ور رفتن" میخواد ... بهرحال می تونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (از پست #935) به بعد رو پی بگیری که مشکل "گیر کردن روی سیب" مطرح شده.نقل قول:
الان قیمت نوی نسل فعلی اش (هرچند 8 گیگ نسل سه صرفاً یه اسمه و در واقع همون نسل دوم هستش) باید حدود 230 تومن باشه (حدودی) ...نقل قول:
ضمناً اینکه گفتی نسل دومه ، اما 2 سال پیش گرفتی .. دقیقاً منظورت کی هستش؟ .. چون نسل دوم مربوط میشه به اواخر تابستون سال پیش که تا الان میشه یکسال و سه ماه .. حالا بهرحال...
به نظر من حدود 150-160 تومن بیارزه.
اگه دوست داشتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو درباره بحث "قیمت تاچ دست دوم" بخون.
داداش آیپادم درست شد الانم ورژنش 2.2.1 باسه جیل برک برنامه quickfreedom رو میخام. دازی لینکشو بدی؟؟؟
سلام
کسی لینکی از آموزش برنامه های ifunbox یا pc suit سراغ داره ؟؟؟؟؟
بچه ها چجوری فایل deb رو نصب کنم؟
چند راه دارم ولی یه راه اسون میخام
راستی از xgps استفاده میکنید؟
کسی از دوستان lcdیه ipod ( یا iphone) رو خودش شخصا با گوشی های نوکیا مقایسه کرده؟(کنار هم)
مثلا با n82 n86 n96 5800
توی صفحه ی اول سایت cnet جریان چیه که زده:
Apple iPod touch 8 GB NEWEST MODE This is the 3rd generation 8 GB
؟؟؟؟؟؟؟؟:20:
ipod 3g 8gig امده؟
سلام
برای نصب و اجرا بازی رو آیپاد باید برنامه ای نصب باشه ؟؟
خیر دوست من برنامه های مجانی رو که میتونید از ایتونز استور دانلود کنید و بعد با خود ایتونز Sync بکنید ...
برنامه های پولی هم برای اینکه بتونید بریزید باید جیلبرک بکنید که ipa های پولی رو میتونید نصب بکنید و همچنین از سایدیا و .. میتونید برنامه ها با فرمت .App رو دانلود کنید ...
البته برای برنامه های .pxl باید از پی سی سوئیت استفاده بکنید ! ... اما اصل کاری همون ipa هست ...
دستگاه من جیلبرک استنقل قول:
حالا باید برای نصب و اجرا بازی و برنامه (ipa) روش چه کار کنم ؟؟؟
خیلی ممنون میشم اگه جامع و کامل توضیح دهید دوست عزیز
سلام به همه
من cydia ریختم
ولی سورس add نمیکنه گویا.بعد برای ریختن باریزکرک شده باید برنامه خاصی بگیرم.؟
بچه ها یه سوال
من میخام یه کارت وای فای بخرم(از اونایی که مثل فلش مموریه)
برا شیر اینترنت به ایتاچ و جیل
میشه ؟
زود کمک کنید لطفا
راستی از xGPS استفاده میکنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کن (ستاره رو از وسط آدرس بردار)... ایشالا بدردت بخوره.نقل قول:
فکر می کنم، مکرر در این مورد صحبت شده .. در همین تاپیک سرچ کردی؟نقل قول:
مشخصاً آیپاد تاچ وضع بهتری نسبت به اون سه تای سری N داره .. اونها صفحه نمایش 320*240 دارن ... (وضوح صفحه رو میگم) در حالیکه تاچ 480x320 هستش... 5800 وضوح بالاتری نسبت به تاچ داره؛ هرچند اگه متوسط کیفیت ویدئوهایی که الان بین جامعه کاربری ایرانی مطرحه رو در نظر بگیریم، شاید انقدرها هم مزیت بزرگی نباشه؛ اما بهرحال میتونه روی تصمیم گیری عده ای تاثیر بگذاره (هرچند وضوح تصویر همه چیز نیست)نقل قول:
//
کاش دقیقاً لینک میدادی .. بهرحال خبری در مورد تغییر مدل 8 گیگ تاچ نشنیده ام و کلاً هم نامحتمله.
خرید کارت WiFi دیگه از محدوده این تاپیک یه جورایی خارج میشه ها.... باید در بخش های دیگه تالار سخت افزار درخواست مشاوره بدی. کارای asus رو پی بگیر.نقل قول:
سلام دوستان. اصفهان ipod touch اصلا گیر نمیاد.. 1هفتست اینجوری شده.. شانس که نداریم. تا ما اومدیم بخریم اینجوری شد.. نایاب شد...
کسی اصفهان جایی رو سراغ داره ipod touch داشته باشه؟؟ (به غیر از مجتمع پارک که امروز رفتم نداشت)
راستی به نظر شما اساتید 32GB بگیرم یا 64GB ؟؟؟؟؟
سلام من که چیز زیادی از ipod سرو نمیشه ولی نظرم اینه که
اگه 100 هزار تومان اختلافشون برات مهم نیست خوب معلومه 64 گیگ بخر
سلام من ipod خودم رو وصل کردم به itune که ریستور کنم تا وسطاش رفت بعد یه دفعه error داد
Error #20کد:http://support.apple.com/kb/TS1275
چیکار کنم کمک?
سلام راهی برای هک wifi هست؟
هم چنین این hidden wifi ها چی هست؟ میشه وارد شد؟
نقل قول:ایشالا از نایابی در بیاد .. دوستان اصفهانی چندتایی توی این تاپیک بودن .. یه سرچی بزن با واژه اصفهان ، باهاشون تماس بگیر...نقل قول:
در مورد 64 گیگ یا 32 گیگ ... آرشیوت رو بررسی کن ، ببین معمولاً چند گیگ حافظه نیاز داری و چند گیگ موسیقی و فیلم و هرچیزی دیگه میخوای بریزی توی دستگاهت .. بعد دوبرابرش کن ؛ اینطوری میتونه یه تقریب خوب از حافظه موردنیازت داشته باشی ..
شخصاً فکر می کنم 32 گیگ برای 80-85 درصد دوستان کافی باشه و اون 100 تومن تفاوت قیمت رو میشه گذاشت برای خرید یه هدفون باکیفیت، یا لوازمی جانبی دیگه ..
شاید منظورت رو درست متوجه نشدم .. منظورت این شبکه های بیسیم هستش که وقتی دستگاه اسکن میکنه پیداشون می کنه، اما طبعیتاً اجازه ورود بهشون رو نداریم؟ ... نه - من تا حالا ندیدم کسی بتونه واردشون بشه..نقل قول:
اگه منظورت هم چیز دیگه اس که شرمنده.
من الان 7 تا HIDDEN SSI دارم 1 WIFI که پسوورد داره
به اون HIDDEN که گفتید نمیشه به اونی که PW داره چی؟ میشه قفلشو باز کرد با IPOD?!
APPی هست برای اینکار؟
منظورت SSID هست فکر میکنم... نه دوست عزیز با لپ تاپ و سیستم های دسکتاپ به سختی میشه اینکارو کرد شما میخوای با TOUCH اینکارو بکنی!باید پسورد رو یه جوری با نفوذ به شبکه بی سیم بدست بیاری با لپ تاپ یا ... بعد با IPOD وارد شی...در مورد نفوذ به شبکه بی سیم هم اطلاعاتی ندارم باید بری دنبالش.نقل قول:
شما یه بار از یه پورت دیگه استفاده بکن از پورت پشت کیس استفاده بکن اگه درست نشد از کابل یو اس بی دیگری استفاده بکنید !نقل قول:
با استفاده از برنامه pc suit میتونید این کارو انجام بدید ...نقل قول:
سلام appulo.us راهی برای ورود نداره؟
میشه کمی بیشتر توضیح بدی متوجه سوالت نشدم متاسفانه !
این appulo.us این سواله اولش چی میخواد؟ چطوری میشه وارد شد به صفحه بازی ها
سلام دوستان من قراره یک ipod یک روز دستم باشه تستش کنم ببینم سالمه یا نه
باید چه چیزایی رو تست کنم ؟؟؟؟؟
آقا من قریمور 3.0 رو جیل برک کردم و نمی تونم برنامه با itunes بریزم دسترسی هم به wifi ندارم. چی کار کنم با ifun box هم mobile installation رو عوض کردم ولی روشن خاموش میکنم بالا نمیاد مجبمر میشم دوباره ریستور کنم
خوب فکر کنم بیشتر مسایل سخت افزاری باشه درسته ؟ ....نقل قول:
به ترتیب میتونی نمایشگر رو از لحاظ کنتراست . نور ... تاچ تست بکنی ... اسپیکر و wi-fi رو تست کن حتما دکمه ی هوم و ولوم هم تست کن .
بدنه هم نگاه کن خشی ضرب دیدگی یا فرورفتگی نداشته باشه ... پورت usb و earphone رو تست کن ...
نقل قول:
اینو بگو بهم وقتی mobile installation رو میریزی به مشکل بوت شدن ایپاد مواجه میشی؟مطمئنی mobile installation مربوط به فریمور 3 رو میریزی ؟ ...
آره 3.0 رو میریزم بعد خاموش روشن که می کنم اونجایی که داره لود میشه بیاد بالا رو سیبه گیر میکنه . بوت یعنی چی؟؟؟؟ بعد دوباره با همون ifunbox موبایل اینستالیشن قبلیشو میریزم میاد بالا . حالا اگه خودت لینک داری بده
سلام.
آمارشو ندارید تو ایران تا حالا iPod Touch ترکیده یا نه!؟
می ترسم!
نه عزیز من ترکیدن اون قدر چیزی نیست که به خاطرش ایپاد نگیری ... اون ایفون ها یا ایپاد هایی هم که ترکیده بخش عمده ایش به این دلیل بوده که در معرض زیاد نور و گرما قرار گرفته بودند !
اهان پس وقتی داری ریستور میکنی گیر میکنه و کامل ریستور نمیشه !نقل قول:
خوب در این حالت کامل اپدیت نشده ببینم فریمور 3 چرا میریزی به 3.1.2 کاستوم ریستور کنی مشکلی نیست و درجا هم جیلبرک میشه !