آقا مشکل ما رو کسی نتونست حل کنه؟
Printable View
آقا مشکل ما رو کسی نتونست حل کنه؟
در نسخه کامل از لیگ انگلیس چه تیمهایی لیسانس شدن ؟
منچستر و لیورپولنقل قول:
نقل قول:
......................
میگم نره میگه بدوش...........!
انگار فارسیت هم ضعیفه پسرم ............
پسر خوبم اصلا نباید در این تاپیک اسم فیفارو بیارین بعد تو شما میگی فیفا خیلی بهتره و ...............
اینو من از خودم نمیگم ...قانون تاپیک میگه ..............هر بازی یه تاپیک مخصوصش رو داره و فک کنم فیفا هم تاپیک داره .................
در جواب شما اینو میگم که شما هم خیلی شورشو در آودی ...:5:
من نمیگم اسم فیفا رو باید اورد.میگم وقتی کسی از pes ایراد میگیره شما میگی داری طرفداری میکنی.
با سلام خدمت شما دوستان!!!!
------------------------------------
باید بگم Pes 2008 به نظر من کاملترین PES بود که میشد داد بیرون ولی بهترین نبود!!!بعضیها میان واقعا حرفهای عجیبی از بازی میزنند که جای تعجب کردند داره!!!!خیلی ها هم از واقعی نبودن بازی گلایه داشتن و نتیاجشان 11 به 3 و این حرفها بود!!!
شما دوربین بازی را بگذارید روی Wide بعد سعی کنید بازی بکنید که به واقعیت نزدیک هست و تمام هدفتان گل زدن نباشد!!!مطمئنا لذت بیشتری میبرید
-------------------
جناب کراوزر عزیز با برخی جملات جواب دوست عزیز دیگری که داده بود واقعا برای من تعجب کننده بودش!!!
برادر شما اصلا با فلسفه دمو اشنا هستید!!!ایا به نظر شما چنین ترفندهایی را در نسخه دمو جایز هست که قرار بدند!!!البته فکر نمیکنم این حالت در بازی اصلی وجود داشته باشه به احتمال 80 درصد ولی اون تریلرهای که من دیدم صدای تماشاگران بسیار بسیار عالی بودش!!!کاملا از تیم خودشون حمایت میکردند!!!و کلا فرق میزبان و مهمان نمایان میشدش!!!نقل قول:
آیا زمانی که یک تیم با اختلاف یک گل جلو هست و همچنین میزبان نیز هست زمانی که از دقیقه 85 بازی رد میشیم تماشاگران بازی شروع به سوت زدن می کنند عین بازی واقعی تا جو رو خراب کنند و داور رو مجبور به این کنند که سوت پایان بازی رو زودتر بزنه؟؟؟
این جواب هم بر میگرده به همون دمو!!!این قضیه برای من در PES 5 و 6 و 2008 می افتاد و کاملا هم بسیار زیبا طراحی شد دوستانی که دقت کرده باشن کاملا متوجه میشن!!!و به شما قول میدم در 2009 باشهنقل قول:
آیا زمانی که به اواخر بازی نزدیک میشیم تیمی که با اختلاف یک گل جلو هست شروع به وقت تلفی میکنه ؟ مثلا توپ رو ببره یک گوشه و نگه داره
------------------------------
چقدر جالب!!!بله کونامی هنوز تو تکنولوژی عقبه!!!بله میدونم!!!و فیفا یک بازی اسمانی هستش و از تکنولوژی خیلی بیشتر!!!وقتی Ea تونست یک بازی در حد MGS بده بیرون اونوقت حرف از تکنولوژی بزنید!!!چر دارید الکی گول میزنید خودتونو فیفا نسل قبل در حد Pes ورژن Ps2 هستش!!نه ساکر نسل بعد!!!اصلا شما فرق نسل بعد و قبل را میدونید وجدانا یعنی چی که بی خودی از فیفا Pc دفاع میکنید!!!Pes از انجین نسل بعد استفاده میکنه یعنی هوش مصنوعی نسل بعد!!!و N تا چیز که فیفا هنوز نتونسته عملی کنه!!!Pes 2009 نسل بعد فیفا نسل بعد را گرفته چطور شما میگی ورژن Pc سره!!!نقل قول:
در كل سوالات شما اينه كه بازي طراحي هوشمند داشته باشه ولي در جواب بايد بگم فيفا اينطوريه و كونامي هنوز به اين تكنولوژي دست پيدا نكرده. توي فيفا وقتي عقبي حريف وقت كشي ميكنه.(07 و 08 هم بود اين مسئله) و داور كاملا از كارتها هوشمندانه استفاده ميكنه. اگه تكل از پشت بكني وشديد باشه مستقيم قرمز ميده اگه بازيكن بخواد تك به تك بشه هر مدلي خطا كني روش قرمز ميگيري مثل واقعيت.(اين نشون ميده داور اسمارت هست و روي يه برنامه نويسي خاص نميره) PES 2009 اگه به بازيكن حريف كه داره ميره تك به تك بشه از پشت هم تكل بزني طبق معمول كارت زرد ميگيري در صورتي كه بايد اخراج بشي. و جالبتر از اون اگه بدون تكل روش خطا مي كني اصلا كارت نميگيري در حاليكه اين جا هم بايد اخراج بشي. اينا همگي تو فيفا رعايت شده. واسه همين ميگم كونامي هنوز به اين تكنولوژي دست پيدا نكرده
دیگه کوچیکترین افرد صنعت بازیهای کامپیوتری حداقل(حداقل)میدونه که Pes 2009 نسل بعد هست و همه چیزش از Fifa نسل قبل خیلی خیلی جلوتره رقیب سرسخت فیفا 09 نسل بعد هست!!!دیگه خواهشا با حرفهای عجیب در مورد فیفا باعث نشین تا کار به جاهای باریک بکشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها این بازی بالاخره اومد یا نه؟
اتفاقا کونامی با این دموی که داده واقعا شاهکار کردهنقل قول:
توي تاپ پلير بازي كردني بيشتر حال ميده من الان داشتم توي تاپ پلير بازي ميكردم اصلا بازيكناي خودمم بهتر كار مي كنن. خيلي جالبه. فقط از يه مسئله تعجب مي كنم كونامي كه اينقدر با تكل مشكل داره ميتونست اصلا تكل رو برداره حتي تكل هاي صحيح رو هم خطا اعلام ميكنه بدتر از اون كارتزرد ميده داور من گفتم هيچ اسمارتي نداره داور و يه باگ هست براي بازي هر تكلي باعث ميشه كارت زرد بگيري استثنايي هم وجود نداره فوق العاده ضد حال هست واقعا اميدوارم خيلي زود اين مسئله به كونامي ابلاغ بشه و توي فول ورژن تصحيح بشه چون اينجوري تكل رو بايد فراموش كرد يه كلام ختم كلام تكل زدي بعدش كارت زردت رو ميگيري آخه و اما و چرا هم نداره دكمه دايره = دريافت كارت زرد = باگ
شما که میگی داور با هر تکلی کارت زرد میده هیچ پیش خودتون فکر کردین چرا اینقدر تکل میرین
شما برو موقعی که داور به بازیکنت کارت زرد میده دوباره نگاه کن و ببین ایا همین تکل تو واقعیت هم زده میشد داور کارت نمیداد؟
من خودم با کمی تمرین راحت دارم با تکل کردن توپ را میگیرم
شما انتظار داری وقتی بازیکنتون از پشت تکل میره روی حریف داور بیاید صورت بازیکنتون را ببوسه و بگه ای ول دمت گرم زدی لت و پارش کردی
این هم از اون حرف های تاریخی بود هااااااانقل قول:
در كل سوالات شما اينه كه بازي طراحي هوشمند داشته باشه ولي در جواب بايد بگم فيفا اينطوريه و كونامي هنوز به اين تكنولوژي دست پيدا نكرده. توي فيفا وقتي عقبي حريف وقت كشي ميكنه.(07 و 08 هم بود اين مسئله) و داور كاملا از كارتها هوشمندانه استفاده ميكنه. اگه تكل از پشت بكني وشديد باشه مستقيم قرمز ميده اگه بازيكن بخواد تك به تك بشه هر مدلي خطا كني روش قرمز ميگيري مثل واقعيت.(اين نشون ميده داور اسمارت هست و روي يه برنامه نويسي خاص نميره) Pes 2009 اگه به بازيكن حريف كه داره ميره تك به تك بشه از پشت هم تكل بزني طبق معمول كارت زرد ميگيري در صورتي كه بايد اخراج بشي. و جالبتر از اون اگه بدون تكل روش خطا مي كني اصلا كارت نميگيري در حاليكه اين جا هم بايد اخراج بشي. اينا همگي تو فيفا رعايت شده. واسه همين ميگم كونامي هنوز به اين تكنولوژي دست پيدا نكرده
وقتی یک گل از کامپیوتر عقب هستید و اون وقت میدیدید کامپیوتر چه طوری میرفت روی اعصابتون
بازیکن توپ را گرفته و میره به سمت کرنری و پششتشو میکنه به شما تا نتونی توپ را بگیری
در ضمن اگه داوری فیفا هوشمندانه است پس چرا مثل منگولها داور تو فیفا راه میره
تو بعضی مواقع توپ به داور میخوره
تا حالا به راه رفتن کمک داور در فیفا دقت کردید
سلام بر همه طرفداران Pes لطفا عکس جرارد و مسی رو بزارید...........................
ببخشید دوستان این بازی برای پی اس 2 اومده یا هنوزم خبری نیس؟!
الان توو بازاره یا باید بازم منتظرش موند؟!؟!؟!
سلام دوست عزیز......نقل قول:
اینم جرارد و مسی :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از جناب joey jordison و Mojtaba سپاسگزارم.
فوتبال تکاملی حرفه ای .......شایسته احترام
سلام بچه ها دمو pes 2009 براي xbox360 تو چه سايتي براي دانلود هست؟؟؟؟؟
دوستان تورو خدا یه عکس از رونالدوی برزیلی واسم بزارید
هر چی گشتم پیدا نکردم
مرسی
فکر نکنم لینکی گیرت بیادنقل قول:
اگر هم باشه به احتمال زیاد پولیه
گوگل بوی & فاشیست جان یه عکس از رونالدوی چاق من بزارید
plssssssssss
کسی از شماها مشهد زندگی نمی کنید که دموی بازی رو هم داشته باشید؟
اخه خیلی دلم می خواد که بازی رو زودتر ببینم حتی دموش رو
دوست عزیز بخاطر این که رونالدو الان باشگاهی نداره و توی تیم برزیل هم نیستنقل قول:
نمیشه پیداش کرد اگر هم بشه خیلی سخته و باید کل عکسها رو بگردیم
حالا من میگردم اگه پیدا کردم میذارم
دوستان این پچ رسمی GamingAccess که تازگی منتشر شده و لینکش رو توی همین تاپیکم گذاشتن حتما دانلود کنید. حجمش کمی زیاده، ولی ارزش داره.
بک گراند و محیط بازی رو کلا عوض می کنه (جز دموها)، و همه رو عکس ها یا افکت های زیبایی از لیگ قهرمانان می ذاره. قسمت های داخل بازی، مثل جایی که اسم بازیکنا یا نتیجه بازی یا تعویض ... نوشته میشه، همه شبیه اون چیزی هستن که تو تلویزیون در بازیهای لیگ قهرمانان می بینیم، واقعا زیبا و جذابن
به علاوه، اسم بازیکن ها رو هم به صورت Aa کردن و دیگه همه حروف بزرگ نیست.
تشویق تماشاگرها هم حالتی طبیعی تر پیدا کرده و فکر می کنم ضبط شده از ورزشگاه ها هست.
کلا ارزش بازی داره، حال و هوای تازه ای به بازیتون میده.
کسی میتونه ترجمه اش کنه ؟؟؟؟؟
Pes Off!! October 9th 2008
As we draw ever closer to the final push for Pes 2009, with the number of days left to launch in single digits (if I’ve done my maths correctly) we can expect the buzz factor to reach fever pitch.
At the risk of sounding like a party pooper, I’d like to discuss something which has been quietly niggling away at me: DLC - paid content.
FIFA’09 will feature that Adidas live update doo-daa to make player’s stats reflect their real counterpart’s performances in game for a fee. That is something which grates with me, but since I’m not getting FIFA, it shouldn’t bother me too much, but as a gamer it does because they’re testing the water.
Konami are planning a DLC drop in February with more than likely transfer updates from the January window. I don’t think its clear whether they intend on charging it.
But if they did charge for it, along with say some additional boot packs, a couple more stadiums thrown in for good measure even - how would you guys feel about it?
I have to say that I only want to be paying for my games in one single hit, and personally I detest these micro transactions for extra stuff. The cynic in me tells me that this “additional content” more than likely was withheld from the original game, to enable extra dosh to be squeezed out of us. Other publishers have managed to make extra money, so why shouldn’t EA and Konami get a slice of the action?
Well we purchase these games annually without fail (unless we have an unprecedented pile of crap that was PES2008 - sorry to those who loved it!!) and are practically a permanent market.
Why should we be punished for being so loyal to their products? We should be rewarded with extra content, not penalised for being staunch supporters.
Now this may be a storm in a tea cup, but I think its better to side with caution, and consider what our collective response will be to such actions from Konami, should they take place.
Am I alone in objecting to paid DLC, or would more of you guys out there welcome DLC that you had to fork out a few quid for? Personally I think after the mess of last year’s version, Konami owe us big time, and should be making it up to us big time!!
I can inform you guys now, that we are taking steps to establish a formal relationship with Konami. This should enable us to have a proper voice for PES fans out there. More details on this will be released in due course, but I thought I would let you guys know for now.
میشه لینکشو بذاری ؟ممنوننقل قول:
نقل قول:کد:http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15534
نقل قول:
هم زمان با پی سی و ایکس باکس 16 اکتبر فکر کنک بیاد
این هم لینک مستقیم این پچ برای دانلود که خودم این لینک را درست کردم با استفاده از فریب دادن رپید شیر
کد:http://downloadrapidshare.org/files/files61fe32849bbc8c597a4b7ce63f1c88ed/Gamingaccess_Comunity_Patch.rar
من مطمئنم PES 2009 بهترین فوتبال ارائه شده توسط شرکت های کامپیوتری تو تاریخ بازی ها باشه
وقتی ایرادهای PES 2008 گرفته شده و گرافیک بازی از نظر فیس بازیکن ها بهتر شده پس دیگه اصلا هیچکس نباید بگه بازی دیگه ای بهتره
می خواید ثابت کنم ؟ (ببخشید که اسم فیفا رو میارم,فقط واسه یه مقایسه کوچیک برای تموم شدن این همه حرف هوادارای فیفا با دو تا عکس)
PES 2009
F*i*f*a 09
تفاوت بهشت و جهنم تو دو صحنه ...
سلام.
يه جوري از PES طرفداري مي كنيد هركي ندونه فكر ميكنه كونامي ارث بابابتونه. شرمنده ها ولي خيلي جالبه كه اينجوري سنگ يه بازي رو مي زنيد به سينه. خوب چه كنم برام تازگي داره اين جور حركات. قبلا فقط يه مدل طرفداري از چيزي رو ديدم به اين شدت اونم طرفداري پرسپوليسي ها از تيم پرسپوليس هست. به هر حال من خودم به فوتبال علاقه دارم ولي عمرا نشده سنگ يه تيمي رو بزنم به سينه. استقلالي هستم ولي اصلا برام مهم نيست ببره يا ببازه چون هيچ سهمي تو استقلال ندارم. فقط ازش خوشم مياد. اصلا نه هوادارشم نه طرفدار. تازه از تيم پرسپوليس هم همچين بدمم نمياد معتقدم خيلي تيم سخت كوشي هست ولي برام بازم مهم نيست اين جور چيزا همونطور كه فيفا باز هستم ولي اگه هر باگ مشكلي داشته باشه توي تاپيكش مينويشم بريد ببينيد از همه بيشتر من اشكالات فيفا رو نوشتم تو تاپيك. ولي اين تمجيدهايي هاي از يه بازي خاص ميشه واقعا آدم رو به تعجب وا ميداره. من ميگم نبايد طرفداري از يه بازي چشم آدم رو روي نقاط ضعفش ببنده. شايد نقدهام به مزاج طرافداري پيس (ببخشيد منظورم نمايندگان رسمي كونامي) خوش نياد ولي نقد يك بازي توي تاپيكش اصلا برخلاف مقررات تاپيك نيست. در كل من قبلا هم گفتم من هميشه آرزو داشتم از 2 تا فوتبال لذت ببرن و بر خلاف تصور خيلي از دوستان كه فكر مي كنن من دارم غرض ورزي مي كنم دلم مي خواست پيس بهتر از اينها باشه و اميدوار بودم امسال از فيفا خيلي قوي باشه. پس اصلا شما نباس تصور مي كرديد كه من با پيس 2009 مشكل دارم. اگه داشتم جزو اولين كسايي نبودم كه دمو رو دانلود كردم و بازي كردم. مطمئن باشيد كه حد اقل تو تاپيك اولين كسي خواهم بود كه بازي رو گير ميارم. چون به فوتبال علاقه دارم. بخصوص دلم به مود Became a Legend خيلي دل بستم و شك ندارم تمام وقت ميشينم بازي ميكنم. راستي سه شنبه ميرم مشهد ببينم اونجا چه خبره از دنياي بازي. البته بعد زيارت ها يهو فكر نكنيد بي دينم دي:
موفق باشيد بچه ها دل خوش باشيد اينقدر سخت نگيريد بابا پير ميشيد اينجوري كه داريد حساسيت نشون ميديد
يا علي!
[HTML]http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15564&mode=game_id[/HTML]
[HTML]http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15533&mode=game_id[/HTML]
لیسانس آلمان گرفته شده؟
نه دوست عزیز مثل همیشه بایرن مونیخ در Other League A هستش.:20:نقل قول:
آخرشم این کونامی نتونست لیسانس تیم های انگلیسی و آلمانی رو بگیره!!!!
آرزو به دل موندیم به خدا
جالب اینجاست که امسال تعداد زیادی از تیمهای اسپانیایی رو هم لیسانس نگرفتهنقل قول:
البته به نظر من چون با یک اپشن فایل یکی دو روز بعد درست میشه خیلی چیز مهمی نیست
مهم گیمپلی هست که تو 2009 با اینکه تغییر زیادی نکرده اما همون ریزه کاریهاش باعث شده این فوتبال یه وتقعیت نزدیکتر بهشه
اما یه چیزم بگم که همین قضیه واقعیته هم باعث شده هیجان بازی کمتر بشه
دقیقا چه روزی وارد ایران می شه؟!
فک کنم تا 1 ماه دیگه استاد بشه
:18::18::18:نقل قول:
یعنی رونالدو دیگه تو این فوتبال نیست؟؟؟
:41::41::41:
با سلامنقل قول:
سلام.
يه جوري از PES طرفداري مي كنيد هركي ندونه فكر ميكنه كونامي ارث بابابتونه. شرمنده ها ولي خيلي جالبه كه اينجوري سنگ يه بازي رو مي زنيد به سينه. خوب چه كنم برام تازگي داره اين جور حركات. قبلا فقط يه مدل طرفداري از چيزي رو ديدم به اين شدت اونم طرفداري پرسپوليسي ها از تيم پرسپوليس هست. به هر حال من خودم به فوتبال علاقه دارم ولي عمرا نشده سنگ يه تيمي رو بزنم به سينه. استقلالي هستم ولي اصلا برام مهم نيست ببره يا ببازه چون هيچ سهمي تو استقلال ندارم. فقط ازش خوشم مياد. اصلا نه هوادارشم نه طرفدار. تازه از تيم پرسپوليس هم همچين بدمم نمياد معتقدم خيلي تيم سخت كوشي هست ولي برام بازم مهم نيست اين جور چيزا همونطور كه فيفا باز هستم ولي اگه هر باگ مشكلي داشته باشه توي تاپيكش مينويشم بريد ببينيد از همه بيشتر من اشكالات فيفا رو نوشتم تو تاپيك. ولي اين تمجيدهايي هاي از يه بازي خاص ميشه واقعا آدم رو به تعجب وا ميداره. من ميگم نبايد طرفداري از يه بازي چشم آدم رو روي نقاط ضعفش ببنده. شايد نقدهام به مزاج طرافداري پيس (ببخشيد منظورم نمايندگان رسمي كونامي) خوش نياد ولي نقد يك بازي توي تاپيكش اصلا برخلاف مقررات تاپيك نيست. در كل من قبلا هم گفتم من هميشه آرزو داشتم از 2 تا فوتبال لذت ببرن و بر خلاف تصور خيلي از دوستان كه فكر مي كنن من دارم غرض ورزي مي كنم دلم مي خواست پيس بهتر از اينها باشه و اميدوار بودم امسال از فيفا خيلي قوي باشه. پس اصلا شما نباس تصور مي كرديد كه من با پيس 2009 مشكل دارم. اگه داشتم جزو اولين كسايي نبودم كه دمو رو دانلود كردم و بازي كردم. مطمئن باشيد كه حد اقل تو تاپيك اولين كسي خواهم بود كه بازي رو گير ميارم. چون به فوتبال علاقه دارم. بخصوص دلم به مود Became a Legend خيلي دل بستم و شك ندارم تمام وقت ميشينم بازي ميكنم. راستي سه شنبه ميرم مشهد ببينم اونجا چه خبره از دنياي بازي. البته بعد زيارت ها يهو فكر نكنيد بي دينم دي:
موفق باشيد بچه ها دل خوش باشيد اينقدر سخت نگيريد بابا پير ميشيد اينجوري كه داريد حساسيت نشون ميديد
يا علي
ببینید من اصلا با فن بازی ارث بابا کاری ندارم!!!شما حرفتون واقعا عجیب بودش!!اونجور که من میدونم شما فیفا نسخه نسل قیل را بازی کردین و دارین عملا میگین این فیفا از تکنولوژی از Pes نسل بعد جلوتر اگه اونجور بود اسمش کارنت جن یا نسل قبل نمیشد عزیز!!!
Pes 2009 نه تنها فیفا نسخه PC را له میکنه بلکه کمی هم از فیفا نسل بعد جلو زده!!!!حالا شما قبول نمیکنی هیچی!!!
اقا میاد میگه چمن فیفا مقل چمنهای واقعی فوتبال هستش!!!و چمن Pes مثل چمنهای اسیایی که کلا یک نظر شاد هست!!!حیف عکسهایی که از فیفا گرفتمو فعلا موفق به اپلود کردنشون نشدم وگرنه کلی خنده بازار بودش!!و از طریق اونها بهتون میفهموندم که چمن و استیل یعنی چی در فیفا!!!چمنی که وقتی بازیکن روی ان قدم میگذارد چمن اونقدر بلند هست که کلا کفش بازیکن دیده نیمشود چمن نیست چراگاه هست!!!البته نمیخوام مقایسه کنم و حرف فیفا را در میان بگذارم!!!
شما الان قضاوت عادلانه میکنید ولی نمیخواید شکست خوردن فیفا را قبول کنید حداقل در PC که به نظر من عجیب هستش!!!شم که ادعا میکنید بی طرف هستید!!!بعد میاید به نصب دمو ایراد میگیرد و میگید این طور نصب کردن روی محبوبیت کونامی تاثیر داره و محبوبیتش را کم کرد!!!کجای دنیا این را اشکال میدونن و میگن این طور نصب کردن از محبوبیت کومپانی می کاهه!!!
این الان اشکال معقولانه هست!!!که از بازی گرفتین!!!
حالا اینا هیچی وقتی من در تاپیک فیفا نظرم را گفتم به هیچ عنوان حرف از PES نزدم ولی شما یک دوتا اینجا از Pes نظر میدین خودشم با حالتی که انگار Pes موفق نیست!!!بعد شروع میکنین به تعریف از فیفا که فیفا تکنولوژی جلو و N تا حرف و تعریف بی جا که هنوز ساکر نمیتونه رقابت کنه!!!
حالا شما دارین فیفا نسل قبل را بازی میکنین فکر کردین یک بازی خداست و Ea برای PC بازها چی کرده در حالی که Ea برای PC بازها هیچ ارزشی قائل نشده و سر همه را با وعده های مسخره کلاه گذاشته!!!شما اینا را نمیدونین ولی کسی که در خارج 60 یا 70 دلار پول فیفا میده از فحش هم بهش بدتر هست!!!!به اینا توجه کنید!!!اونها و Pc بازهای خارجی نسل بعد میخوان سل بعد!!!90 درصدشون هم به هیچ عنوان راضی نیستند از Ea و Fifa
یک سوال دارم ایا تا حالا فکر کردین که فیفا به مانند Pes لیسانس نداشت و Pes همه لیسانس ها را داشت ایا کسی فیفا بازی میکرد؟؟
چون که فیفا از نظر گیم پلی کلا شرمنده هست و شکستش حتمی بود!!ولی این Pes بود که با نداشتن لیسانس این همه طرفدار پیدا کرد چون بازی قوی هست!!!!
احتمالا نباشه چون Free Agent هست توي تيم ملي هم دعوت نشده
جورديسون خان گفتم كه سخت نگير حال كن گل پسر ارزش ندارن آدم بخواد خونش رو كثيف كنه من مگه ميگم پيس بده؟
من علنا چنين حرفي زدم شايد همه شما به نوعي به بازي ها توهين كرديد ولي من اينكارو نكردم مي تونم جملات همه رو اينجا نشون بدم كه علني به بازي رقيب به صورت علني توهين كردن ولي تا اين لحظه من فقط نقد كردم نشده كه مثلا بگم پيس به فيفا نميرسه و يا فيفا له مي كنه پيس رو شده؟ جون عزيزتون شده من چنين حرفي بزنم ولي خودم از همه تون جمله سراغ دارم كه مستقيم توهين كرديد به بازي رقيب چه فيفا چه پيس حتي خود امير حسين هم كه فيفا باز هست اومده و مستقيم توهين كرده ولي من چون از اول هم گفتم غرض ورزي ندارم نشده يه بار هم با لحن بد بيام يكي از اينها رو مورد حمله قرار بدم. واسه همين مي گم و توصيه مي كنم بيخيال بشيد و اينقدر حساسيت به خرج نديد. ول كنيد بابا بچسبيد به بازي و اخبارش نا سلامتي تاپيك اخبار رمز بازي هاست يه چيزي هم بگم تا دلتون خنك بشه اگه احساس مي كنيد من حرفي زدم كه ناراحت كرده شما رو با كمال ميل و صحه صدر ميگم معذرت ميخوام منظور و غرض ندارم و نداشتم پس پي قضيه رو نگيريد و فراموش كنيد تا مشكلات تموم بشه هرچي ريز بيني كنيد قضيه پيچ مي خوره از دوستاني هم كه از شر به پا شدن خوششون مياد خواهش ميكنم اين يه مورد رو تخفيف بدن و بگذرن ازش چون تازگيا ديده ميشه بعضيا ميان يه كاربري جديد وا ميكنن ميان عضو ميشن صرفا براي به هم زدن تاپيك ها نميدونم متوجه شديد يا نه. در كل جاي شما باشم ديگه بيخيال جريان كل كل ميشم كل كل و اين جور حرفا در شان هيچ كدوم از ما نيست . پس بيايد همين جا تموم كنيم. من به شخص قول ميدم به همه تون حتي اگه باگ يا هر چيزي كه عيب محسوب بشه در مورد پيس حتي اشاره هم نكنم حتي اگه 100% مطمئن باشم كه اون عيب به جاست و مورد قبول همه...خوبه آقايون؟
جناب krauser فرموندند
و همچنین فرمودند کهنقل قول:
خيلي از دوستان كه فكر مي كنن من دارم غرض ورزي مي كنم
پس یعنی منظورتون اینه که قوی تر از فبفا نیستنقل قول:
و اميدوار بودم امسال از فيفا خيلي قوي باشه.
ما هم داریم میگم شما اشتباه میکنید و با همین یه جمله دارید
و میگیم که این بازی بسیار قوی تر از نسخه کامپیوتر فیفانقل قول:
شرمنده ها ولي خيلي جالبه كه اينجوري سنگ يه بازي رو مي زنيد به سينه
و کمی بهتر از نسخه نسل بعد فیفاست
من کاری هم ندارم به این حرف ها خودم هم عقلشو دارم و هم درکشو
و هم فیفا بازی میکردم و هم pes
و به راحتی هر چه تمام تر pes شد محبوب من
شما هم اگه از فیفا خوشتون می اید
بالاخره نظر شماست و برای من هم محترمه
الان شما میگید چرا از نقدی که من کردم درباره pes زود جوش می اورید
من هم دلیلش را به شما میگم
تا حالا فکرشو کردین عاشقان این بازی که دسترسی به اینترنت پر سرعت ندارن و نمیتونند دمو را دانلود کنند
و با کلی شور و عشق می ایند به این تاپیک تا از نظرات اونهایی که PES بازند (دقت کنید گفتم کسانی که PES بازند)
و دمو را بازی کردند اگاه بشوند
و با نظر کسی که PES باز نیست و کلی هم از این بازی بد گفته روبه رو بشوند چه حالی بهشون دست میدهد
تا حالا فکر کردی چرا اونهایی که عاشق PES هستند و دمو را بازی کردند تا حالا همش از بازی تعریف کردند
ولی تا حالا فکر کردید چرا اونهایی که از این PES خوششون نیامده
کسانی هستند که واقعا عاشق فیفا هستند و تو تاپیک فیفا اکثرا وجود دارند
من خودم وظیفه دارم به عاشقان PES این اطمینان را بدم که که واقعا از PES 2009 به اندازه کافی خوشتون می اید
26 همین ماه که فکر میکنم تو ایران مثل قبل زودتر از اینم وارد بشه !نقل قول:
یعنی 1 هفته دیگه میاد؟
اولا در مورد سوال دوست عزیز ali pacino بگم که بازی توی همین ماه میاد نه یک ماه دیگه
در مورد حرف های کراسر عزیز هم بگم همانطور که توی تاپیک فیفا بعضی ها گیر میدن به pes و چیزهایی که به نظرشون برتر از pes میاد رو میکوبن توی سری این بازی و شرکتش.......این یک چیز طبیعیه و هر کسی بالاخره به یک چیزی تعصب داره
مثلا همین دوستان pes باز به این بازی علاقه وافری دارن و دوست ندارن که از این بازی بد گفته بشه....البته منظورم شما نیست
چون این دو بازی رقیب هم هستن مطئنا یک جو بخصوصی بین طرفداران این بازی ها بوجود میاد و هیچ کدوم هم حاضر نیستن کوتاه بیان
مثلا اگه الان به شما بگم pes از فیفا بهتره شما هزار و یک دلیل میاری که نه اینطور نیست و همین مسئله برعکسش اینجا رخ میده
پس این جو بوجود اومده طبیعیه و هر کسی به بازی مورد علاقش عشق نشون میده
بچه ها توی این نسخه با ریختن اپشن فایل مشکل تیمهایی که لایسنس ندارن حل میشه ؟؟؟
یا باید مثله pes 2008 فایلهای کیت و...رو ریخت تا لباسها درست بشه؟؟؟؟
فیفا واسه ی PC بازا هستش و PES واسه ی کنسول دارانقل قول:
کلا PES کلاسش از فیفا خیلی بالاتره البته این نظر منه ها:10: