مکنه از مموریتون باشه . مموریتون اصله ؟نقل قول:
Printable View
مکنه از مموریتون باشه . مموریتون اصله ؟نقل قول:
من از همین سایت های اینترنتی خریدم ، موقع سفارش گفتم مموری 1 گیگ هم بدهنقل قول:
مکنه از مموریتون باشه . مموریتون اصله ؟
از این مشکی ها هستش ، 8 هزار تومان ، از قیمتش میشه فهمید که اصله یا نه ؟!!
از کجا میشه فهمید ؟
دوستان چند تا سوال در مورد G900
من الان گوشیم 6220 هست و چون عشق تاچ هستم و یه مشتری توپ برای گوشیم پیدا شده میخوام عوض کنم.
1. باطری اش چطوره؟
2. دوربینش چطوره؟ نسبت به 6220
3. برنامه هنوز براش میاد؟ UIQ3
4. اس.ام.اس ها روی فون مموری ذخیره میشن یا مموری کارت؟ محدودیت داره؟
5. تم هاش چطورن؟ تغییر آیکن و ...؟
6. شما راضی هستین؟
7. رم سیستمی اش چنده؟ (مثل رم کامپیوتر که برنامه روش اجرا میشن؟) یعنی چقدر نرم افزار همزمان پشتیبانی داره؟
8. کلا مزایا و معایب مطرحش رو بگین!
9. اگه الان برمیگشتید به عقب باز هم میخریدینش؟
10. توی جعبه اش چی باید باشه؟
11. ساپورت رمش چقدره؟
12. ممنون که جواب می دین!
13. ببخشید زیاد شد.
14. تموم شد!
دوست عزیز من به یه نفر دیگه هم قبل از شما گفتم که تاچ توی همه ی گوشی ها زیاده...اول بگردید ببینید به جز جی 900 تاچ دیگه ایی مد نظرتون هست یا نه....فکر نکنم اونقدر براتون راضی کننده باشه
من فقط جواب 9 رو بگم:31:.....خیر:31:
1)کلن گوشي هاي سوني اريکسون باطري هاي خوبي دارن جي900 هم باطريه خوبي داره.نقل قول:
2)دوربينش نسبت به 5مگاپيکسلي هاي ديگه خوب نيست ولي قابل قبوله.
3)برنامه براش مياد ولي خيلي کم و دير به دير.ولي در حال حاظر برنامه هاي زياد و خوب و قابل قبولي براش موجود ميباشد و ميتونه شما را راضي نگه داره.
4)روي فون مموري که 160 مگابايت ميباشد وخيلي جا ميگيره.البته من يه سري برنامه ها را پيدا کردم که اس ام اس ها را به صورت نوت داخل مموري کارت ذخيره ميکنه.درضمن فقط مسيج هاي شما در مموريه داخليه گوشي ميره چون شما ميتونيد کاري کنيد که اهنگ ها و کلن چيز هاي دريافتي توسط بلوتوث برن توي مموري کارت
5)از اين جهت من قبولش دارم چون هم تم هاي خوبي داره هم توسط هک کردن ميشه ايکن ها را به کل تغيير داد و محيطي جديد درست کرد.
6)من ندارم ولي پي1 که دارم کاملن راضي هستم و با سيستم عاملش خيلي حال ميکنم.
7)128 مگابايت ميباشد که فکر ميکنم حدود 70 مگابايت در اختيار شما ميباشد.من داخل گوشيم(پي1)کلي برنامه که باز ميکنم (18 تا) حداقل مقدار رمي که برام باقي ميمونه 53 مگابايته يعني اينکه حالا حلا ها جا براي باز کردن برنامه ها ميباشد.از اين جهت(رم)پي1 با جي900 فرقي نداره.در ضمن من تاره گوشيم ايراداتي داره که امروز ميرم يه اپديتش کنم.اين چيزيم که گفتم خودم شخصن امتحان کردم يعني 18 تا برنامه که اکثرن سنگين بودنو باز کردم و بعد که رم گوشي را نگاه کردم ديدم هنوز 53 مگابايتو خورده اي جا براي باز کردن برنامه ها داره.در ضمن از سرعت گوشي هم کم نشده بود.
8)از معايب جي900 ميتوان به ال سي ديه کوچکش اشاره کرد چون جي900 لمسي ميباشد و گوشيه لمسي به ال سي ديه بزرگ نياز داره همچنين نداشتن محافظ دوربين.از مزاياش ميتوان به داشتن کليد 4جهته اشاره کرد که به کار ادم زياد مياد به خصوص براي برنامه ها و بازي هاي جاوا و يکي ديگه از مزاياش داشتن محيط زيباتر نسبت به نسل هاي قبل خودش(پي1 و دبليو960)ميباشد.
9)من اين گوشي را ندارم ولي اگه در مورد پي1 چنين سوالي ميکردن من بازم ميگرفتمش.
10)اينم از کساني که دارن ميتوني بپرسي
11)ساپرت رم را اکثر جا ها زده 4گيگ ولي من رم 4 گيگ انداختم روي پي1 اصلن کند نشد همچنين يکي از دوستام از دبي يه رم 8گيگ براي پي1 گرفت و انداخت روش 8گيگ هم ساپرت کرد.در نتيجه مطمعنم که تا 8 را ساپرت ميکنه بدون کاهش سرعت.
12)به خاطره جواب دادن به دوستان در اين سايت اومديم
13)اشکال نداره چون اينا رو بايد يه جايي ميپرسيدي ديگه
14)بازم بود بپرس.
درکل جي900 گزينه ي خوبي ميباشد البته من دبليو960 را بيشتر ترجيح ميدم و البته پي1 را بيشتر از هردو چون پي1 را خودم دارم و راضي هم هستم.جي900 نداشتم که بخام قاطعانه بگم گوشيه کاملن خوبيه
ولي گوشي هاي يو اي کيو ان چنان تفاوتي با هم ندارن به غير از ظاهر گوشي که متفاوته به همين دليل ميگم جي900 گزينه ي خوبيه چون از پي1 که دارم راضيم و به نظرم گوشيه خوبيه.
تو این قیمت فقط G900 و G700 رو پیدا کردم!نقل قول:
دوست عزیز من به یه نفر دیگه هم قبل از شما گفتم که تاچ توی همه ی گوشی ها زیاده...اول بگردید ببینید به جز جی 900 تاچ دیگه ایی مد نظرتون هست یا نه....فکر نکنم اونقدر براتون راضی کننده باشه
من فقط جواب 9 رو بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....خیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگین چرا؟ مشکل خاصی داره؟
آقا اين نرم افزار بانك ملي رو روي G900 نصب كنيد ببينيد نصب ميشه؟؟؟ من كه نصب كردم تا آخر ميره نميشه ولي روي گوشي هاي جاوا سوني اريكسون راحت ميريزه؟؟؟؟ من همراه بانك ملت و نقشه تهران همه اينها رو روي گوشي نصب كردم ولي اين نرم افزار نصب نميشه؟؟؟؟؟
2- وقتي با my phone explorer اس ام اس ذخيره ميكنم در گوشي يا ميفرستم از داخل گوشي كه وارد sent و draft ميشم ميبينم كه اس ام اس ها رو با حروف بهم ريخته نوشته كه معلوم نيست البته اس ام اس هاس فارسي در صورتي كه فارسي داره ولي زبان فارسي رو نصب نكردم چون قسمت unistall گوشي به مشكل ميخوره . كسي اين مشكل رو نميدونه چطوري حل ميشه؟؟؟ چون در گوشي هاي ديگه كه جاوا هستن مثل كا 800 اس ام اس رو ميريزم ذخيره ميكنم داخل گوشي اس ام اس رو مياره و ميفرسته .
3- اين كيبورد X-key رو نصب كردم موقع تايپ انگليسي دارم ميزنم فارسي ميشه ولي روي هر حروف كليك ميكنم تايپ ميشه ديگه اون حروف از ليست كيبورد ميره ديگه بار دوم حروف رو نميزنه. كيبورد خودش رو انتخاب كردم كه فارسي نداره هر سري بايد از setup موقع تايپ فارسي بكنيم بعد تايپ كنيم دردسر داره. كسي اين مشكل رو ميدونه؟؟
سلام
من یه G900 گرفتم به نظرم تنها مشکل عمده اون سرعت پائینه ببینم شما نظرتون چیه قابل حله یا ....
میگن آپدیت کنی خوب میشه نمیدونم
شما چی میگید
کیفیت صدای g900 چطوره با اسپیکر و با هدفون
و قتی صدا رو تا اخر زیاد می کنی نویز هم داره با اسپیکر یا هدفون؟
و راستی تو سری g900, g اخریش یا بعد از اون چیزی هست؟ یا قرار نیست بیاد؟
آقا اين برنامه همراه بانك تجارت و ملي رو نصب كنيد در جي 900 ببينيد نصب ميشه؟؟؟ من ميريزم تا آخر پر ميشه آخرش خطا ميده مسخره كرده ولي همراه بانك ملي رو ميريزه. جاوا كه نبايد مشكل داشته باشه
صداش برای من که نویز نداری نه تو هدفون و نه تو اسپیکر و در مورد آخرین بودنشم آره آخریشه ولی هنوز معلوم نیس،شاید بعدا بیاد....نقل قول:
کیفیت صدای g900 چطوره با اسپیکر و با هدفون
و قتی صدا رو تا اخر زیاد می کنی نویز هم داره با اسپیکر یا هدفون؟
و راستی تو سری g900, g اخریش یا بعد از اون چیزی هست؟ یا قرار نیست بیاد؟
تو این قیمت که گوشی زیاده...شاید شما هم مثه بنده دنبال موبایل لمسی بودین...والا در مشکل خاص که زیاد داره...توی این تاپیک اگر توجه کرده باشین اکثرا ناراضی بودن...یکیش اینکه دورینش اصلا در حد 5 نیس و این دوربینش منو گول زد که بخرم:31:نقل قول:
تو این قیمت فقط G900 و G700 رو پیدا کردم!
واینکه زیر صفحش خاک میره و به مرور زمان خیلی اذیت میکنه آدمو.....ولی خب بستگی داره شما انتظارتون از گوشی چی باشه...اگر دوربین زیاد براتون مهم نیست و زیرشم خاک بره مهم نیس،شاید این بهترین گزینه باشه که هم لمسیه و هم صداش خوبه و استفاده از تاچشم راحتتره...که اینطوری تغریبا با p1 برابری میکنه.....البته اینا نظر بنده بود...صاحب نظر اینجا زیاد هست:31:
برو 6220 نوکیا رو بگیر تو قیمتی که داره حرف نداره ولی تاچ اسکرین (صفحه لمسی ) نیست و صداش هم به گرد پای G900 نمیرسه و البته باطری G900 هم خیلی خیلی سرترهنقل قول:
تو این قیمت فقط G900 و G700 رو پیدا کردم!
یعنی صدای g900 بهتره؟نقل قول:
شک نکن کلا صدای سونی خیلی سرتره ولی من صدای 6220 رو شنیدم شدید کمه صداش و برعکس صدای G900 بلند هست اینو در مقایسه با صدای P1 میگم ولی خودم تا حالا صدای G900 رو نشنیدمنقل قول:
یعنی صدای g900 بهتره؟
به گوشیاتون روغن بمالین بهتر کار میکنه...
این اگه جی 900 هست با روغن لادن طلایی هم کار نمیکنه:27:نقل قول:
به گوشیاتون روغن بمالین بهتر کار میکنه...
بچه ها میگم که این بلند گوهایی که جدا به موبایل وصل میشن...هر گوشی ایی بلندگوی مخصوص داره؟؟یعنی باید مثلا جی 900 بلندگوی مخصوص داره یا اینکه بلندگویی که مثلا کلا مال سونی اریکسون هست به این گوشی هم میخوره؟؟؟
------
من یه نتیجه ایی گرفتم که این گوشی به درد فروش نمیخوره:31:....باید یه دور تعمیرش کرد و تا همیشه نگهش داشت...من که هم باید قسمت سیاه لنزشو عوض کنم...هم خاک زیرشو تمیز کنم...:31:....خلاصه هر کی این گوشی رو میخره حالا حالا ها باید باهاش سر کنه....پیشنهاد میکنم اگه از اون کسایی هستید که زود زود میخواید گوشی عوض کنید اصن این گوشی رو نخرید:27:
سلام
من می خوام G900 بگیرم اما چنتا سوال دارم .
1-تو جعبش چیا باید باشه ؟
2-از کجا بفهمم وزژن جدیدشه ؟
3- اصلا ارزش خریدن داره ؟
سلام . آقا منم G900 دارم ولی فارسی نداره یعنی کار نمی کنه و نمیشه بطور مثال SMS فارسی و... فرستاد . آیا میشه فارسیش کرد ؟ راهی هست برای فعال کردن حالت فارسیش ؟
دوستان راهنمایی کنن .
متشکر .
1- هدز فری ، شارژر ، کابل USB ، قلم زاپاس ! هر کدام 1 عدد به همراه سی دی و کاتالوگهای مربوطه .نقل قول:
2- ؟؟؟!!! :14:
3- چون خودم دارم نمی تونم بگم ! ولی به هر حال با توجه به قیمت و امکانات و ... فکر کنم داشته باشه :20:
ببخشد من نمی تونستم توی 150 صفحه بگردم و این مطلب رو پیدا کنم .
می خوام بگم که g900 se ساخت کجاست ؟
نقل قول:
برای فارسی کردن دایمی کیبورد مجازی -----
primary languag-- --- language dictionary------text inp ut---general----setting----رو حالت فارسی قرار بدید اینطوری دیگه احتیاج نیست هر دفعه از set up پیامها زبان رو فارسی کرد
ممنون دوست عزیز . اینکار هم انجام دادم ولی بازم جواب نمیده و نمیشه درست فارسی تایپ کرد !
براي فلش كردن g700 از طريق كابل گوشي بايد چكار كرد
G700_MR2_ARABIC1__R9N002_R1F_R6K842_R6K836
فريمور را هم دانلود كردم با چه برنامه بايدانتقال بدم
نقل قول:
آقا هيچ كس پست هاي من رو جواب نميده؟؟؟ كسي نرم افزار تجارت بانك رو روي G900 نصب كرده؟؟؟ براي من نصب نميشه ولي داخلي گوشياي جاوا نصب ميشه .
سلام .
من فقط میخواستم دو چیز رو بدونم .
1- اصل گوشی مال کجاست
2-می ارزه g900 رو با s500i عوض کنم .
1- نميدونم
2- اصلا و ابدا
ممنون
کد تست G900 رو کسی داره ؟
به این شکل: راست - ستاره - چپ - چپ - ستاره - چپ - ستاره .نقل قول:
1-چیننقل قول:
2- بستگی به خودت داره . قابل مقایسه با هم نیستن خب ! اون جاواست این سیمبین یو آی کیو .
سلام دوستان
من بعد از کلی گشتن به G900 رسیدم
چیزی که خیلی واسم مهمه کیفیت دوربینشه، خوب هست؟
ممنون میشم بگین
تو این رنج قیمت بهترین دوربینی که میتونی بگیری 6220 هستنقل قول:
چیزی که خیلی واسم مهمه کیفیت دوربینشه، خوب هست؟
به نظر من اصن این گوشی گزینه ی مناسبی برای کسایی که دنبال دوربین خوب هستن نیست
نمی خوام از اون نوکیای جاسوس چیزی بگیرمنقل قول:
مرسی!
منم از نوکیا شدید خوشم نمیاد ولی باید قبول کرد که گوشیای خوبی تولید میکنهنقل قول:
نمی خوام از اون نوکیای جاسوس چیزی بگیرم
مرسی!
حالا چرا جاسوس..
ایول، اخبار رو پیگیری نمی کنی رفیق؟ به ایران تجهیزات جاسوسی و شنود فروخته، جنبش سبز نوکیا رو تحریم کردهنقل قول:
دمت گرممممممممممممممممممممممم ممم:10:نقل قول:
من فردا میرم g900 بگیرم توصیه ای سفارشی اگه بدین ممنون می شم .
اقا من گوشي G900 دارم ميخواستم ايميل رو از تو گوشي چك كنم. من Gprs همراه اول رو فعال كردم و الان قيمت مسيج ايميل اكانت رو ميزنم سرور ياهو رو mail.yahoo.com زدم ولي وصل نميشه به ايميل ولي پرخالم يه نوكيل معولي داره و وصل ميشه ايميل هاش رو چك ميكنه مثل مسيج نه از طريق اينترنت اكسپلولر. چيكار بايد كرد؟؟؟
ببخشید منم جی 900 گرفتم.ولی چند تا سوال داشتم.
1.من چطوری میتونم تایپ اسمسمو فارسی کنم ولی INPUT گوشیم انگلیسی بمونه؟
2.CDای که تو جعبه ی گوشی بود به خاطر چیه؟چیکارش باید بکنم؟
3.وقتی کسی بهم زنگ میزنه کنار شماره یه علامت( +)می افته .یعنی چی؟
4.ایا تو این گوشی بر خلاف سایر گوشیهای سونس عکسها و اهنگهایی که با BLUTOOTHمیرسند میرن به IN BOX?
میتونم کاری کنم که اهنگها و تصاویر مستقیما به گالری برن؟
5.شارژگوشیم خیلی زود تمام میشه.شارژ اولیه اش ده ساعته ولی بدون استفاده هم شارژش زود تموم میشه.چرا؟
ممنون میشم اگه سوالامو جواب بدین
سلام دوستان
من امروز یه g900 خریدم، گوشی قشنگه ولی نمیدونم چطور باید اینگوشی رو به کامپیوتر باید وصل کرد|؟؟؟؟؟؟؟
وصل که میکنم یه دونه درایو فلش دیگه اضاف میشه ولی نمیره توش، ارور میده میگگه هیچ چیزی توش نیست.
در ضمن کارت حافظه هم نداره هنوز.
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟مشکل که از گوشی نیست؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
من میخواستم بدونم فولدر ریسورس گوشی کوجاس ؟ من هرچی گشتم پیدا نکردم و مثل 3تا گوشیه دیگم هم به A2 Uploader وصل نمیشه که فونتشو عوض کنم
دوم اینکه آیکنهای منوشو چجوری عوض کنم آیا مثل دبلیو902 و کا850 میشه روش فلش منو ریخت ؟