از فیلم سرگیجه حرف نزید! که فیلمو چیز کرده بودن! آره ...
این جوری شده:24: بود... شایدم این جوری :34: .
پسر خودمونیما پکونده بودن فیلما! وای تا یادم میاد! نگو ...
از فیلم سرگیجه حرف نزید! که فیلمو چیز کرده بودن! آره ...
این جوری شده:24: بود... شایدم این جوری :34: .
پسر خودمونیما پکونده بودن فیلما! وای تا یادم میاد! نگو ...
ای بابا! آقا این قطار 3:10 به یوما رو دیروز سینما 1 نشون داد؟
تکرارش کی پخش میشه؟
بله عزیز ... سه شنبه حوالی ساعت 11 شب ...نقل قول:
ای بابا! آقا این قطار 3:10 به یوما رو دیروز سینما 1 نشون داد؟
تکرارش کی پخش میشه؟
سلام دوستان
امروز يك فيلمي شبكه چهار تبليغ كرد (جمعه 23)
ساعت چند پخش مي شه
سبك فيلم قديمي بود مال 1940 بو د يك چيز تو اين ماييه هاي
كي پخش مي شه دوست
حتمان بفرماييييييد من زمان پخشش رو نفهميد
كمك كنيد لطفان
:10::11::11::11::11::11:
دوسته عزيزم اينجا رو يک نگاه بندازنقل قول:
:46::10:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=177183&postcount=1
سلام دوست مننقل قول:
خيلي ممنون بابت پاسخ دوست من
ببخشيد من توي تلتسك نگاه كردم نوشته بود ساعت
9:30 دقيقه است
مطمان هستي ساعت 8:30 دقيقه است
:10::11:
دوسته عزيز کارايه تلويزيون معلم نيست چه جوريه شما باسه امتهان ساعته 8:30نقل قول:
روشن کن ببين
:10::46:
سلام دوست مننقل قول:
نه ساعت 9:30 دقيقه بود نه ساعت 8:30 دقيقه بود
فكر كنم بايد ساعت 10: خوردي باشه:20:
:10:
سینما 4 که داره الان پخش میشه ، فیلم ایرانی هست و بعدش هم فیلم دیگه ای نمیزارهنقل قول:
شما دنبال چه فیلمی هستی؟
توطئه فامیلی اگه منظورتونه که شبکه 3 هست
کسی هست نسخه اصلی فیلم " توطئه خانوادگی " رو دیده باشه . به نظرم چند تا از بهترین جا ها به دست تدوین گران سیما که برای خودشون صاحب سبک هستند از فیلم در اومده بود . مهمترین صحنه ای که سانسورش تابلو به نظر می رسید صحنه دزدیدن کشیش بود .
در مجموع فیلم خوبی بود . اما مشخص بود استاد هیچکاک خیلی روی فرم نبوده و نتونسته اون چیزی رو بسازه که ازش انتظار می رفت.
سلام دوست مننقل قول:
من دنبال اين فيلم هستم
دوست من مي شه حالا كمك كنيدنقل قول:
سلام دوستان
امروز يك فيلمي شبكه چهار تبليغ كرد (جمعه 23)
ساعت چند پخش مي شه
سبك فيلم قديمي بود مال 1940 بو د يك چيز تو اين ماييه هاي
كي پخش مي شه دوست
حتمان بفرماييييييد من زمان پخشش رو نفهميد
كمك كنيد لطفان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه منظورتون زمان پخششه که دیشب ساعت 10.30 از برنامه ی 100 فیلم پخش شد و تکرار هم ندارهنقل قول:
نه علی جان ... منظورش توطئه ی فامیلی نبود که ... :46:نقل قول:
منظورش همون فیلمیه که شبکه ی 4 تبلیغ کرده و
ایشون دیده ...
که البته منم نفهمیدم کدم فیلم رو میگن . اما اگه
منظورتون سینما 4 باشه که ، تکرارش پنج شنبه ها
ساعت 15:30 پخش میشه ...
:11:
یا حق
:40:
فيلم زيبايي بود.نقل قول:
خيلي چيزها متفاوت بود.
يكيش همون ويليام كه معمولا تو فيلمها وقتي فرزندي به حرف پدر يا مادرش گوش نميكنه شاهد اون هستيم كه خانواده رو دچار دردسر ميكنه ولي اينجا برعكس بود و در دو صحنه كه پسر خونواده به حرف پدرش گوش نكرد بسيار هم توانست به او كمك كند.
و ...
كلا اگه نديديد بد نيست ببينيد. البته اگه وسترن دوست دارين.
سینما چهار این هفته فیلم " فراموشی " بود که ایرانی هم هست ...نقل قول:
نه علی جان ... منظورش توطئه ی فامیلی نبود که ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورش همون فیلمیه که شبکه ی 4 تبلیغ کرده و
ایشون دیده ...
که البته منم نفهمیدم کدم فیلم رو میگن . اما اگه
منظورتون سینما 4 باشه که ، تکرارش پنج شنبه ها
ساعت 15:30 پخش میشه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق
این دوستمون احتمالا اشتباه می کنن ، منظور ایشون همون فیلم شبکه ی سه هست ! اگه دقت کرده باشین اخر هفته ها همه ی شبکه ها فیلم های همدیگه رو تبلیغ می کنن ، شاید این دوستمون تبلیغ فیلم " توطئه ی فامیلی " رو از شبکه ی چهار دیده بعد فکر کرده که قرار هست از این شبکه پخش بشه ...
در ضمن هیچ کدوم از فیلم های اخر هفتهمون مال سال 1940 نبود ... قدیمی ترین فیلمی که پخش شد همین توطئه ی فامیلی بود که محصول 1976 هست ... :11:
منم شکم تو همین 1940 بودنش بود !نقل قول:
پس احتمالا منظورشون همون بوده .
یا حق
:40:
سینما ماوراء این هفته احتمالا :
راز سوم " The Third Secret "
کارگردان
Charles Crichton
با بازی
Stephen Boyd ، Richard Attenborough ، Judi Dench
محصول 1964 " انگلیس "
IMDB Rating: 6.9/10
ژانر : درام و جنایی
خلاصه ی فیلم :
لئو وینسنت روانشناس سرشناس لندنی به شکلی مشکوک خودکشی میکند، اما کاترین دختر نوجوان او معتقد است پدرش را یکی از بیماران وی به قتل رسانده است، بنابراین به سراغ یکی از بیماران و دوستان پدرش میرود و از او کمک میخواهد تا راز سوم یعنی حقیقت را کشف کند و ...
گمون نکنم فيلمه خيلی جالبی باشه
سلام
دوستان گرامی یه سوال دارم اونم اینکه آیا سینما و ماورا کیوب 0 رو نشون داده ؟؟
منظورتون این هست ؟؟؟نقل قول:
دوستان گرامی یه سوال دارم اونم اینکه آیا سینما و ماورا کیوب 0 رو نشون داده ؟؟
Cube Zero 2004
نه ... این رو نداده ... مکعب یک و دو رو داشتیم ولی مکعب 3 یا زیرو رو نه . :11:کد:http://www.imdb.com/title/tt0377713
راستی کسایی که دنبال فیلم اسباب بازی فروشی جادویی(یا همچین چیزی ، درست اسمش یادم نیست)
با بازی داستین هافمن
امشب یه تیزر پخش کردن که فردا شب (دوشنبه)ساعت 21 از شبکه دو پخش میشه
چرا اسم این فیلم رو همه از یاد می برن ؟؟؟ :31:
فروشگاه عجایب آقای ماگوریم
البته با اسم فروشگاه حیرت انگیز پخش میشه . چرا ؟ خب معلومه چون کرم دارن !!! :27:
فکر نمی کنم به درد ما پیر پاتال ها بخوره ، از ما گذشته دیگه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عرض مي كنم خدمت تمام دوستان
و خيلي ممنون بابت پاسخ ها
اقا اون فيلم كه گفتم نه فيلم فراموشي بود نه توطه
من گفتم موضوعش مال 1940 بود منظور سبكش است و لي فيلم خودش جديد به نظر مي رسيد
موضوع فيلم جنگ جهاني بود اخه من از اين نوع فيلم ها خيلي خوش ميايد
فكر كنم پنج شنبه تبليغش كرد
موضوعش جنگ جهاني بود ولي فيلمش جديد بود دوباره تكرار كردم:20:
اقا لطفان كمك كنيد بگيد كي بخش مي شه خيلي خيلي ممنون مي شم.....:10::11::11::11::11::11::11::11:
شبكه چهار هم بود
كسي مي دونه چه فيلم
.........................
تو چه طوری دلت میاد این حرفو بزنی ؟؟؟ داستین هافمن بزرگ تو فیلم بازی میکنه !!! :13:نقل قول:
البته اسم اجق وجقی داره ها. بعضی مواقع خوبه که اسما رو عوض میکنن. وگرنه به طور مثال عرض میکنم ، فردا یکی میره مدرسه به دوستش میگه دیشب فیلم کانال دو رو دیدی؟ اون میگه نه ، اسمش چی بود؟ اون میگه فروشگاه عجیب آقای آکواریوم !!! خوب این بده دیگه.
بابا پـــــــــیر پاتـــــــال !!! :31:
خب ما هم نگفتیم داستین هافمن بزرگ بازی نمی کنه ، مشکل اینجاست که داستین هافمن بزرگ تو یه فیلمی بازی کرده که به درد ما پیر پاتال ها نمی خوره ... :27:نقل قول:
چه طوری دلت میاد این حرفو بزنی ؟؟؟ داستین هافمن بزرگ تو فیلم بازی میکنه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اسم اجق وجقی داره ها. بعضی مواقع خوبه که اسما رو عوض میکنن. وگرنه به طور مثال عرض میکنم ، فردا یکی میره مدرسه به دوستش میگه دیشب فیلم کانال دو رو دیدی؟ اون میگه نه ، اسمش چی بود؟ اون میگه فروشگاه عجیب آقای آکواریوم !!! خوب این بده دیگه.
بابا پـــــــــیر پاتـــــــال !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان یه نگاهی کردم به ارای IMDB ، دیدم بالاترین رای ها رو دخترهای زیر 18 سال به این فیلم دادن !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که دختر نیستیم ، تازه پیر پاتال هم هستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس احتمالا نمی تونست فیلم زیاد جذابی باشه باسه ما !!! :13:
حالا اونایی که دیدین چه جور فیلمی بود این فیلمه ، چی بود اسمش ؟ اهان ، فروشگاه عجیب آقای آکواریوم ؟! :31:
خیلی فیلم آموزنده ای بود ...آموزش زبان انگیلیسی با دوبله همزمان...
آره ، خیلی عجیب بود ، ماشالله دارن نو آوری میکنن ، انگلیسی و فارسی با همنقل قول:
بعیده از زیره دستشون در رفته باشه ، احتمالا خواستن تنوع بدن :دی
سلام دوستان
اقا يكي جواب سوال ما رو بده
كسي نمي دونه اين فيلم كي پخش مي شد اين پست توضيح داد
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2303129&postcount=1743[/HTML]
اگه مي شه كمك كنيد من دوست دارم اين فيلم رو ببنم
يعني واقعان كسي تبلغ اين فيلم رو نديده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41::41::4 1::41:
عزیز جان تکرار درخواستتون مشکلی رو حل نمی کنه ... مطمئن باش اگر کسی در مورد فیلم مورد نظر ، اطلاعاتی داشت در اختیارتون می زاشت ...نقل قول:
در هر صورت باید بگم شبکه ی چهار دو تا فیلم سینمایی در طول هفته پخش می کنه ، سینما ماوراء / سینما اقتباس و سینما چهار ... هر دو فیلم در این تاپیک معرفی میشن و اطلاعاتشون گذاشته میشه ... اگر به موردی مشابه فیلم مورد نظر شوما بر خورد کردم حتما در جریان می گذارمتون عزیز ... :11:
"آلماني خوب" به کارگردانی استیون سودربرگ و بازی جورج کلونی که قبل از عید از سینما اقتباس پخش شد... فکر کنم همین باشه.نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
من روز پنج شنبه فكر كنم
تبلغش رو ديدم كه نوشته بود براي روز 23 جمعه نه اون نيست فكر نكونم
البته اون مال جنگ جهاني بود ولي نمي دونم كجاي بود
---
در كل خيلي ممنون بابت پاسخ دوستان
دوستان اگر يك وقتي چيزي به دست اورديد
كه به مشخصاتش به فيلم كه من گفتم مي خورد
حتمان به پيام خصوصي من رو در جريان بزاريدددددد
خيلي خيلي ممنون مي شم
:11::11::11::11:
باتشكر فراوان :sinaset
آقا چه قدر من سر این فیلم دیشب خندیدم. صدای اون پسره کوچیکه دوبلش چه قدر شبیه صدای اصلیش بود. از این به بعد فیلم ها رو اینجوری نشون بدن چه قدر خوب میشه. تازه وسطش هم قطع کنن بریم پی کارمون.
دوستان فیلم های این هفته سینما1 و صدفیلم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجله مکن دوست عزیز. معمولا چهارشنبه اطلاعات میاد بالا ، توسط استاد سعید فیلم آماریان !!! :31:نقل قول:
سلام عرض میشود رفقا ...
سینما یک این هفته :
خیابان دهم ولف " 10th & Wolf "
کارگردان
Robert Moresco
با بازی
Giovanni Ribisi ، Brad Renfro ، Dennis Hopper
محصول 2006 " امریکا "
ژانر : جنایی ، درام ، معمایی
IMDB Rating: 6.4/10
خلاصه ی فیلم :
تامی یکی از تفنگداران دریایی که در عملیات توفان صحرا شرکت داشت، وقتی میبیند با وجود حمله آمریکا به عراق، صدام حسین همچنان بر سر قدرت است، سر به شورش میگذارد و ...
سینما چهار این هفته :
مشت زن " The Boxer "
کارگردان
Jim Sheridan
با بازی
Daniel Day-Lewis ، Emily Watson
محصول 1997 " امریکا و ایرلند "
ژانر : درام ، ورزشی
IMDB Rating: 6.8/10
خلاصه ی فیلم :
فیلم درباره یک مشتزن و داوطلب سابق ارتش آزادی بخش ایرلند است که پس از چند سال از زندان آزاد میشود.
او تصمیم میگیرد با راهاندازی یک باشگاه مشتزنی برای بچههای محله زندگی سادهای در پیش بگیرد و در همین حال میکوشد به عشق قدیمیاش با بازی واتسن بپیوندد، اما انگار رهایی از گذشته برای او آسان نیست و ...
-------------------------------------------------
صد فیلم هم قرار هست فیلم " دور دنیا در هشتاد روز " رو پخش کنه ... فیلم محصول 1956 هست و کارگردانش مایکل اندرسون ... جزییات رو می تونید توی IMDB ببینید ...
کد:http://www.imdb.com/title/tt0048960
وقتی حمیدی مقدم قبل از پخش فیلم خون به پا خواهد شد در مورد بازی دی لوییس حرف می زد معلوم بود که از این بازی محشر واقعا حال کرده چون چندین بار از بازیش حسابی تعریف کردنقل قول:
این فیلم رو هم فکر کنم فقط به خاطر حضور این بازیگر واقعا گزیده کار و کم کار می خواد پخش کنه
جمعه شب ساعت 10 و ربع شبكه 3 فيلم "دور دنيا در هشتاد روز" رو ميذاره. البته اين با اوني كه جكي چان توش بازي كرده فرق فوكوله. اون براي سال 2004 ـه و اين براي 1956
تکرار فیلمی که شبکه 2 دوشنبه گذاشت فکر کنم اسمش شهر اسباب بازی باود یا نه
کی هست
دوست عزیز اگر همون موقعی که داشت فیلم رو پخش میکرد میشستید و گلهای لاله رو با صدای زیبای موسیقی در حال پخش تماشا میکردید ، زیرنویس نوشته بود : فیلم رو در زمانی دیگر با اطلاع قبلی نمایش میدند. یعنی هنوز معلوم نیست کی پخش میشه. شاید هم پخش شده ما نمیدونیم.نقل قول: