سیو های شروع - مراحل Relentless و Blood & Iron (به ترتیب در ضمیمه)نقل قول:
آدرس سیو بازی در ویندوز ویستا:
C:\Users\xxxxx\AppData\Local\Activision\CoDWaW\pla yers\profiles\xxxxx\save
xxxxx >> نام یوزر
نکته: Resume Game رو بزنین.
Printable View
سیو های شروع - مراحل Relentless و Blood & Iron (به ترتیب در ضمیمه)نقل قول:
آدرس سیو بازی در ویندوز ویستا:
C:\Users\xxxxx\AppData\Local\Activision\CoDWaW\pla yers\profiles\xxxxx\save
xxxxx >> نام یوزر
نکته: Resume Game رو بزنین.
سلام
ممنون دوست عزیز آقا مرحله بعد از Relentless چی هست BLOOD هست؟
من کدومشو باید بریزم
سلام
ممنون دوست من ولی نمیشه من این فایل هارو در تو میسرش سیو کردم ولی وقتی resume رو میزنم دوباره از همونجایی میاد که قبلا گیر کرده بودم در ضمن در قسمت mission select هم اسم مرحله که دادین نمیاد
در این مسیر
c:\Documents and Settings\BIJAN\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles\$$$\save
هر کدوم رو که مایل هستین. یا سیو شروع همون مرحله رو در مسیر کپی کنین یا سیو مرحله بعدش.نقل قول:
تمامی سیوهای قبلی در پوشه save رو پاک کنین و فقط یک سیو رو کپی کنین.نقل قول:
در صورتی که سیو آخر رو کپی کنین بایستی Resume Game رو بزنین.
(دو یوزره هم که انگار هستین! :31:)
سلام
والا من همرو پاک کردم اون مرحله رو هم که ریختم دیگه resume نمیده و دوباره از اول شروع میشه عجیب واقعا
آیا من نباید اسم یوزر یا چیزیو عوض کنم ؟
نه دیگه! به تغییر اسم یوزر اصلا نیست. همون پاک کردن تمامی سیوها مطمئنا کفایت میکنه... واقعا جای تعجب داره! :23:نقل قول:
بله متاسفانه جالب ایجاست که سیوهای خودم رو که جای دیگه کپی کرده بودم وقتی دوباره سرجاش میزارم دوباره از اول شروع میشه و انگار نه انگار که فایل سیوی وجود داره
در هر صورت ممنون از شما که زحمت کشیدید مثله اینکه قسمت نیست ما این بازیو تا آخر بریم
سلام
بعد از بسی کندو کاو متاسفانه با این error که فکرشو نمیکردم مواجه شدم که از سیو بازی ایراد گرفته انگار که ورژن سیو ها متفافت هست
من این بازی رو از شرکت امپرور گرفتم ممنون میشم اگر کسی از این شرکت بازیو تهیه کرده باشه و سیو ها رو داشنه باشه برای من تو سایت قرار بده
کد:http://i41.tinypic.com/2whpgqq.jpg
بازیو چند روز پیش تموم کردم
انگار رسم شده که باید یه سری از اعضای گروه کشته بشن که خب یه کم درام میکندش
موضوع جالب اینه که توی آخرین ماموریتی که با میلر میری وقتی بهتون حمله میشه ممکنه بر اثر انتخاب شما برای کمک به پولانسکی یا فرمانده ریبوک،یکی از اونا کشته بشه.
این نسخه پیام بازرگانی بود.
only infinitywar
دیگه عادت کردیم یکی در میون cod خوب بازی کنیم.
چشم انتظار cod:modern warfare2 .
سلام اين بازي الان بازي رو تموم كردم... رفتيم برلين رو فتح كرديم و پرچم روسيه گذاشتيم... 16مرحله بيش تر نبود...:5:
نقل قول:
در مرحله اخر كه 16بود
رفتيم برلين رو فتح كرديم و برچك نازي هارو كنديم و پرچم روسيه رو گذاشتيم:40:
آقا من یه مشکل بزرگ دارم
بعد از نصب بازی وارد منو بازی می شه و من می زنم solo یا یه همچین چیزی. یه صفحه می آد که توش نوشته new game و load mission یا یه همچین چیزی دوباره. وقتی new game رو می زنم یه صفحه می آد که باید درجه سختی بازی رو تعیین کنم. روی هر کدوم که کلیک می کنم هیچ اتفاق خاصی نمی افته و وارد بازی نمی شه
من باید چیکار کنم؟؟!!
نقل قول:
احتمالا بازي رو ناقص نصب كردي... و مشكل شما زا چيز ديگري نيست... يا هم ديسك مشكل داره..:5:
آقا یه سوال، با این سیستم میشه بازی کرد؟
Processor:Intel(R) Celeron(R) CPU 2.80GHz
Memory:1024MB RAM
GeForce 8400 GS
DirectX Version:DirectX 9.0c
بله میشه اجرا کردنقل قول:
آقا یه سوال، با این سیستم میشه بازی کرد؟
processor:intel(r) celeron(r) cpu 2.80ghz
memory:1024mb ram
geforce 8400 gs
directx version:directx 9.0c
الکی خودتون با این قضیه زوج و فرد گول نزنید !
به لطف موتور cod4 هم شده world at war یه شاهکار در زمینه جنگ جهانی بود
همه چی داشت
بعد از call of duty 2 بالاخره یه fps درست حسابی درباه جنگ جهانی بازی کردم .
همه نوح اسلحه مراحل متنوع جنگ شلوغ گرافیک عالی داستان جالب
اکشن ها مثل COD4 هیجان انگیز بود و خیلی باحال
البته نباید با COD4 مقایسه بشه اون مدرن بود این جنگ جهانی
چه عجب یکی از این بازی تعریف کرد .نقل قول:
منم خیلی با cod world at war حال کردم به نظره منم بازی خیلی خوبی بود
در یه کلام cod 2 معنای واقعی world war 2 .
آقا من کلاً با cod حال می کنم و فقط شماره اولشو بازی نکردم
واقعاً سناریو جالبی داره. مثلاً اول مرحله شوروی که آلمانی ها می آند تیر خلاص به سربازای شوروی می زنند فوق العادست
بازي كه خوبه ولي لپ كلام اينه كه عاشقان mw رو ارضا نكرد فقط همين وگرنه چيز كمي نبود waw اميدواريم mw2 شاهكار باشه
این بازی منو هم راضی نکرد ...
سلام
من بازی call of dutty 5 رو نصب کردم . اما موقع اجرا به این مشکل برخوردم و بازی اجرا نمیشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همچنین این پیغام :
توی این مرحله که باید 3 تا از اسلحه های 200 میلیمتری رو نابود کنی, چطوری باید اینکارو انجام داد؟
من هر طور اون بمب ها رو پرت میکنم منفجر نمیشن
عكس هات رو كه نديدم ولي به نظر مياد مشكل شما همون يوني مودم باشه كه هر چند روز يه بار پرسيده ميشه 2 3 صفحه برگردي عقب ميبيني كه غير از شما كاربراي ديگه دائم اين سوال رو پرسيدن و بهش جواب داده شده طبق اون عمل كننقل قول:
تا اومدم اسم مرحله رو بنویسم یه پست داده شد.نقل قول:
توی این مرحله که باید 3 تا از اسلحه های 200 میلیمتری رو نابود کنی, چطوری باید اینکارو انجام داد؟
من هر طور اون بمب ها رو پرت میکنم منفجر نمیشن
مرحله Blowtroch & Corkscrew
نقل قول:شما باید یک بمب به داخل هر سنگر پرتاب کرده و سپس چاشنی انفجار رو فشار بدین. برای انتخاب بمب کلید 5 رو بزنین. برای پرتاب بمب راست کلیک کنین و برای انفجار چپ کلیک کنین.نقل قول:
در صورتی که کمبود بمب داشتین 3 تا کیسه که فقط محل برداشتن بمب هستن در این محوطه قرار داده شده که از همون ها میتونین بمب بردارین.
وقتي مرحله سوم لود ميشه از بازي ميپره بيرون و يه صفحه آبي مياد(Error) . مشكل كجاست؟
مشكل از رم هست اگه اتباه نكنم اون صفحه آبي به رم مربوط ميشه وقتي رم نيم سوز يا تمام سوز ميشه توي محيط ويندوز يه دفعه ظاهر ميشه ولي اگه داخل ازي اين اتفاق مي افته ممكنه مشكل اين باشه كه رم كم مياري احتمالا رم شما نبايد بيشتر از 1 باشه درسته؟نقل قول:
رم من يك گيگ هست. البته مشكل من فايل nv4_mimi.sys بود .كه با آپديت كارت گرافيك حل شد.
با رم يك گيگ به مشكل بر ميخوري صفحه آبي رنگ به رم مربوط ميشه نه چيز ديگه جاي تو باشم رم يك گيگم رو فداي يه بازي سنگين نمي كنم اين بازي حتي ميتونه با اشباع كردن رم شما باعث آسيب ديدگي بشه به هر حال صاحب اختياري ولي رم يك براي اجراي اين بازي كافي نيست بهتره يه دو گيگ بخري بندازي كنارشنقل قول:
من که با 3 گیگ راحت اجرا کرد.
خوب با 3 گيگ اجرا ميكنه اين دوستمون 1 گيگ داره صحبت 1 گيگ هست نه 3 گيگنقل قول:
سلام
من به يه مشكلي در اجرا برخوردم كه اگه كمكم كنيد ممنون ميشم
در تاپيك مشكلات هم پست دادم ولي خب شايد اينجا بيشتر وارد باشننقل قول:
پس از اينكه نصب با موفقيت تمام شد(بدون ارور) درست در ابتداي اجراي بازي اين ارور پيش مياد
مشكل كار كجاست؟
لازم به نصب پچ برطرف كننده هست يا مشكل از بازيه منه؟
ارور اول:
ارور دوم:
مشخصات بازي:
شركت پرديس (سي دي اورجينال)
در ضمن سيستم من براي اجرا هم موردي نداره پس از سيستم من نيست
:19::19::19::19::19::19::19:
نقل قول:
رای حل این مشکل در xp, وارد control panel و سپس system بشین.
وارد تب hardware بشین و device manager رو انتخاب کنین.
بخش sound, video, game controllers رو باز کنید و unimodem half-duplex audio device رو در صورت وجود, disable کنید.
سلام
دوستان من وقتی میخوام به مرحله دوم یا سو برم از بازی پرت میشم بیرون و این پیغام رو میده
Direct3DDevice9:::Present faild river intenal eror
اینم عکسش
ضد حاله بدی بود ترو خدا یکی راهنمایی کنه من نتونستم 176 صفحه ی قبل رو همش رو بخونم ولی چند نفر دیگر هم مشکل من رو داشتن ولی من جوابی برای این مشکل پیدا نکردم
من اصلا unimodem half-duplex audio device ندارم unimodem Full-duplex audio device دارم که اونو هم که دیزبل می کنم باز داخل بازی نمیره
کسی دقیقا میدونه از چیه
سیستمم هم پایین نیست
درایور کارت گرافیک هم بالاست
خلاصه همه چیز ردیفه
اینم تصویر error
درایور کارت گرافیکتو اپدیت کن حل میشهنقل قول:
بابا دمتون گرم دیگه...نقل قول: