سلام به نظر منsky stream از Full screenخيلي بهتره.اونو دانلود كن:10:
Printable View
سلام به نظر منsky stream از Full screenخيلي بهتره.اونو دانلود كن:10:
دوستان چند تا سوال داشتم
1_بازی های ان گیج اا رو 6220 نصب میشه
2_برای ژاک 2.5میلیمتری تبدیل 3.5 هست
3_کابل تی وی داخل جعبه هست یا نه
4_رم داخل جعبه چند مگه
ممنون
بیشترشون کامل اجرا میشن و بعضی هاشون هم تریالنقل قول:
1_بازی های ان گیج اا رو 6220 نصب میشه
نمی دونمنقل قول:
2_برای ژاک 2.5میلیمتری تبدیل 3.5 هست
باید باشهنقل قول:
3_کابل تی وی داخل جعبه هست یا نه
1 گیگنقل قول:
4_رم داخل جعبه چند مگه
من اکثر برنامه هام و بازی هام تو رم نصبه
اگه رم گوشی رو کنار بزارم و گوشی رو فرمت کنم بعد دوباره رمو بزارم، برنامه های نصب توی رم سر جاشه یا اونا هم میپره
میپرهنقل قول:
------
ببین دوست من درسته که شما بازیها و برنامه هاتونو روی مموری کارت نصب کردید ولی بدون اینکه شما متوجه بشید قسمتی از فایل نصبی , روی مموری داخلی خود گوشی هم ذخیره میشه .... مثل : امتیازات و مراحلی که پیش رفتید ...نقل قول:
برای همین فایل بازی 2 تیکه میشه و اون قسمتی که روی مموری کارتتون هست فرمت میشه ولی اون تکه ای که روی مموری داخلی هست هنوز سرجاشه برای همین برای اجرای دوباره باید برنامه رو نصب کنید ...
قربونت - حوصله نداشتم توضیح بدمنقل قول:
کاملا درسته ولی هک گوشی به ما این اجازه رو میده که از تمامی فایل های سیستمی بکاپ بگیریمنقل قول:
ببین دوست من درسته که شما بازیها و برنامه هاتونو روی مموری کارت نصب کردید ولی بدون اینکه شما متوجه بشید قسمتی از فایل نصبی , روی مموری داخلی خود گوشی هم ذخیره میشه .... مثل : امتیازات و مراحلی که پیش رفتید ...
برای همین فایل بازی 2 تیکه میشه و اون قسمتی که روی مموری کارتتون هست فرمت میشه ولی اون تکه ای که روی مموری داخلی هست هنوز سرجاشه برای همین برای اجرای دوباره باید برنامه رو نصب کنید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دیروز یکی از دوستان6220 را به قیمت 196000بدون گارانتی خریدند.کابل tv نداشت ورم آن یک گیگ بودنقل قول:
آق مهدی شما میگی کار سه سوته!نقل قول:
کاملا درسته ولی هک گوشی به ما این اجازه رو میده که از تمامی فایل های سیستمی بکاپ بگیریم
ولی من هنوز نتونستم با این روشی که شما میگی بکاپ بگیرم
برا همین موندم چه کنم، چون برام سه سوت نبود! از طرفی هم ترسیدم همه چیز پاک بشه
ببخشید wi-fiاکسترنال(مثلا بلوتوث)وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟؟؟نقل قول:
:18:
سلام با بررسی ها ونظرات دوستان من هم امروز 6220 مجار را خریدم ولی کابل tv همراهش نبود ودر پشت جعبه نوشته شده
tv out mode not suppoted in this version ,d
این دیگه عجیــبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام با بررسی ها ونظرات دوستان من هم امروز 6220 مجار را خریدم ولی کابل tv همراهش نبود ودر پشت جعبه نوشته شده
tv out mode not suppoted in this version ,d
سلام (سوال من صفر کیلومتر )اگر عکس وآهنگ را با بلوتوث برام بفرستند درinbox massaging ثبت میشود ونمیتوانم عکسها را به gallery برده ویا آهنگ را به عنوان زنگ استفاده نمایم؟راه حل؟
بله، من هم 2-3 روز پیش رفتم 6220 خریدم و کابل تی وی نداشت. داخل جعبه یک کاغذ بود که به فارسی نوشته بود:نقل قول:
"متاسفانه این دستگاه حالت خروجی تلویزیون را پشتیبانی نمی کند. گرچه ممکن است حالت خروجی تلویزیون در دفترچه ی راهنما، بسته بندی با دیگر اسناد ذکر شده باشد،این دستگاه حالت خروجی تلویزیون را پشتیبانی نمی کند. لطفا گزینه های مربوط به تنظیمات TV-Out را در این دستگاه نادیده بگیرید. از مشکل به وجود آمده عذر می خواهیم."
این پیام به 50تا زبان مختلف روی 3-4 صفحه چاپ شده و داخل جعبه بود.
نوکیا دیگه مسخرشو دراوردهنقل قول:
به جای اینکه روز به روز بهتر بشه آشغال تر میشه
دیده از 6220 استقبال شده امکاناتشو داره کم میکنه که براش بصرفه
عیبی نداره کم کم راه میفتینقل قول:
سلام (سوال من صفر کیلومتر )اگر عکس وآهنگ را با بلوتوث برام بفرستند درinbox massaging ثبت میشود ونمیتوانم عکسها را به gallery برده ویا آهنگ را به عنوان زنگ استفاده نمایم؟راه حل؟
تو اینباکس فایل دریافتی رو باز کن وگزینه آپشن وبعد هم سیو
البته فایل های نصبی رو نمیتونی ذخیره کنی که باید از برنامه اکسپلوره برای ذخیره اش استفاده کنی
پس چرا برای ما خوجی تلویزیون داره؟؟؟؟؟من یک ماه پیش خریدم و ازش هم راضیم فقط... اینکه تک تک بلوتوث هایی که میگیریم رو باید از پوشه دریافت پیام ذخیره کنیم تو گالری دیوونم میکنه....یک بار 150 تا فایل روکه بلوتوث کردم نشستم ذخیره کردم ....دیوانم کرد....نقل قول:
بله، من هم 2-3 روز پیش رفتم 6220 خریدم و کابل تی وی نداشت. داخل جعبه یک کاغذ بود که به فارسی نوشته بود:
"متاسفانه این دستگاه حالت خروجی تلویزیون را پشتیبانی نمی کند. گرچه ممکن است حالت خروجی تلویزیون در دفترچه ی راهنما، بسته بندی با دیگر اسناد ذکر شده باشد،این دستگاه حالت خروجی تلویزیون را پشتیبانی نمی کند. لطفا گزینه های مربوط به تنظیمات TV-Out را در این دستگاه نادیده بگیرید. از مشکل به وجود آمده عذر می خواهیم."
این پیام به 50تا زبان مختلف روی 3-4 صفحه چاپ شده و داخل جعبه بود.
برای انتقال ســریع تر از X-Plore میتونید استفاده کنید که فایل ها رو می تونید مستقیما" از اینباکس به هرجا که میخواین بفرستین !نقل قول:
یک بار 150 تا فایل روکه بلوتوث کردم نشستم ذخیره کردم ....دیوانم کرد....
سلام امروز این برنامه x-plore را دانلود کردم .وقتی با بلوتوث لب تاب آنرا برای موبایل میفرستم پیام خطا میدهدو وارد موبایل نمیشود. نمیدانم چکارکنم؟نقل قول:
منم برای بابام گرفتم 208000 ت کابل tv هم نداشت
من 200009ت می گفت 200000ت دادم 2تا کابلشم داره
کد:http://www.4shared.com/file/146723132/95951b7d/13082007109.html
سلام من گوشی را با روشی (روش دوم)که تاپیکهک کردم ولی چند مشکل دارم 1-وقتی hellocarbide وارد menu1 میشم yes یا no وجود ندارد 2-زمانی که به x-plore وارد میشم ومیخواهم دو فایل را extract کنم ودر sys/bin کپی کنم فقط sys وجود دارد وbin نیست؟کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
سلام
من می خواهم منوی گوشی 6220 C فارسی کنم لطفا کمک کنید
سلامنقل قول:
دو روش وجود داره
اول اینکه پروداکت کد گوشیتون رو فارسی کنید و بعد آپدیت کنید (آنلاین)
آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیا
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
دوم
فایل های فیرمور فارسی رو دانلود کنید و با استفاده از فونیکس یا جف فلش کنید
استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشیهای نوکیا (کرک شده)
ویدئوی آموزشی فلش گوشی(حتی خاموش) بوسیله نرم افزار Phoenixکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=291752
جدید ترین فریمورها برای گوشی های نوکیاکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=281575
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=351053
دوستان
چرا تو سري جديد كابل تي وي وكلا اتصال به تي وي حذف شده
تماتم علا الدين به غير از يه مغازه بدون كابل از 195 تا 215
اون يه مغازه 230 با كابل حالا چه كار كنم
دارم ديوونه ميشم 2 هفته است كه گوشي ندارم
old cell :N70
ممنون
سلام فقط داشتن کابل کافی نیست بپرس ومطمن شو آیا قابل استفاده میباشد؟ روی جعبه را خوب نگاه کن که ننوشته باشدنقل قول:
tv out mode not suppoted in this version ,
با helloox هک کننقل قول:
هک کردم ولی چند مشکل دارم 1-وقتی hellocarbide وارد menu1 میشم yes یا no وجود ندارد 2-زمانی که به x-plore وارد میشم ومیخواهم دو فایل را extract کنم ودر sys/bin کپی کنم فقط sys وجود دارد وbin نیست؟
اگه باتری N82 را روش بیندازم زمان استفاده اش بیشتر میشه یا نه؟نقل قول:
سلام به تمام دوستان كلوپ 6220 كلاسيك:40:
اگر كسي تنضيمات دستي براي فعال كردن GPRS,MMS در سيم كارتهاي همراه اول و ايرانسل را بلده منو كمك كنه:20::20:
متشكرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید من قبلا برای نشون دادن کیفیت عکس این گوشی یه عکسی آپلود کردم که متاسفانه...........
الان دوباره اون رو آپلود کردم (جای دیگه)
راستی اون اثر انگشت خودمه که به گوشی عکس برداری و داخل گوشی کراپ کردم.....
لطفا عکس رو بزرگ کرده و بعد قضاوت کنییییییییییییییییییییییی ییییییید
نوشته شده توسط u.n.s [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید wi-fiاکسترنال(مثلا بلوتوث)وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟؟؟
مثلا قطعه ای که من کنار گوشیم این ور و اون ور ببرم تا باهاش برم اینترنت
چننین قطعه ای برای استفاده از gpsهست (شارژی +بلوتوث)اما نمیدونم برای wi-fiهم هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم>>>>>>>>>>>..........
دوست من برای نشان دادن کیفیت دوربین گوشیتون تاپیک جداگانه داریم ...
.
اینجا جای گذاشتم عکس اونم با این سایز نیست ...!!
شرمنده
بابت تاپیک پس قبلی................
من میخوام رم 4 بگیرم موندم توش
1سندیسک 11 هزار و پانصد
2ترنسند 14 هزار
کلاساشونم نمیدونم هر چی هم نگاه کردم چیزی در مورد کلاس پیدا نکردم
کلا چه رمی باید بگیرم که مثل اون دوستمون موقع فیلم برداری ریپ نزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه محبت کنید ممنون میشم .میشیم .......میشن ...................
سلام دوستان كلوپ گوشي پر ترفدار 6220 :46:
اگه كسي بتونه منو در مورد فعال كردن دستي GPRS ,MMS
در دو اپراتور همراه اول و ايرانسل منو كمك كنه ممنون ميشم:40::40::40:
مشاوره برای خرید مموری کارتنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=243473
:40:
u.n.s جان پست رو ویرایش کن فقط لینکش رو بده
سلام وقتی کسی برام زنگ میزنه نام شخص نوشته نمیشود ولی شماره هست چکار کنم؟
سلام دوستان
امیدوارم که خوب باشید. راستی واسه این گوشی میشه N-gage نصب کرد یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
مرسی
بــعله !نقل قول:
سلام دوستان
امیدوارم که خوب باشید. راستی واسه این گوشی میشه N-gage نصب کرد یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
مرسی
حدود 13 بازی هم فــوله !