فقط رتبه رو بگیر و انتخاب رشته نکن . اگه روزانه قبول بشه تا 2 سال محروم خواهد شد . . .نقل قول:
Printable View
فقط رتبه رو بگیر و انتخاب رشته نکن . اگه روزانه قبول بشه تا 2 سال محروم خواهد شد . . .نقل قول:
دوستمون جواب داد
ایشون اول امتحان بده بعد رتبش بیاد ، بعدش هر تصمیمی دوست داشت بگیره
سلامنقل قول:
طبق قوانین باید تا 30 شهریور 93 فارق التحصیل بشه ....
ولی مشکل خاصی برای شرکت وجود نداره .مگر اینکه بتونه مجاز به انتخاب رشته بشه ....
تماس بگیرید سازمان سنجشنقل قول:
باید تموم کنهنقل قول:
در صورت قبولی ، موقع ثبت نام ازشون آخرین مدرک تحصیلی رو می خوان
سلام
کسی که قبلا انصراف داده باشه در دوره روزانه ، دوباره میتونه روزانه بره یا اینکه اگر قبول بشه باید شهریه ی شبانه رو بده؟
خیلی ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره بگه
دوستان یک خبر خوش هم بدم:
تعداد ثبت نام کنندگان امسال نسبت به سال قبل 50 هزار نفر بیشتر شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
کسانی که در رشته روزانه تحصیل کرده باشند برای ثبتنام مجدد باید شهریه پرداخت کنند ...
ولی چون شما انصراف داید باید از خود شنجش بپرسید که مشمول پرداخت شهریه میشوید یا خیر ؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
یکی از دوستان زحمت بکشه به سوالات پاسخ بده ممنون میشم
راستش 5 تا سوال داشتم و اگه میشه لطف کنید یه چنتا مشورت بدید
من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته برق قدرت هستم (( دانشگاه آزاد )) و سال بعد درسم احتمالا تموم میشه و علاقه زیادی دارم تو مقطع ارشد قدرت بخونم
سوام اولم این بود که واقعا درس خوندن تو این رشته خوب هست ؟؟ اگه واقعا وقت بزارم و تو مقطع ارشد قدرت درس بخونم ارزش داره ؟
در آینده پشیمونم نشم از اینکه چرا تو این رشته درس خوندم !!! :n27:
سوال دوم
راستش هیچ اطلاعی در زمینه مزایا و امکانات شغلی در رابطه با سازمان نظام مهندسی ندارم (( حق امضا و .... ))
ولی یکسری میگن کسایی که کارشناسی پیوسته میخونن نسبت به بچه های ناپیوسته مدرکشون بیشتر ارزش داره و در زمینه همین حق امضا و ... بچه های ناپیوسته اصلا مدرکشون معتبر محسوب نمیشه
واقعا همین شکلیه ؟؟ مدرک ناپیوسته اونقدرها باید و شاید مهم هست ؟؟
سوال سوم
واسه ادامه تحصیل تو مقطع ارشد اگه بخوام دانشگاه آزاد بخونم ارزش داره ؟؟؟
چون با توجه به شهریش که یه ذره بالا هست (( حدود 2 تومان واسه هر ترم )) واقعا ارزش داره برم و آزاد ارشد بخونم ؟؟
میترسم بخونم و بعدا مدرکش بی ارزش باشه و افسوس زمان و هزینه از دست رفته رو بخورم !!! :n27:
سوال چهارم
من میخوام تو آزمون کارشناسی ارشد سال بعد (( 93 )) شرکت کنم و از الان تقریبا میخوام بخونم ( حدود 1 سال )
میخواستم ببینم چه کتاب هایی رو باید بخونم ؟؟
یکسری ها میگن اگه فقط کتاب های مدرسان شریف رو بخونم کفایت میکنه ؟؟
منابع دروس ارشد قدرت (( زبان - ریاضی - مدار - ماشین - سیستم کنترل - اکترو مغناطیس - بررسی سیستم قدرت )) هست
اگه من کتاب های مدرسان شریف یا هر موسسه دیگه ای رو بگیرم و بخونم منبع معتبری واسه ارشد محسوب میشه ؟؟
لزومی نداره کتاب های دیگه رو بخونم ؟؟
و سوال آخر
واسه شرکت تو آزمون ارشد قدرت فقط همین 7 درس رو بخونم کافیه ؟
چون منابع کلی برق 10 درس هست و یکی از اقوام گفت باید همه رو بخونم تا بعدش شاید تو یک رشته دیگه قبول بشم
ولی من علاقه ای به رشته دیگه ندارم و فقط در زمینه قدرت میخوام بخونم
اگه همین منابع قدرت رو بخونم کافی هست ؟
با تشکر
نقل قول:
دوست عزیز با شهریه میشه. اما اگه معافیت تحصیلی اسفاده کنی و انصراف بدی بعدش بخوای دوباره بیای روزانه باید حتما کارت پایان خدمت داشته باشی. معافیت تحصیلی تو هر مقطع
یبار صادر میشه
سلام و تشکرنقل قول:
من یه جورایی دقیقا متوجه پاسخ شما نشدم
اما به هر حال اینطور که من پرسیدم و جواب گرفتم از سنجش ، نیازی به پرداخت شهریه نیست
کارت رو هم دارم مشکلی نیست از اون بابت
به هر حال ممنون از پاسخ همه دوستان
داداش من کلی جوابتو میدم !نقل قول:
ارشد برق قدرت یکی از بهترین رشته ها و گرایش هاست !
ولی اینکه باهاش آدم کار پیدا میکنه یا نه معلوم نیست !
این روزا کار به پارتیه ! امکان داره یه جا ارشد کشاورزی رو از ارشد قدرت بهتر بگیرن چون طرف پارتی داشته !
آزاد هم اونقدر بد نیست ! درسته از دولتی پایین تره ولی خب از غیر انتفاعی ها که الان همه دارن ارشد میارن بهتره
دوست عزیز خیلی ممنون از پاسخگوییتون :n16:نقل قول:
به سوال 4 و 5 هم کلی جواب بدید ممنون میشم
چون به شدت در حال حاضر دنبال این هستم واسه ارشد بخونم و متاسفانه نمیدونم باید چیکار کنم !!!
اصلا نمیدونم باید از کجا و چطور شروع کنم !! !!:n28::n29::n27:
قبولی ارشد آزاد مثل دولتی زیاد سخت نیستنقل قول:
به نظرم با خوندن همون کتاب های مدرسان هم میتونی قبول بشی
نه منظورم سراسری بود :n02:نقل قول:
واسه سراسری باید چیکار کنم ؟؟ !!!!!
سوالاتم مربوط به سراسری بود
چون به شدت در حال حاضر دنبال این هستم واسه ارشد بخونم و متاسفانه نمیدونم باید چیکار کنم !!!
اصلا نمیدونم باید از کجا و چطور شروع کنم !! !!:n28::n29::n27:
سراسری رو اطلاعی ندارمنقل قول:
ارشد نهایتا دوماه مونده پس کی میخواید برنامه ریزی کنید؟؟؟؟
تموم شد رفت الان بشینید مثلا دو سه درسو بخونید
عزیز منظورت من هستم ؟؟نقل قول:
اصلا خوندی چی نوشتم ؟؟ :n02:
واسه ارشد سال دیگه میخوام شرکت کنم !!!
که متاسفانه هم جوابی داده نشد که فقط با خوندن همون کتاب میشه شرکت کرد یا نه!!!
برای سال دیگه فرصت خوبی دارید :دینقل قول:
من این چند روز رو به این کلمات حساسیت پیدا کردم :دی :
ارشد
خوندن
کی
فرصت
:دی
سلامنقل قول:
در مورد سوال اول ، بله خوب هست و ارزش داره
2- من همچین چیزی تا حالا نشنیدم
3- بله ارزش داره و مدرکش بی ارزش نیست
4- مدرسان شریف خوبه ولی یه سری منابع واست میزارم که واسه ارشد سال 93 خوبه بخونی
5 و 6 - منابع زیر رو ببین
محتوای مخفی: منابع ارشد برق 93
موفق باشی
سلام
شرایط ارشد بدون کنکور دانشگاهها چطوریه ؟
احتمالأ سراسری شرایط سختی داره، پیام نور رو نمی خوام، می مونه آزاد :دی خوشحال میشم راهنمایی کنین اگه کسی می دونه
برا رشته نرم افزار
:n16:
نقل قول:
سلام
متقاضيان دورههاي بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد جهت استفاده از اين تسهيلات بايد در آزمون ثبتنام كنند. فارغ التحصيلان واجد شرايط پذيرش بدون آزمون در هر سال تحصيلي فقط براي يك بار و فقط در همان دوره امكان استفاده از اين امتياز را دارند. پذيرش دانشجو فقط در رشته همنام و يا متجانس امكانپذير است و دانشجوياني كه داراي دروس معادل سازي شده باشند، هرچند كه داراي معدل كل بالاي 17 باشند مشمول پذيرش بدون آزمون نميشوند. داوطلباني كه جزو 10 درصد فارغالتحصيلان برتر بر اساس تعداد ثبتنام شدگان محل دانشگاهي در رشته مربوطه و در سال ورود باشند مشمول استفاده از اين دوره هستند. در پذيرش بدون آزمون رتبه اكتسابي داوطلب در آزمون ورودي مقطع كارشناسي ملاك عمل قرار نميگيرد، فارغالتحصيلان دوره كارشناسي پيوسته بايد حداكثر طي مدت هشت نيمسال و متقاضيان فارغالتحصيل دوره كارشناسي ناپيوسته بايد حداكثر طي مدت چهار نيمسال دورههاي مذكور را به پايان رسانده باشند. دانشجوياني كه از مرخصي بدون احتساب در سنوات استفاده كردهاند در صورتي مشمول پذيرش بدون آزمون ميشوند كه مجموع تعداد نيمسالهاي تحصيلي آنها از هشت براي كارشناسي پيوسته و چهار براي كارشناسي ناپيوسته تجاوز نكرده باشند. فارغ التحصيلان واجد شرايط پذيرش بدون آزمون در هر سال تحصيلي فقط براي يك بار و فقط در همان دوره امكان استفاده از اين امتياز را دارند، پذيرش دانشجو فقط در رشته همنام و يا متجانس امكانپذير است البته در صورتي كه گرايش فارغالتحصيل در مقطع كارشناسي ارشد ناپيوسته وجود نداشته باشد يكي از گرايشهاي رشته موردنظر توسط فارغالتحصيل انتخاب و در فرم ثبتنام اينترنتي پذيرش بدون آزمون درج ميشود. براساس اين گزارش، صرف دارا بودن شرايط ثبتنام براي پذيرش بدون آزمون به منزله قبولي نيست، چرا كه پذيرش بر اساس ظرفيت موجود و اولويت افراد است، بنابراين به منظور استفاده از امكان قبولي در آزمون در صورت عدم پذيرش از طريق بدون آزمون به داوطلبان توصيه ميشود كه در آزمون دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته نيز شركت كنند. مركز آزمون پس از انقضاء مهلت ثبتنام، واجدين شرايط پذيرش را بر اساس معدل رتبه بندي كرده و با توجه به ظرفيت مربوطه پذيرش اين افراد با اولويت محل تحصيل و در صورت عدم پذيرش به صورت كشوري انجام ميشود. همچنين دانشجوياني كه از طريق امتياز پذيرش بدون آزمون در محلهاي دانشگاهي ثبتنام ميكنند حق درخواست انتقال به ساير محلهاي دانشگاهي را ندارند.
دوست عزیز ممنون از پاسخگوییتون ولی یک سوال
حتما باید این کتاب ها رو خوند ؟؟
یا اگه فقط یک یا 2 کتاب رو بخونم کفایت میکنه ؟؟
من از الان هم شروع کنم تا سال بعد همه رو نمیتونم تموم کنم :n02:
البته میدونم به طور کلی گفتید
ولی نمیشه فقط بگید کدوم یکی رو باید خوند تا بشه به مطالعه کامل داشت ؟؟
یا مثلا کتاب هایی که خلاصه این مطالب داخلش باشه
اگه منابع مهم رو پر رنگ کنید که فقط همونا رو بخونم ممنون میشم :n16:
و ضمنا
اون قسمت هایی که به عنوان جزوات و تست هست رو فقط واسه تست باید نگاه کرد ؟؟
واسه خوندن فقط باید منابع اصلی رو خوند و اون جزوات کمک درسی هست ؟
شرمنده سوالاتم زیاد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
یعنی در غیر اینصورت امکانش نیست ؟ :n13:نقل قول:
داوطلباني كه جزو 10 درصد فارغالتحصيلان برتر بر اساس تعداد ثبتنام شدگان محل دانشگاهي در رشته مربوطه و در سال ورود باشند مشمول استفاده از اين دوره هستند.
نقل قول:
در جدول زیر ضرایب هر درس واسه هر گرایش رو گذاشتم
ضریب هر درسی بالاتره اون درس مهمتر و تاثیر گذار تره
اونایی هم که زده صفر یعنی لازم نیست بخونید
اگه هم میخوای کلی بخونی ، مدرسان شریف خوبه
پوران پژوهش خوبه
کتابای تست هم فقط واسه اینه که تست کار کنی
نام دروس و ضرایب کارشناسی ارشد مهندسی برق (ویژه دانشگاه آزاد)
رديف نام درس ضريب درس در كنكور
1
-----------------------
زبان تخصصي انگليسي
الكترونيك3
-----------------------------
قدرت
-----------------------
3
مخابرات3
------------------------
2 رياضيات 4 4 4 3 مدارهاي الكتريكي (1و2) 4 4 4 4 الكترونيك (1و2) 5 صفر 3 5 سيستمهاي كنترل خطي 3 3 3 6 الكترومغناطيس 3 3 4 7 تجزيه و تحليل سيستم 3 صفر 4 8 ماشينهاي الكتريكي (1و2) صفر 4 صفر 9 بررسي سيستمهاي قدرت صفر 4 صفر
1
----------------------------
زبان تخصصي انگليسي
كنترل3
-------------------------
قدرت ـ سيستمهاي قدرت
3
قدرت ـ تكنووژي فشار قوي
3
2 رياضيات 4 4 4 3 مدارهاي الكتريكي (1و2) 4 4 4 4 الكترونيك (1و2) 3 صفر صفر 5 سيستمهاي كنترل خطي 4 3 3 6 الكترومغناطيس صفر 3 3 7 تجزيه و تحليل سيستم 4 صفر صفر 8 ماشينهاي الكتريكي (1و2) 3 4 4 9 بررسي سيستمهاي قدرت صفر 4 4
1
-----------------------------------
زبان تخصصي انگليسي
قدرت ـ ماشينهاي الكتريكي
-----------------------------
3
قدرت ـ الكترونيك قدرت
----------------------------
3
2 رياضيات 4 4 3 مدارهاي الكتريكي (1و2) 4 4 4 الكترونيك (1و2) صفر صفر 5 سيستمهاي كنترل خطي 3 3 6 الكترومغناطيس 3 3 7 تجزيه و تحليل سيستم صفر صفر 8 ماشينهاي الكتريكي (1و2) 4 4 9 بررسي سيستمهاي قدرت 4 4
موفق باشی
ظاهرا خیر امکانش نیستنقل قول:
تکمیل ظرفیت دوم آزاد کی هست ؟ لطفا دوستان اطلاع رسانی کنند
ثبت نامش معمولا آخرای آذر میادنقل قول:
سلام
برای کسی که لیسانس فیزیک دانشگاه آزاد داره چه انتخابهایی برای ارشد وجود داره؟ گرایشهاش چجوریه؟دولتی یا آزاد؟
و اینکه میشه مثلا بره ارشد مکانیک یا ... رشته های دیگه رو بگیره؟
ممنون میشم توضیح بدید
درود ، من دانشجوی سال آخر شیمی کارشناسی پیام نور هستم کسی هست به من کمک کنه که بدونم برای ارشد میتونم دارو سازی بخونم یا نه و اگر میتونم منابع چیه و رتبه برای روزانه حدودا باید چند باشه؟ با تشکر
سلامنقل قول:
میتویند برای ارشد در گرایش شیمی دارویی شرکت کنید.
برای شرکت در دکتری دارو سازی از ارشد میتویند اقدام کنید
موفق باشید
سلام، خبري از ثبت نام مرحله دوم تكميل ظرفيت ارشد آزاد ٩٢ نشد؟
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اگه خبری بود تا حالا میگفتن
هنوز نه احتمالا اوایل دینقل قول:
امکانش هست که امسال تکمیل ظرفیت دوم نگیرن ؟
نه ، خودشون گفتن هستنقل قول:
سلام
زمان حدودی ثبت نام آزاد کِی هست ؟
ثبت نام ارشد 93 ؟ اواخر دینقل قول:
بله 93نقل قول:
منظورم ثبت نام کنکورش بود
امروز خبرش اومد 30 دینقل قول:
هنوزم تکمیل ظرفیت دوم نیومد . وضعیت داره نگران کننده میشه