APU استارت اولیه موتور توربوفن رو تامین میکنه؟نقل قول:
Printable View
APU استارت اولیه موتور توربوفن رو تامین میکنه؟نقل قول:
ببین یه روال مشخص داره. اول باطری که برق دی سی میده بعد ای پی یو که برق ای سی ردیف میکنه . بعد موتورها روشن بعد ژنراتورها به کمک موتور برق درست میکنن. یه مشت اینورتر و ترانس هم هست ... بجای باطری و ای پی یو باس های زمینی هم قابل استفاده است.
سلام دوستان
APU مخففAuxiliary Power Unit که همون سیستم قدرت کمکی یا برق کمکیه که معمولا یه موتور کوچیکه که ژنراتور رو راه میندازه وبعضی مدلاش هوا برای استارت موتور تولید میکنه البته زیاد هم کوچیک نیست مال 747 اندازه یه اتاق 2*2هستش:31:
cls a300-600 IRANAIR [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا از اینا نذارید ما قلبمون ناراحته! :31:
رفیق من چندتا سوال در مورد این چراغ ها دارم ...نقل قول:
اول اینکه این چراغ ها رو برج مراقبت روشن و خاموش میکنه؟!! یا طوری طراحی شدن که با تغییر زاویه دید رنگشون عوض میشه؟
بعد تو بعضی از باندهای فرود رنگ این چراغ ها فرق میکنه! مثلاً بعضی جاها سبز و زرد و قرمزه. اونوقت تو یه خط هم هستن.
اینا چه جورین، میشه یه توضیح بدید؟
ممنون
طوری طراحی شدن که با تغییر زاویه دید رنگشون عوض میشهنقل قول:
دوستان جدیدا مشکلی که پیدا کردم در بعضی از فرودگاهها برای نشستن در 30 ناتیکال مایلی ILS شروع به بوق زدن می کنه و هواپیما را کنترل می کنه ولی پس از یک مدتی هم بوقه قطع میشه و هم سیستم ils کسی دلیلشو میدونه؟
درسته با تغيير زاويه رنگشون عوض ميشهنقل قول:
بيشتر هم تو يک خط هستن اينطوري:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به غير از رنگ قرمز بقيه زياد مهم نيست " مهم اينه که مساوي باشن:46:.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
بعد اون چراغهایی که جلوی باند قرار میدن چه کاربردی داره و معنیشون چیه؟
مثل همین مهرآباد خودمون که یه عالمه چراغ کاشتن اون جلو. حتی وسط خیابون هم چندتا هست.
خوب اگه اونا نباشن که واويلااا...نقل قول:
تا حالا بدون ILS تو شرايط مه آلود لندينگ کردي؟
در کل اين چراغها براي مواقعي که ديد کمه کاربرد داره " که اگه خلبان تو فاصله اي که چارت معلوم کرده اين چراغها رو نبينه بايد از لندينگ منصرف بشه.
بعضي از فرودگاه ها حتي داخل باند هم از اين چراغها گذاشتن.(به اين عکس زيبا توجه کن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يک بار امتحان کن بعدش ميگي چقدر چراغها کم هستن:31:
بازم ممنون
والا من همیشه بدون ILS لندینگ میکنم، فعلاً تحت آموزشم :31:
البته چندبار سعی کردم تو شب لندیگ کنم که با مغز رفتم تو کف آسفالت باند :31:
راست میگیا! اگه اینا نباشن یهو خلبان خیابون رو با باند اشتباه میگیره و ... :31:
اسم خاصی هم داره؟
چیدمانش استاندار خاصی داره یا همین طوری عشقیه؟ :31:
اونوقت بعد اینکه منصرف شد چی کار میکنه؟نقل قول:
اگه خلبان تو فاصله اي که چارت معلوم کرده اين چراغها رو نبينه بايد از لندينگ منصرف بشه.
میره یه چرخ میزنه تا وضعیت بهتر بشه یا از همون بالا مسافرا رو با چتر میفرسته پایین؟ :31:
بعد اعلام اپروچ ميست ميکنه و يک مسيري رو که تو چارت هست ميره بعد اگه برج بهش اجازه داد دوباره تلاش ميکنه اگه نه برميگرده يا به قول خودت از همون بالا مسافر هارو با چتر ميفرسته پايين:20:...نقل قول:
ببخشید ا .جسارت نباشه .اون میست اپروچ (missed approach) هست نه اپروچ میست.:46::11:نقل قول:
:10:
ممنون از توجه تون.:10:نقل قول:
خواهش میکنم.:20:
بچه ها کسی از شما تو کار پرواز واقعی هست؟ حالا با هرچی (هواپیما، کایت، چتر و ...)
اگه کسی واقعا تو کار پرواز باشه وقتشو مثل من و شما اینجا هدر نمیکنه :37:نقل قول:
من بابام خلبان بوئینگ 707 . سوالی داری بگو . . البته من زیاد بقول این دوستمون توی این تاپیک نمیام . یعنی در کل زیاد وقتمو با این بازی صرف نکردم فقط در حد همین که نصب کردم و گرافیکش رو دیدم و یه 1 ماهی هم نصب بود همین . وگرنه بابام که اصلا از ایکس و ... خوشش نمیاد میگه فقط Microsoft Flight Simulator 2000 :31:
جداً ؟!نقل قول:
سلام ما رو به پدر گرامی برسونید و بگویید التماس دعا ... :37:
همینکه MFS رو تأیید میکنن جای بسی خوشحالی است! :31:
راستی خودتون هم پرواز میکنید؟
.
.
.
.
.
در ضمن شبیه ساز، نه بازی !!! :19:
من چند ساله با flight simulator آشنا شدم. اولین بار نسخه 2004 رو با کلی مکافات دانلود کردم از اون زمان تا حالا به اندازه موهای سرم از انواع و اقصام Addon ها از این سایت و اون سایت تهیه کردم که اکثرا تورنت هستند و البته جز یکی دو مورد که جزو Addon های خوب و رایگان هستند بقیه همه از نسخه های commercial اما کرک شده هستند. متاسفانه باید برای کار برم جنوب و تا مدتها نمی تونم از کامپیوتر و شبیه ساز استفاده کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا میخوام تمام Addon هام رو بدم به هر کس که لازمش داره. این لیستشونه
البته خورده ریزه ها و رایگان ها رو فرصت نکردم بگردم و جدا کنم و اینها فقط commercial ها هستند.کد:microsoft flight simulator X
microsoft flight simulator X service pack 1 with crack
microsoft flight simulator X service pack 2 with crack
microsoft flight simulator fo real pilots
area51cobra (fsx)
CLS A340-500 + A340-600 Combined Package (fsx)
commercial level simulation DC10 (fsx)
Commercial Level Simulations Airbus A300-600R (fsx)
Fs_Panel Studio Build (fsx)
tupolev 154 (fsx) (fsx)
tupolev 154b with 3dpanel
Commercial Level Simulations Airbus A310 Series fsx (fsx)
Captain Sim 727 Pro (fsx)
PMDG MD-11 (fsx)
Level-D 767 (fsx)
CaptainSim 757-200 Pro (fsx)
F1ATR72500 (fsx)
Just Flight RAF Vulcan (fsx)
Abacus A380 V2 (fsx)
CaptainSim 757-200 Pro (fsx)
IRIS Pro Series Pilatus PC-9A (fsx)
IRIS Pro Series T 6A Texan II Advanced (fsx)
Flight1 Super-80 (fsx)
IRIS Pro Christen Eagle (fsx)
B717 (fsx)
Captain Sim Space Shuttle(fsx)
Just Flight RAF Vulcan (fsx)
IRIS Flight Simulation Software F-15 Eagle (fsx)
IRIS Pro Series F-16D Fighting Falcon (fsx)
Just Flight - Airbus Collection Long Haul (fsx)
Just Flight - Constellation Professsional (fsx)
LevelD - Boeing 767 (fsx)
Abacus787 (fsx)
F-117 Nighthawk (fsx)
iris phantom fg1 (fsx)
iris f14 tomcat (fsx)
FS2Crew PMDG747 (fsx)
FScene4X Asia (fsx)
VFR photo base losanlgell (fsx)
dream scenery indianapolics (fsx)
FSX Friendly FMC Pack (fsx)
HiFi Flightware - Active Sky Upgrades (fsx)
HiFi Flightware XX Graphics Upgrades (fsx)
HiFi Flightware X Pax Upgrades (fsx)
JUST FLIGHT CARGO PILOT (fsx)
Ultimate Weather FX - Zinertek (fsx)
Scenery Solutions - Ultimate Terrain X USA (fsx)
Scenery Solutions - Ultimate Terrain X canada (fsx)
VFR photobase scenery The Netherlands (1.8 GB)
NEWPORT VSR photo base scenery PRCopenhagen Day+Night
FS2Crew Airbus Special (fsx)
French_Airports (fsx)
Areo softS MEGABRUSSELS (fsx)
fsx pilot (fsx)
German Airports Hamburg (fsx)
Aerosoft German Airports Dortmund (fsx)
Aerosoft Mega Airport London Heathrow (fsx)
Aerosoft Venice (fsx)
AS MEGA AIRPORT PARIS CDG
Areosoft MEGA AIRPORT STOCKHOLM ARLANDA_V110 (fsx)
MegaAirport Brussels (fsx)
BluePrint Boston Logan KBOS (fsx)
Dubaï city (fsx)
Dubaï airport (fsx)
Aerosoft EDDP German Airports LeipzigHalle (fsx)
Flight1 Airport Facilitator (fsx)
Flytampa TNCM (fsx)
FSADDON Grenoble Isere (fsx)
areosoft Monastir (fsx)
areosoft Nice Cote d'Azur (fsx)
areosoft EDDV (fsx)
Abacus FS Repaint (fsx)
Abacus EZ-Landmark (fsx)
Aerosoft - AES v.2.01 (fsx)
Aerosoft - AES v.2.4 (fsx)
Disposition Follow Me (fsx)
Edit Voicepack (fsx)
Flight1 - Heli Traffic (fsx)
Flight 1 fswater (fsx)
FLight 1 fs sound studio (fsx)
FSPassengers X (fsx)
Flight1 AirTraffic (fsx)
FSXAddon Ultimate Night Environment (fsx)
Shockwave 3D Lights (fsx)
FSBuild (fsx)
microsoft flight simulator 2004 (fs9)
area51cobra (fs 2004)
Digital Aviation Fokker 70_100 (fs 2004)
Captain Sim Legendary C-130 Pro + expansions (fs 2004)
AIRBUS A380 WILCO - Real Thing (fs 2004)
PMDG 747(F) AND SPECIAL LIVERIES (fs 2004)
PMDG MD-11 fs2004 (fs 2004)
PMDG Boeing 737 NG Latest Updated (fs 2004)
tu 154 (fs2004)
Commercial Level Simulations - Airbus A300-600R (fs 2004)
F1ATR72500 (fs 2004)
commercial level simulation DC10 (fs 2004)
CLS A340-500 + A340-600 Combined Package (fs 2004)
IRIS Pro Series - F-16D Fighting Falcon (fs 2004)
IRIS Flight Simulation Software - F-15 Eagle (fs 2004)
iris_f14 tomcat (fs 2004)
Ultimate Weather FX Zinertek (fs 2004)
French_Airports (fs 2004)
Aerosoft - AES v.2.01 (fs 2004)
Aerosoft - AES v.2.4 (fs 2004)
FS2Crew 737 Professional Edition (fs 2004)
FSPassengers (fs 2004)
PMDG 900NG PaintKit (fs 2004)
Shockwave 3D Lights (fs 2004)
FlyTampa St Maarten (fs 2004)
نکته مهم فقط و فقط یک نسخه از همش رایت میکنم چون دارم سیستمم رو میفروشم و فقط یک نسخه به یک نفر خواهم داددی گه اون یک نفر خودش میدونه و خدای خودش میخواد استفاده کنه یا به هرکس دوست داره بده یا حتی بفروشه! هرچند کار درستی نیست. در هر صورت از جانب من حلاله. هر چند زحمت ساختشون رو یکی دیگه کشیده. حجم مجموعه حدود 30 GB البته کمی کم و زیاد چون همونطور که گفتم تعدادی رو از قلم انداختم. با یکی از شرایط زیر حاظرم کل مجموعه رو به یک نفر هدیه کنم.
1 اگر کسی تو کار موسیقی هست حاظرم با نرم افزار های مربوطه معاوضه کنم (dav,vst,vsti,sample) مقدارش اصلا برام مهم نیست ولی ارزش چنین مجموعه ای رو داشته باشه چون ممکنه اینها بعدا به دردم بخوره ولی شبیه ساز رو نمیتونم رو لپ تاپ 200 تومنی اجرا کنم!
2 اگر چنین چیزی ندارید یه مبلق کوچولو که حداقل زحمت رایتش رو... باید حدود 7-8 تا dvd بشه . البته قصدم فروش نیست حتما میدونید که هر کدومش رو به اصطلاح فروشگاه های هوانوردی چقدر دارن میفروشن! صرفا هزینه dvd خام رایت و اگر دلتون سوخت هرچقدر که مایل بودید بابت زحمت دانلود مهم نیست اما اون مورد اول برام مهمتره.
3 اگر چیزی رو که میخوام ندارید و تصور میکنید که دانلود همه اینها به علاوه رایت و هزینه ارسالش برای شما وظیفه منه! حاظرم با 1000 تا صلوات معاوضه کنم. هرچند قیمت بسیاریه و اجر معنوی اون قابل مقایسه با این چند تا addon بی ارزش نیست شدیدا به پشتوانه روحی نیاز دارم اینم یه نوعشه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقعیت فعلی من شهرستان بهشهره در نتیجه تو شهر های همجوار میتونم حضوری برسونمشون اگرم ارسال به شهر دیگه ای لازم باشه می تونم با اتوبوس بفرستم چون خاطره خوبی از پست ندارم! در هر صورت انتخاب با گیرنده هست.
از اونجائی که عجله دارم این موضوع رو چند جای مرتبط دیگه هم عنوان خواهم کرد بنابراین زیاد دوام نمیاره. باز هم تاکید میکنم فقط یک نسخه. اگر بهش نیاز دارید با آی دی mas0od_rajabi تماس بگیرید و شرایط و یک شماره تماس برام بگذارید تو اولین فرصت تماس میگیرم.
مسئولین من رو ببخشند اگر جای نامناسبی پست زدم یا حرفم رو به نحو خوشآیندی نزدم. شرمنده
بنده تا جایی که یادم میاد بوئینگ707 نداشتیم .بوئینگ747داریم .اگه اشتباه می کنم دوستان تصحیح بفرمایند.:10:نقل قول:
چرا داریم،این لیست بویینگ ها:نقل قول:
707
717
727
737
747
757
767
777
787
از اینا قدیمی ترم هست.
این 2 تا هواپیمای ریاست جمهوری که یکیش شاهین و اونیکی رو یادم نیست 727 هستن یا 707؟ همون قدیمی ها...
707 های ایران ایر بازنشسته شدن، خیلی وقته، ولی ساها هنوز می تازد! جالبه بدونین برای خارجیهایی که میان ایران، پرواز با 707 یه افتخار بحساب میاد و تو اینترنت کلی عکس و خاطره از 707 سواریشون میگذارن. :8:
آره.
تو سایت airliners یک عکس از یه 200 - 747 (اگه اشتباه نکنم 200 بود) گذاشته بود که نمازخونه هم داشت. عکس رو طوری انداخته بود که نمازخونه مشخص بود. بعد چند تا غیر ایرانی کلی ذوق کرده بودن و توی نظرات گفته بودن که ما آرزو داریم سوار این هواپیما بشیم. حتی براشون نمازخونه جالب بود و چند نفری هم در مورد قبله سوال کرده بودن. من یه چند باری سوار 747 شدم(اون قدیما) توی نماز خونه یه مانیتور داشت که جهت قبله رو بر اساس جهت هواپیما مشخص می کرد. نماز ظهر و عصر رو ، رو به یک سمت و نماز مغرب و عشا رو رو به یه سمت دیگه می خوندیم. :دی.:42:
چی شد کسی مدل اون 2 تا هواپیمای 35 سال پیش رو نمی دونه؟
بیخیال!!!!!!!!!!!!!!! بریدم انصافاً!!!! یا اون عکس فیک بوده! یا هواپیمایی نبوده که بشه پرواز کرد!!!! شاید مثل رستوران هوایی!!!نقل قول:
آخه مگه میشه!!! کلاً قبول نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!11
چی قبول نیست؟ مگه چی گفتم؟ فیک چیه. گیریم عکس فیک بوده منم فیکم؟ محض ریا هم توش نماز خوندم جهت اطلاع یه چرتم زدم. :دی موقعی که دراز کشیده بودم یکی دو بار هم دکمه مهماندار رو زدم و بعدشم چشمام رو بستم :دی. مردم آزاری به سبک ایرانی.
اگه نماز رو می گی چرا قبول نیست؟ باید ملت صبر کنن تا قضا شه رو زمین بخونن؟ شما از تو فضا هم می تونی نماز بخونی...
فکر کنم از بحث خارج شدیم.
نبوووووووووود؟ کسی نمی دونه؟
آقا شما راست میگی،من قبول دارم! جدی میگم.
نمیدونم چرا اینقدر تعجب کردی،نماز خونه داره،نگفتن که توش فست فود داره!!نقل قول:
بیخیال!!!!!!!!!!!!!!! بریدم انصافاً!!!
فکر کنم شما یه کم بد متوجه شدید،منظور این نیست که یه جایی به وسعت 100 متر شکل مسجد اون تو درست کردن!منظور اینه که یه قسمتی تقریبا کوچولویی تو هواپیما با پارتیشن یا پرده از بقیه قسمت ها جدا شده و شده نماز خونه،شاید فرش هم انداخته باشن!راستی فکر نمیکنم مناره و گنبد هم داشته باشه!
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
چرا دوستان گلم! این اعراب پولدار حتی اومدن سیستمی سفارش دادن که پیشنمازشون روی یک صفحه مدور وایمیسته و اون صفحه خود بخود همواره شاخصش رو به قبله قرار میگیره بقیه هم به امام جماعت نگاه میکنن و اقتدا مینمایند. ( من این رو خودم تو یه مستند دیدم ). حتی امیر بحرین کوچولو یه 747 داره ناسل موتوراش از طلاست! نیگا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.airliners.net/photo/Bahrain-Amiri-Flight/Boeing-747SP-21/1069202/L/&sid=a171583cccf93960f2603a6bcb63237b
:16:نقل قول:
این اعراب پولدار حتی اومدن سیستمی سفارش دادن که پیشنمازشون روی یک صفحه مدور وایمیسته و اون صفحه خود بخود همواره شاخصش رو به قبله قرار میگیره بقیه هم به امام جماعت نگاه میکنن و اقتدا مینمایند. ( من این رو خودم تو یه مستند دیدم )
اونوقت یه حالتی پیش میاد که پیشنماز پشت جماعت قرار میگیره! :16:
ولی فکر نکنم اون موتورها از طلا باشنا. شاید رنگشون طلاییه یا آب طلا کردن.
درسته اینا مرفه بی دردن، اما این دیگه خیلی پدر سوختگیه! :19:
ای بابا. چی فکر کردین. دستگیره توالت که از طلا باشه دیگه این چیزا حلب به حساب میاد.
بماند.
راست می گه ممکنه امام جماعت پشت سرشون بیافته. هر چند که این دوستان خیلی توجهی به امام جماعت ندارن. من شنیدم بعضا جلو تر از امام جماعت هم می ایستن. خدا قبول کنه!.
در ضمن فکر کنم تصور دوستمون همون طور بود که شما گفتین . من گفتم نماز خونه نگفتم مسجد با گنبد و مناره و محراب و ... فقط 2 نفر و نصفی می تونن نماز بخونن. بعضی وقت ها هم کسی نمی ره نماز بخونه یکی دو نفر می رن دراز می کشن... انصافا خیلی حال می ده تو هواپیما دراز کشیدن. وقت پیاده شدن هم پاها باد می کنه و ... بماند.
خیلی خیلی از بحث خارج شدیم.
موضوع تاپیک نرم افزار FSX هست نه نماز خونه و مسجد.
بازم ممنون.
دوستان و خلبان هاي عزيز خيلي وقت هست که آنلاين با هم پرواز نکرديم!
آقا ما که از خدامونه، دوستان هماهنگ نمیکنن. :31:نقل قول:
من که تا حالا این سعادت نصیبم نشده در جوار دوستان پرواز کنم. :31:
خدا انشاالله نصیب هممون کنه دسته جمعی بریم.
من چند وقته حال پرواز و حال بازی کردن ندارم. رفتم بازی گرفتم حالا پشیمون شدم Company of Heroes. البته یه بازی هم هست که آنلاینه و بروزری. eRepublik هست. بد نیست یه سری بزنین و 2 3 روزی آشنا بشین... بماند.
سیستمم برای 4 سال پیشه بدون ارتقا. البته یه سیستم دیگه تو راهه ولی تا برسه خیلی طول می کشه. اما اگر برسه...
اگه حالش بود و فرصتش هم بود با هم یه پرواز می کنیم.
سلام دوستان.
من یک مشکل اساسی در استفاده از autopilot هواپیماهای ایرباس دارم.
هر کاری می کنم نمی تونم اکتیوش کنم. دوستان کسی راهی به نظرش میرسه؟
با بوئینگ مشکلی ندارم ولی با ایرباس هر کاری کردم نشد که نشد!
من از FSX با accelaration pack استفاده می کنم.
ممنون
ايرباس رو خودتون نصب کرديد يا مال fsx هست.نقل قول: