البته به نظر من بهتره اسپیکر رو تعمیر کنی . چون ان82 از ان95 معمولی بهتره . کاری به قیمت ندارم...نقل قول:
Printable View
البته به نظر من بهتره اسپیکر رو تعمیر کنی . چون ان82 از ان95 معمولی بهتره . کاری به قیمت ندارم...نقل قول:
فرمايش شما متين...نقل قول:
ولي من دكمه هاي مولتي مديا 95 هارو يا هيچي عوض نميكنم...:8: براي بازي هاي N-Gage مناسب ترين گوشيه...
به تاپيك تو امضاي من مراجعه كنيد...:11:
مال ن95 8گیگ آره ولی مال ن95 معمولی یه جورایی افتضاحهنقل قول:
حالا شاید اونی که من دستم گرفتم زیادی داغون بوده ولی اصلا" نه به درد انگیج می خورد و نه مولتی مدیا!
یعنی من سرم کلاه رفت؟نقل قول:
من با مارک sandisk خریدم که جاش قرمزه و فقط یه خشاب تبدیل همراهشه. 49 تومن خریدم!
بگو دقیقا از کجا خریدی؟
پرش کردی تا ببینی مشکل دار میشه؟
گارانتی داره؟
نه بابا!! چه كلاهي؟؟!! خب قيمت ها داره روز به روز مياد پايين دوست من...نقل قول:
اگه اصل باشه گارانتي داره...پشته پك هست...
:31:سلام به همه:31:.wireless Lan چه جوری فعال میشه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید :46:
میشه باهاش به اینترنت وصل شد که پول نیوفته؟:21:
:40:
هيچ تنظيماتي نميخواد...اگه پيدا كرد انتخاب ميكني و وب گردي رو شروع ميكني...نقل قول:
ضمنا" بخواي نخواي پول نميافته...
نه دوست من. فعال شدنی نیست. باید بری به مکانی که Wireless Lan داشته باشه. مثل هتل داریوش کیش!!! بعد دستگاه میگرده و پیدا میکنه و کانکت میشه.نقل قول:
آقایان عزیز من یه N82 مشکی گرفتم 470 تومان البته با کلی جر و بحث می گفت 480!
البته تو بازار همون مدل 430 هم بود. خودش می گفت این اصلیه!
حتی باطریش هم کره ای هست! رو کلید هاش هم به غیر از انگلیسی یه زبون دیگه هم نوشته فک کنم روسی باشه.
یعنی دروغم دادن یا اصلا این قیمت می ارزه؟
دوستان نور صفحه این گوشی مشکلی نداره چرا ازش عیب می گیرین.
صداش هم که بد نیست.
wi fi چیه؟:11:
من n82 مشکی دارم و فقط میتونم بارکد مربعی شکل رو بخونم . حالا نرم افزاری میخوام که بتونم از این بارکدها درست کنم. هرکی مدونه حد اقل اسمش رو بگه.
خوش اومدین به پی سی ورد
وای فای یه پروتکل جهانی برای ایجاد شبکه های دیتای محلی بصورت وایرلس (بی سیم )
هستش
که میشه به وسیله این امکان توسط گوشی تلفن همراه..پی سی ..لپ تاپ وسایر دستگاه های الکترونیکی دسترسی به دیتا
پیدا کرد
وبا توجه به سرور می تونه پهنای باند خوبی رو در اختیار ما بزاره
من الان 50% برنامه هايي كه نصب مي كنم
بعد از نصب موقع اجرا ميپره بيرون
چه كار كنم ؟
یعنی تو تهران جایی نیست که بشه از lan استفاده کرد.نقل قول:
سلام دوستان .... :46:
ببخشيد ... ميدونم اين سوال تکراريه ! :41: ولي لطف ميکنيد اگه جواب بدين :11:
من شنيدم که شرکت نوکيا وقتي يه گوشي جديد را معرفي ميکنه تا يه مدتي فقط خودش اونو توليد ميکنه ولي بعد از يه مدت ميده به چين ! تا توليد انبوه بيشتري داشته باشه و به اصطلاح بازارو بترکونه !!!! :19:
الان اوضاع N82 چه جوريه ؟ :19:منظورم اينه که اصلش گير مياد يا نه ؟ .... اگه آره از کجا بفهميم ؟ ورژن گوشي هنگام خريد بايد چند باشه ؟:20: نکته خاصي هست که فقط در گوشيه اصل، وجود داشته باشه ؟ ...از نظر کيفيت دوربين و قطعات اصل و چينيش چقدر با هم فرق دارن ؟
Mer30 از لطفتون !:40:
:5: تا اونجا که من شنيدم ... اغلب دانشگاههاي بزرگ ايران بايد داشته باشن ! .... حالا اينکه صحت داره يا نه رو نميدونم !:41:نقل قول:
NikYar و scope82 جان ورودتان را تبريك مي گم
لطفا چند پست پشت سر هم نديد يعني جند پست رو باهم يا با ويرايش بديد (همون چيزي كه من وقتي تازه عضو شده بودم بهم گوش زد كردند! ببخشيد!)
NikYar جان
در مورد اينكه نوكيا ميده گوشي ها شو چين بزنه به اسم فلاند من زياد مطمن نيستم (زياد شنيدم)
چون اگر انجوري بود كه همون جوري روي اكثر وسايل جانبيش نوشته made in china روي خود گوشي هم مينوشت made in china
البته ممكنه بعضي وسايل داخلي انگونه باشند
ولي مگه چين بده فقط كارخونه انجاست و نوكيا نظارت كامل داره
و نوكيا هيچ وقت خودشو خراب نمي كنه مطمن باش
يه سايت بود كه مي ساختنقل قول:
من n82 مشکی دارم و فقط میتونم بارکد مربعی شکل رو بخونم . حالا نرم افزاری میخوام که بتونم از این بارکدها درست کنم. هرکی مدونه حد اقل اسمش رو بگه
حالا يادم نيست
ولي دوستان ميدونند
ببخش من اولین باریه که تو اینجور جا ها عضو شدم.
تورو خدا منو ببخش .
بخشیدی.
عالیجناب دیماه 2005
فکر نمیکنی تاریخت گذشت؟
ptt مال چیه .آیا به شبکه مربوطه ؟
چطوری میتونم از فلش n82 به جای چراغ قوه استفاده کنم؟
به من گفته شده اگه بیشتر از دو ثانیه روشن بمونه میترکه . چون زنونه .
آیا این درسته.......؟
تایید می شه :11:نقل قول:
بابا من تو جواب اون سوالی که پرسیده بود چه سایتی میشه بارکد درست کرد نوشته بودم
نقل قول:
يه سايت بود كه مي ساخت
حالا يادم نيست
ولي دوستان ميدونند
برای چی ترشش کردین ؟ ( خطاب به مجتبا )کد:http://qrcode.kaywa.com/
دوست عزیز ، الآن درست شد پستت ، مرسی . باید نقل قول می کردی .نقل قول:
آخه پست بعد از پست شما یه سایت رو تبلیغ کرده بود ، اون رو پاک کردم . فکر کردم این هم تبلیغه .
پیش میاد ، می بخشید :11:
من 60 مگابایت فایلهای فیرمور 20 را دانلود کردم، حالا فایلهای RAR را باز کردم فایلهای داخلش از PART 01 تا 05 همه عین همه و تو یک فولدر EXTRACT نمیشه!!!!!
میشه یه چک کنید؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه! فکر کنم این mediaFire ایراد داره! دوباره دانلود کردم Volume error میده این بار!
تا حالا کسی از gps data استفاده کرده .
خیلی باحاله .
سرعت
موقعیت
و.......
رونشون میده
این سایت که کار نمیکنه........نقل قول:
قیمت این گوشی الان چنده ؟
کسی اسپیکر بلوتوث برای n82 سراغ نداره من خیلی دنبالش گشتم ولی پیدا نکردم.
اگه سراغ دارید قیمتشم بگین . ممنون.
در پیشترها نوادگان سری ننگین k از رعیتهای 1100 بزرگ بودند. این اصالت خفت بار از ایشان هرگز دور نخواهد شد.نقل قول:
این جمله را بر سر تخت نوکیا حک کرده بودند .
:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:
منظور dimah2005 چی بود .
من درست متوجه نشدم.
نرم افزار موبایل بانکینگم از کار افتاده. کسی نمیدونه چرا؟
دوست من کجاش کار نمیکنه ؟نقل قول:
این سایت که کار نمیکنه........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ، چرا اینهمه پست دادی ؟ 2 تا پست پشت سر هم 3 تا پشت سر هم الان 6 تا پست دادی !
خواهش میکنم ، الان دیدم تقصیر از من بود باید میگفتم برا چی هست ....نقل قول:
دوست عزیز ، الآن درست شد پستت ، مرسی . باید نقل قول می کردی .
آخه پست بعد از پست شما یه سایت رو تبلیغ کرده بود ، اون رو پاک کردم . فکر کردم این هم تبلیغه .
پیش میاد ، می بخشید
ببخشید 2
حالا چی شده مگه؟؟؟؟؟نقل قول:
به هر حال عضر میخوام.:41::11::10:
منم پرسیدم گفتن 430.:20:نقل قول:
ببخشیندا ولی به هر حال (عذر) درسته.:11:نقل قول:
نورش رو با گوشی های دیگه مقایسه کن، میبینی که کمتره. ولی اصلا" مشکلی با این نور پیش نمیاد. من حتی نور صفحه نمایشمو در همه ی حالات روی minimum نگه میدارم، چون هم کمتر از باتری استفاده میشه و هم تو هر شرایطی صفحه نشون داده میشه. حتی زیر نور مستقیم آفتاب.نقل قول:
نمیشه بعنوان چرافغ قوه استفاده کرد!نقل قول:
و هیچوقت نمیتونی فلاششو حتی به مدت یک ثانیه روشن نگه داری که بخواد بترکه!!! چون این نوع فلاش ها نور ممتد ندارند و در یک لحظه چشمک میزنند.
:19: ورژن N82 هنگام خريد بايد چند باشه ؟
راستي .... اصلا اين ورژن بيانگر چيه ؟ ....
راه ديگه اي به جز کد #0000#* براي فهميدن ورژن گوشي هست ؟ :20:
آخرین ورژن موجود 20.0.062 هست.نقل قول:
ورژن گوشی بیانگر جدید بودن نر افزارشه. در ورژن های بالاتر و جدیدتر ایرادات ورژن های قبلی برطرف میشن.
چه فرقی میکنه؟ همین راه مگه عمل نمیکنه؟
کسی سایتی میشناسه که برنامه ها و بازی ها و تم ها رو برای گوشیهای مختلف نوکیا دسته بندی و تست کرده باشه و برای دانلود بزاره؟