Printable View
چرا کاورش اینقد زشته :n04:
نظرسنجی انتخاب بهترین ترانه آلبوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدای من ...
اصلا باورم نمیشه ... همچین آلبوم خوبی رو نمیشد تصور کرد...
آهنگها یکی از یکی قشنگ تر، اشعار یکی از یکی بهتر، تنظیم ها یکی از یکی دلنشین تر ...
بلاخره بعد از مدت ها یه آلبوم خوب رو توی موسیقی ایران شنیدیم
از محسن یگانه بابت این آلبوم کمال تشکر رو دارم
با اختلاف بهترین خواننده ایرانه
الان که از تو ف یسبوک اومدم پست شما رو خوندم برام عجیب بود ! آخه تقریبا همه دارن میگن آلبوم بدیه !نقل قول:
هر چند نمیشه به کامنتای اونجا اعتماد کرد ، باید خودم گوش کنم ببینم چه جوریه !
سر حباب هم خیلی ها میگفتن چرته ! ولی بعدا فهمیدم حرف اونا چرته و حباب یکی از بهترین آلبوم های چند سال گذشته موسیقی بود ، امیدوارم البوم خوبی باشه
والا من نمیدونم فاز اون کسانی که از آلبوم بد میگن چیه !؟نقل قول:
این آلبوم یه شاهکار به حساب میاد و مطمئن باشید که از حباب بهتر کار شده مخصوصا در زمینه شعر ...
اتفاقا من هر جا رفتم بیشتر تعریف و تمجید شنیدم
2 بار گوش دادم و واقعا لذت بردم.
محسن پیشرفت خوبی تو ترانه داشته.
بی نهایت "تو فکر میرم" و "خاطره بازی" رو دوست دارم.
فضای ناامید و افسرده آلبوم رو خیلی دوست دارم.
نقل قول:
الان که از تو ف یسبوک اومدم پست شما رو خوندم برام عجیب بود ! آخه تقریبا همه دارن میگن آلبوم بدیه !
هر چند نمیشه به کامنتای اونجا اعتماد کرد ، باید خودم گوش کنم ببینم چه جوریه !
سر حباب هم خیلی ها میگفتن چرته ! ولی بعدا فهمیدم حرف اونا چرته و حباب یکی از بهترین آلبوم های چند سال گذشته موسیقی بود ، امیدوارم البوم خوبی باشه
کلا هر سری این بساط رو داریم سر آلبوم جدید.نقل قول:
والا من نمیدونم فاز اون کسانی که از آلبوم بد میگن چیه !؟
این آلبوم یه شاهکار به حساب میاد و مطمئن باشید که از حباب بهتر کار شده مخصوصا در زمینه شعر ...
اتفاقا من هر جا رفتم بیشتر تعریف و تمجید شنیدم
نفسهای بی هدف اومد گفتن بدرد نمیخوره محسن غیر مجاز خوبه
رگ خواب اومد گفتن فقط نفسهای بی هدف
حباب اومد گفتن رگ خواب (البته خودمم رگ خواب رو بیشتر از حباب دوست دارم)
الانم که این وضعیت سر نگاه هم هست
من که عصری رفتم تو شهرمون سوال کردم همه داشتن رایتی میفروختن ! خب وقتی اینجوریه اینا چه انتظاری از مردم دارن که دانلود نکنن !؟
ترک اول که فاجعست!
شعر و قافیه که فاجعه
موسیقی هم که اوت!
تنظیم هم که شلوغ و بی در و پیکر...
کی گفته اینکه یه نفر شعر آلبومش رو خودش بگه خیلی هنرمندانست؟؟
البومش خیلی ضعیف بود . فکر میکردم بعد البوم حباب که کار چندان خوبی نبود تو کارنامه یگانه بعد 2.5 قدرتمند تر برگرده ولی به مراتب ضعیف تر از کار قبلی هم شده
واقعا چه اصراری داره همه کارای البومش رو خودش انجام بده در حالی که به ورطه تکرار افتاده و از خودش دیگه چیز جدیدی نمیتونه بروز بده ؟ یعنی نمیتونست دو تا ترانه خوب از این همه ترانه سرای خوب بگیره یا ملودی خوب از بقیه بگیره که این قدر کاراش تکراری نشه ؟
در کل واقعا فاصله زیادی با دوران اوجش گرفته
یگانه ای که چند سال پیش جز 3 خواننده محبوب من بود الان شاید جز ده نفر باشه
با تکرار این اوضاع بدتر هم خواهد شد .
نقل قول:
شاهکار ؟ !!!! باور کن بزرگترین ضربه رو به یگانه و امثالش شما ها میزنید که با تعریف ها و اغراق های الکی بدتر هنرمند به مسیر بدش امیدوار تر میکنید . همانطوری که طرفدارای جهانبخش و فلاحی و ... به کارای تکراری این خواننده ها همچین تعریف هایی میکنن شما هم همین رویه رو ادامه میدید
در ضمن من اکثر نظرات تو سایت های مختلف دانلود موزیک میدیدم انتقادها به مراتب بیشتر بود در یکی از این سایت ها هم شخصی عکسی از فیس بوک گذاشته بود که تو صفحات معروف سایت های موزیک انتقادها زیاد بود البته من خودم دسترسی به فیس بوک ندارم ولی خوب عکسی که گذاشته بود این بود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگذریم ...
در کل امیدوارم خواننده ای که زمانی جز خواننده های تاپ و محبوب من بود از این اوضاع خارج شه :n12:
ببینید بنده لازم نمی دونم از کاری دفاع کنم که خودش گویای همه چیز هست اما در مورد اون قسمت از حرفتون که نقل قول کردم :نقل قول:
اگر شما به این مسیر میگید مسیر بد، این نظر شخصی شماست ، شما اگر خوشتون نمیاد می تونید برید آهنگهای خواننده ای رو که در مسیر خوب قرار داره گوش بدید .
این مسیر بد شما از نظر من و خیلیای دیگه راه درستیه که محسن یگانه داره میره و هیچ کس دیگه ای در ایران با این قدرت پیش نمیره.
همین مسیر بد شما تالار نوکیا رو پر میکنه و ازشون جایزه میگیره و عکسش رو توی تالار میزنن، اتفاقی که فقط برای گوگوش در بین خواننده های ایرانی افتاده.
این کسانی که می بینید میگن آلبوم فقط حباب و این آلبوم بده، همونایی هستن که وقتی حباب اومد میگفتن فقط رگ خواب و حباب بده و زمانی که رگ خواب اومد می گفتن آلبوم فقط نفس های بی هدف و رگ خواب به درد نمی خوره.
کلا یه عده انگار عادت دارن که تا یه آلبوم جدید میاد بعد از یه بار نصفه و نیمه گوش دادنش واسه خودشون یه پا منتقد بشن و کار رو زیر سول ببرن.
این آلبوم فوق العادست، ملودی های ساخته شده دلنشینه و من از شنیدنش لذت میبرم. اشعار نسبت به آلبوم قبل پیشرفت بسیار چشمگیری داشته. تنظیم ها نمیگم همشون عالین ولی خوبن. استفاده از سازهای مختلف و گوشنواز به زیبایی آلبوم اضافه کرده . من نمیدونم دیگه چه انتظاری باید از یه آلبوم داشت.
البته یه بحثی هم هست، انقدر محسن یگانه خواننده فوق العاده ایه و سطح انتظارات رو از خودش بالا برده که همچین آلبوم فوق العاده ایم بعضی ها رو راضی نمی کنه.
هنوز این آلبوم رو کامل گوش ندادم و نمی تونم نظر بدم (دو سه ترکی که گوش دادم متوسط بود)
ولی در مورد آلبومای قبل، من هم با اون دوستان هم نظرم که حباب در برابر رگ خواب یه فاجعه بود ...
یگانه هیچ وقت نتونست رگ خوابش رو تکرار کنه
نظرسنجی همین تاپیک هم این مسئله رو به خوبی نشون میده
باز حالا نظرات متفاوته :)
منم ۶-۷ بار گوش دادم آلبومو و حقیقت دیگه آنچنان رغبتی ندارم گوش بدم
۲ آلبوم اول محسن خیلی خوب بودن
حباب اول که اومد اصلا خوشم نیومد ولی به مرور با نیمه دوم آلبوم ارتباط برقرار کردم
این آلبوم هم شاید با مرور زمان نظرم عوض شه ولی فعلا که اصلا خوشم نیومده
ملودی ها انگار به زور ساخته شدن و تو ذهن نمی مونه
تحریرا اضافن اکثر جاها
درکل تنها تکرهای جاده، چقدر دیر، خاطره بازی و دلکم رو میتونم بازم گوش بدم
آلبــوم واقعا ضعیف و بد بود برای من و اصلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم
از نظر من یگانه یه روند نزولی رو پیش گرفته و این آلبوم حتی از حباب هم ضعیف تر بود.
این نظر من بود، امیدوارم طرفدارن یگانه (که خودم قبلا بودم) به دل نگیرن:n01:
فعلا برای نوشتن در مورد آلبوم زوده.
باید 2 - 3 روز دیگه گوش بدم.
ولی تا همینجا باید بگم از حباب بهتر بوده ولی رگ خواب قضیه ش فرق میکنه.
کلا فکر کنم یه سری آلبوم ها هستن که دیگه تکرار نمیشن، مثل رگ خواب، وایسا دنیا، عاشقانه ها، بی خوابی و ...
انتقاد هایی هم دارم.
3 تا از ترک ها (تو فکر میرم، نه، خاطره بازی) خیلی برای من دوست داشتنین.
یه دور گوش کردم - به نظرم خوب بود و در حد همون حباب ( هر چند با گوشی کردن بیشتر قطعا بهتر میشه نظر داد )
واقعا نمیدونم این کامتای خیلی بد - افتضاح - فاجعه چیه !
انگار مثلا خواننده های دیگه تو ایران آلبوماشون چقدر خوبه !
بعد از چند بار گوش دادن و در آوردن یه سری آکوردها و نگاه کمی دقیق تر :
1- ترک های 1 تا 10 آلبوم همگی خوب کار شدن، اکثر نظراتی هم که پیرامون آلبوم هست در مورد آهنگ مورد علاقه یکی از این 10 ترک رو شامل میشه .
2- با ترک شماره 11 (دلسرد) خیلی نتونستم ارتباط برقرار کنم مثل ترک شماره 4 حباب (یادته) .
3- دو ترک آخر (انتظار و پرنده) هم شاید در نوع خودشون کار جالبی باشن ولی اونا هم خیلی نظر منو جلب نکردن .
4- ترک شماره 10 (دلکم) یجورایی گل کار به حساب میاد ... فوق العادست ... از ملودی و تنظیم و شعر بگیر برو تا آخر. یکی از بهترین کار های محسن یگانه در بین تمام کارهاش به حساب میاد.
5- ترک شماره 3 (دیوار) شعر بسیار زیبایی داره و یکی دیگه از نقاط قوت آلبومه .
6- عاشق تنظیم ترک 1 (دنبالش میرم) هستم ... اون تیکه وسطش که از صدای خود محسن استفاده شده عالیه .
7- دو تا ترک 6/8 شاد آلبوم (درکم کن و نگاه) عالین از شنیدنشون لذت بردم.
در کل آلبوم منو راضی کرد نسبت به حباب بهتر بود مخصوصا از نظر شعر ...
رگ خواب که فوق العاده بود تک تک آهنگاش می تونستن واسه خودشون سیگنیچر یه آلبوم باشن.نقل قول:
تازه اگه دقت کرده باشین جالبه که بعضی از این دوستانی که به ترانه سرایی محسن یگانه گیر میدن خودشون از طرفدارای رگ خوابن که شاعرش خودش بوده ...
من که به شخصه بالای 90 درصد از انتقادهایی که به آلبوم میشه رو قبول ندارم !
آقا خداوکیلی اصلا جالب نبود! :n35: دو سه بار گوش دادم بعد شیف + دیلیت شد...
البوم زیاد جالبی نبود ... البوم حباب بهترین البوم محسن یگانه بود .
بهترین های آلبوم از نظر من اینا هستن ( به ترتیب لیست آهنگ های البوم ) : چقدر دیر - دیوار - درکم کن - خاطره بازی ( البته جاده رو هم خیلی دوست دارم )
از نه و نگاه هم خوشم نیومد
کم کم داره از این البوم بیشتر از حباب خوشم میاد ! :n12:
بهترین ترک :
تو فکر میرم!
دیوار هم شعرش خوبه..
بقیه دیلیت شد .
این پستای دلیت شد بدجوری آدمو میسوزونه !
یعنی اینقدر طرف روی هاردش چیزای مفید داره که 100 مگ آلبوم خیلی براش اذیت کنندس !
امیدوارم دست از این پست ها دوستان بردارن !
نظر منه فقط نظر من خدایی از این آلبوم که این قدر منتظرش بودم ناامید شدم با هیچ کدوم از ترک هاش نمی تونم ارتباط برقرار کنم
ترک های :
دیوار
درکم کن
نگاه
دنبالش میرم
قشنگن
عاغا عجب چیزی بود این تک آهنگ کویر
بدجوری فاز داد به ما.
اصن صداش توی این آهنگ تغییر کرده. گرفته و دلچسب شده. مث جوونیاش نمیخونه.
شنیدن این آهنگ به هواداران محسن حتما توصیه میشه.
شاه بیت:
کسی از خلوت ام چیزی ندیده
کویر از خلوت اش بیرون نمیره
کویر رویای دریا تو سرش نیست
کویر تا آخر قصه کویره
دقیقا ، عالی بودنقل قول:
شعر هم عالی بود مخصوصا این قسمتی که گذاشتی
محسن هم شعر هاش خیلی خوب شده هم ملودی هاش
کلا این 2 تا تک اهنگ اخر به نظر عالی بودن
نقل قول:
ممنون
تک آهنگ دیگه اسمش چی بوده؟ من فقط اینو اتفاقی دانلود کردم.
آره من اون قسمتو گذاشتم چون خیلی مجذوبش شدم البته یک قسمت دیگه از شعر هم خیلی زیبا بود:
دریغ از یک جوونه تو وجودم
تموم ریشه هام بی برگ و بارند
از اشکای خودم سینه ام ترک خورد
تنم از دور شبیه شوره زاره
بهت قول میدمنقل قول:
البته اون خیلی وقت پیش اومد فکر کنم نزدیک عید بود
عــــــشق کــدوم غریبه یهو به جونت افتاد
چی شد که خیلی ساده عشقمو بردی از یاد
قـــلـــبمــو بی تفاوت له کردی زیر پاهاش
گـــول نگاتو خوردی یا که فریب حرفاش
آهــــای خـــــبــر نــداری دلــــم داره می میره
هـــــــــم دم بــــی کسی ها تو بی کسی اسیره