F 4
1/640
Iso-80
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
F 3.5
1/100
Iso-80
F 4
1/640
Iso-80
F 3.5
1/100
Iso-80
اینم لب کارون ... البته از خود کارون چیز چندانی معلوم نیست !
عکسات خوبه عزیز !نقل قول:
به نظر من هر وقت خواستی از یه حشره عکس بگیری کادر بسته تر انتخاب کنی بهتره !
اولی هم اگه یکم بسته تر بود تا قطره ها بهتر معلوم میشد بازم بهتر بود !
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
همچین یکم عکس تاریکه !نقل قول:
در واقعیت باید رنگ آسمون بیشتر بوده باشه ؟ نه ؟
اینجا که زیاد طیف رنگی آسمون معلوم نیست
رنگشم کلا یکم کمه !
ولی از نظر کادر خوبه !:46:
اینو تو لپتاپ ادیت کردم
رنگ ها ونور رو اونطوری که باید نشون نمیده
بعد از 5 دقیقه ور رفتن باهاش چشام درد گرفت
بعدا میبرم توو lcd ادیت میکنم
سلام بر هم شهری گلمنقل قول:
اولی کادر بندی خوب نبود دومی همه چیزش به جز ادیت نشدگیش عالی هست(کادر بندی به نظر من خیلی خوبه)
داداش هادی تو هم به جمع تراکتوری ها پیوستی :11::11::11::11::40::40::40::40:نقل قول:
به امید روزی که 70 میلیون طرفتار داشته باشیم براش بهش افتخار کنیم
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
خیلی قشنگن افریننقل قول:
مخصوصا با قطره ها:10:
چرا اینقدر واید هست؟نقل قول:
به نظرم اگر نقش اب بیشتر میشد خیلی بهتر میشد:11:
Canon EOS 350D DIGITAL
f/5.6
1/5
iso-1600
focal 27mm
F 9
1/250
Iso-80
{{ادیت نشده}} تنظیمات رنگ در دوربین انجام شده
optical zoom 10X
Digital zoom 30X
F 4.4
1/200
Iso-80
EV -2
عکس برداری در حالت VGA بود. و این عکس اصلی همینه برا همین نمیشد کراپ کرد و ماه وسط آورد.
به نظرم اگه سرعت شاتر بازم کم می کردی بهتر می شد مثلا 600 اینجوری تاریک میشد و این نی ها و درخت ها تاریک می شد و یه عکس رویایی میشد .:46:نقل قول:
sx20
f/2.8
1/10sec
ISO 80
+ Edit
سوژه خیلی خوب ولی مناسفانه کادر بندی خیلی بد ! نور هم خوبه .نقل قول:
تایید میشه ! همییم اگه اون جسم سبز گوشه تصویر نبود بهتر میشد .نقل قول:
این هم یه عکس از ماه
هر چند به خوبیه عکس دوستان نیست ولی به حرفه ای گری خودتون ببخشید!
sx20
f/5.7
1/320 sec
ISO 125
یه ماشین از جلو میاد که باعث شده عکس خراب شه اگر حذفش میکردید بهتر نبود؟:11:نقل قول:
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------
احسان جان نمیدونم چرا از عکسات خیلی خیلی خوشم میاد واقعا کارت درسته افرین
دیروز به هنگام عبور از خیابان، صحنه عجیبی رو دیدم... ظاهرا کارگر اسفالت کننده در آتش عشق می سوخته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و شد سوژه من برای سلف پرتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
عکسای دوستان تمومید مثل اینکه
از دیواری چیزی عکس بگیرید تاپیک نخوابه خوب دی:
پیرو فرمایش جناب mh.attari عزیز یک عکس را جهت بیدار کردن تاپیک و انتقادات گرانقدر دوستان می گذارم !!
sx20
f/4.2
1.8 sec
ISO 400
ممنونم قرمزه چیه؟
فوارس
چرا قرمز اخه
خواهش می کنمنقل قول:
اون قرمزه هم فواره بودنش فوارست ولی چون تو ایام عزا (اخر صفر) بود رنگ اب رو قرمز کرده بودن!!
hi
Canon EOS 500D
f/4.5
1/80
iso-100
lens:10-22 canon
به نظرم اگه کادر بسته تر بود بهتر میشد!نقل قول:
اینجوری فوکوس رو بهتر انجام می داد .
از این بسته تر نمیشد . یه مقدار هم کراپ شده .نقل قول:
خوب از یه لنزی استفاده می کردی که ماکرو داشته باشه !نقل قول:
کمی بسته تر بود بهتر بود ولی مگسه رو چرا کشتی اخه؟نقل قول:
زندش قشنگتر بود:11:
فقط همین لنز در دست رس بود . همچین ماکرو بدی هم نداره .نقل قول:
نکشتمش . مرده بود . تار عنکبوت رو میشه روش دید . زندش یکی دو ساعت وقت می بره .نقل قول:
سلام دوستان
من به اين هنر خيلي علاقه دارم ولي تا بحال نه وقتش رو داشتم نه شرايط اين كار رو !
ميگم من اينو پارسال با گوشيم گرفتم و تقريبا 30 دقيقه به دنبال موقعيت بودم، نظزتون چيه دوستان ؟ ميشه اميدوار بود ؟
----- ----- ----- -----
در ضمن براي كار دكوراسيون نياز به عكسبرداري با روش هاي خاص دارم كه به اين روشها وارد نيستم ! كجا ميتونم راهنمايي بگيرم؟
همينجا يا تاپيك ديگه اي؟
پيشاپيش ممنون
چرا که نه شما با این عکس نشون دادید می تونید خیلی خیلی عالی عکس بگیرید تبریک میگمنقل قول:
ولی خورشید تو گوشه ها بود به نظر من میتونست بهتر شه:11:
درمورد عکس چون با موبایل گرفته شده نمیشه در بارش نظر داد ولی نور خیلی شدیده کادر هم میتونست بهتر باشه. در مورد دکوراسیون و روشهای خاص ، مطالب زیاده بستگی به موقعیت و سوژه داره ولی تا اونجا که از دستمون بر بیاد درخدمتیم . شما هم کتابها و مقالاتی که هست رو مطالعه کنید ببینید به چه نوع عکاسی بیشتر علاقه دارید . من خودم بیشتر تبلیغاتی رو دوست دارم طبیعت هم همینطور .نقل قول:
خيلي خيلي ممنون دوستان! به خودم اميدوار شدم!
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
در مورد دكوراسيون:
بنده براي تهيه رزومه كاري و يا كاتالوگ نياز به عكسبرداري از كارهايي كه تا به حال انجام دادم ، دارم و با چند مدل دوربين معمولي و نيمه حرفه اي امتحان كردم ولي به حالت مورد نظر نرسيدم
من چند نمونه عكس از دكور كه اين خصوصيات رو دارا هست براتون ميزارم تا به منظور من برسيد!
دقت كنيد محيط به اين كوچيكي رو چطور تونسته بزرگ نشون بده!
و يا اين عكس چطور همه زوايا رو نشون داده؟!
-------------------------------------------
باز هم تاكيد ميكنم دوستان كه اگر بايد تو تاپيك ديگه اي سوال ميكردم لطفا به بنده بگيد تا منتقل كنم
پيشاپيش ممنون!
سلام دوستان من چند روزیه دوربین sony HX-1 خریدم و جزء فشارندگان دکمه شاتر:31: (و نه هنوز عکاس) شدم! کم کم چیزهای بیشتری یاد میگیرم. برای شروع این دو عکس رو میذارم.
SONY HX-1
f/5.2
1/160 sec.
ISO-125
20x zoom (100mm Focal Length)
SONY HX-1
f/8
1/160 sec.
ISO-800
20x zoom (100mm Focal Length)
تبريك ميگم من هم دارم جزء آدمهاي " هي شاتر رو فشار ميده" ميشم :خخخخنقل قول:
سلام دوستان من چند روزیه دوربین sony HX-1 خریدم و جزء فشارندگان دکمه شاتر (و نه هنوز عکاس) شدم! کم کم چیزهای بیشتری یاد میگیرم. برای شروع این دو عکس رو میذارم.
دوست عزيز ميتونم بپرسم قيمت اين دوربين چنده؟؟
ممنون.نقل قول:
من از سونی سنتر پرسیدم 530 قیمت دادند، خودم از جای دیگه با گارانتی اصل و بصورت اقساطی خریدم:10:
تبریک می گم واسه کار اول خوب هستن .نقل قول:
یه سوال مگه از گله چقدر فاصله داشتی که 20 ایکس زوم کردی ؟
تو این موارد شاید با کادر بستهتر بهتر بشه !
خیلی ممنون! فعلا از عکاسی چیزهای فنی اون رو دارم فرامیگیرم و تو اینترنت مطلب میخونم تا برسیم به قسمت هنریش (نمیدونم آیا این رویه درسته یا باید هر دو با هم باشن)نقل قول:
و اما در مورد گل، اونور تراس بود و برای رسیدن به اون موانع زیاد و حوصله کم! از توی خونه انداختم
راستی عدد f چه تاثیری توی عمق تصویر داره؟ مطالب تئوریش رو خوندم اما عملا نتونستم باهاش تفاوتی ایجاد کنم (در مود دستی)
شاد باشید:40:
شما برای این نوع عکاسی احتیاج به یه دوربین مناسب ، لنز واید ، سه پایه و در صورت لزوم سیستم نورپردازی دارید .نقل قول:
در این نوع عکاسی چون شما در محیط بسته قرار دارید و به سوژه نزدیک هستید و کادر بندی مناسبی نمیتونید انجام بدید یعنی تمتم محل توی کادر قرار نمیگیرند به همین دلیل احتیاج به یه لنز واید ترجیحا سوپر واید مثل 10-22 کنن 10-20 سیگما 8-16 سیگما . دارید من خودم از 10-22 کنن استفاده میکنم این لنز زاویه ای حدود 160 درجه رو عکس میگیره (این رو دقیق نمیگم)
خيلي ممنون دوست عزيزنقل قول:
شما برای این نوع عکاسی احتیاج به یه دوربین مناسب ، لنز واید ، سه پایه و در صورت لزوم سیستم نورپردازی دارید .
در این نوع عکاسی چون شما در محیط بسته قرار دارید و به سوژه نزدیک هستید و کادر بندی مناسبی نمیتونید انجام بدید یعنی تمتم محل توی کادر قرار نمیگیرند به همین دلیل احتیاج به یه لنز واید ترجیحا سوپر واید مثل 10-22 کنن 10-20 سیگما 8-16 سیگما . دارید من خودم از 10-22 کنن استفاده میکنم این لنز زاویه ای حدود 160 درجه رو عکس میگیره (این رو دقیق نمیگم)
در بهترين و با صرفه ترين حالت ، حداقل هزينه اي كه اين ابزار رو به طور كامل تهيه كنم ،چقدره؟؟
پيشاپيش ممنون
سلام.در مورد عمق تصویر،این مطلب رو مطالعه بفرمایین.احتمالا به جواب سوالتون خواهید رسید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2486286&postcount=6
برای تهیه یه دوربین خوب +طیف لنز های خوب + سه پایه + وسایل نورپردازی + ... حداقل 4 یا 5 میلیون در کمترین حالت !ول ییه دوربین کاملا حرفه ای + طیف لنز واید تا تله (که البته می تونی تله نداشته باشه !)+ سه پایه + فلاش + و ... حداقل 10 میلیون تومان !یعنی یه بدنه (مثلا canon 5D Mark II ) که حداقل 2.5 میلیون تومان ! + یه طیف لنزی مثل 10-22 با اف 1.2 (2.4 میلیون) + 28-70 با اف 2.8 (1.3 میلیون) + یه 70 - 400 با اف 3.5 (2.4 میلیون ) و سه پایه و فلاش و ... (حدود 1.5 میلیون ) میتونی یه کیف عکاسی حرفه ای داشته باشه !نقل قول:
مبارک باشه !:31:
sx20
f/4.5
1/4 sec
ISO 1600
نقل قول:هادی جان چرا اینقدر دست بالا میگیری ؟؟:13:نقل قول:
atrociousman جان شما دوربینی که کار میکنی چیه ؟ شما میتونید با دور بین خوبی مثل 1000d یا 400d که نسبتا قیمتشون از بقیه کمتر هست (حدود 600 هزار تومان )شروع کنید لنزی که دارن 18-55 هست که یه لنز نرمال هست که کارتون رو راه میندازه بعد هم کمکم برید سراغ تهیه لنز من خودم 10-22 رو 800 گرفتم ولی سیگما حدود 600 باشه .
سه پایه هم که لازم هست ولی اول ببینید واقعا لازم دارید یا نه . میتونید برای پرداخت کمتر برید سراغ کارکرده ها.
یه نکته هم بگم تجهیزات عکاسی قیمتهای بالایی دارن پس خرید هاتون روی حساب و کتاب باشه .
موفق باشید ..
..:40:
این هم یه سایت برای بدست آوردن قیمت تقریبی لوازم عکاسی . برای اطلاع بیشتر باید راهی خیابان شد .
محتوای مخفی: آدرس
راستش رو بگو، چقدر ادیتش کردی؟:31: