[php]هم ذوربینش شفاف عکس نمیندازه و همه عکسها تیره است[/php]نمیدنم این حرفت رو رو چه حسابی زدی و اگه خواستی دو تا عکس مقایسه ای هم میزارم با درایور اورجینال k850 هر دو عکس در یه موقعیت و در یه زمان و نور یکسان
در مورد تیره بودنش اینوبگم که نتونستید باهاش عکس بندازید چون اگه رو حالت نایت مود بزاری اصلا تیره نمیکنه و اگه درایورشو عوض کنی که هیچ توشب با فلاش باکیفیت روز عکس میندازه شک نکن
[php] هم 40 مگابایت بیشتر حافظه داخلی نداره[/php]برای گوشی ای که سیستم عامل جاوا داره فکر کنم همین بسته چرا چون اونایی هم که سیستم عامل دارن وقتی زیاد برنامه تو فون مموری میریزی سرعت گوشی هم میشه
[php]جی پی اس و پورت 3.5 هم نداره[/php]نداشتنه gps رو میگم شاید شاید یه عیب باشه و پرت 3.5 میلیمتری رو عیب نیست حداقل عیبی نیست که به خاطر این عیب از قید خریدن این گوشی بزنی
[php]اسپیکرش ضعیفه [/php]حیف نمی تونم وگر نشون میدادم که چه بیسی بیرون میده موقع گوش دادن موزیک البته بعد از تعویض درایور صدا و صداش هم خیلی بلند میشه بعد از تعویض درایور من تاحالا رو هیچ گوشی بیس نشنیدم
[php]قسمت تاچ زیر صفحه نمایشش هم خیلی کنده[/php]منظورت رو از کند بودن نفهمیدم
در کل اینجور گوشی ها طرف دار های خودش رو داره و با این همه عیب که شما گفتید با سرعت نور در حال خض شدنه
اگه ناراحت کردم جواب هامو به دل نگیر:10: